Stiropor fasada
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 270,00 kn/m2
Raspon cijena 240,00 – 300,00 kn/m2
Fasada (12 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 240,00 kn/m2
Raspon cijena 200,00 – 280,00 kn/m2
Fasada (15 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 260,00 kn/m2
Raspon cijena 240,00 – 280,00 kn/m2
Fasada (20 cm stiropora)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 300,00 kn/m2
Raspon cijena 280,00 – 320,00 kn/m2

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Kaštel Stari
Površina fasade (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je stavljanje bijele fasade s kamenom vunom na manji objekt/vikendicu u Kaštel Starom. Po našoj procjeni objekt nije zahtjevan. Prijašnja fasada uključuje samo boju bez izolacije koja se počela skidati/otpadati. Zahvat može početi odmah, a najkasnije do kraja studenog. Zahvaljujem unaprijed na ponudama.
Fasade, Obnova fasada
Bribir
Površina fasade (u m2): 265
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Lokacija objekta - Bribir (pokraj Crikvenice) Kuća se sastoji od dva dijela Starji dio kuce - cca 90 kvadrata Noviji dio kuce cca - kvadarata Stariji dio kuće - debeli kameni zidovi, dio je spreman za rad, a cca 25 kvadrata prvog kata bi trebalo prvo skinuti postojeću žbuku Noviji dio kuće - cigla 30 cm - dio je ožbukan, grubom žbukom, predna fasada i finom, a bočna fasada je samo bačen špric. Želja su 5 ili 8 cm stiropora, premda za stariji dio kuće nismo sigurni (kamen i stiropor ?!) Boja još nije definirana, trebalo bi nekako vizualno razdvojiti te dvije cjeline U slučaju da se firma bavi i krvopokrivačkim radovima: Također je plan izmjena limenog krovišta na starijem dijelu kuće (drvena konstrukcija krovišta je zdrava ) Želja je limeni pokrov - imitacija crijepa Također izvođenje slojeva ravnog krovišta na novijm dijelu kuće koji je sada samo pod betonskom dekom, koja za čudo nigdje ne pušta, ali ima samo sloj hidroizolacije izveden Obzirom da je kuća legalizirana u postojećim gabaritima ne bi išli na kosi krov. . U prilogu nacrti pročelja i nekoliko fotografija za orijentaciju LP
Fasade, Fasade
Stari Grad
Površina fasade (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam ponudu za obnovu 40m2 fasade na prvom katu kuce u Starom Gradu , na Hvaru treba: 1) otuci fasadu do kamena 2) u pukotine injektirati Mape-Antique I-15 (vreca 20kg, za injektiranje pukotina) -> na kuci su 3-4 pukotine 3) ubusit rupe na fasadu i u njih stavit MAPEFIX PE SF ljepilo, pa onda u svaku rupu ugurati po jedno sidro za mrezicu EM30 - MAPENET EM CONNECTOR (sidra su plasticni stapici koji se savinu prema gore ->kao L) 4a) preko pukotina nanijeti jedan sloj morta 7-10mm Planitop HDM Restauro (vreca 25kg + kanta 5Lit., dvokomponentni mort za strukturnu cvrstocu) 4b) preko ostatka otucene fasade nanijeti spric Mape-Antique Rinzaffo (vreca 20kg, spric) 4c) preko sprica nanijeti sloj morta Mape-Antique Allettamento - Tuffo (vreca 25kg, gotovi pigmentirani mort boje Tuffo (zemljano zuta boja, totalno ista nijansa kao i boja fasade)) 5) staviti mrezicu Mapenet EM30 (1m siroka i 25m dugacka rola) 6a) preko pukotina nanijeti jos jedan jedan sloj morta 7-10mm Planitop HDM Restauro (vreca 25kg + kanta 5Lit., dvokomponentni mort za strukturnu cvrstocu) 6b) na ostatak fasade, preko mrezice stavit opet Mape-Antique Allettamento - Tuffo (vreca 25kg, mort) 7) preko svega stavit sloj morta ~5-6mm Mape-Antique Allettamento - Tuffo (vreca 25kg, mort) Materijal je uskladisten pored kuce. Bilo bi dobro usput popraviti i kamene okvire oko 4 prozora.
Fasade, Fasade
Koprivnica
Površina fasade (u m2): 270
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o obiteljskoj kući u Koprivnici, u Ulici Ivana Mažuranića. Fasada mora biti debljine 15cm od kamene vune , sa već prethodno svim rijesenim detaljima oko špaleta (na već izvedene XPS špalete se fasada samo spaja mrežicom), visine sokla min.30 cm, debljina sokla 8 cm XPS, završni sloj teraplast G1 Potrebno je prvotno snimiti postojeće stanje i predložiti način sanacije. (trgati li postojeću fasadnu žbuku i doći do gole cigle; iil raditi na takvoj podlozi uz impregnaciju. Lijepljenje, tiplanje i trostruko gletanje vune s impregnirajućom mrežicom, i nakon toga silikonski završni sloj, otporan na kišu, "samočišćeći". Oblačenje bočnih i donjih strana balkona i terasa sa EPS 3 m debljine. Boja kuće tamno crvena, sa uvučenim dijelovima bijelih bočnih zidova.
Fasade, Fasader
Cavtat
Površina fasade (u m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Prvi odnosno postojeci kat je ozbukan termozbukom bez zavrsne faze i bojanja. Drugi kat i krov su u izgradnju,predvidjen zavrsetak manje od 2 mjeseca. Zavrsna boja ce bit bijela,ali me interesira sto je najbolje rješenje i vase ponude. Molim ponudu za stiropor i vunu te ako radite i termo žbuku. Hvala Lp
Dražice
Površina fasade (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav želim jednostavnu fasadu sa grafitnim stiroporom od 5cm. Završna boja bijela. Fasadu treba napraviti na kućici koja je u naravi spoj 4 Tibo kontejnera. Skela uopće ne treba jer je to prizemnica. Viši dio bočno prema sljemenu sami špic je na 3.80.... ostatak fasade je od 2.50 do 3.00 m visine. Ukupno je 4 prozora dimenzija 90X + maii kupaonski, ulazna vrata i vrata za na terasu. To je sve od otvora.
Fasade, Fasade
Split
Površina fasade (u m2): 647
Okvirni rok početka projekta: Odmah
na postojeću termo fasadu završno je izveden sep. na postojeći sep se nanose slijedeći slojevi: premaz SN ili kontakt podloga, navlači se tankoslojna polimercementna kleba armirana staklenom mrežicom debljine prosječno 3-max 5 mm, na koju se izvodi silikat sa silikatnom podlogom. potrebna skela je cca m2. na balkonima se dodatno postavlja profil okapnice 76 m dužnih. postojeća fasada je što se tiče vertikalnosti i ravnina u izrazito zadovoljavajućem stanju. vlasnik zgrade je ovlašteni inženjer graditeljstva koji će izvođaču biti pri ruci što se jednostavnosti i kvalitete tiče.
Fasade, Fasade
Malinska
Površina fasade (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je sanirati pukotine, staviti mrežicu, te navući silikat. Manja zgrada 7 stavova, pola zgrade ima fasadu druga polovica nema, šaljem sliku zgrade na zahtjev. Potrebna skela, zgrada se nalazi u Malinskoj. Potrebna ponuda, plačanje isključivo nakon završetka posla, prije početka radova potpisujemo ugovor i definiramo cijenu.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Nakon što je serviser klima uređaja loše ugradio klima uređaj, ostavio mi je rupu u fasadi i u vanjskom zidu (vidi slike). Nakon toga sam zvao drugog servisera, koji je ugradio kabele od klime u fasadu, debljina stiropora ~8 cm. Potrebno je zatvoriti rupu u vanjskom zidu i popraviti fasadu, odnosno prekriti kabele i cijevi od klima uređaja završnim slojem fasade.
Fasade, Fasade
Stubičke Toplice
Površina fasade (u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
-termo fasadu od m2 od kamene vune ROCKWOOL dabljine 10cm - termo fasadu od 55 m2 od stiradura debljine 5cm - kuća se nalazi u Stubičkim Toplicam - plaćanje u gotovini kešom što znaći što je moguće popusta (koliko rabata %) - pošaljite mi ponudu za gore navedeno ključ u ruke. LP