ROLETE - INTERIJERI, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mate Katalinić

Sesvete
Nadstrešnice, Sjenila
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Godina na tržištu
50+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,8
53 ocjene

53 ocjene za tvrtku ROLETE - INTERIJERI, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mate Katalinić

Ocjene

5,0
Luka M. , prije 3 mjeseca

Ponuda financijski najisplativija. Izrada i montaža odrađena, sve po dogovoru, u kratkom roku. Pohvala.

5,0
Avdagić Z. , prije 4 mjeseca

Sve smo dogovorili bez problema i posao je odrađen uredno i u dogovorenom roku. Vrlo sam zadovoljna radom na terenu kao i cijelom komunikacijom. Majstor je bio stručan, uredan i komunikativan. Također, dogovorene cijene i rokovi su ispoštovani. Preporučam ROLETE - INTERIJERI, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mate Katalinić. I svakako ću im se opet obratiti kada za time bude potreba.

5,0
Rebernik , prije 4 mjeseca

Ocjena 5 zato što je sve išlo po dogovoru na vrijeme , a kvaliteta odlična i boja koju sam htjela i cijena pristupačna.

5,0
Slavko D. , prije 1 godinu

Sve je odradeno u skladu sa dogovorom i u roku. Rolete su točno po mjeri napravljene i montirane kako treba.

5,0
Zoran K. , prije 2 godine

Izvođač je korektan, uredno obavlja posao u predviđenom roku, zadovoljan sam obavljenim poslom i cjenom.

5,0
Katica Č. , prije 2 godine

Maksimalno korektno i brzo odrađeno! Dečki su brzi i uredni, sve 5! Možda da je kraći rok čekanja na realizaciju, ali dobro nama se nije žurilo, pa je sve ok.

5,0
Dorijan P. , prije 2 godine

Stvarno sam zadovoljan sa izvođačem, brzinom (mjerenje, izrada, postavljanje) i cijenom koja je više nego prihvatljiva za uslugu koju nude.

5,0
Suzana B. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna načinom komunikacije i uslugom (dogovori, izmjera, postavljanje i kvaliteta roleta).

5,0
Stanka P. , prije 4 godine

Posao obavljen po dogovoru u pogledu cijene i roka. Sve je bilo odlično. Uspjeli smo obaviti posao unatoč periodu godišnjih odmora. Pohvala.

4,7
Mile M. , prije 4 godine

Zadovoljan sam, što sam tražio, to sam i dobio u cijeni koja me zadovoljila. Što se tiče korektnosti, odaziva i dogovora, nije bilo nikakvih problema. Nemam nikakvih prigovora.

Prikaži više

Usluge: Komarnici, Žaluzine, Sjenila, Rolete, Rolo zavjese, Grilje, Tende, Venecijaneri, Vanjske žaluzine

Drugi izvođači u blizini Sesveta

Druge usluge u Sesvetama i okolici

Nedavni upiti

Komarnici

 • Broj komarnika: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovana, potrebni su nam komarnici za dva prozora dimenzija: / (rolo komarnik) i jedan komarnik za balkonska vrata dimenzija: / ( komarnik kao harmonika da moze cesce da se zatvara). Potrebna nam je montaza. Komarnici su nam potrebni u periodu od 1-15.7. Adresa je Japodska 66c, Pula. Molimi vas da nam posaljete ponudu za komarnike. Hvala, srdacan pozdrav.

Komarnici

 • Broj komarnika: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani,trebala bih ponude za ugradnju jednog rolo komarnika za balkonska vrata. Dimenzije vrata su 84x cm. Komarnik bi bio u bijeloj boji (vrata su pvc stolarija) i željeli bismo da se otvara slijeva nadesno. Uz ponudu, molimo i okvirni broj dana za ugradnju. Adresa je Šubiceva 6, Zagreb. Srdačan pozdrav, Lovorka

Rolete

 • Broj roleta: 1
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Lp. Molim vas da mi pošaljete okvirnu ponudu za predprozorske vidljive rolete Rondo (okrugle). Radi se o staklenoj stijeni dim D x V cm, s time da se na stijeni nalazi jedan O/Z prozor cca 80x na kojeg bi išao komarnik. Lamele bi bile obične PVC bijele boja sa pogonom na gurtnu, te koliko bi bila montaža istih. Hvala.

Rolete

 • Broj roleta: 2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovana, U nastavku Vam šaljem dimenzije prozora a ne roleta, jer to je ono što ja znam, a Vi znate prema tome koje su dimenzije roleta potrebne. Boja smeđa. Dimenzije za 1.prozor: / Dimenzije za 2.prozor: / Molila bih Vas da mi cijene navedete za svaki prozor posebno. Zatim, zanima me još da li se radi o vanjskim ili unutarnjim kutijama? Ja vec imam postojeće unutarnje pa bi da i tako ostane. Lijepi pozdrav,

Komarnici

 • Broj komarnika: 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebao bih 5 komarnika na sve prozore stana (pogledajte fotografije u privitku). Od tih 5 jedna su vrata na terasu, dimenzija *65 cm, tri standardna (identična prozora) dimenzija * te jedan duži prozor sa tri prozorska otvora dimenzija *...Komarnici mogu biti sive ili bijele boje. Molim vas okvirnu ponudu na mail: dragan.misukic@gmail.com Također, molim vas i kontakte na koji možemo dogovoriti Vaš eventualni dolazak i točnu izmjeru te kalkulaciju. Srdačan pozdrav,

Komarnici

 • Broj komarnika: 5
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Na postavljenu PVC stolariju u stanu (lokacija Novi Zagreb - Istok) bih htio dograditi rolo komarnike sa zakačkom. Okviri komarnika bi trebali biti aluminijski i u bijeloj boji, a mrežica u sivoj. Dimenzije za prozore: Širina (cm) Visina (cm) 95 Za vrata prema terasi trebao bih komarnik sa bočnim potezanjem, a dimenzije su: Širina (cm) Visina (cm) 95

Komarnici

 • Broj komarnika: 8
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, komarnici po mjeri. Konkretno me zanima za krovne prozore, rolo komarnici sa vodilicama. Dimenzije komarnika bi trebale biti x60, 8 komada. U prilogu vam šaljem slike da otprilike vidite o cemu se radi ( trenutno imamo privremene komarnike na drvenom okviru) Unaprijed zahvaljujem na informacijama. Lijepi pozdrav

Komarnici

 • Broj komarnika: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Prozor - bruto prostor je Visine cm , Širine 90 cm Postoji 1. Plastična stolarija s kutijom za roletu 2. Na okviru koji drži prozor i roletu, ugrađen je i unutarnji među žljeb širine 1 cm u kojeg bi se eventualno magao ugraditi rolo komarnik 3. U kutiji je moguće pored rolete ugraditi i rolo komarnik, maksimalnog promjera 7 cm Pitanje, može li se to uraditi i ako može, molim ponudu 2 PROZORA istih dimenzija.

Komarnici

 • Broj komarnika: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani Prozor u sobi cm(visina)*cm(širina)-ne izlazi se kroz prozor pa možda bilo koja vrsta komarice... Kupaona 81cm(visina)*cm(širina)-ne izlazi se kroz prozor pa može bilo koja vrsta komarice... I sada najvažnije; kuhinjska vrata kroz koja se izlazi- (visina)*(širina)-dolazi u obzir nešto sto ne moram stalno dizati i spuštati, nešto izmedju roletne i prozora kroz sto se može proći, reklamiraju neke magnete kroz koje prodjes pa se sami otvore i zatvore, ali mi ne djeluju bas kvalitetni... bila bi Vam zahvalna da pošaljete ponudu. Unaprijed zahvaljujem

Rolete

 • Broj roleta: 4
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, imam pvc prozore samo mi trebaju roletne obicne plasticne. Dimenzije su otprilike slijedece: - x + rolo komarnik -[ x 93 , x 86(balkonska vrata), x93 + rolo komarnik]-to je balkon - x cm + rolo komarnik -55 x 56 - samo fiksni komarnik -52 x 59 cm-isto samo fiksni komarnik - x 72 cm + rolo komarnik. Zanima me ponuda.