STUDIO 9, obrt za grafičke djelatnosti i usluge, vl. Dragan Radoš

Split
Fotografi, Izrada web stranica, SEO optimizacija i internet oglašavanje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini Splita

Druge usluge u Splitu i okolici

Nedavni upiti

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 50 - 200

Poštovani, Zanima me ponuda za izradu web shop-a za prodaju cca -tinjak artikla u raznim kategorijama (dječja oprema). Potrebna dobra segmentacija proizvoda. Potrebna komunikacija online + oglašavanje preko društvenih mreža. Slanje newslettera, prikupljanje osnovnih podataka kupaca (slaganje baze kupaca ) na temelju registracije korisnika. Mogućnost slanja obavijesti (grupno na više adresa) o novostima u ponudi na prikupljenu bazu kupaca. mogućnost online plaćanja (pay way). Molim ponudu, Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Vrijednost projekta s PDV-om: max. 5.,00 kn Potrebna je izrada nove web stranice (novi dizajn), koncipirane na temelju postojeće stranice: http://zlatna-greda.org/ , potrebno je da je stranica na 3 jezika. U privitku je grafički prikaz trenutne web stranice i potrebnih promjena, koje se trebaju unijeti na novu web stranicu (npr. cjenici, galerija...itd.) NAPOMENA: grafički prilozi su rađeni za redizajn postojeće stranice, no od toga se odustalo!

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Pozdrav, trenutno je tvrtka (obrt) u otvaranju i potrebna nam je web stranica. Molio bih Vas ako nam možete dostaviti ponudu. Dostavljam Vam nekoliko parametara koje bi bilo potrebno zadovoljiti pri izradi web stranice: - Registracija besplatne .hr domene - Web hosting - otvaranje email računa - izrada web stranice - stranica bi trebala biti čitljiva na mobitelima - da mogu sam mijenjat tekst i slike - boje stranice: plavo bijela - alatna traka sa 4-6 opcija ( Naslovnica, O nama, Kontakt, usluge (imati će padajući izbornik), - Kontakt informacije bi trebale imat kućice za popunjavanje i kada korisnik ispuni ime, email, broj telefona, upit onda klikne pošalji i meni stigne email. Bavimo se savjetovanjem o GPRD-u i savjetovanje oko ISO sustava i poslovnim procesima. Ovo bi bila jednostavna informativna stranica. Molim ponudu, Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovanje! Radi se o salonu za masazu u kojem postoji uz klasicnu ponudu raznih masaza takoder i verzija za korporativne tretmane za tvrtke. Ne posjedujem svoj logo u graficki obradenom dizajnu ali postoji ideja kako bi to izgledalo. S obzirom da salon za masazu zelim da dise nekim smirujucim tonovima i poziva ljude na relax kombinaciju molim Vas ponudu i ideje kako bi stranica izgledala. Lijep pozdrav

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, Trebam stranicu za predstavljanje tvrtke koja će se baviti digitalnim marketingom. Stranica mora biti prilagođena svim uređajima te mora biti optimizirana za web tražilice. Broj kartica je 6: naslov, o nama, usluge, reference, kontakt & blog. Najbitnija mi je jednostavnost web stranice i njezina optimizacija za web tražilice. primjer: Arbona.hr Molim ponudu, Hvala

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Web shop

Poštovani, Otvaram malu nakladničku kuću i trebao bih web stranicu jednostavnog rješenja i dizajna. Stranica bi sadržavala nekoliko osnovnih izbornika. Najbitniji bi trebao biti Naša izdanja, u kojem bi korisnicima predstavili naše knjige. Također, želio bih izbornik Knjižara, u kojem bi se ta izdanja mogla kupiti klasičnom procedurom Stavi u košaricu i Kupi, ali ne bih koristio kupnju preko kreditnih kartica već jednostavnu opciju kojom bi kupac ostavio svoje podatke nakon čega bi mu se ispostavio račun. Bitno mi je da mogu sam postavljati nove knjige u Naša izdanja i Knjižaru, te mijenjati i brisati postojeće. Ostali izbornici bi bili Blog, O nama i mislim da je to sve. U optimizaciju CEO i usluge oglašavanja na Googleu nisam toliko upućen, ali molio bih vas da uvrstite i te opcije. Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, trebam web stranicu za novootvorenu agenciju za nekretnine. Bitno da je da postoji baza stanova koja se reklamira i ažurira i da se može naknadno nadograđivati. U prilogu dostavljam link na stranicu agencije po kojem uzoru bih htjela vlastitu web stranicu. https://zagrebmax.hr/?gclid=EAIaIQobChMIuMC_ieuE2wIVbrftCh18uQFHEAAYASAAEgIGxvD_BwE Molim ponudu, Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Ostalo

Poštovani, trebam ponudu za izradu web stranice na kojoj bise prezentirala videa i fotografije, ne bavim se tim amaterski nego je više profesionalno. Molim napraviti ponudu sa dodatnim uslugama- optimizacija za tražilice (SEO), priprema tekstova, internet oglašavanje, E-mail marketing i bez istog. Hvala.

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 10 - 50

Poštovani, imam potrebu za izradom stranice po uzoru na postojeću www.echosline.info ali moderniju. Postojeća funkcionira na način da sam kreiram i dodajem potreban broj grupa i proizvoda, dakle proširiva je u svim smjerovima. Stranica treba biti prazna, upis teksta i slike su u mojoj domeni. Molim ponudu i vrijeme izrade. Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Web shop

Poštovani, trebam web stranicu za OPG koji se bavi pormocijom i prodajom maslinovog ulja, trenutno imam jednu vrstu ulja u ponudi, sa vremenom ćemo proširiti na 3 linije proizvoda. Na toj web stranici trebam dakle web košaricu za prodaju ulja plus prodaju usluga najma apartmana. Slike imam. Stranicu kako ja to vidim sam izradilia preliminarno na simplesite.com i rezervirala domenu, ako je moguće, možda se ta stranica može nadograditi? evo poveznice http://www.zabrezeparadise.com/ Dakle, ne uspijevam više promijeniti naziv stranice- istu stranicu sam radila zbog nekog drugog projekta koji trenutno nije prioritetan. Dakle lijepo bih molila neku ponudu s obzirom na iznešeno. Hvala unaprijed, lijepi pozdrav,