ROLETE - INTERIJERI, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mate Katalinić

Sesvete
Nadstrešnice, Sjenila
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Godina na tržištu
50+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,8
53 ocjene

53 ocjene za tvrtku ROLETE - INTERIJERI, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mate Katalinić

Ocjene

5,0
Luka M. , prije 21 dan

Ponuda financijski najisplativija. Izrada i montaža odrađena, sve po dogovoru, u kratkom roku. Pohvala.

5,0
Avdagić Z. , prije 1 mjesec

Sve smo dogovorili bez problema i posao je odrađen uredno i u dogovorenom roku. Vrlo sam zadovoljna radom na terenu kao i cijelom komunikacijom. Majstor je bio stručan, uredan i komunikativan. Također, dogovorene cijene i rokovi su ispoštovani. Preporučam ROLETE - INTERIJERI, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mate Katalinić. I svakako ću im se opet obratiti kada za time bude potreba.

5,0
Rebernik , prije 1 mjesec

Ocjena 5 zato što je sve išlo po dogovoru na vrijeme , a kvaliteta odlična i boja koju sam htjela i cijena pristupačna.

5,0
Slavko D. , prije 1 godinu

Sve je odradeno u skladu sa dogovorom i u roku. Rolete su točno po mjeri napravljene i montirane kako treba.

5,0
Zoran K. , prije 2 godine

Izvođač je korektan, uredno obavlja posao u predviđenom roku, zadovoljan sam obavljenim poslom i cjenom.

5,0
Katica Č. , prije 2 godine

Maksimalno korektno i brzo odrađeno! Dečki su brzi i uredni, sve 5! Možda da je kraći rok čekanja na realizaciju, ali dobro nama se nije žurilo, pa je sve ok.

5,0
Dorijan P. , prije 2 godine

Stvarno sam zadovoljan sa izvođačem, brzinom (mjerenje, izrada, postavljanje) i cijenom koja je više nego prihvatljiva za uslugu koju nude.

5,0
Suzana B. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna načinom komunikacije i uslugom (dogovori, izmjera, postavljanje i kvaliteta roleta).

5,0
Stanka P. , prije 4 godine

Posao obavljen po dogovoru u pogledu cijene i roka. Sve je bilo odlično. Uspjeli smo obaviti posao unatoč periodu godišnjih odmora. Pohvala.

4,7
Mile M. , prije 4 godine

Zadovoljan sam, što sam tražio, to sam i dobio u cijeni koja me zadovoljila. Što se tiče korektnosti, odaziva i dogovora, nije bilo nikakvih problema. Nemam nikakvih prigovora.

Prikaži više

Usluge: Komarnici, Žaluzine, Sjenila, Rolete, Rolo zavjese, Grilje, Tende, Venecijaneri, Vanjske žaluzine

Drugi izvođači u blizini Sesveta

Druge usluge u Sesvetama i okolici

Nedavni upiti

Komarnici

 • Broj komarnika: 6
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Svaki prozor je drugačijih dimenzija. Vrsta KOMARNIKA trebaju biti rolo. Dimenzije otvora prozora su slijedeće: BOJA svi bijeli.. 1. šxvmm 2.šxvmm 3.šxvmm 4š.xvmm 5šxmm: 6.xmm Prozori se nalaze na staroj adaptiranoj kući u BAŠKI NA otoku KRKU Izvana su montirane pomične grilje na fasadu, a iznutra su plastični prozori. Međuprostor je širok ccamm i tu treba biti postavljen komarnik.

Komarnici

 • Broj komarnika: 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Komarnici se postavljaju na PVC stolariju bijele boje koja ima rolete. Komarnici za prozore dimenzija: x 93 x 68 x 82 x 89 Komarnik za jedna vrata: x 94 Za prozore bih molio ponudu za rolo i fiksne komarnike, a za vrata rolo. Hvala unaprijed za ponude.

Rolete

 • Broj roleta: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zanima me da li je moguće dobiti roletu, znači samo nabava pa da je eventualno sami montiramo jer mi je to za tatu koji je na Pagu pa vjerujem da bi bilo neisplativo sa montažom . Dakle radi se o postojećem PVC balkonskim vratima/ prozoru visine 2,10, a vanjska širina otvora je 0,69. Zanima me koliko i u kojem roku bi mogli izraditi rolete zelene boje? Unaprijed zahvalna,

Komarnici

 • Broj komarnika: 19
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

1.- stan u Opatiji, 5 fiksnih, 2 klizne stijene, 2. kuća kraj Lupoglava/ Semić u Istri, 30 km od Opatije, 5 fiksnih, 1 klizna stijena i 1 klasična vrata, 3. na istoj lokaciji manja kuća, klasična ulazna vrata i 3 ili 4 fiksna komarnika. Potrebno mi je izvršiti mjerenje i dati savjet na licu mjesta, koji komarnik je najprikladniji. Hvala i lijepi pozdrav,

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molim Vas ponudu za izradu rolo zavjesa (najobičnije i bez kutije) u slijedećim dimenzijama: Prozori koje je potrebno zaštititi od direktnog blještanja sunca rolo zavjesama, ali bez zamračivanja: - Ured 1: 3 kom: š cm x v cm (razmak između roleta je 6 cm) 2 varijante platna – screen ili svijetla obična tkanina koja štiti od sunca, ali ne zamračuje - Ured R: prozori - š 64 cm x v cm, 70 cm x v cm, 70 cm x v cm - Voditelji 1: prozor - širina cm x v cm, vrata - širina 75 cm x v cm - Voditelji 2: prozori - 3 komada: širine 71 cm x visina cm Zamračenje prozora (povremeno za projekcije): - Konferencijska dvorana: sadrži 2 prozorske cjeline od po 3 prozora- ukupne dimenzije: 2 komada - širina cm x visina cm Opcija je postavljanje 6 komada roleta za zamračivanje dimenzija: širine 90 cm x visine cm. Dekorativni zastori koji se montiraju na krila prozora: - Ured 1 manji prozori: 2 komada – širina stakla 41cm x visina 89 cm Unaprijed hvala na ponudi i molim Vas uz cijene i rokove izrade navedite i sve ostale bitne informacije. Montaža zavjesa nije potrebna. Možete nam ponuditi i neko alternativno rješenje koje bi odgovaralo navedenim zahtjevima.

Komarnici

 • Broj komarnika: 6
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim vas za ponudu za komarnike sa slijedecom specifikacijom. Lokacija: Pinezici, Krk Klizni komarnik ,75x krilo KD. 3/14 Rolo komarnik 85,50x,50 KR. 5/2 Rolo komarnik 65,50x,50 KR. 5/2 Rolo komarnik 85,50x,50 KR. 5/2 Rolo komarnik ,90,,50 KR 5/2 Kotnik alu 25x30 čok. t. mat ,00 Krilni komarnik 95,00x,50 KK. 3/6 Cijev alu 25x20 mm čok. t. mat ,00 Cijev alu 30x50 mm čok. t. mat ,00 Montaža

Komarnici

 • Broj komarnika: 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

- 2 komarnika za dvokrilni prozor, molim cijenu za fiksni i rolo dimenzije dvokrilnog prozora cca xcm - 2 komarnika za jednokrilni prozor fiksni dimenzije cca 90x85cm - 1 komarnik za dvokrilna klizna balkonska vrata, dimenzija otvora cca xcm, molim ponudu za klizni i plisse Stolarija je alu pa vas molim ponudu za sive komarnike. Hvala, Lp

Komarnici

 • Broj komarnika: 4
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dva prozora od spavaće sobe ŠxV 87X cm, zanima me cijena i fiksnog i pomičnog komarnika kuhinjski prozor ŠxV 44X cm, cijena samo pomičnog komarnika balkonska vrata ŠxV 58X cm, cijena komarnika da se otvara prema van i cijena kliznog komarnika (tu su dupla vrata pa nam je komarnik dovoljan preko jednih)

Komarnici

 • Broj komarnika: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Balkonska vrata dimenzija- širina cm*visina cm ,jedna polovica je fiksna ,a druga polovica su klizna vrata , boja -bijela ili siva. Molim ponudu s ugradnjom za klizni ili plisirani komarnik . Mjesto ugradnje Zagreb, Vrbani na petom katu. Balkonska stijena je s ugrađenim roletama ,a kutija za rolete je s vanjske strane. LP

Komarnici

 • Broj komarnika: 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Zainteresiran sam za ugradnju rolo komarnika te bih Vas zamolio okvirnu ponudu za izradu i ugradnju istih. Rijec je o 4 prozora u kući u Zagrebu na 1. katu. Za 3 prozora je pristup preko balkona tj. prozori izlaze na balkon a jedan je normalan koji gleda na cestu no otvaraju se oba krila pa ne vjerujem da nece biti otezan pristup. Okvirne dimenzije prozora: 1. x cm 2. x cm 3. 78x cm 4. 46x cm Radi lakse reference saljem i slike prozora. Zahvaljujem unaprijed na ponudi te za sve dodatne informacije me slobodno nazovite