Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 165
Ured se nalazi u Eurotoweru 21. kat. Površina oko m2. Sastoji se od hodnika i 4 ureda te wc-a. Čišćenje nije potrebno na razini svaki dan nego 3 puta tjedno (po mogućnosti ritam ponedjeljak, srijeda, petak). Čišćenje bi se trebalo po mogućnosti obaviti nakon radnog vremena (iza 16 sati). Čišćenje obuhvaća čišćenje uredskog prostora i sanitarija (muški i ženski wc).
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 850
Adresa poslovnog prostora koji je potrebno očistiti je Vrbani 4. Uredski prostor je skroz prazan te je potrebno očistiti prostor nakon radova (farbanja) - oprati prozore i stakle površine, usisati, otkloniti eventualne mrlje na tepihu, očistiti 2 wc. Ponuda bi nam trebala već danas, a s čišćenjem bi trebalo započeti također što prije. Cijeli prostor mora biti očišćen i spreman za primopredaju, najkasnije u subotu.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 55
Usisavanje i brisanje prašine u cijelom stanu (nema figurica, poprilično ravne površine), čišćenje nekoliko kuhinjskih elemenata i elemenata u dnevnom boravku (npr. brisanje staklenog stola, kuhinjskog stola, sudoper), čišćenje kupaone (ormarići, omivaonik, kada, wc), peglanje košulja (10ak odjevnih predmeta). Molim informaciju o cijeni s uključenim peglanjem i bez peglanja.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 100
Potrebno bi bilo čišćenje 2 puta tjedno, poslovnog prostora oko m2 (čekaonica, prijemni ured, hodnik, sanitarni čvor i ). Potrebno pomesti prosorije, obrisati malo prašinu u ordinaciji i eventualno čekaonici (u prijemnom uredu naša sestra sama napravi taj dio posla), oprati podove, oprati sanitarni čvor (jedan za pacijente i jedan za osoblje). U čekaonici imamo tepih koji bi bilo dobro jednom tjedno usisati (čekaonica je mala i imamo svoj usisavač stoga nije potrebno donositi od servisa).
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 98
To je stan u kojem živim s obitelji, ali mi je u istom prostoru i ured. Potrebno je dva puta mjesečno pobrisati prašinu sa svih elemenata, usisati i oprati pod te oprati dvije kupaonice. Potreban mi je R1 i tražim uslugu na duže vrijeme. Prema potrebi bit će potrebno oprati prozore, prozorske klupčice i kuhinjske elemente.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 196
Poštovani, Trebamo 2 puta tjedno čišćenje Za sada čistimo jednom tjedno cca 3-4 sata dok se prebrišu svi stolovi kojih ima 16 komada raspoređenih u 4 uredske sobe (soba br. 1,2,3,5), kuhinja i 2 wc (jedan manji samo školjka i umivaonik, a drugi sa umivaonikom, školjkom i pisoarom), te jedna zajednička prostorija (soba br.4) u kojoj su 2 kauča i caffe stolić i koja se najmanje koristi. Također imamo balkone koji koriste nekoliko pušača i koji treba pomesti i pobrisati (zna biti malo golubljeg izmeta jer stalno prelijeću iznad). Podovi u sobama su u parketu, dok su hodnik, kuhinja, wc i balkoni u pločicama Dakle treba usisati i prebrisati podove, izbaciti smeće kojeg za sada ima jedna vreća od 60-70 litara s obzirom da mi praznimo svaki drugi dan male vrečice smeća iz kuhinje. U uredu preko tjedna ima max 10 ljudi no ako sve popunimo biti će max 14, ali to neće biti vjerovatno još ove godine.... Moja zamisao je bila u toku tjedna jednu večer npr. utorak ili srijeda iza 17 ili 18 h pri kraju radnog vremena da se počiste Wc-i, kuhinja, isprazni smeće i prebrišu podovi s obzirom da je sve više kišnih dana pa se dosta zaprljaju podovi za što treba cca 2 sata, dok subota ili nedjelja mogu biti za detaljnije/kompletno čišćenje ureda koje traje max 4 sata. Što se staklenih površina tiče, možemo dogovoriti svakih par mjeseci čišćenje prozora ili jednom mjesečno da se očiste prozori u 1-2 sobe, no to se u hodu možemo dogovarati. Osoba koja dolazi čistiti dobiva ključ/privjesak za elektronsku bravu koja bilježi svaki ulazak u prostor te može ući u bilo koje doba ali također mora biti upozorena da je cijeli prostor pod video nadzorom i da se bilježi svaki ulazak kao i snimanje pokreta u svim prostorijama Za sve detalje možete me kontaktirati, pogledati slike na https://-int.hr/galerija/ Kristina
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
Površina prostora (u m2): 40
Jedno startno Ciscenje profesionalne kuhinje koja je u odlicnom stanju i skoro nekoristena i obavezno dezinfekcija ekoloskim preparatom ili octom. Ocekujemo bazicno lagano pranje (kuhinja je dosita cista) svih povrsina vanjskih i unutarnjih i prebrisavanja dezificijensom . Mogucnost daljnjeg angazmana za cijeli prostor od m2 ako cijena bude prihvatljiva i budemo zadovoljni
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 100
Potrebno generalno ciscenje dvoetaznog stana u kuci (jedna etaza je potkrovlje: soba, kupaona i predsoblje s policom za knjige + ormar, 4 krovna prozora) nakon građevinskih radova (postavljanje Knaufa na stropu). Doljnja etaza je veliki dnevni boravak s kuhinjom, 2 veca prozora i 1 manji i mala kupaonica. Tus-kada, umivaonik i wc u maloj, velika kada, wc, bide i dvostruki umivaonik u vecoj. Potrebno usisati, oprati prozore, podove, 2 veca tepiha, oprati kupaonice i sanitarije, obrisati prasinu i radne plohe u kuhinji izvana + ploca za kuhanje, i obrisati stepenice do stana i unutar stana. Nema puno prasine jer se radi o cistim poslovima, a stan je odrzavan, tako da je u stvari potrebno normalno generalno ciscenje, jer se uz posao i bebu sad necemo uspjeti organizirati za ciscenje (privremeno smo iselili iz svih prostorija i sve stvari su sklonjene pa je jos i lakse ocistiti). Hvala.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 70
stan se nalazi na 1. katu obiteljske kuće na Žitnjaku. Potrebno je detaljno usisavanje i brisanje podova, pranje prozora te brisanje prašine u kuhinjskim elementima i ormarima. Predviđeno vrijeme za čišćenje je cca 5-6 sati, a sredstva za čišćenje su već kupljena. Potrebno ponijeti vlastiti usisavač i perač podova. Dostupno parkirno mjesto u dvorištu kuće.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Stan je renoviran prije 5 god, ima novu kupaonicu, kuhinju , kombinaciju starog i novog namještaja, ali je zapušten. Posebno je zapuštena kupaonica, pećnica , hladnjak i prozori! Treba očistiti odvod (sifon na dnu kupaonice) ! Kuhinju očistiti temeljito , a ormare i namještaj samo izvana! Stan je u centru Zagreba. Molim napišite da li treba osigurati sredstva za čišćenje i sl.?


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu