Stiropor fasada
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 270,00 kn/m2
Raspon cijena 240,00300,00 kn/m2
Fasada (12 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 240,00 kn/m2
Raspon cijena 200,00280,00 kn/m2
Fasada (15 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 260,00 kn/m2
Raspon cijena 240,00280,00 kn/m2
Fasada (20 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 300,00 kn/m2
Raspon cijena 280,00320,00 kn/m2

Primjeri upita

Otočac
Površina fasade (u m2): 220
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Prikupio sam svu dokumentaciju za natječaj energetske obnove obiteljskih kuća u Otočcu te čekam objavu istoga, u potrazi sam za izvođačem radova. Kuća je vanjskih dimenzija cca 10 x 10 m te kvadrata fasade.Za izolaciju bi išla kamena vuna 10cm ili stiropor 12cm ili grafitni stiropor,te na fasadu ide silikatna žbuka.Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Slunj
Površina fasade (u m2): 280
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, prijavio sam za energetsku obnovu obiteljskih kuća koje provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Kuća se nalazi u Slunju, gabaritnih dimenzija 10x11m. U privitku vam šaljem par fotografija kuće. Zamolio bih vas također ako je moguće da ispišete ponudu po stavkama. Hvala unaprijed.
Dražice
Površina fasade (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potrebno poboljsanje termoizolacije fasade na nacin da se na postojecu fasadu montazne kuce ( presjek od 12 cm iznutra prema van : gipsana ploca 10 mm + OSB ploca 20 mm + staklena vuna 80 mm + fasadna ploca 10 mm + sep fasada 6 mm ) postave stiropor ploce od 30 mm i silkatna zbuka .Molim vašu ponudu na mail jer ću biti u inozemstvu neko vrijeme. Lijep pozdrav.
Zagreb-Susedgrad
Površina fasade (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna je izrada fasade na novogradnji, kuća u nizu, 20 cm termoizolacije.Klupčice će ići na 3 prozora i krovnu kućicu te izrada cokla(rubovi uz prozore, vrata i krajevima kuće ukrasni).Također ne želim točkasto lijepljenje nego lijepljenje po cijelim rubovima i korištenje najkvalitetnijih materijala. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Varaždin
Površina fasade (u m2): 240
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebat će dobava materijala i toplinsko izoliranje zidova pročelja kuće od pune opeke debljine 45 cm,koja je obostrano ožbukana. Potrebno je izvesti toplinsko izoliranje vanjskih zidova kuće stiroporom (etics sustav) debljine 10 cm(izolacija 0, W/) sa svim potrebnim slojevima(ljepljenje stiropora, brušenje, tiplanje,navlačenje ljepila,impregnacijai završni sloj veličine zrna do 1,5 mm u boji,stavljanje kutnog profila na uglove sa mrežicom) za kuču površine m2. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Zagreb-Dubrava
Površina fasade (u m2): 310
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bih ponudu za izradu fasade, odnosno stiropor je zalijepljen trebalo bi navući ljepilo, mrežicu, drugi sloj ljepila i završni sloj fasade za cca m2.To je obiteljska kuca, lokacija Zagreb-Dubrava, skela je oko cijelog objekta postavljena. Znači zanima me ponuda po kvadratu za navedene poslove. Lijep pozdrav.
Zagreb
Površina fasade (u m2): 250
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o južnoj fasadi stambene zgrade sa 4 kata u Prilazu baruna Filipovića 8 u Zagrebu.Predviđena debljina stiropora 6cm ,s obzirom da sam ograničen debljinom molim ponudu i za običan i grafitni stiropor(ako nije velika razlika u cijeni). Potrebno otuči ispucalu staru fasadu 10-ak % površine i staviti novu damit fasadu.Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Zagreb
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o obiteljskoj kući koja se sastoji od niskog prizemlja, kata ,tavana u kojem je stan . Kuća je dimenzije 7,20M na 8,70 M visina 6,50 M do ravnog dijela krova tj prve kosine grede od toga do špice još 2 M.Kuća ima fasadu žbukanu i to dobru nije oronula završni je sloj hirofa od Samoborke. Pošto imam velike troškove grijanja razmišljam da stavim na postoječu fasadu termo od 10 CM stiropol , naravno cijena i kvaliteta izrade mi je bitna Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav
Zagreb
Površina fasade (u m2): 450
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Zgrada je starija i žbuka otpada sa zidova, zidovi su debeli 40 cm, tako da ne znam da li ima smisla stavljati stiropor, ako bi i išao, to bi bilo 5 cm, pa molim ponudu sa i bez striopora. Na fasadi nema ukrasa, ravna linija bez izbočina i sl. Na zgradi je samo je jedan balkon i jedna lođa. Zgrada se nalazi u centru u blizini Petrove ulice. S jedne strane se spaja s drugom kućom(znači 3 strane za sanaciju ).Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Split
Površina fasade (u m2): 450
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u pitanju je ugradnja termo fasade (min. 8 cm) na postojeću staru fasadu sa sjeverne i istočne strane stambene zgrade. Radi se o jednom ulazu u zgradu (6 katova, 24 stana) te se fasada proteže preko pola cijele istočne strane zgrade (slika 3. u prilogu) i cijele sjeverne strane. Potrebno je promjeniti klupice na prozorima te lim na krovu koji bi obuhvatio novu fasadu. Adresa je Stepinčeva 17 i 19,Split. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.