Usluge

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Vinkovci
Vinkovci
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Krevet kućica sa lakoćom predviđenom za madrac,dimenzija madraca 80×, sv posjedujemo takve madraca pa bi takvu dimenziju madraca u krevetu.ti je djecji krevet za dječju sobu u obliku kućice, takav krevet se prije izrađivao na web stranici drvo snova ,ali ne rade više to. Krevet bi bio od punog drveta sa ogradicom sa strane,i sa uggradbenom lakoćom predviđenom za drugi
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zadar
Zadar
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovan, Molim Vas ponudu za malu kuhinju od 3 metra sa ugradbenim hladnjakom, štednjakom i perilicom suđa 45 cm. Gornji dio kuhinje ide do kraja plafona. Također molim i ponudu za kuhinju bez uređaja, koje bi ja izabrao i kupio. Ugradnja kuhinje je u Zadru. Molim i rok isporuke. Nadam se da ćete mi što prije poslati ponudui. S poštovanjem. .
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potkrovni stan. Stavljanje izolacije između rogova i zatvaranje knaufom između rogova, tako da grede ostanu vidljive. Saniranje starih zidova navlačenjem mrežice, ili po potrebi oblaganjem u knauf. Izrada pregradnih zidova od knaufa. U kupaonici stavljanje hidroizolacije i pločica, te oblaganje Geberit vodokotlića. Zamjena dvaju starih prozora i obrada špaleta oko prozora i vrata.
Slunj
Površina stana (m2): 85
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U mom slučaju je stan u Slunju, veličine 85 kvadrata. Potrebni radovi: rušenje dosadašnjih pločica i postavljanje novih u kuhinji i kupatilu te postavljanje wc školjke, tuša i kade, skidanje žbuke i navlačenje nove. dalje po dogovoru i mogućnosti (struja ,radijator,...). Postavljane parketa ili laminata, knauf u kupaoni...
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 65
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Tražim keramičara koji bi mi pod hitno postavio keramičke podne pločice u kuhinji, cca 15 m2, odnosno sve pločice u kupaoni, kupaona je veličine 1,90x2,30 visina 2,60, minus vrata i prozor. Osim toga, treba položiti pločice na 36 stepenica i par kvadrata podesta s time da stepenice treba mjestimice proširiti, znači tu nisu odrađeni pripremni radovi. Nažalost, čak su nas tri majstora preveslala, došla, napravila dio posla i otišla, s dijelom našeg novca naravno, zima nam je na vratu i već smo trebali preseliti bolesnu majku kod sebe a ne možemo dok se taj dio ne napravi jer bez uređene kupaone ne možemo postaviti bojler i pokrenuti grijanje. Znači, gori nam pod petama. Također, treba znati da je podloga na podu pripremljena za polaganje, ali na zidu kupaonice ne u potpunosti, dakle ima nešto i pripremnih radova. U stepeništu stepenice djelomično treba proširiti, i tu nisu napravljeni pripremni radovi, pa bi majstor i to trebao odraditi. Trebalo bi mi također položiti oko 30 m2 laminata, na pripremljenu podlogu, ugraditi dvoja ulazna vrata na ulaz u stanove i srediti špalete oko njih, te pripremiti zid od cca 10-15 m2 za maljanje i pomaljati u bijelo (nešto malo gletanja, brušenja i maljanje u bijelo). Tražim dakle majstora koji bi mi po mogućnosti sve to mogao odraditi pod hitno. Imam sve pločice, laminate, i dio materijala za ugradbu i još potrebne građevinske radove. Unaprijed želim naglasiti da, poučena brojnim negativnim iskustvima, nisam spremna davati avans, no račune za kupljeni eventualno još potrebni materijal podmirujem odmah, a posao ću rado platiti po svakom završenom segmentu (to jest prostoriji), dakle ne očekujem da netko radi na način da mu ja platim tek skroz na kraju. Nadam se da ću napokon naći poštenog majstora.
Šibenik
Površina stana (m2): 50
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
0visno o cijeni adaptirala bih stan u cjelosti ili djelomično. Potrebno je skidanje parketa i pločica, izravnavanje podova, postavljanje uglavnom parketa, pločica na balkonu i oko peći. Rušenje cc 17 kvadrata zida visine 2,5. Postavljanja novih zidova, da bi se dobila kupaona 1.65 za 2.10. Postavlanje pločica na zid kupatila. Izbijanje štokova, (na dvoje vrata), soboslikanje, montaža kuhinje i kupaonice. Početak radova za 3 do 5 mjeseci.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Delnice
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dobar dan, Trazim majstora za farbati kucu koja se sastoji od 3 sobe + hodnik - Dnevni boravak 5x5m2, - soba 5x5 m2, - kuhinja 3x3m2, - hodnik 6x1,5m2 Dnevni boravak i soba 1 imaju tamnu boju koje hocu okreciti do bijele boje Kuhinja i hodnik su trenutno u bijeloj boji U dnevnom boravku ima malo vlage koju treba ostrugati i popraviti. Kuca je u Delnicama, u subotu bi mogao pokazati stanje. Lijep pozdrav, .
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Zagreb-Novi Zagreb
Površina stana (m2): 52
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan se nalazi u Sigetu, "Super Andrija", radili bi kompletnu adaptaciju kupaonice sa zamjenom kade za tuš kabinu, zatim promijenila bi se neka stolarija u stanu, kuhinja bi se zatvorila od blagavone i otvorila prema dnevnoj sobi. Također kompletna adaptacija kuhinje. Od blagavone bi se napravila spavaća soba, koja bi se zatvorila knaufo.U wc-u bi se zamjenile pločice i školjka skupa sa umivaonikom. U cijelom stanu izveli bi se soboslikarski radovi. Potreban je majstor koji ima ideju sa malim prostorom, pošto je stan bez spavaće sobe. Što prije bi se trebalo krenuti u radove.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuhinja po mjeri Dimenzije: × cm,izgled u L. Fronte visokog sjaja +aparati ali BEZ hladnjaka u projektu kuhinje molim. Bitna stavka je sto zelim ugradbenu pecnicu. Za gornje fronte osim obicnih zelim i kombinaciju ne prozirnog stakla na pojedinim dijelovima te police i police za vina. Zahvaljujem unaprijed.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Skicu imam , a dimenzije kuhinje su slijedeće: Dužina: ,4 cm Širina: ,9 cm Visina: ,4 cm (s time da elementi ne bi trebali ići više od - cm) I gornji i donji elementi bi trebali biti visine oko 90 cm. Sa lijeve strane sudopera koji je standardnih 60 cm išla bi ugradbena perilica za suđe od 45 cm i uska ladica za boce od 15cm. Sa desne strane su vrata od 30cm za pristup prostoru u kutu kuhinje, pa pećnica 60cm, duboke ladice 60cm i obične ladice 40 cm. Širine gornjih elemenata su 60cm, napa(60cm), 60cm, 40cm, 60cm(visina zadnjeg elementa je 45 cm)


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu