Koliko ćete platiti dizajn interijera? Objavljujemo informativne cijene koje smo prikupili na temelju implementiranih projekata naših klijenata.

3D vizualizacija interijera
Prosječna cijena 1.400,00 kn/projekt
Raspon cijena 1.000,001.800,00 kn/projekt

3D vizualizacija olakšava vam predodžbu kako će vaša buduća kuća izgledati. 3D vizualizacija izrađuje se prema nacrtima i fotografijama kojima raspolažete. Cijena uključuje 2-3 3D prikaza. 3D vizualizacija interijera košta u prosjeku 1.400,00 kn/projekt.

Zatraži ponude!
Unutarnji dizajn (savjetovanje)
Prosječna cijena 450,00 kn/sat
Raspon cijena 350,00550,00 kn/sat

U cijenu je uključena samo usluga savjetovanja o uređenju interijera. Savjetovanje se može odvijati u uredu arhitekta odnosno dizajnera interijera ili u objektu investitora (što je skuplje). Savjetovanje u objektu obično traje 2-3 sata. Unutarnji dizjan (savjetovanje) bit će potrebno platiti između 350,00 kn/sat i 550,00 kn/sat.

Zatraži ponude!
Izrada projekta interijera
Prosječna cijena 200,00 kn/m2
Raspon cijena 150,00250,00 kn/m2

Izrada projekta interijera uključuje razgovor s investitorom i 2-3 verzije idejnih rješenja, a zatim izradu tlocrta, 3D vizualizacija, popisa i opisa namještaja, rasvjete i dekoracije. Dizajner interijera obično naplaćuje projekt po kvadratnom metru. Prosječna cijena izrade projekta interijera je 200,00 kn/m2. Raspon cijena je između 150,00 kn/m2 i 250,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za dizajn interijera

Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 226
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Obiteljska kuća na parceli od M2 s krovom na 4 vode: Tlocrt prizemlja M2 - bruto površina tlocrt kata M2 . bruto Položaj kuće je sjever - jug. Sadržaj prizemlja: - dnevni boravak (zapad) i kuhinja sa otokom (istok) u jedinstvenom prostoru. Blagavaonica (obiteljski stol) 8 mjesta između kuhinje i dnevnog boravka - 50 M2 -neto - Predsoblje - neto ? - stepenice za kat - neto M2 .- kupatilo - wc neto M2 - spavaća soba (bračni krevet) 13 M2 neto SADRŽAJ KATA - m2 BRUTO - 4 sobe (dvije sa sjevera, dvije s juga, između hodnik (istok zapad) - 2 kupatila - hodnik - balkon po širini kuće samo s juga
Arhitekti, Arhitekti
Bol
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani Nadogradio bih vikendicu u Bolu na Braču. Treba maknuti sadašnji ravni rebričasti krov i izgraditi krov s stanom u potkrovlju. Eventualno bi proširio i podrum na cijelu površine kuće. U svakom slučaju treba mi: - statička analiza - projekt - ishođenje dozvola - izvođenje radova (vanjskih i unutarnjih) - vođenje i nadzor Specifičnost lokacije je da nema direktni pristup cesti (cesta je 8 metara niže)
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Objekt gradnje je kuća za odmor sa bazenom. Na katu 3 sobe sa 3 kupaonice. Prizemlje: kuhinja, blagavaonica, 1 kupaonica, 1 odvojeni wc, stepenice za kat. Tlocrtno do 60 m2. Trebam se s kućom maknuti od srednjenaponskog zračnog voda što smanjuje kvadraturu. Tražim dozvolu da se gradi na granici zemljište s jedne strane zbog ovog odmicanja.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 220
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Projektiranje novogradnje-kuća za stalni boravak cca tlocrtno bruto do m2 sa garažom za 2 auta,prizemnica sa ravnim krovom. nZEB standard gradnje (a ili a plus),strojarski sustav sa dizalicom topline i rekuperatorom zraka, otvoreni dnevni boravak,1 velika soba s garderobom,2 manje djecje sobe,1 radna/pomocna soba,kuhinja s otokom,blagavaonica za 8 do 10 ljudi.
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 36
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan ima 36m2, ali mi treba funkcionalno preurediti dnevnu i spavacu sobu te zatvoriti balkon. Trenutno je dnevni dio od spavaceg dijela odvojen policom po mjeri, no potrebna mi je zvučna i svjetlosna izolacija, kako bi bio funkcionalan za suživot dvije osobe. Prijedlozi gdje i kako "ugurati" radni dio.
Arhitekti, Arhitekti
Split
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 87
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebao bi uslugu aritekta za adaptaciju stana. Potrebna cjelokupna adaptaciju stana od 87 m2. Skinuti cijeli parket i postaviti novi parket, nove pločice, nove vodoinstalacije, nove elektroinstalacije, nova unutarnja i vanjska vrata, obnova wc-a i kupaonice, novi prozori, gletanje svih zidova, soboslikarski radovi. Rušenje jednog pregradniog zida koji dijeli kuhinju i dnevni boravak.
Arhitekti, Nacrti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 400
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA ISHOĐENJE GRAĐEVINSKE DOZVOLE, STAMBENE GRAĐEVINE GBP ,00m2 Projektna dokumentacija za ishođenje građevinske dozvole: A) Projektna dokumentacija za ishođenje posebnih uvjeta: 1. IDEJNO RJEŠENJE ZA ISHOĐENJE POSEBNIH UVJETA - Idejni projekt - Idejno rješenje-opća dokumentacija i nacrti u mjerilu 1: 2. ISHOĐENJE POSEBNIH UVJETA OD JEDNAKOPRAVNIH TIJELA Po zaprimanju u graditeljstvu isto šalje digitalno na adrese jednakopravnih tijela te da se ishode uvjeti priključenja. Po završetku glavnog projekta izrađenog u skladu sa posebnim uvjetima isti se šalje digitalno na graditeljstvo. B) Projektna dokumentacija za ishođenje građevinske dozvole: GLAVNI PROJEKT ZA ISHOĐENJE GRAĐEVINSKE DOZVOLE : 1. ARHITEKTONSKI PROJEKT - arhitektonski nacrti u mjerilu 1: 2. PROJEKT FIZIKALNIH SVOJSTAVA GRAĐEVINE - projekt toplinske zaštite i uštede energije - projekt zaštite od buke i vibracija 3. GRAĐEVINSKI PROJEKT - statički proračun i plan pozicija 4. PROJEKT VODOVODA I ODVODNJE - projekt vodovodnih instalacija - za sanitarnu vodu - hidraulički proračuni - projekt odvodnje-kanalizacije 5. PROJEKT ELEKTROINSTALACIJA - jaka struja - slaba struja - gromobranska instalacija 6. PROJEKT STROJARSKIH INSTALACIJA - centralna priprema tople vode (solari) - grijanje i hlađenje dizalica topline 7. PROJEKT INSTALACIJE BAZENA
Arhitekti, Arhitekti
Sesvete
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani , radi se o dvosobnom stanu na katu , površine 30 kvadrata . Naša je želja ukoliko postoji mogućnost da se napravi kuhinja, blagavaonica, kupaonica, dvije spavaće sobe , ako je moguće 3.Ukoliko je moguće zanima nas cijena projektiranja. Hvala . ukoliko je moguće molim Vas kontakt mailom zbog posla koji radim . Hvala
Dicmo
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 29
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Garsonjera 29 kvadrata, bez balkona, u manjoj stambenoj zgradi ,trebala bi potpuna obnova kupatila,napraviti nekakvu dnevno/spavaću kombinaciju, ubaciti element ili dva u kuhinju, prijedlozi boje za zidove, raspored rasvjete.Ulazna vrata i prozor su u zadanim gabaritima bez mogućnosti proširenja, izmicanja i sl, hvala
Bjelovar
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 170
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Obiteljska kuća za život dvije obitelji. Prizemlje je zamisljeno (ali ne mora biti tako) kad se uđe u hodnik tu se nalazi ulaz za podrum i mali gostinjski wc a zatim je ulaz u centralnu prostoriju salon sa galerijom na kat (možda klavir i cvijece i neki barokni dvosjed ili sasvim nesto drugo ako imate ideju kao i unutarnje stepenice za na kat?) na desno bi bila kuhinja a zid se probija prema dnevnom boravku (volta) .Kuhinja je 5m x 3m a dnevni 4,45 x 4,45m. Dnevni ima otvoreni prolaz prema salonu (2,72m) koji bi možda malo snizili i suzili jer cijelu jednu stranu zauzimaju prozori a kontra zid je volta (plan) pa na veliki puni zid dolazi velika garnitura na "U" a za tv neznam gdje..Voljela bi imati plafon u nekom idejnom riješenju sa knaufom za rasvjetu i rubove za prigušenu rasvjetu nesto cca. Iz salona se ide u spavaću sobu koja je dosta mala 4,05 x 3,30m pa sam zamislila na taj duži zid veliki ormar do stropa a kontra zid bračni krevet jer se iz spavaće probijaju vrata (plan) za kupatilo. (zamislila sam nesto izvesti iznad kreveta sa knaufom ali nemam ideju. Kupatilo je 3,30 x 2,70 zamišljeno sa ugradbenom kadom i tušem posebno (slika sa staklenom stjenom sada a zatvara se u puni zid prema salonu). Kat je jednostavnije riješiti jer su prostorije svaka za sebe pa nije potreban dizajn. U prilogu su slike pa Vas molim idejno riješenje kako što urediti. Zahvaljujem uz lijepi pozdrav.