Geodetski elaborat
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.750,00 kn/kom
Raspon cijena 2.500,00 – 3.000,00 kn/kom

Primjeri upita

Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovana / i, Najljepše molimo Vašu ponudu za izradu Zapisnika o identifikaciji vlasništva povodom upisa u zemljišne knjige površine koja se nalazi po procjenama dijelom u katastarskoj čestici pod brojem , a dijelom u katastarskoj čestici pod brojem . Katarska općina Slunj (Šlivnjak) Srdačan pozdrav,
Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Naslijedila sam od mame više od godina staru kamenu kuću u nizu u Martinšćici na otoku Cresu, kuća je adaptirana krajem 60-ih i početkom 70-ih /struja voda i kupaona/. U gruntovnici /Mali Lošinj/ je upisano 36 kvadrata/samo prednji dio kuće koji je prije godina bio izgrađen, a zatim i nadograđen /u katastru je to uvedeno/, ja plaćam porez na 50 kvadrata, a iz nekog prastarog geodetskog elaborata imam naznake da je kuća izmjerena na nešto više kvadrata , porez je po meni razrezan na tu kvadraturu. k.č.61/1, k.o. Cres.
Geodeti, Geometar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Geodetska podloga za kuću: Obiteljska moderna kuca. U prizemlju je trosoban stan, a na katu apartman za iznajmljivanje jednake kvadrature kao i prizemlje. Ravni krov s tim da ima mogucnost za xy godina i nadogradnje jos jednog kata ukoliko bude trebalo. Potrebno je napravit da app ima 4 zvjezdice Na parceli je vodovod i stup od struje, potrebna je septicka jama. U prizemlju je trosoban stan, 2 wc, na ulazu u stan pristorija za garderobu; kuhinja, blagavaonica i dnevni boravak u jednom prostoru, u blizini kuhinje ostava; u bracnoj sobi garderoba. Stan treba biti dosta otvoren i prozracan te isto tako funkcionalan. Otprilike etaza ima oko m2 neto korisnog prostora, moze nesto i vise te vani bazen oko 3×6 m. Parcela je sa tri strane omedena putem, na sjeveru je opcinski, a juzno granicimo direktno sa susjedom, zapadno od nas zasada nema nitko na parceli. Ulaz na parcelu je istocni. Parcela je cca 23x21.5 Podrum nije planiran ukoliko ne mora biti radi dunkcionalnosti kuce. Negdje oko kuce ili uz treba biti i prostorija za nekakve alate mada se to može i naknadno minijaturno napraviti. Garaza nije nuzna. Bazen cca 3×6 m uz rub koji granici sa susjedom kako bi na nekakav nacin mogli ograditi taj dio za turiste od ovog gdje mi boravimo. .cest. 72/1 Kaštel Stari.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za izradu geodetskog elaborata kojim bi se dio k.č. k.o. Ustrine, prema nalazu geodetskog vještaka (u prilogu) opisan oznakama B2-B3-B4-C5-C6-C3-C2-C1, pripojio k.č. 29 ZGR i kako je to već učinjeno na terenu. Također, kuća koja se prema važećem katastarskom planu nalazi na k.č. 29 ZGR je u stvarnosti većih gabarita i osim na k.č. 29 ZGR nalazi se i na dijelovima k.č. i pa bi i to trebalo ucrtati. Hvala i lijepi pozdrav, M.
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za projekt geodeta . Izgradnja obiteljske kuće na području Zagrebačke županije, općina Pokupsko. Okvirni plan ukupne površine je m2, od čega otprilike m2 stambene površine, 30 m2 garažni prostor i 50 m2 podrumske prostorije. Za sada je plan graditi "montažnu" kuću (odnosno ne bismo gradili na klasičan način - cigla, beton) sa metalnom konstrukcijom. k.č. /2, /1 i , katastarska opcina Hotnja Unaprijed zahvaljujemo na ponudi.
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o prizemnici, m2, sa sljedećim rasporedom: spavaća soba sa ulazom u walk-in ormar, dvije male dječje sobe, jedna radna soba (dovoljna za veliki pisaći stol i stolicu), kupaona wa wc-om te još jedan wc, špajza, kuhinja sa balgovaonom i boravak sa kutnom garniturom. Molim ponudu za geodetsku podlogu. k.č. /2 Trnovec.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zanima me postupak i ponuda za parcelizaciju građevinskog zemljista. Dvoriste od kuce jako je veliko i u duzinu i sirinu, a uz glavnu cestu je i naseljenu ulicu. Zeljela bi ga smanjit tako da napravim jos jedan plac. Tamo je i prije bila kuca ali je srusena u ratu i sada imamo manju kucu. Papiri su svi cisti i uredni. k.č. /1, k.o. Sarvaš
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Staro dvoriste koje je podjeljeno prije 50ak godina sa stricem nije u katastru podjeljen i vodi se na tetki cjeli plac (njihov i nas jer su jedan kraj drugog) u komadu. Ona je spremna bez problema potpisati prijenos polovine tog komada zemlje kako se vec dugi niz godina i smatra nasim. Katastarski ured: Dvor Katastarska opcina: Lotine Broj cestice: 51/3 Dakle potrebno je odrezati taj komad na pola i ucrtati u zemljisne knjige.
Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Vlasnica sam stana od 37.7 kvadrata u centru grada Zagreba iz osobnih razloga sam ga odlučila prodati ali kao i mnoge stare zgrade u centru ona u kojoj živim nije etažirana. Etažiranje je u procesu i plaćeno je u potpunosti iz pričuve ali pošto se grad Zagreb i vlasnik jednog stana u zgradi spore oko već spomenutog stana do kraja tog procesa se ne mogu etažirati barem ne kao skupina svi ostali stanovi. Ja sam osobno spremna platiti da se moj stan posebno etažira jer bi ga naravno onda i mnogo lakše što vidite u papirima koje sam poslala na kupoprodajnom ugovoru i također na vlasničkom listu piše da je kvadratura stana 24.7 plus dodatne prostorije. Trg Marka Marulića 5, Zagreb Hvala. Lp. .
Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Susjeda nam se uknjižila na pola kuće. Potrebno nam je geodetski elaborat radi etažiranja s obzirom da je susjeda prepisala kuću na unuku,koja priznaje da nije vlasnica.kuća se nalazi na k.č. Stobreč. Etažiranje je potrebno jer se radi o kući koja je podijeljena na 2 dijela nakon brakorazvodne parnice. Imamo rješenje općinskog suda o podjeli. Dio kuće je nadograđen i dobili smo rješenje o legalizaciji. pozdrav