Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zgrada je dužim dijelom u Kuhačevoj ulici, a kraćim u Maksimirskoj. Adresa je Kuhačeva 1. U prostoru potkrovalja odnosno tavana treba podići krov i izgraditi 3 stana (67, 70 i 85m2) za što postoji i građevinska dozvola i projekt. Predviđen je ravan krov i visina zidova od 3 m čime se potkrovlje pretvara u novi kat pune visine. Pogledajte prilog. Molim okvirnu ponudu.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Rekonstrukcija postojećeg obijekta na način da se ruši sve osim vanjskig zidova (kamena stara kuća), skida se postojeći krov koji će se djelomično ponovno iskoristiti. Izrada nove podne podloge, iskop ukoliko je potrebno, izrada betonske ploče između katova, podizanje postojećih zidova za 1,5 metara, postavljanje krova. Izrada instalacija, podloga, zidanje unutarnjuh zidova, završni radovi.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Vir
Ukupna površina objekta: 600
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Niski ROH-BAU (zemljani radovi, hidro izolacije, toplinske izolacije i građevinski radovi)
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Stambena zgrada se nalazi na otoku Vir. Tražimo ponudu za niski ROH BAU : - zemljani radovi s već rešeni iskopom - Hidro i toplinske izolacije kod Temeljima,Podrumu i Krova - Građevinske radove s materijalom za niski ROH BAU Smještaj za radnike smo obezbijedili a oplata i podupirači su Vaši Tražimo cijenu s materijalom cijena po 1m2 stambene tlocrtne površine, ukoliko Vam je jednostavnije materijal možemo mi nabavite, onda mi dajte cijenu bez materijala. Građevinsku dozvolu imamo a iskop još nije riješen,ako imate mogućnosti možete ni i tu stavku ponuditi na osnovu projektne dokumentacije ako niste onda mi ćemo to riješiti i nakon toga se može odmah početi sa radovima. Ponuda treba da sadrži specifikaciju radova koji ulaze u tu cijenu. Nakon što dobijemo Vašu ponudu možemo se čuti telefonski i dogovoriti slijedeće korake. Ako imate kakva pitanja slobodno mi možete pisati,rado ću Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja. Telefonom me možete nazvati u periodu između 17 i 18:30 h Lijep pozdrav
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1. Nabava i dostava impregnacije, te zatim izvođenje impregnacije za podove, zidove i strop. Pod je trenutačno od suhe stare postojeće daske i dio od betona (mokri čvor), na stropu je žbuka, a zidova kojih je m2 su kombinacija žbuke i cigle. 2. Nabava, dostava i postavljanje parapropusne folije te postava iste na prethodno impregniranom podu. 3. Nabava, dostava i postava parne brane na betonsku ploču u mokrim čvorovima. 15 m2 4. Nabava, dostava i postava drvene prosušene ili lamelirane građe, za postavu po postojećim gredama. 5. Nabava, dostava i impregnacije za te drvene grede, te impregniranje drvene prosušene građe. 6. Nabava, dobava i postava stiropora između drvenih greda i po potrebi u mokrim čvorovima, do gramski. 7. Nabava,dostava i postava OSB ploča na utor i pero debljine 22mm 2 puta. 8. Sva građa se učvršćuje šarafima za drvo. 9. Nabava,dostava i postava pvc-e hidroizolacije u mokrom čvoru. 10. Nabava, dostava glazure te postava u mokrom čvoru. Prije postave stiropora i glazure treba napraviti odvodnu instalaciju. 11. Zažbukavanje šliceva za vodovodne i odvodne instalacije.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kuća će biti legalizirana za mjesec dana, trebamo troškovnik i eventualno koji projekt kao i ponudu radova za kompletnu obnovu kuće s katom i tavanom,. oko m2, zadnji put adaptirana pred kojih 25 godina nadamo se upasti u kredit za APN u trećem mjesecu. Radovi ugrubo: 1. Kompletno novo krovište, jedan dio krova je podignut uvis te bi drugi trebalo dići kako bi se spojili i bili iste visine (zahtjeva projekt zbog građevinske dozvole), novi crijep, izolacija 2. Fasada i nova stolarija 3. Novi parketi, pločice, skidanje stare drvene lamperije sa zidova 4. Rušenje pregradnog zida kako bi se spojili kuhinja, blagovaona i dnevni boravak u jedan prostor 5. Nova električna, vodovodna i odvodna instalacija 6. Postavljanje novog centralnog plina zajedno s radijatorima Dodatan plus je konzalting što i kako napraviti u vezi nekih prostorija, pogotovo kod rušenja pregradnog zida i kako maksimalno iskoristiti prostor Molim ponude na mail. Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o stanu na 1. katu kuće, površine 80m2 u Orebiću. Niže su navedeni potrebni radovi: - pražnjenje prostora kata (razmontiranje namještaja itd..) - demontaža unutarnih sobnih vrata kako bi se ista preuredila i ponovno montirala - rušenje postoječih pregradnih zidova i odvoz na deponij - zatvaranje staklene stjenke - izrada dimljaka u dnevnom boravku - instalacija dovoda vode u banjama, kuhinji i spremi(prostor za odlaganje) - instalacija odvoda vode/kanalizacije u banjama,kuhinji i spremi - hidroizolacija poda te izrada laganog estriha sa EPS granulama -izrada knauf pregradnih zidova sa dvostrukom podkonstrukcijom i dva sloja,sa zvučnom i toplonskom izolacijom,obrada i bojanje - gletanje i bojanje zidova i plafona - otvaranje otvora za vrata (izlaz na terasu južno) - otvaranje otvora za ostavu(prostor za odlaganje) - izrada ventilacije za banje - električna instalacija (od kutije sa osiguračim pa nadalje...utičnice,svjetla...itd) sa završnom finom montažom - ugradnja podnog grijanja u banjama - postava podnih obloga tj. pločice i laminat (sobe,kuhinja,banje) - postava zidne obloge čice (kuhinja i banja) - fina/završna montaža banja - ugradnja sveukupno 4 klime - ugradnja centralnog grijanja na struju - završno čišćenje - izrada betonskog balkona sa betonskih 5 stubova - izrada/zidanje ogradnog zidića na donjem balkonu od siporexa - zidanje i natkrivanje SPREME/ostave poviše prizemnog WC-a (cca 2m2)
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Popucali zidovi i strop jer je susjed bušio i stanjio zidove gradeći sebi hotel. Popucao i strop i stalni ispada žbuka a sad je i prokapio na dva mjesta,jer su puše napravili krov, i svi su se zidovi i pod natopili vodom... Trebam procjenu radi naplate osiguravajućeg društva i odmah sanaciju svega
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Na postojećem objektu treba skinuti krov od mediteran crijepa i toplinsku izolaciju iznad potkrovlja. Krov je od ciglenih gredica a između njih su ploče od siporeksadebljine 10 cm. Betoniran je samo rešetkasti nosač. Nema tlačne ploče iznad siporeksa već samo drvene letve i izolacija. Nakon toga treba ozidati etažu površina m2 visine 2,60 cm te napraviti betonsku ploču, ozidati nadozid 30 cm i postaviti hidro, toplinsku izolaciju i estrih u padu i napraviti fasadu.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Prva faza: 1. Izgradnja septičke jame kapaciteta 30 m3 2. Izgradnja zida s 2 otvora za vrata – duljina cm, visina cm Druga faza (slijedi ubrzo nakon završetka prve faze): 3. Izgradnja ogradnog zida – duljina 80 m, visina 50- cm. 4. Oblaganje ogradnog zida kamenom 5. Izgradnja zida - duljina cm, visina cm 6. Izgradnja pečenjare (roštilj-kućica) 7. Popločavanje dvorišta – m2 8. Izgradnja drvene nadstrešnice na stupovima (krovište sa crijepom) - 50 m2 9. Izgradnja 2 drvene pergole – ukupno 40 m2 Moguće je ugovaranje pojedinačnih radova ili svih zajedno. Plaćanje u gotovini. Osiguran besplatan smještaj na gradilištu (u novoizgrađenoj namještenoj 4-sobnoj kući). Teren je poravnat, nalazi se uz glavnu cestu tako da je pristup izuzetno jednostavan. Dostupna struja i voda. Betonara je u neposrednoj blizini. Skice dostupne na upit.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na novo izgrađenom objektu (vikendica), potrebna je ugradnja oluka (u boji). Dimenzije objekta: - dužina - 30 m - visina - 6 m Potreban materijal: - žljeb (u boji) - 30m, - veterlajsne - 22 m, - zidne lajsne - 5 m, - kapni lim - 30 m, - mrežica - 30 m, - cijevi - 19 m, - koljena - 12 kom, - izljevni kotlići - 3 kom. Na krovištu se nalaze i dva dimnjaka. Za sva dodatna pitanja, molim da me se slobodno kontaktira na navedeni broj telefona.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu