Geodetski elaborat
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.750,00 kn/kom
Raspon cijena 2.500,00 – 3.000,00 kn/kom

Primjeri upita

Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani! Planiram nadograditi obiteljsku kuću, koja je sada visoka prizemnica, dimenzija 15x10m, s etažom podruma ispod cijele kuće, iznad njega jedne stambene etaže i tavanskog prostora planiranog za stanovanje. Namjera mi je u tavanskom prostoru nadograditi kuću, tj. skinuti krov i tu nadograditi još jednu etažu i od tog sadašnjeg tavanskog prostora napraviti dvoetažni stambeni prostor od cca m2 (s terasom i balkonom na suprotnim stranama). Ulaz na tavanski prostor je zaseban vanjskim stepeništem. U cijeli taj projekt treba primarno (vezano za dokumentaciju) uključiti prijenos vlasništva (darivanjem) tog dijela obiteljske kuće oca, koji je vlasnik cijele kuće 1/1, na mene (sina) kao budućeg suvlasnika tog dijela kuće i novoizgrađenog (nadograđenog) dijela. U taj proces treba uključiti i dio zemljišne čestice pokraj kuće (cca 40% površine ukupnog zemljišta čestice) koji će mi također biti darovan, zajedno sa navedenim gornjim dijelom kuće. Molio bih, osim ponuda arhitekata, ako je moguće, i ponude ili barem procesne korake u primarnoj stvari koju moram učiniti, a to je postupak prijenosa vlasništva dijela obiteljske kuće i dijela pripadajućeg zemljišta s oca na mene. Kupinečka 28B, Zagreb
Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Moja i obitelj i suprugove roditelji živimo u dvojnom objektu znači dvije kuće. Trebali bi etažiranje te dvije kuće jer obje kuće glase na njih dvojicu a mi planiramo prodati kuću pa se želimo podijeliti. Koliko dođe etažiranje? Svaka kuća je cca m2 i dvorište još m2. Kuća se nalazi u Dugavama, Novi Zagreb, Josipa Seissla 5 i 7. Hvala unaprijed.
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Tražimo geodetu koji će izraditi geodetski projekt po starom zakonu budući da smo podnesli prazan zahtjev za izdavanje građevinske dozvole kako bi postupak obavili po starom Zakonu o gradnji. Radimo rekonstrukciju stambene zgrade gdje se radi zatvorena natkrivena terasa uz kuću. Stambena zgrada je legalna i nalazi se na kčbr. ko. Jazvenik, Jazvenik 8, Sela. Trebamo ponudu za geodetski projekt.
Geodeti, Etažiranje
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Katastarska općina je Split. Obiteljska je kuća koja je legalizirana i sasoji se od tri stambene jedinice od kojih je jedna u vlasništvu moje sestre i dvije u mojem. Svoje dvije stambene jedinice bih ujedno zbog svog lošeg zdravstvenog stanja želio prebaciti na kćeri. Potrebno je kuću etažirati. Adresa: Oca Gabrića 46, Split
Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o dvije katastarski čestice, broj /23 i /15, na kojima bi se izgradila kuca. Čestica br./20 isto ulazi u naše vlasništvo. U privitku se nalazi slika. Trebao bih geodetski projekt za kućicu od 60 kvadrata prizemlje i kat na parceli od kvadrata i nalazim se u Puli. Molim vas ponudu za geodetski projekt te ako nam bude odgovarala bi vam se javili povratno. Nismo vremenski ograničeni. Hvala i lijepi pozdrav.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imamo kucu u Pakostanima sa 16 apartmana koja je 90g ilegalno napravljena na cestici . Legalizacija je sprovedena, napravljen projekt kuce, nas 16 vlasnika tj. mi smo u posjedu platili kaznu po zakonu. Imamo struju, vodu, placamo poreze, ali problem je sto ta parcela nije izdvojena od neke druge parcele sto su neki u suvlasnistvu tih parcela uzeli kredit te u zk izvodu imamo teret. Trebamo izdvajenje čestice
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Nakon legalizacije bespravno izgrađenog objekta dobio sam rješenje o izvedenom stanju i ostale potrebne dokumente koje sam predao u Z., u kojem je prilikom vađenja z. vidljivo upisano 78 m2 stambenog prostora ali ne i kat kuć općina Poljica Brig. Adresa Druga ulica 67A, Poljica Brig
Geodeti, Geodeti
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebalo bi izać na teren u Kameničko Podgorje, k.o. Kamenica, zk. Ivanec, radi izmjere vinograda i pravljenje prijamnog lista za zk odjel da se upiše vlasništvo po darovnom ugovoru. U privitku vam šaljem svu dokumentaciju. Hitno nam je radi prodaje, te nas zanima cijena. Molim kontakt putem e-maila jer radim sa strankama pa ne mogu prićat na telefon eventualno poslije 17h.
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Upis na sud obiteljske kuće posjedujem rješenje o izvedenom stanju i snimka izvedenog stanja nezakonito izgrađene građevine objekt obiteljska kuća u Zadru (Lovre Matačića) treba upisati na vlasnika na sud /trenutno upisan građevinski teren molim financijsku ponudu sa vremenom potrebnim za upis objekta.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o zemljištu na kojem su vinograd i vikendica/klijet. Na parceli su vlasnici otac i stric, svaki 1/2. S obzirom da je prije dvadesetak godina otac isplatio strica za vikendicu/klijet, te da je prije dvije godine otkupio od njega i jedan red vinograda na toj parceli, stvarno stanje više ne odgovara stanju u katastru, trebalo bi parcelu podijeliti na dvije parcele. ZK izvadak u privitku.