Usluge

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ugrađujemo peć na pelet, zatvaramo pritom postojeći priključak i etažu iznad otvaramo novi. Dimnjak ima dvije cijevi, samo za jednu smo dobili atest, i trebalo bi u njemu probiti otvor za novi priključak. U produžetku dimnjaka (50 cm) izveden je knauf zid na tvorničkoj metalnoj podkonstrukciji (d=85 cm), u L tlocrtnom obliku, tvoreći tako nišu za frižider. Nova peć će tako biti tik iza frižidera i dijelit će ih samo taj zid. Kako je zid izveden bez toplinske izolacije, u njega treba ugraditi kamenu vunu u punoj visini i sve zatvoriti (i preko dimnjaka) negorivim knauf pločama, gletano i krečeno. Umjesto postojećih kutnih letvica treba izvesti standardni keramički sokl. Struja ima razvodnu kutiju s priključkom za frižider na dimnjaku (vidi foto), iz koje ju treba dovesti do u knauf zid i tamo spustiti na potrebnu visinu utičnicu za priključak peći. Također nove razvodne kutije treba izvući van knaufa da ostanu dostupne. Treba nam i sav materijal. Prema tehničkim specifikacijama temperatura dimova u peći je max. stup. celz. i tom zahtjevu treba odgovarati novi poboljšani zid, a struja treba biti izvedena sukladno standardima s ispravnim uzemljenjem. Specifikacije peći i fotodokumentacija mjesta za ugradnju su u privitku. Molim vas ponudu za sve ili za dio planiranih radova koji možete izvesti. Unaprijed hvala!
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 120
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, trebalo bi prebojat u bijelo jedan poslovni prostor. Radi se o sobi 7x5. Problem je što je na katu bila poplava i jedno 3m2 stropa te mali dio zida je žut od vode i boja se odljepila. Treba to sanirat i sve prefarbat. uz to treba pofarbat jedan radijator, 2 sobna vrata i štokove te prozor sa duplim krilima veličine 4x1.60 u bijelo. molim vas ponuddu.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav. Trebao bih vodoinstalatera koji bi popravio neispravno postavljene instalacije koje je stavio prethodni vodoinstalater. Riječ je o podžbuknom dijelu mješalice koji je preduboko stavljen te se slavina nije mogla postaviti ni s naknadno kupljenim produžetkom za kartušu. Dakle, potrebno je razbiti nekoliko pločica i postaviti podžbukni dio tako da se slavina može postaviti ispravno. Odlično bi bilo ako bi uz to mogao doći i keramičar koji bi odmah nakon popravka instalacije stavio pločice i pofugirao. lp,
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 60
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna je kompletna adaptacija stana 60m2, iz '38 godine. Uključujući građevinske radove, rušenje pregradnih zidova i sanacija poda od drvenih grednika. Nove električne instalacije, kompletno renoviranje dovoda i odvoda. Ugradnja plinskog kondenzacijskog bojlera te sanacija dimnjaka, 1/3kata, oko 7m visine. Kombinacija podnog (na mjestima gdje su ucrtane pločice) i radijatoskog (dnevni boravak, spavaća soba 1 i 2, kupaonica) grijanja. Ostali stolarski, keramičarski, zidarski, izolaterski, ličilački i parketarski radovi.
Fasade, Fasade
Mimice
Površina fasade (u m2): 320
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ovo je površina fasade koju smo cca procjenili. Prizemlje i prvi kat kuće već imaju završenu fasadu, no želimo obnovu sa mrežicom i završni sloj sa silikatnom žbukom. Taj dio iznosi cca m2, a drugi kat kuće (tj. potkrovlje i krov) su u gradnji i tu bismo stavljali kamenu vunu debljine 5 cm i završni sloj sa silikatnom žbukom (cca m2). Molim Vas cijenu postavljanja kamene vune debljine 5 cm i završnog sloja sa uključenom skelom po kvadratu, kao i cijenu obnove fasade sa mrežicom i silikatnom žbukom sa uključenom skelom po kvadratu.
Zagreb
Površina stana (m2): 64
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, potrebniradovi u stanu: -kupaona kompletna od 5m2 i kuhinja 9m2 plocice zidne i podne - keramika: balkon i hodnik podne 10m2 - zidanje zida na lodji - rusenje jednog pregradnog zida od 3m duzine i stavljanje nesto knaufa - Pvc stolarija 2 francuska vrata i 1 balkonska sa 2 velika prozora. Sve sa roletama i komarnicima. -Brusenje i lakiranje parketa cca 45m2. Stan ukupno ima 64m2.
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Rijeka
Rijeka
Površina stana (m2): 105
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Adaptacija stana od m2 u 3 apartmana . RADOVI 1. Rušenje zidova cca 12 m cca 45 m2 2. Probijanje otvora za vrata 3 kom 3. Spuštanje stropa m2 4. Izrada knauf zidova a. Dvostrano cca 21 m, cca 78 m2 b. Jednostrano sa izolacijom cca 5,5 m, cca 20 m2 5. Ugradnja kazeta za klizna vrata kom 2 6. Postavljanje keramike a. Kupaona 1 i. Pod 6 m2 ii. Zid 20 m2 b. Kupaona 2 i. Pod 5 m2 ii. Zid 18 m2 c. Kupaona 3 i. Pod 6 m2 ii. Zid 20 m2 d. Kuhinje 3x3 m2 - Ukupno keramika 84 m2 Ostali radovi: - Uštemavanje kanala za elektroinstalacije - Uštemavanje kanala za vodoinstalacije - Uštemavanje kanala za kondenzat klime - Gletanje hodnika
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 60
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je srušiti jedan zid dužine 2 metra. Kuhinja velicine 3×1.5 m2 uključuje skidanje pločica, montiranje novih instalacija (voda kanalizacija plin struja priprema za klimu) postavljanje pločica na podu i zidnih između donjih i gor njih kuhinjskih elemenata. Kompletno preuređenje kupaonice veličine 2×. Ugrađuje se tuš kabina lavabo bide školjka i rasvjeta iznad ogledala. Brušenje i lakiranje parketa površine 30m2 Postavljanje laminata površine 20 m2 Sanacija zidova nakon ugradnje novih prozora. Priprema svih zidova za bojanje Instaliranje zvona i 5 lustera kao i utičnica.
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 88
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Centralno grijanje na plin. Kombinirani bojler u kupaonici. Sada se na tom mjestu nalazi protočni plinski bojler za zagrijavanje vode. Priključak na dimnjak. Po jedan radijator u dnevnom boravku 20 m2, 2 spavaće sobe 16m2, 1 spavaća soba 20 m2, kuhinja/blagavaonica 8m2, kupaonica 4 m2 radijator za sušenje ručnika. Ukupno 6 radijatora. Ukupna snaga 15 - 20 kW.
Podne obloge, Sanacija parketa
Privlaka
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 63
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobar dan! Kupila sam parket novi 1cm debljine. Htjela bih da mi se postavi u dnevnom boravku na kojem je trenutno laminat, ispod laminata glazura,zatim u kuhinji na kojoj su trenutno pločice kao i u hodniku koji je oblozen plocicama i ispod njih je takoder ukupno površine 63m2. Dakle taj laminat i plocice bih trebalo izvaditi van, postaviti parket i lakirati.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu