Geodetski elaborat
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.750,00 kn/kom
Raspon cijena 2.500,00 – 3.000,00 kn/kom

Primjeri upita

Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebalo bi izać na teren u Kameničko Podgorje, k.o. Kamenica, zk. Ivanec, radi izmjere vinograda i pravljenje prijamnog lista za zk odjel da se upiše vlasništvo po darovnom ugovoru. U privitku vam šaljem svu dokumentaciju. Hitno nam je radi prodaje, te nas zanima cijena. Molim kontakt putem e-maila jer radim sa strankama pa ne mogu prićat na telefon eventualno poslije 17h.
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Upis na sud obiteljske kuće posjedujem rješenje o izvedenom stanju i snimka izvedenog stanja nezakonito izgrađene građevine objekt obiteljska kuća u Zadru (Lovre Matačića) treba upisati na vlasnika na sud /trenutno upisan građevinski teren molim financijsku ponudu sa vremenom potrebnim za upis objekta.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o zemljištu na kojem su vinograd i vikendica/klijet. Na parceli su vlasnici otac i stric, svaki 1/2. S obzirom da je prije dvadesetak godina otac isplatio strica za vikendicu/klijet, te da je prije dvije godine otkupio od njega i jedan red vinograda na toj parceli, stvarno stanje više ne odgovara stanju u katastru, trebalo bi parcelu podijeliti na dvije parcele. ZK izvadak u privitku.
Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radili bi na temeljima od stare stale, planiramo gradnju radione. Ona je naslonjena na objekt koji je ucrtan te je vec bio srusen tijekom rata. Na tim temeljima bi radili radionu te nadstresnicu od 50m2. Kuca pored, je radena te je napravljena i obnova. Hodnik je u toj kuci dozidan i to bi trebalo legalizirati. Takoder sve bi trebalo ucrtati. Katastar Petrinja K. O. Hrastovica K. Č. Br. .
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani! Interesira me ponuda izrade geodetskog elaborata na Pazinštini za kuću staru preko godina koja tlocrtno ima površinu cca m2 s pripadajućim dvorištem od cca m2. Sve to jer u vlasničkom listu zemljišnih knjiga ko Tinjan, k.č. 61, nije zavedena nikakva kvadratura za navedeni objekat. Lp .
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zemljiste na kojem se nalaze tri kuce, jedna potpuno odvojena i dvije sa zajednickim zidom. Svi objekti su legalizirani. U katastru je evidentirana samo jedna kuca. Trebalo bi napraviti parcelaciju zemljista na 4 nove cestice kako bi svaki objekt imao svoju okucnicu i etazirati dvojni objekt. Odvojili bi i cesticu zgrade od cestice zemlje ukoliko je to moguce. Molim vasu okvirnu ponudu. Radi se o nekretnini u Splitu, na znjanu. Vlasnistvo zemlje i te jedne ucrtane kuce je 1/1 sto ce se mijenjati nakon uplane i parcelacije zemljista darovnim ugovorima.
Geodeti, Geometar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poljoprivredno zemljište 13 m isparcelozirati u 11 parcela parcela je pravokutna pa bi po sredini mogao ići put 10 parcela istih a 1 veća teren je pristupačan na jednom djelu je makija interesira me koliko košta elaborat prikupljanje dokumentacije uknjižba isparceloranih parcela područje Vodnjan
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potreban mi je geodetski elaborat kako bi se stvarno stanje, nakon provedene legalizacije i dobivenog rješenja o izvedenom stanju, uskladilo sa stanjem u katastru i zemljišnjim knjigama. Radi se o manjoj obiteljskoj kući u Zagrebu (Maksimir, Ravnice) sagrađenoj na čestici veličine m2 (kuća na 2 etaže zauzima cca. m2 tlocrtno). Za potrebe legalizacije izrađen je projekat i geodetski elaborat ali mi je rečeno da je potreban novi elaborat. Adresa je Lenucijeva 5, Zagreb .
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobio sam rješenje o izvedenom stanju. Koliko sam upoznat, nakon legalizacije objekta tj. nakon dobivanja pravomoćnog Rješenja o izvedenom stanju potrebno je objekt upisati u katastar i zemljišne knjige. Dakle, želim ponudu za upis u katastar i zemljišne knjige. Uz rješenje o izvedenom stanju imam i arhitektonski i geodetski projekt na temelju kojih je rješenje i doneseno.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani. Zemljoknjižni odjel je u Malom Lošinju, katastarska općina Punta Križa, /1. Dida, Vjekoslav, mi je suvlasnik zemlje (kupili je nedavno) . Nismo kontaktirali vlasnika drugog dijela zemlje. Zanima me dali se može taj pašnjak raspalcerirati po pola, ili kakav je proces da se, ako se može želja podjeli na pola? Hvala unaprijed! Lp