Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Promjena krovne gradje, daskanje krovista, izolacija krovista, podizanje stropova, ugradnja 2 velika i 2 mala krovna prozora, micanje starog parketa i starih plocica u kuhinji u kupaoni, rusenje dva zida, gradnja 3 nova zida, zbukanje ili postavljanje knaufa, postavljanje glazure, razvod struje, razvod vode i sanitarija, razvod grijanja.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebamo porušiti 2 zida (imamo idejni plan od arhitekta + statičarski izračun), prenamjeniti jedna vrata u prozor i jedan prozor u vrata i ugraditi ulazna vrata na mjesto sadašnjeg zida sa staklenom opekom. Proširiti postojeću kotlovnicu, i napraviti pripremne radove za keramičara (žbukanje) 2 prostorije. U privitcima se nalazi idejni plan od arhitekta (glavni plan će biti gotov kroz tjedan dana).
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Na postojeću prizemnicu od 80m2 bi trebalo nadograditi gornju etažu. Trosoban stan sa kuhinjom, blagavaonicom, zahodom i malom ostavom. Fasada stiropor, debljine 5 cm, a krov na dvije vode cca kvadrata. Fasada bi se stavljala samo na dvije strane jer je kuća sa dvije ostale spojena sa susjednom kućom. Projekt imam ali je iz 88 godine i preko strana, a nemam ga u digitalnom obliku. Za sva vaša pitanja, dostupan sam na telefon.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Početkom godine kupili smo stambenu zgradu u Viškovićima (Koromačno), sa namjerom da izvršimo adaptaciju iste i prilagodimo je za najam u toku sezone. Kuća se sastoji od dva dijela, starog dijela koji je sagrađen pred više od godina i dijela koji je nekad bio štala, te je započeta adaptacija koja nije provedena do kraja. Ova dva dijela, po sredini, odvojena su zajedničkim zidom debljine, cca, - mm. Međukatne konstrukcije su drvene (grede i podovi od dasaka). U planu je izrada nove podne ploče u prizemlju sa potrebnom hidroizolacijom, rušenje postojećih (drvenih) međukatnih konstrukcija i ugradnja betonske ploče, spajanje u prizemlju i na katu između stare kuće i adaptiranog dijela, proširenje prozora i vrata i sl. U postupku smo odabira izvođača građevinskih radova, pa vam dostavljam troškovnik sa zamolbom da nam dostavite vašu ponudu, sa navedenim mogućim terminom početka gradnje. Naravno, ako postoji vaš interes za ove radove. Ako nemate interesa za obavljanje ovih radova, ipak bih vas zamolio za popunjavanje ponude radi konačne odluke o izboru izvođača. Ujedno me zanima, koliki je, u troškovima, udio materijala, a koliki rada. Unaprijed zahvaljujem, a za eventualna dodatna pitanja slobodno me nazovite na . Pozdrav ...
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o dva apartmana jedan u prizemlju cca 25m2 i drugi iznad njega cca35m2 koji ima vanjsko stepenište. Ova dva apartmana bi trebalo spojiti u jedan tako što bi se probila ploča i stavilo montažno stepenište . Sadašnje vanjske stepenice betonske bi se trebale ukloniti. U prizemlju i na katu potrebno je renovirati kupaonice, a u prizemlju laminat zamijeniti za pločice i eventualno podno grijanje.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Riječ je o stanu od 50 m2 na 2. katu stambene zgrade bez lifta, građena 80-ih godina. Potrebna je adaptacija stana što uključuje rušenje pregradnog zida, uklanjanje starih podova (pločica, parketa, laminata) te niveliranje podloge. U većinu stana postavljale bi se porculanske pločice imitacije drveta i u spavaću sobu parket. Potrebna je dopuna utičnica u kuhinji i uklanjanje starog i postavljanje novog knaufa i soboslikarski radovi. Ugradnja novih protuprovalnih vrata, a od stolarskih radova koji nisu obavezni u ponudi, mogućnost izrade ugradbenog ormara i polica. Zahvaljujem se na utrošenom vremenu.
Rijeka
Ukupna površina objekta: 71
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: Visoki ROH-BAU (+ fasada, žbukanja, estrihi)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Prizemnica sa potkrovlje (bez podruma). U postupku je ishodovanje građevinske dozvole. Potrebni su minimalni zemljani radovi za iskop za trakaste temelje, teren je ravno pložen. Tlocrtne ukupne dimenzije 8,00x8,80 m2 s potkrovljem uređenim kao galerija dimenzija 8,00x4,45 m2, te sa unutarnjim stubištem od čelika. Konstrukcija: zidovi od blok opeke širine 30 cm i armirani beton širine 15 cm; međukatna konstrukcija je armirano betonska debljine 11 cm, dvostrešno drveno krovište sa sistemom toplinske izolacije između i iznad drvenih greda. Dvije terase sa nadstrešnicama od drvene građe (18,45 m2 i 7,67 m2) Fasada je sistem Rofix stiropor sustav (ili drugi odgovarajući sustav), pokrov je Tondach Mediteran Plus. Lokacija gradnje je otok Lošinj, mjesto Nerezine (unutar naselja sa asfaltiranim pristupom do parcele). U prilogu su tlocrti, presjek i pogled na fasade. Na upit Izvođača dostavljam detaljan troškovnik za izradu ponude (za sada bez instalaterskih radova) i detaljne nacrte. Planirani period izvođenja radova je kasna jesen, zima ili rano proljeće (izvan turističke sezone). Pozdrav
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovana, dostavljam tlocrt stana na kojemu su vidljivi stari zidovi (koji se ruše) i novi zidovi koji trebaju biti izgrađeni. Radi se kompletna adaptacija stana, potrebno je promijeniti krov (pokrov, daske, grede). Potreban je izlazak na teren da se vidi točno stanje kata kuće koji se uređuje.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ljubazno molim ponude za adaptaciju obiteljske kuće u Novaki, Sveta Nedelja. Kuća je građena 80-ih. Bilo bi puno radova s tim da bi iznad postojećeg dnevnog boravka morali rezati deku jer bi radili galeriju (statički izračun je pripremljen). Kuća ima malo više od m2, dobar je prilaza prema kući i htjeli bi kvalitetniju adaptaciju. Od vanjiskih radova bila bi izmjena na glavnoj terasi (povečanje kvadrature). U prilogu dostavljam sliku kuće, skicu tlocrta te troškovnik. Željeli bi krenuti s radivima unutar dva mjeseca.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Projekt se sastoji od kuće koja je izgrađena do roh-bau stanja. Postavljena je stolarija ( pvc prozori i vrata). Kuća se sastoji od tri odvojene cjeline, tri stana. Potrebno je provesti instalacije (voda,struja,kanalizacija). Stanovi su od 70m2, 60m2 i 30m2. Potrebno je izvesti instalacije za tri kuhinje, tri kupaone. Potrebna je izrada glazure/estriha te postavljanje podnih obloga ( pločice i laminati/parketi). Potrebno je strojno žbukanje objekta. Izrada pregradnih zidova sačastom/šupljom opekom debljine 12,5 cm. (potrebnu količinu utvrditi prilikom dolaska na objekt). Izrada termo fasade debljine min. 10cm sa završnim slojem. Lokacija objekta je Ivan dolac otok Hvar. Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu