Usluge

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 32
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Izrada ureda u proizvodnoj halli. Dimenzije koje nam trebaju su 8x4m i visine oko 2,55m (može varirati ukoliko mislite da je potrebno) Po dužoj strani bi trebali biti prozori (ne moraju biti stakleni ako imate neki drugi materijal) dimenzija 4,80x1,40m ili 3 komada dimenzija 1,60x1,40m na visini otprilike 80cm (ideja je da odmah ispred prozora idu radni stolovi da ljudi mogu vidjeti što se događa vani). Trenutno nas zanima okvirna ponuda i rok isporuke pa onda dalje možemo dogovarati detalje.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 550
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Krečenje stubišta manje u naselju Špansko u bijelom tonu sa toniranjem manje katne zidne plohe u postojećem tonu (žuta, crvena) sa krpanjem mjestimičnih oštećenja zidova iz knaufa . Uz dodatak izrade revizije knauf na spuštenom stropu dim. 60x60cm. U slučaju potrebe dostaviti ćemo fotografije sadašnjeg stanja.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Split
Split
Površina (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
uređuje prostor za besplatno prenočište, u jednoj prostoriji radimo ženski wc sa wc, lavandinom i tuš kadom oko 30do 50 m knauf pregradnih zidova plus plafon, stavit knauf na drvene grede 10m, još moramo u jednoj prostoriji postavit dva pregradna zida od knaufa, jedan s vratima 12m plus jedan pregradni zid 7m
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 198
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je obojati zidove i plafon dvosobnog stana u Zagrebu, Avenija Marina Držića, površine 66m2, visina stropa cca 2,5 m. Postojeće stanje je dosta uredno, ali radi promjene vlasništva, želim osvježiti sve novom bojom. Boja klasična, bijela... Stan je bez stvari, bez namještaja (osim kuhinje ...). Na podu su parketi koje je potrebno dobro zaštititi prilikom rada. Također, očekujem da se na kraju sve dobro očisti kako ne bi ostalo tragova boje i tragova rada. Početak je moguć u kratkom roku, za 7-10 dana. Svakako navesti procijenjeno vrijeme trajanja radova. Unaprijed zahvaljujem na Vašoj ponudi, Lp Jerončić
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 125
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Bojanje zidova u stanu, zadnje bojanje i obnavljanje svih zidova pred 5g, tako da treba samo osvježiti boju. Jedan zid je svijetlo zeleni i boja se u sivi. 1 je svijetlo plavi i ostaje takav. 2 su taupe boje i ostaju takva. Ostali bijeli. Osim bojanja, očekuje se zaštita svog namještaja, tepiha i parketa i ostalog potrebnog.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb-Susedgrad
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 490
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Uređenje ispred ulaza u zgradu Ivane Brlić Mažuranić 10 Zagreb (fasadeks bjeli). Uređenje oko ulaznih vrata (gletanje. ličenje stubišta površine od oko m2. bojanje cokli uz zid stuba. Ima malo struganja i gletanjaalo struganje i gletanje Imamo dvije ideje i zavisi od cijene koju ćemo prihvatiti. Plaćamo iz pričuve odmah po završetku. Obrazac u prilogu. Uvažavamo sugestije.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 25
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, tražim majstora za bojanje zidova u hodniku veličine 3 m x 2 m i visine 2,30 m u bijelu boju. U hodniku je potrebno bojanje i stolarije i to četvera sobna vrata sa dovratnicima veličine 2 m x 0,80 m. koja je potrebno obojati u bijelu boju. Dvoja vrata su ostakljena dok su dvoja u cijelosti drvena. Interesira me kolika je cijena bojanja zidova sa saniranjem manjeg dijela zida gdje je došlo do ljuštenja boje zbog curenja vode te koliko košta bojanje stolarije. Zanima me kada bi se najranije moglo započeti sa radovima i koliko bi trajali, posebno zbog bojanja vrata. U očekivanju Vaših ponuda srdačno Vas pozdravljam
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potkrovni stan. Stavljanje izolacije između rogova i zatvaranje knaufom između rogova, tako da grede ostanu vidljive. Saniranje starih zidova navlačenjem mrežice, ili po potrebi oblaganjem u knauf. Izrada pregradnih zidova od knaufa. U kupaonici stavljanje hidroizolacije i pločica, te oblaganje Geberit vodokotlića. Zamjena dvaju starih prozora i obrada špaleta oko prozora i vrata.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Delnice
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobar dan, Trazim majstora za farbati kucu koja se sastoji od 3 sobe + hodnik - Dnevni boravak 5x5m2, - soba 5x5 m2, - kuhinja 3x3m2, - hodnik 6x1,5m2 Dnevni boravak i soba 1 imaju tamnu boju koje hocu okreciti do bijele boje Kuhinja i hodnik su trenutno u bijeloj boji U dnevnom boravku ima malo vlage koju treba ostrugati i popraviti. Kuca je u Delnicama, u subotu bi mogao pokazati stanje. Lijep pozdrav, .
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Pula
Pula
Površina (u m2): 45
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Rušenjem pregradnog zida u novo nastalom prostoru strop treba spojiti sa već postojećim spuštenim stropom u susjednoj prostoriji cca 13,5 m2. U tom prostoru treba obložiti i zidove knaufom (rušena stara žbuka ) cca 31 m2., u tom istom prostoru zatvoriti otvor koji je sada v 2,40 xš 1,20 m, na v 2,15m x 1m. U drugoj prostoriji s obzirom da se ona dijeli na dva dijela pregradnim zidom knaufom dužine cca 5,1m (od toga otvor za sobna vrata) + poprečni zid od knaufa dužine cca 2m s otvorom za sobna vrata, sve to cca visine 2,8m. U toj prostoriji oblaganje zidova knaufom 3 zida, od toga na dva zida koja su fasadna skinuta je stara žbuka ( cca 18 m2 s dva prozora otvora1,08mx1,7m , a treći je pregradni sa susjednim stanom debljine 12 cm na koji bi se postavila iza knaufa zvučna izolacija) Rekapitulacija Strop cca 13,5+22,5= 36 m2 oblaganje zidova cca 19 + 27m2 + 14m2+


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu