Cijene usluga
Sjenila
Sjenila

Koliko koštaju sjenila?

 • 250450 HRK/m2
  Rolete
 • 40300 HRK/m2
  Žaluzine
Zatraži ponude

Hoće li vam uskoro trebati sjenila? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.


Rolete

 • 250450 HRK/m2

Rolete su sjenila koja nam omogućuju zaštitu od raznih vanjskih utjecaja i neželjenih pogleda. Njima postižemo potpuno zamračivanje prostorije, a ujedno nam nude i izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Cijena ovisi o modelu sjenila, veličini i kvaliteti. Izvođači će vam za rolete naplatiti od 250 HRK/m2 do 450 HRK/m2.

Zatraži ponude

Žaluzine

 • 40300 HRK/m2

Žaluzine su zaštita od neželjenih pogleda prolaznika, od sunčeve svjetlosti i regulator svjetla u vašoj sobi. Vanjske žaluzine mogu se ugraditi na zgrade s već izrađenim fasadama ili na zgrade u izgradnji, gdje obično unaprijed ugrađujemo skrivene maske i izvodimo pripreme za električni pogon. Cijena ovisi o veličini sjenila, pojedinačnom modelu i kvaliteti. Izvođači će vam za žaluzine naplatiti od 40 HRK/m2 do 300 HRK/m2.

Zatraži ponude

Rolo zavjese

 • 40400 HRK/m2

Rolo zavjese nas štite od neželjenih pogleda susjeda i od jakih sunčevih zraka. Njihova dodana vrijednost je jednostavnost upotrebe i minimalistički dizajn. Istodobno, širok raspon tkanina ili komponentnih materijala omogućuje vam regulaciju svjetlosti – sjenama možete stvoriti intimnu atmosferu ili možete potpuno zamračiti prostoriju. Cijena ovisi o veličini, kvaliteti i materijalu roleta. Prosječna cijena rolo zavjesa je 220 HRK/m2. Raspon cijena je između 40 HRK/m2 i 400 HRK/m2.

Zatraži ponude

Venecijaneri

 • 150250 HRK/m2

Venecijaneri štite sobu od pregrijavanja. Ručnim podešavanjem letvica odabirete omjer između količine svjetlosti koja ulazi u prostoriju i prijenosa topline. Cijena ovisi o vrsti žaluzina, kvaliteti materijala i veličini žaluzina. Venecijaneri koštaju u prosjeku 200 HRK/m2.

Zatraži ponude

Komarnici

 • 50300 HRK

Komarnici štite prostor od neželjenih insekata. Možete birati između fiksne mreže protiv komaraca koja se ne može pomaknuti i mreže protiv komaraca koja se lako instalira i sprema pritiskom na šipku prema dolje (ili prema gore). Cijena ovisi o vrsti mreže protiv komaraca, njezinoj veličini i slično. Izvođači će vam za komarnik naplatiti od 50 HRK do 300 HRK.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za sjenila

Grilje

 • Broj grilja: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan, trebala bi na već postojeći prozor ugraditi grilje i komarice. boja bijela, po mogućnosti kao što su već na ostatku kuće.slike prozora i primjer grilje u prilogu. molim vas ponudite najsličnije grilje ovima sa slika.dimenzije prozora cca x. Ako je moguća komunikacija preko e-maila bilo bi bolje, ako ne može i na ovaj broj.

Komarnici

 • Broj komarnika: 8
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dimenzije: - 6 PVC prozora cca. x cm - 1 PVC prozor cca 98 X cm - 1 PVC vrata loggie 85 x cm Boja: bijela Sva PVC stolarija ima ugrađene rolete (nadprozorske unutarnje). Za vrata loggie također molim uzeti u obzir ako postoji mogućnost ugradnje komarnika s bočnim otvaranjem (harmonika ili slično). Na prozorima bi bili rolo komarnici.

Rolete

 • Broj roleta: 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molila bih Vas ponudu za zamjenu pvc roleta ( samo roleta, pvc prozori su ok), oštećenih od tuče na obiteljskoj kući. Radi se o roletama na staklenoj stijeni- 2 kom u dimenziji x cm Prozor dimen.x cm I balkonska vrata dimen.x cm. Kutije roleta su s unutarnje strane. Molim Vas ponudu koja uključuje demontažu starih i montažu novih roleta. Hvala

Rolete

 • Broj roleta: 17
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dimenzije prozora: - xcm (ŠxV) - 1kom - dupla roleta - xcm x2 - xcm (ŠxV) - 1kom - 90xcm (ŠxV) - 2kom - xcm (ŠxV) - 7kom - 90xcm (ŠxV) - 2kom - xcm (ŠxV) - 2kom - dupla roleta - 80xcm x2 - 60xcm (ŠxV) - 1kom - 90x70cm (ŠxV) - 1kom Kao opciju molim Vas stavite komarnike i motorno upravljanje. Hvala.

Tende

 • Broj tenda: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Radi se o ceradi koja se treba vezicama i alkicama fiksirati na postojeću metalnu konstrukciju. dužina je 6m, a "izbačaj" 2,10 m. Radi se o tendi za poslovni prostor, u prizemlju. Dosadašnja je sive boje s printom na kojem piše Cvjetni atelier (print nije uvjet). Može biti i druge boje, ali trebala bi biti lijepa, elegantna, obzirom na djelatnost lokala.

Žaluzine (vanjske)

 • Broj vanjskih žaluzina: 2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Interesiraju me vanjske žaluzine za dva /2/ balkonska izlaza dimenzija mjereći od zida do zida odnosno poda x cm i x. Radi se o dvokrilnim staklenim vratima aluminijskog okvira. Isto tako mi možete dati ponudu za unutarnje žaluzine onda bi se radilo o dimenzijama 2 puta po x63 i dva puta x59,5 tu je izmjerena samo staklena površina. U Dalmaciji uz more je često i vjetrovito pa me brine kako reagiraju vanjske žaluzine. Sa štovanjem,

Grilje

 • Broj grilja: 5
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

molim za ponudbo Al grilj dim.: 3x - x cm pomičnim lamelama + rolo komarnik 1x - x cm pomičnim lameleama+ zaokretni komarnik 1x - 60x50 cmm fiksne lamele boja: imitacija drvo, zlati hrast Vse griljeso montirane sa okvirom na vanjski rub kamene špalete, klupica od kamena. Molim za ponudo , i moguči rok dobave. Lep pozdrav!

Rolete

 • Broj roleta: 2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, PVC stolarija u našem stanu loše je riješena - izrađena je podžbukno i do sad smo imali problema gotovo sa svim prozorima u kući. Sada bismo postojeće rolete popravili na način da ih se stavi u kutiju, što podrazumijeva moguće zidarske radove iznad prozora. Dimenzije su duljina između i cm, Na slici vrata i prozora stalno osovina ispada iz ležišta, stoga je potrebno učvrstiti osovinu i staviti mehanizam u kutiju, čime bi se omogućio jednostavniji pristup. Na slici na kojoj je samo prozor trebalo bi također mehanizam staviti u kutiju, nema dodatnih radova. S poštovanjem,

Žaluzine (unutarnje)

 • Broj unutarnjih žaluzina: 10
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, dimenzije prozora (staklo) su : V61 x Š92,5 cm - 4 kom 61x cm - 2 kom 61 x 66 cm - 1 kom 71 x 87,5 cm - 2 kom 61 x 80 cm - 1 kom Boja - bijela, ALU pomični Molim Vas informativnu ponudu. Lp

Rolete

 • Broj roleta: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Molim vas da mi pošaljete ponudu za alu rolete. Imam veliki prozor / i sada imam jednu roletu koja se stalno kvari jer je preteška i nespretna za spuštanje idizanje. Ako je moguće ja bi da mi napravite dvije rolete, jer je prozor u dva dijela. Veći je dimenzije /, a manji /65 cm. Ujedno me interesira dali postoji neka prozirna roleta za balkon da mi zaštiti od kiše i snijega. Očekujem što skoriji odgovor i lijepo vas pozdravljam