Stiropor fasada
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 270,00 kn/m2
Raspon cijena 240,00 – 300,00 kn/m2
Fasada (12 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 240,00 kn/m2
Raspon cijena 200,00 – 280,00 kn/m2
Fasada (15 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 260,00 kn/m2
Raspon cijena 240,00 – 280,00 kn/m2
Fasada (20 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 300,00 kn/m2
Raspon cijena 280,00 – 320,00 kn/m2

Primjeri upita

Šibenik
Površina fasade (u m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Na postojećoj kući u donjem polju, Ražine, potrebno je napraviti fasadu na već ožbukanu kuću. Dio fasade je debljine stiropora od 2 cm (oko 50 m2) a ostalih 70 m2 je stiropor debljine 5 cm. Kuća je prizemnica. Na djelu kuće sljeme krova je 6 metara. Boja bi se dogovorila kasnije, ali najvjeroajtnije bijela ili boja pjeska.
Split
Površina fasade (u m2): 1100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kao predstavik stambene zgrade Velebitska 29 u Splitu, molimo Vas da nam dostavite ponudu za energetsku obnovu fasade. Fasada bi se toplinski izolirala kamenom vunom debljine 8 cm. Uzmite u obzir sve troškove jer je način obračuna “ključ u ruke”. U ponudama je potrebno navesti rok garancije od 10 godina te prijedlog dinamike plaćanja i traži li se avans. Fotografije stambene zgrade i troškovnik su u privitku maila.  Za sve nejasnoće molimo Vas da mi se obratite putem maila.  S poštovanjem, Tadić
Fasade, Popravak fasade
Malinska
Površina fasade (u m2): 170
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebam obnoviti fasadu na kući na otoku Krku. Sada je fasada; termo žbuka i završni sloj silikonska žbuka. Obnova fasade m2-stiropor 5 cm debljine i završna žbuka silikon (siva boja) 47 m2-gletanje sa mrežicom postojeće žbuke i završna žbuka silikon (siva boja) Molim cijenu sa materijalom i bez materijala.
Zagreb
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
zaista se ne razumijem u građevinske radove, no na zgradi koja ima 8 stanova (visoko prizemlje + 3 kata) trebalo bi sanirati dio fasade i to na dijelu gdje se nalaze lođe, obzirom se na tom dijelu skuplja voda i uništava se taj dio fasade. Predstavnik stanara dao nam je jednu ponudu pa se nadam da se iz nje može vidjeti što bi trebalo učiniti. Dostavljam je u prilogu
Fasade, Fasaderi
Buzet
Površina fasade (u m2): 110
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U pitanju je projekt rekonstrukcije dijela stare kamene kuće u nizu, I faza: Sanacija krovova ( zamjena vanjske stolarije i izrada fasade). Molim ponudu za izradu novog dvostrešnog krova a ponuditi se može i ostale radove prema grupama radova iz troškovnika kao: izrada terase (sjeverno pročelje) , zamjena vanjske stolarije, izrade nove fasade , izrada nove nadstrešnice (južno pročelje) sve prema opisu i stavkama troškovnika. U prilogu je slikoviti prikaza potrebnih zahvata skiciran na fotografijama južnog i sjevernog pročelja s troškovnikom svih potrebnih radova, fotografijama postojećeg stanja i dimezijama objekta.
Fasade, Popravak fasade
Zagreb-Susedgrad
Površina fasade (u m2): 102
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stambena zgrada. Fasada je ispucala i na pukotinama silikonirana u čitavih m2,visina je peterokatnica bez prizemlja,širina cca 7m. Izvršiti čiščenje starog silikona inektirati sa masom za spajanje-upunjavanje pukotina, prozori okviri čiščenje starog silikona i brtvljenje kvalitetnom masom za takve namjene. Impregnacija i bojanje fasade sa elastičnom bojom.
Zagreb
Površina fasade (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Donji dio starije kuće treba adaptaciju, stavljena je nova bravarija pa treba obradit oko prozora i balkona. Fasada postoji ali je počela pucat na nekim mjestima. Kuća je 9× 10 × 2.5 , samo donji kat. Treba još ograde za tarasu oko 20m, punu ogradu ništa komplicirano, nešto malo kamena po stupovima od balkona i ofarbat. To je to otprilike
Fasade, Popravak fasade
Kaštel Štafilić
Površina fasade (u m2): 155
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Prizemna kuća se nalazi u Kaštel Štafiliću i potrebna je termoizolacija fasade kamenom vunom debljine 6 cm sve kompletno sa završnom obradom silikatnom žbukom kao i izrada "cokula" površine 11 m2 sa postavljanjem "stiradura", a završna obrada " kulir". Fasada je ranije bila premazana nekakvom plastificiranom masom koja je mjestimično popucala i otpala pa me zanima da li je potrbno u potpunosti je skinuti, cijenu tih radova, ili se termoizolacija može raditi preko toga.
Kaštel Stari
Površina fasade (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je stavljanje bijele fasade s kamenom vunom na manji objekt/vikendicu u Kaštel Starom. Po našoj procjeni objekt nije zahtjevan. Prijašnja fasada uključuje samo boju bez izolacije koja se počela skidati/otpadati. Zahvat može početi odmah, a najkasnije do kraja studenog. Zahvaljujem unaprijed na ponudama.
Fasade, Termo fasade
Bribir
Površina fasade (u m2): 265
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Lokacija objekta - Bribir (pokraj Crikvenice) Kuća se sastoji od dva dijela Starji dio kuce - cca 90 kvadrata Noviji dio kuce cca - kvadarata Stariji dio kuće - debeli kameni zidovi, dio je spreman za rad, a cca 25 kvadrata prvog kata bi trebalo prvo skinuti postojeću žbuku Noviji dio kuće - cigla 30 cm - dio je ožbukan, grubom žbukom, predna fasada i finom, a bočna fasada je samo bačen špric. Želja su 5 ili 8 cm stiropora, premda za stariji dio kuće nismo sigurni (kamen i stiropor ?!) Boja još nije definirana, trebalo bi nekako vizualno razdvojiti te dvije cjeline U slučaju da se firma bavi i krvopokrivačkim radovima: Također je plan izmjena limenog krovišta na starijem dijelu kuće (drvena konstrukcija krovišta je zdrava ) Želja je limeni pokrov - imitacija crijepa Također izvođenje slojeva ravnog krovišta na novijm dijelu kuće koji je sada samo pod betonskom dekom, koja za čudo nigdje ne pušta, ali ima samo sloj hidroizolacije izveden Obzirom da je kuća legalizirana u postojećim gabaritima ne bi išli na kosi krov. . U prilogu nacrti pročelja i nekoliko fotografija za orijentaciju LP