Unutranji dizajn
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 200,00 kn/m2
Raspon cijena 150,00 – 250,00 kn/m2

Primjeri upita

Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, U dvosobnom stanu od 50 m2 željeli bismo ukoliko postoje mogućnosti dobiti još jednu manju dječju sobu i to pregrađivanjem relativno prostranog dnevnog boravka. Naša ideja : dječja soba u lijevom dijelu boravka ( otprilike bi moguće dimenzije bile 2 X 3 m) pregrađena zidom ( nastavak zida od kuhinje prema staklenoj površini izlaska na balkon). Staklena površina sastoji se od 3 dijela: u sredini su vrata za balkon, desno je prozor, a lijeva bi se preinačila također u prozor nove sobe. Pretpostavljamo odnosno pitamo se da li bi se ta staklena površina mogla prepraviti tako da „drži „ novi pregradni zid a da ujedno u toj novoj sobi ostane prozor). Molimo za savjet bi li se to moglo tehnički izvesti te da li bi ta manja soba s obzirom na dimenzije bila možda ipak premala za tu namjenu. Zahvaljujemo na svakoj ideji i odgovoru. Srdačan pozdrav, Roditelji i Neven
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 75
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih nacrt niskoenergetske kuće od circa 70-80 m2. Želja: tri spavaće sobe, kuhinja s blagavaonicom, dnevni boravak, kupaonica Voljela bih prizemnicu, ali bilo bi dobro ako bi se nekako mogla uklopiti mala galerija gdje bi bilo računalo i mali krevet/kauč kao mali kutak za mene. Također, potrebno je što je više moguće svjetlosti, ali da se poštuju uvjeti za niskoenergetsku kuću. Možda bi bio moguć i prijelaz iz dnevne u kuhinju/blagavaonu s dvije-tri stepenice da se dobije malo razbijenosti prostora? Po mogućnosti bilo bi potrebno uklopiti još jedan poseban WC, a ne smijem zaboraviti ni terasu. Uglavnom, želja je da bude malo, a funkcionalno s puno dnevnog svjetla. U prilogu Vam dostavljam okvirni crtež položaja ponudu za nacrte! Hvala,
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 45
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno mi je ugraditi malu kupaonicu uzevši dio prostora dnevnog boravka, a dio prostora kuhinje ili neki drugi prijedlog gdje izgraditi kupaonicu. To je polovica većeg stana od m2 , a sastoji se od većega dnevnog boravka, male spavaće sobe, hodnika i kuhinje srednje veličine. Ulaz je sa terase u kuhinju. Ugradnjom kupaonice prostor bi se mogao iznajmljivat ljeti kao mali apartman jer se nalazi na atraktivnom mjestu u Baški na otoku Krku u obiteljskoj kući na drugom katu. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, plan gradnje objekta je na katastarskim česticama /1 i /2, K.O. Posedarje. Trenutne čestice bi se parcelizirale poprečeno u 3 čestice (sjeverna, srednja i južna), a objekt bi se gradio na južnoj. Planirana je gradnja katnice gdje bi se na donjoj etaži nalazila 2 dvosobna apartmana circa m2, a na katu stan u kojem bi ja živio circa 90- m2 koji bi imao 3 sobe, dnevni boravak, blagavaonu, kuhinju i wc. Želja je da kuća ima L oblik, tj. da jedan dio bude izložen prema naprijed (kao na slici u prilogu) sa kombinacijom kamena i klasične fasade. Očekujem Vašu ponudu. Zahvaljujem. pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, planiram angažirati arhitekta na ljeto. Potreban mi je za kompletnu adaptaciju i uređenje interijera stana. Točnije, stan treba prilagoditi za studente (2 brata i sestra), bez skupih detalja. Treba biti funkcionalan i praktičan. U privitku je trenutni izgled stana (bez mjera). Lođa je ostakljena, ali je potrebna izmjena svih vanjskih otvora i lođe. Stan je na 3/4 katu. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, živimo u obiteljskoj kući u Poreč. Kuća se sastoji od 4 kata i svaki je kat površine circa 40m2. Na prvom bismo katu, koji se sastoji od hodnika, spavaće sobe, uredske sobe i kupatila, htjeli adaptirati stan, open space (kuća se nalazi u starom djelu grada, pa bi se trebali provjeriti noseći zidovi), izbacili bi ured, te bi se tada stan sastojao od jedne spavaće sobe, kupatila, kuhinje i blagovaonice. Cijeli plan kuće imamo. LP
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 110
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, vlasnik sam 2 građevinske čestice ( + 88 m2), 1 u izgrađenom dijelu naselja, 2 u neizgrađenom pokriveno potrebnim planovima. Provjereno u Općini, gradnja moguća odmah. Idejnim projektom treba locirati obiteljsku kuću na parcelu. Nakon toga bi se ove dvije čestice objedinile u jednu građevinsku od 1.,m2 , paralelno dio sada te nove ukupne treba cjepati za planom ucrtan put, cca m2. Parcele su na terenu s padom sa 86 m nadmorske na vrhu parcele prema 79 m nadmorske na dnu parcele (podaci iz plana). Geodetska podloga nije izrađena. Kuća bi trebala biti P+1, tloctr po planu ne smije biti manji od 80m2. Trebala bi sadržavati životni prostor 2 kupatila, 3 spavaće sobe. Molim okvirnu ponudu za izradu projektne dokumentacije (komplet standard, idejno, glavni + projektantski nadzor), ponudu molim formirati ukoliko je moguće sa cijenom po m2 netto korisne površine.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 240
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potreban mi je arhitekt za unutarnji dizajn. Potrebno nam je doprojektiranje: - novi projekt glavnoga hotelskog ulaza,; - stilska ogledala i glavne dovratnike i zidno-plafonske drvene rubnike na hodnicima; - neke detalje restorana; - kompletan projekt poslovnog prostora m2 u kojeg bismo smjestili vinoteku i suvenirnicu. Potreban nam je vrhunski interijer-projektant jer se radi o objekt 4* s pretenzijom na 5*. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 430
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, to je zemljište 1. m2 sa ruševinom stare istarske kuće. Dozvoljena gradnja kuće na kat od m2 sa bazenom. Kuća sa kuhinjom, blagovaonom, dnevnim boravkom i pet spavaćih soba, svaka sa kupatilom. Stepenište i spavaće sobe drvo i parketi. Ostalo keramika. Jako je teško navesti sve detalje. Riječ je o području Mazurije u Istri. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, kuća je pod ravnom pločom. Dignuo bih kat sa kosom dekom sjever-jug. Napravio bih tri sobe oko 12m2 svaka, jedna kupaona, dnevni boravak i kuhinja. Sobe bi išle na sjever, dnevni boravak na jug, a na južnu stranu je balkon. Imam arhitekta sa kojim sam prije surađivao ali on nije više u mogućnosti odraditi svoj posao pa bih angažirao drugoga. Očekujem Vaše ponude Lijep pozdrav