Koliko ćete platiti arhitekta? Objavljujemo informativne cijene koje smo prikupili na temelju implementiranih projekata naših klijenata.

Izrada projekta interijera
Prosječna cijena 200,00 kn/m2
Raspon cijena 150,00250,00 kn/m2

Izrada projekta interijera uključuje razgovor s investitorom i 2-3 verzije idejnih rješenja, a zatim izradu tlocrta, 3D vizualizacija, popisa i opisa namještaja, rasvjete i dekoracije. Dizajner interijera obično naplaćuje projekt po kvadratnom metru. Prosječna cijena izrade projekta interijera je 200,00 kn/m2. Raspon cijena je između 150,00 kn/m2 i 250,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Izrada glavnog projekta
Prosječna cijena 32.000,00 kn/projekt
Raspon cijena 14.000,0050.000,00 kn/projekt

Glavni projekt je osnova za dobivanje građevinske dozvole i skup je projekata više struka. Sadrži arhitektonski projekt, građevinski projekt, elektrotehnički projekt, strojarski projekt i geodetski projekt. Cijena glavnog projekta ovisi o veličini i složenosti buduće zgrade. Glavni projekt izrađuje ovlašteni arhitekt. Izradu glavnog projekta bit će potrebno platiti između 14.000,00 kn/projekt i 50.000,00 kn/projekt.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za arhitekte

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 60
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, željeli bismo u stanu dobiti tri sobe (dvije manje dječje i jednu bračnu; bračni krevet bi bio cm širine), sve tri sobe bi trebale imati prozor. Dječje sobe mogu imati i pregradu poput klizne stijene. Ako je potrebno ormar za odjeću može biti u samo jednoj dječjoj sobi. Kupaonica i kuhinja ne trebaju ostati na istom mjestu, a ostava se također može prenamijeniti. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, objekt se nalazi u Samoboru, a potrebna je rekonstrukcija. Željeli bi srušiti L dio kuće tako da cijeli objekt bude više udaljen od ceste. Novi L dio bi dogradili na suprotnoj strani od postojećeg veličine cca 70m2. Na prostoru srušenog dijela dogradili bi garažu cca 30m2. Na cijelom objektu željeli bi "ravan" krov. Natkrivena terasa koja se nalazi na lijevoj strani objekta bi ostala kako je. Unutar objekta je potrebno napraviti zaseban stan veličine 40m2, a ostali prostor prekrojiti za veću iskoristivost. Kompletna veličina rekonstruiranog objekta iznosila bi cca m2. U prilogu se nalaze slike tlocrta postojećeg stanja. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o jednoj prostoriji, dnevni boravak u retro stilu ,ima kamin . To je dugačka ali uža prostorija možda 8-10mX3.5. Trebala bi biti raspoređena : jedan radni kutak,dio ispred kamina sa sjedećom garniturom i dio za tv. Također je 2.70m visina pa bi možda spušteni strop lijepo izgledao. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 33
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, imam dnevni boravak, oblik slova L, dio glavni ima 24 M2, dodatni dio ima 9 m2 (dobili smo natkrivanjem velike terase,tako da smo dobili produžetak dnevnog b.)Sada bih odvojila taj dodatni dio, s jednim pregradnim zidom s dodatkom jednih vrata. Glavni je dio od cca 24 m2 ( 6x4,20) - jedan zid (noseći) duž. 6 m, ima jedna vrata (ulaz iz hodnika) i jedna vrata - prolaz u kuhinju. Dimenzije idu: 60 cm je zid, pa vrata iz hodnika cca 90 cm, pa zid cm, prolaz (klizna vrata) u kuhinju, pa zid cca 2,20 m. Drugi zid (nasuprotni, isto noseći) je taj koji bih pregradila i ostavila jedna vrata za ulaz u tu drugu prostoriju. Na tom zidu je ugradjen kamin ,koji bi event. srušila i napravila vrata za izlaz - drugi na balkon - lodju. Dimenzije su sadašnje : zid cca 2, 2o m (na njemu je kamin), otvor od cca 3 m i zid 80 cm. Taj otvor bi zazidala u dužini cca 2,20 m i ostavila jedna vrata za ulaz u dodatnu prostoriju do ovog zida od 80 cm. Zid od 4,20 m dužine - jedan je unutarnji, a drugi ima zlaz na balkon - vrata i prozor (dužina cca 2,70m), sa svake strane ostaje cca 70 cm zida, i na jednom je radijator. Time bi dobila još jednu ,dodatnu, prostoriju a i smanjili bi izdatke za grijanje, budući da sad moramo grijati sve. Treba mi savjet, u stvari, za uredjenje interijera tog dnevnog boravka, budući da ima dosta otvora. TV je sad ispod prozora, a htjela bi ga staviti na drugi, nasuprotni zid (od 4,20 m) da visi kao slika /tv dijag. cm/. Umjesto sadašnjeg kamina, stavili bi možda neki, manji moderni, u kut , tako da je blizu dimnjaka. Trebala bi na taj zid od 4,20 , ispod TV staviti neki regal ,možda. Zanima me , kako i gdje staviti garnituru za sjedenje, da li odvojeno (dvosjed + trosjed) ili kutnu, kako smjestiti u taj prostor još i stol i stolice (blagovaonski???) koji bi se koristili povremeno (kad nam dodju gosti). Unaprijed zahvaljujem,
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 250
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam projekt za kuću sa sobama za iznajmljivanje ;5 soba s wc-om i 1 apartman ,zajednička prostorija za služenje doručka ,garaža za aute ,mala tereta.Parcela ima m2. Lokacija je na Plitvicama te treba biti u skladu s pravilima gradnje tog područja. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, treba mi projekt za kuću u Kaštel Gomilici,70m2 kuća na L. U prizemlju podrum, bazen, crna jama i gustirna. U potkrovlju dvije sobe. Zemljište je kaskadno tako da je zgodno kuću na jedan kat. Bilo bi dobro da pogledate zemljište i date svoje ideje. Treba mi još jedan projekt u Splitu na adresi Ninska ul. 66. Imam stan od m2 koji je potrebno pregraditi i napraviti dva stana. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 48
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani , predmet gradnje je natkrivena garaža s spremištem , ravni krov predviđen za solarno grijanje , tlocrtno cca . 48 m/2,lokacija : Jakovlje - Igrišče.Objekt u dvorištu cca . 10 m od kuće Projekt minimalnih potreba za prijavu gradnje takvog objekta .Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 86
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potreban mi je arhitekt za projekt adaptacije te projekt nadogradnje. To je nedovršena kamena prizemnica na velikoj okućnici. Izgrađeni su i pregradni zidovi, ali je poželjno bolje rješenje iskoristivosti prostora. Kuća je upisana u katastar i zemljišnik, pa nema nikakvih formalnosti. Uz adaptaciju, u planu je nadogradnja jedne etaže površine cca 80 m2, pristup vanjskim stepeništem, potrebno je ishoditi dozvolu za nadogradnju. Osim mobitela, dostupan sam i na broj telefona: 00 21 . Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o kući visine prizemlje sa katom tlocrtne površine cca 80 m2 koju želim nadograditi na način da skinem krov i dogradim 1 kat iste tlocrtne površine. Stubište za nadogradnju bi trebalo biti unutrašnje, tako da nadogradnja i sadašnji i kat čine dvoetažni stan. Na dograđenom dijelu bi se nalazile 3 sobe sa kupaonicama i otvorene terase. Objekat bi trebao izgledati kao mala moderna urbana vila, time da bi se postojeća terasa u visini o kata i postojeći vanjski bazen trebali uklopiti u taj projekt. Objekat bi trebao biti bez krova, s ravnom terasom. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o unutarnjim stepenicama koja povezuju dva stana. Jedne vode do 1 kata, a druge povezuju dvo etazni stan 2i3 kat. Za prvi bi voljeli da budu od mramora, a za druge da budu drvene. Kuca je renovirana jedino smo ostavili stepenice koje bi sada malo rekonstruktirali. Trenutno stanje stepenica je da se na njima nalazi stari kamen koji ne bi mozda skidali nego bi na njega oblagali kamen i drvo i postoji jedan dio stepenica koji bi trebalo prenamijeniti za nesto, inace nismo ih smjeli rusiti radi statike kuce prilikom renoviranja, pa sada trebamo naci rjesenje. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.