Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, radi se o obiteljskoj kuci, katnici, novokupljena, pa treba sve zidove obojati, pogletati po potrebi. Kuca je bez namjestaja i radovi su potrebni odmah. Potrebno je i adaptacije kupaone, samo stropa (skidanje postojeceg knaufa i uredjenje sa bojenjem. Kuca se nalazi u Dupcu, grad Zagreb. Hvala!
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, lijepo bih molila izračun za cca 5m2 izrade knaufa kojim bi se pregradila dnevna soba. Oko 2 m2 od toga bitrebalo biti od savitljivog knaufa, jer bi bio maleni oval. Obzirom da je taj knauf tanji trebalo bi ga dodatno pojačati sa nekim gredicama. Unaprijed hvala, uz l.p. .
Sjenila, Rolete
Novigrad (Dalmacija)
Broj roleta: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovni, imam problem poslije urađene Demit fasade od 5 cm stiropora ne mogu više otvoriti grilje. one se više ne mogu otvoriti na vanjsku stranu zida i stabilizirati ,tako da lupaju na buri. napominjem da su postojeći prozori drveni i grilje također. stavila bih rolete dimenzija prozor(x) i vrata(70x) na izlazu za ća soba prozor (x) i dječja soba (80x).
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića
Sesvete
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 135
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molio bih Vas ponudu za naprijed navedeno, radi se o 6 prostorija stana 50 m2 (hodnik, kupaona, dnevni boravak, kuhinja, manja soba i spavaća soba) potrebito je je staru boju ostrugati, impregniranje zidova, gletanje i dva puta bojanje, Stropovi bi bili bijele boje o ostali zidovi u boju bež i svijetlo krem,, to je stvar dogovora .Zgrada se nalazi u Sesvetama na prvom katu.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Slavonski Brod
Slavonski Brod
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Garsonijera 30m2; bilo je vlage i plijesni, pa smo to prali i skidali i došli do samog betona. Treba zaštititi taj beton, premazati te rubove prostorije protiv razvoja plijesni, i okrečiti cijeli stan. Malo je prostora tako da se namještaj pomiče amo-tamo kako se što završi. Na nekim dijelovima zidova su se poslije zadnjeg krečenja pojavile male bubice koje nisu uginule ni od Biokilla, pa ne znamo treba li sastrugati zadnju boju da ih se makne. Uz dimnjak su se pojavile žućkaste flekice, za koje ne znamo jesu li kakva plijesan ili je samo boja loša. Tamo živi osoba s astmom pa sredstva ne smiju biti preintenzivnog mirisa, najbolji bi još bio običan kreč.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radimo kupaonicu na mjestu nekadasnje kuhinje pa bi knauf plocama napravili zidove kopaonice, zapravo L zid koji bi se spajao na postojece zidove. Potrebno je na jednom zidu napraviti otvor za vrata, a na drugom predviditi veseci umivaonik sa ormaricem te pojačati konstrukcije zida na tom dijelu. U drugoj prostoriji potrebno je napraviti mini hodnik tj. također L zid koji bi se spajao na postojeće zidove. Na jednom zidu potrebno je ostaviti otvor za vrata. Knaufom zatvoriti postojeća vrata koja se vise nece koristiti.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Vrgorac
Površina (u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuhinja povrsine 12 metara kvadratnih Hodnik 6 metara kvadratnih pomocna prostorija cca 5m Kuca gradena u 80.tim godinama katnica sa podrumom i balkonom. Ima 2 sobe i kupatilo koje su djelimice adaptirani. Potrebno je knaufom obloziti stropove i zidove u kuhinji hodniku i pomocnoj orostoriji te na pod postaviti izolaciju u kuhinji i estrih.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 20
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Mala dječja soba dimenzija 2 x 4 m, a potrebno je ostrugati/obrusiti prethodne slojeve boje, gletanje zidova itd., sve do završnog bojanja bijelom bojom. Osim toga na stropu su cijevi koje također treba obojati. Dio struganja zidova započeli smo sami, no zbog velike količine prašine, na koncu smo odustali. Radovi bi trebali biti gotovi u idućih mjesec dana. Molimo da dolazak na izvid prostora bude isključivo u jutarnjim satima 8-12 h, uz najavu dolaska. Molimo Vašu cijenjenu ponudu.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
zanima me cijena radova. Boja je moja. Plafoni su bijeli, zidovi u jednoj boji (koju sam nabavila). Također sam nabaila i prajmer koji je podloga za farbanje jer su na zidovi boje. Stan je star 10 godina, do sada je dva puta farban. Ukupna površina stana je 40m2, ali tome treba oduzeti kvadraturu kupaone (jer se u kupaoni farba samo plafon).
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 18
Koje dijelove želite obojati: Stolariju
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Obnova lazura na drvenim prozorima i sobnim vratima (lagano brušenje, malo kitanja i bojanje tankoslojnom lazurnom bojom i debeloslojnom lazurnom bojom i to: 5 kom jednokrilni prozor x i 2 kom jednokrilni prozor 70x, te sobna vrata i to: 2 kom 76x., 1 kom 96x, 1 kom dvokrilna ostakljena vrata x i 1 kom 86x jednokrilna ostakljena vrata sva s dovratnicima. Boje imam.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu