Gradnja kuće, ROH-BAU
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.525,00 kn/m2
Raspon cijena 750,00 – 2.300,00 kn/m2

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Radovi u okućnici stambene zgrade sa 3 stana. Rekonstrukcija (ili rušenje pa ponovna izgradnja) vanjskih prilazih stepenica; Priprema platoa za izradu pješačog portuna; te rušenje i odvoz materjala zidane vrtne kućice (visne 1,50m , cca 4 m2) Ponovo zidanje ogradnog zidića (visine 90 cm, duljine cca 2 m) Dodatno molim ponudu za ulazni portun - dvokrilna vrata, cca 2 m sirine , visina cm. Hvala.
Gradnja kuće, Građevinske tvrtke
Primošten
Ukupna površina objekta: 120
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Obiteljska kuća prizemlje+potkrovlje u zaleđu Primoštena. Imamo građevinsku dozvolu, planove oplate i armature, troškovnik (prazni), 3D skice, itd. Osnovni nacrti su u privitku, ostale šaljem po dogovoru. Zemljani radovi neće biti zahtjevni jer je teren potpuno poravnat i većina terena je nasuta (na padini s potpornim zidom, tako da će iskop temelja brzo ići). Parcela je neposredno uz glavnu cestu, tako da je pristup vrlo jednostavan. Betonara (Konjuška) je udaljena samo par kilometara. Struju i vodu imamo na terenu (u postojećoj kući koja se tu nalazi). Osim ove kuće za koju smo spremni započeti izgradnju (može krenuti odmah ili u rujnu), u tijeku je projektiranje nekoliko pomoćnih objekata na istoj parceli koji će se odmah izvoditi. Također planiramo izgradnju još jedne kuće od m2 čim završimo ovu kuću. Molim ponudu, Hvala.
Trogir
Ukupna površina objekta: 800
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Ovim putem vam se javljam radi dostavljanja ponude za izgradnju obiteljske kuće. Naime, u postupku sam dobivanja građevinske dozvole za dvojnu poslovno-stambenu zgradu bruto površine m2. Kroz slijedećih 30-40 dana očekujemo odobrenje građevinske dozvole te namjeravamo odmah krenuti s realizacijom, odnosno postupkom gradnje. Namjera nam je graditi visoki ROH-BAU . Građevinsko zemljište je pristupačno, ravno, bez izvanrednih osobina ili problema. Konkretne detalje o broju čestice i sl. dostavljam po potrebi. Arhitekti su mi, u svrhu gradnje sastavili troškovnik kojeg Vam dostavljam u privitku ali bez elektro i vodovodnog dijela i moram napomenuti da je troškovnik u privitku samo za jednu kuću, a kako su kuće slične sa vrlo malom razlikom može se odnosit x 2. Za bilo kakva pitanja stojim na raspolaganju putem ovog maila. S poštovanjem,
Kupjak
Ukupna površina objekta: 120
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kuca za odmor u Kupjaku (Gorski Kotar). Prema glavnom projektu ima 52m2 stambenog prostora, oko 40m2 pomocnog prostora, 20m2 natkrivenih/nenatkrivenih terasa. Imam troskovnik i trazim ponude izvodjaca radova koji bi mogli poceti sa radom pocetkom 8. mjeseca. Gradjevinsku dozvolu jos nemamo, ali smo trenutno u procesu finaliziranja geodetskog projekta, te nakon toga mozemo predati cijeli predmet i cekati dozvolu. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o niskim roh bau radovima. Prilažem troškovnik. Znači nama treba rušenje dijela objekta sa odvozom, rušenje stepenica i zidanje novih, te dizanje kata ) vanjski zidovi i unutarnji nosivi) sa krovom od sendvič lima. Isključivo niski roh bau bez ikakvog dodatnog uređenja. U troškovniku se spominje dimnjak koji nama ne treba te isti treba izostaviti, te betonska terasica u prizemlju koju isto nećemo raditi. Početak radova bi bio 9 ili 10 mj ali se možemo i prilagoditi ovisno o raspoloživosti. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Postavljanje pločica s hidroizolacijom u dvije kupaone (podrum i kat) uz djelomično ravnanje zidova, obje imaju walk-in tuš kabine, zidane pultove na koje je potrebno također staviti pločice, zalijepiti u svakoj ogledalo 90xcm među pločice. Jedna kupaona ima dva zida pod zemljom te je njih potrebno hidroizolirati iznutra na negativan tlak te postaviti knauf s odmakom na koji bi išle pločice ili utiplati stirodur ili predložiti neko treće riješenje, te dovršiti vodovodnu instalaciju nakon izrade hidroizolacije, a prije postavljanja pločica jer taj dio vodoinstalacije strši van zida i nalazit će se u šupljini iza knaufa ili će biti urezan u stirodur. U jednoj kupaoni je potrebno postaviti nosače i knauf za wc i bide. Osim kupaona gdje ima oko 73 kvadrata pločica u ostatku je potrebno izravnati pod za postavljanje laminata. Također je potrebno dovršiti struju, postaviti dvije fidovke za kupaonice te jednu kutiju za struju u podrumu. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Dugo Selo
Ukupna površina objekta: 115
Tip gradnje: Montažna gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Ovim putem vam se javljam radi dostavljanja ponude za izgradnju temelja obiteljske kuće. Naime, u postupku sam gradnje kuće u Dugom Selu. Radi se o montažnoj gradnji, površine m2 neto, katnica, izvođača Domus plus d.o.o.. Kroz slijedećih 30-40 dana očekujemo odobrenje građevinske dozvole te namjeravamo odmah krenuti s realizacijom, odnosno postupkom gradnje. Građevinsko zemljište je pristupačno, ravno, bez izvanrednih osobina ili problema. Konkretne detalje o broju čestice i sl. dostavljam po potrebi. Arhitekti su mi, u svrhu prikupljanja ponuda za izgradnju temelja, sastavili troškovnik kojeg Vam dostavljam u privitku. Ukoliko smatrate da je potrebno, mogu Vam poslati i dijelove glavnog projekta iz kojeg je vidljiv tlocrt. Za bilo kakva pitanja stojim na raspolaganju putem ovog maila, kao i putem broja mobitela. S poštovanjem,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kompletno će se renovirati kuća koja ima dva kata po 50m2; stavljat će se novi parketi i pločice, elektroinstalacije i vodoinstlacije, rušenje 2 kupaonice od 5m2, bojanje svih zidova , ruši se zid u prizemlju između kuhinje i blagovaone, mijenjat će se centralno grijanje. U prilogu vam dostavljam kompletnu dokumentaciju za adaptaciju kuce. Moja je zelja da se sa radovima krene sto prije. Sve dodatne informacije dostupne su na ovaj mail. Kuca se moze pogledati preko vikenda, a mozda i po dogovoru ovisno o slobodnome vremenu. Ulica Remete,Maksimir
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o izradi visokog potkrovlja drugog kata obiteljske kuće u Kaštel Starome dimenzija 12x10m. Potrebni su sljedeći radovi: 1. zidanje pune visine zidova (2,3m) poroterm ciglom š=20 cm d=38cm sa vertikalnim i horizontalnim serklažima 2. izrada armirano betonske ploče (na dvi vode, sa jednim dimnjakom) 3. krovopokrivački radovi na AB ploči: - postavljanje izolacionih elemenata-folija, kamena vuna, drvena konstrukcija potrebna za montažu crijepa (kantinele i murali) 4. limarski radovi-horizontalni oluci i vertikalni ispusti na dvije strane krova. Najhitnije mi je potrebna izrada stepeništa! Šaljem Vam izvadke iz projekta vezano za ponudu. Potrebna mi je ponuda izvođačkih radova (materijal nabavlja investitor). Molim ponudu. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, planiram adaptaciju marles kuće u nizu u Zaprešiću. Potrebni su slijedeći radovi: instalacije (struja i voda), bojler plinski zamijeniti i staviti veći za cijelu kuću, podigli smo potkrovlje u roh bau stanju za kupaonicu garderobu i jednu spavaću sobu. Na donjem katu bismo od velike kupaonice napravili manju kupaonicu i garderobu. zamijeniti podove u hodniku - popločati, u sobi povezanoj s garažom stavili bismo klizna vrata, uredili i napravili vešeraj, u garaži je potrebno postaviti pod (popločati), postaviti ventilaicju i grijanje. Dodatno bismo promijenitli 6 kom sobnih vrata i kuhinju po mjeri. Ukupna površina kuće je m2. Molim ponudu. Hvala.