1 ocjena za tvrtku SUHOMONT d.o.o.

5.0 / 5
IVANA C. - prije 2 godine
Moja preporuka. Odlično odrađeno.

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Soboslikarski radovi
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 120
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potreban mi je soboslikar za adaptaciju stambenog prostora u Zagrebu, na adresi Jordanovac , točnije za uređenje zidova i farbanje radijatora. Riječ je o više objekata u nizu. Ako budem zadovoljan obavljenim radovima na prvom objektu, istog ću ponuđača uzeti za ostale objekte. Očekujem Vašu ponudu.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, zbog potrebe za odgradnjom knaufom jedne sobe unutar postojeće garsonijere, potrebno je dovesti kablove od struje iz postojećih kapaciteta do knaufa. Također, po izgradnji pregradnog zida potrebno je ugraditi dvije utičnice i jedan prekidač za svjetlo. Lokacija je Trešnjevka, Zagreb. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Površina (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u postojećoj garsonijeri potrebno je knaufom na L odgraditi jednu sobu, a želimo obične lage knaufa. U knauf treba ugraditi klizna vrata te dvije utičnice i jedan prekidač za svjetlo. Ukoliko imate i opciju moleraja, molila bih ponudu s uključenim farbanjem. Lokacija je Trešnjevka, Zagreb. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Soboslikarski radovi, Ličilac
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 218
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav! Osim navedene kvadrature za bojanje zidova porebno mi je još: 1. Gletanje žbukanih zidova, dvije ruke sa brušenjem i impregnacijom - 83 m2 2. Gletanje gips kartonskih zidova i stropa, jedna ruka, brušenje i impregnacija - m2 3. Impregniranje i bojanje zida od stare cigle - 37 m2 Očekujem Vašu ponudu,
Veličina objekta (površina u m2): 260
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani riječ je o obiteljskoj kući od m2 sa dva stana. Dakle, svaki će stan imati po M2. Potrebno je napraviti dvije odvojene instalacije (dva mjerna mjesta). Radi se o novom objektu. Kratak opis: 4 kupaonice 4 dnevna boravka 4 spavaće sobe 4 kuhinje 4 terase Instalacija za 4 televizora 4 klime 4 utičnice za internet Gromobranska instalacija Alarm Molim ponudu za izradu instalacija odvojeno ruke i materijal. Objekt se nalazi na otoku Krku. Kod izrade ponude treba uzeti u obzir da se uz ovu kuću paralelno gradi još jedna, potpuno identična, u isto vrijeme. Srdačan pozdrav.
Veličina objekta (površina u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući 10x9m u dvije etaže, znači 2x90m2. Objekt ima: kupaonice....3kom kuhinja.........1kom praona..........1kom soba..............4kom ostava...........1kom izba...............1kom stepenište.....1kom terasa............1kom balkon........... 2kom Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Veličina objekta (površina u m2): 5000
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, šaljem vam upit za ponudu, s mogućnošću ostvarivanja ozbiljne poslovne suradnje. Mi smo tvrtka koja se bavi LED rasvijetom, ali s projektnim pristupom npr.( 18 Peveca u HR), radimo demontažu postojeće rasvjete s montažom LED rasvjete iz naše ponude. U prilog šaljem info podatke potrebne za okvirni izračun ponude. Molim zanemariti lokaciju (kao da nema troškova smještaja i sl.). Unaprijed zahvaljujem. Lijep pozdrav,
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je postavljanje strujnog kabela od razvodne ploče do terase kafića. Kabel mora obskrbljivati najmanje 5kw, spaja se na postojeću instalaciju terase. Od razvodne ploče kabel bi trebao preko praznog prostora iznad knaufa prema vani .Spušta se dolje zatim prekopati ispod Alu okvira zatim oko 2m ukopati. Treba oko 20m kabela i novi osigurač. Očekujem Vašu ponudu.
Keramičarski radovi, Keramičar
Površina (u m2): 30
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zamijenio bih pločice u kupatilu, podne i zidne, ugradilo tuš kabinu(90x90), bio bi i ugradbeni vodokotlić. Zidne pločice bi išle do 2 metra visine (površina zidnih 23 m2), a kvadratura koja se odnosi na pod je 7 m2. Molim da u ponudu uračunate i skidanje starih pločica, kade i školjke te odvoz istih. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav.
Soboslikarski radovi, Ličilac
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 270
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam bojanje unutarnjih zidova, stan je površine ukupno oko 90 kvadrata, i na određenim mjestima došlo je do pucanja boje, te isto tako na jednom mjestu je poprilično vlažilo što bi sad trebalo biti sanirano. Voljela bi da radovi budu gotovi do kraja ove godine. Isto tako mi treba informacija u kojem periodu se mogu izvršiti radovi. Očekujem Vašu ponudu. Hvala unaprijed Lijepi pozdrav