Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o adaptaciji starih i montiranju novih instalacija uz ugradnja 3 nova ormara. Svakako bi trebalo izaci na teren da prodjemo sve na lokaciji. Prijepodne mi najbolje odgovara, ali mozemo se dogovoriti za za bilo koje vrijeme bilo koji je Šestine, Gramača 44. Zahvaljujem i lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba zamijeniti utičnicu u zidu koja je stara (pa smo ju odšafarili i sad vise žice). Naime, radi se o utičnici preko koje se spajamo na internet. Djelatnici T--Coma naveli su da za to baš moramo zvat električara. Molim vašu ponudu. Za sve informacije zvati iza 12h. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije - Split
Split
Veličina objekta (površina u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je u 4 sobe povući UTP kablove u plastičnim kanalicama za 15 radnih mjesta. Moguće je da se svaka soba spoji na svoj switch (zbog štednje metara kabla), pa se iz hodnika samo povuku 4 UTP do svake sobe i onda preko switcha razvede po sobi. Ako je slična cijena radije bi sve iz jednog ormara (1 switch) razvukli po sobama do svakog radnog mjesta. (potrebno je samo povući kablove, switchevi su naši). Dodatno je potrebno postaviti jedan komunikacijski ormarić (vanjski) cca xx za 3 servera manja, UPS,(sada imamo takve dimenzije i ok je). Ako je razlika u cijeni mala može i malo veći. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zadar
Zadar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, treba mi zamjena rasvjetnih tijela. 10 metalhalogenih rasvjetnih tijela se mijenja i postavljaju se led rasvjetna tijela. Rupe u stropu postoje, radi se samo o zamjeni tijela. Isto tako, imam LED žarulje. Prije je bila prodavaonica i sada se također otvara prodavaonica odjeć vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući
Oroslavje
Veličina objekta (površina u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna mi je izrada elektroinstalacija.To je kat kuce sa cetri spavace sobe , malim hodnikom i stubistem. Na stubistu bi bila dva prekidaca i dvije lampe , na hodniku tri prekidaca i jedna lampa. U sobama po jedan prekidac i jedna lampa i sve ukupno petnest uticnica. Postoji dovod struje do hodnika u katu i tu bi htio razvodni ormaric sa sklopkom i osiguracima. Sve je novogradnja i trebalo bi to napravit sa cijevima ispod zbuke. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije - Zagreb
Zagreb
Veličina objekta (površina u m2): 22
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, potrebna mi je izrada elektroinstalacije jake struje u roh-bau poslovnom prostoru. Potreban razvodni ormarić i cca. 15 razvodnih mjesta. Poželjna mogućnost atesta za potrebe HEP-a jer prostor trenutačno nije priključen na mrežu. U privitku je slika okvirnog rješenja s više razvodnih mjesta nego što planiramo.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u obiteljskoj kući u Rijeci adaptiramo 30-ak m2 prostora u mali stan. Dio instalacija postoji, dio je potpuno bi izvući iz glavnog ormarića posebna 1-2-3 osigurača za taj novi prostor, dio postojećih utičnica i svjetla ostaje, dio je novi - ukupno do max 10 kom. novih kutija. Molimo ponudu stručnog majstora (štemati možemo i sami, prema dogovoru). Hvala, LP
Zagreb
Veličina objekta (površina u m2): 230
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam ponudu za kompletne elektroinstalacije za niskoenergetsku kuću u Zagrebu koja je trenutno u rohbau fazi. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, ukupno m2 neto prostora. Potrebno je napraviti i elektroinstalacije za garažu na parceli (garažna vrata dupla, rasvjeta, utičnice , električno podno grijanje na struju/protiv smrzavanja, rasvjeta na fasadi 4 kom,..površina garaže je cca 45-47m2) Napomene: 1. u svakoj sobi instalacije za tv,SAT, mrežu i telefon. minimalno 5-6 strujnih utičnica po sobi (VIMAR;TEM ili sl) a u većin sobama i više 2. stropna rasvjeta je ugradbena unutar spušenog stropa(LED spot lights OSRAM ILI PHILIPS, na svakih cca 1.5m2m stropa postaviti jednu). Potrebno je postaviti i indirektnu rasvjetu u dnevni boravak i sobe (na zid,cca -cm). Paljenje rasvjete u više sekvenci ovisno o kvadraturi, serijski i sl 3. elektro žaluzine na svim prozorima-prekidači i spajanje na elektromotor. Potrebno je napraviti i centralni sustav koji može upravljati odnosno otvarati/zatvarati sve žaluzine na katu odjednom ili programabilan 4. električne instalacije za 2 klime 3.5kW 5. električne instalacije za kupaonice i perilice rublja(2kom) i kondenzacijski bojler plinski s kotlom lit vode(1kom) 6. instalacije za video portafon-razdjeljnik za dva sustava(prizemlje+kat) otvaranja vrata i kamere 7. Razvodna kutija s automatskim osiguračima u hodniku pokraj ulaznih vrata 8. priprema za električne instalacije garažnog motora za klizna vrata 9. priprema za vanjsku rasvjetu na fasadi i ulazu u objekt s LED vanjskim tijelima..cca 12-16 izvoda 10. priprema i spajanje strujnih instalacija za Velux električno-podizani krovni prozor za ravni krov, s digitalnim upravljanjem i programiranjem (VELUX) 11. rasvjeta u kuhinji, instalacije za kuhinjske uređaje, instalacija za drobilicu kućnog otpada(INSINKERATOR). 12. priprema instalacije za kućni alarm s dojavom
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Jadranovo
Veličina objekta (površina u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, to je novogradnja u mjesto Jadranovo. Kuća je 7.50*12.00 m, prizemlje i kat. Interesira me instalacija struje monofazna, svaka etaža posebno. Idu dva priključka, molim Vas ponudu po rasvijetnom tijelu ili u kompletu te plus cijena koja se plaća Elektroprimorju za priključak. Posjedujem svu dokumentaciju. Očekujem Vašu ponudu.
Omiš
Veličina objekta (površina u m2): 320
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, to je obiteljska kuća u Dućama kod Omiša. Podrum veličine 75 M2 - vinski podrum, 1 wc prostor za toplinsku pumpu, teretana i prostorija za pranje vesa. Prizemlje - dnevni boravak s otvorenom kuhinjom veličine 50 m2, soba za spavanje 18 M2, wc 4 m2, vanjska terasa veličine 35 m2 ,bazen 8x4 m. Na katu 3 sobe za spavanje svaka sa wc-om i tušem veličine 18 m2. Radovi su predviđeni za 3-4 mjeseca. Očekujem Vašu ponudu.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu