Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, u petom mjesecu bit će mi potreban arhitekt za unutarnji dizajn za idejno rješenje za uređenje samostojeće kuće s tri nezavisne sobe s toaletima, velikom krovnom terasom i malim podrumom. Svaka soba bi imala svoj dizajn, a dnevni boravak bio bi zamišljen kao ljetna kuhinja sa kaminom u starinskom stilu. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 44
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, to je donji kat obiteljske kuće koja je sastoji od 2 sobe (spavaća soba i dnevna prolazna kroz koju se izlazi na balkon), kuhinje, kupaone s wc-om i ulaznim hodnikom. Trebao bi nam savjet za uređenje interijera, prije svega funkcionalno, modernistički i cjenovno prihvatljivo. Kuća je smještena uz more, a zanimalo bi nas rješenja stručnjaka za interijere s obzirom da bismo supruga i ja to htjeli urediti za nas dvoje (vikend odmori, GO i kroz nekoliko godina mirovina). Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 75
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potreban mi je arhitekt za montažni drveni objekt u Lijevom Sredičkom. Dostavljam broj katastarske čestice: 63/2 (Katastarska općina Jastrebarsko). U privitku nacrti - dokument „Drvena kuća – vanjski “ je skinut sa interneta pa ne odgovara % priloženim nacrtima. Vanjske dimenzije objekta: 7,5 x 5m Visina prizemlja cm Visina potkrovlja: u rogovima cm, najniža visina potkrovlja 80 cm Terasa: 7,5 x 3,5m Objekt je drveni, pregradni zidovi knauf. Debljina vanjskih zidova 8 cm (jelovina, certificirano, uvoz Austrija). Izvođača radova imam (ponudu imam sukladno nacrtima priloženim u privitku). Zemljište se nalazi uz državnu cestu. Lokacija zemljišta: Lijevo Sredičko (katastar Jasterebarsko). Pretpostavljam da mi je ovo potrebno (jer se zemljište nalazi uz državnu cestu): Arhitektonski projekt Statički proračun Fizika zgrade Projekt vodovoda i kanalizacije Elektrotehnički projekt Projekt priključka na državnu prometnicu (prilaz već postoji). Dodatno me zanima cijena nadzora – zasebna ponuda ili navesti da je uključeno u ponudu za glavni projekt. Očekujem Vašu ponudu. Srdačan pozdrav. Unaprijed hvala, /- Zagreb
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 93
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o adaptacija stana starog 40 godina na Trsteniku. Potrebno mi je idejno rješenje, izvedbeni projekt i troškovnik. Trebao bih i mjere stana. Stan je u solidnom stanju, ali bismo izvršili kompletnu adaptaciju (instalacije, struja, voda, pločice, parketi), rušenje određenih pregradnih zidova, izmjenu PVC prozora i vrata te unutarnje stolarije. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, U dvosobnom stanu od 50 m2 željeli bismo ukoliko postoje mogućnosti dobiti još jednu manju dječju sobu i to pregrađivanjem relativno prostranog dnevnog boravka. Naša ideja : dječja soba u lijevom dijelu boravka ( otprilike bi moguće dimenzije bile 2 X 3 m) pregrađena zidom ( nastavak zida od kuhinje prema staklenoj površini izlaska na balkon). Staklena površina sastoji se od 3 dijela: u sredini su vrata za balkon, desno je prozor, a lijeva bi se preinačila također u prozor nove sobe. Pretpostavljamo odnosno pitamo se da li bi se ta staklena površina mogla prepraviti tako da „drži „ novi pregradni zid a da ujedno u toj novoj sobi ostane prozor). Molimo za savjet bi li se to moglo tehnički izvesti te da li bi ta manja soba s obzirom na dimenzije bila možda ipak premala za tu namjenu. Zahvaljujemo na svakoj ideji i odgovoru. Srdačan pozdrav, Roditelji i Neven
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 75
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih nacrt niskoenergetske kuće od circa 70-80 m2. Želja: tri spavaće sobe, kuhinja s blagavaonicom, dnevni boravak, kupaonica Voljela bih prizemnicu, ali bilo bi dobro ako bi se nekako mogla uklopiti mala galerija gdje bi bilo računalo i mali krevet/kauč kao mali kutak za mene. Također, potrebno je što je više moguće svjetlosti, ali da se poštuju uvjeti za niskoenergetsku kuću. Možda bi bio moguć i prijelaz iz dnevne u kuhinju/blagavaonu s dvije-tri stepenice da se dobije malo razbijenosti prostora? Po mogućnosti bilo bi potrebno uklopiti još jedan poseban WC, a ne smijem zaboraviti ni terasu. Uglavnom, želja je da bude malo, a funkcionalno s puno dnevnog svjetla. U prilogu Vam dostavljam okvirni crtež položaja ponudu za nacrte! Hvala,
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 45
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno mi je ugraditi malu kupaonicu uzevši dio prostora dnevnog boravka, a dio prostora kuhinje ili neki drugi prijedlog gdje izgraditi kupaonicu. To je polovica većeg stana od m2 , a sastoji se od većega dnevnog boravka, male spavaće sobe, hodnika i kuhinje srednje veličine. Ulaz je sa terase u kuhinju. Ugradnjom kupaonice prostor bi se mogao iznajmljivat ljeti kao mali apartman jer se nalazi na atraktivnom mjestu u Baški na otoku Krku u obiteljskoj kući na drugom katu. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, plan gradnje objekta je na katastarskim česticama /1 i /2, K.O. Posedarje. Trenutne čestice bi se parcelizirale poprečeno u 3 čestice (sjeverna, srednja i južna), a objekt bi se gradio na južnoj. Planirana je gradnja katnice gdje bi se na donjoj etaži nalazila 2 dvosobna apartmana circa m2, a na katu stan u kojem bi ja živio circa 90- m2 koji bi imao 3 sobe, dnevni boravak, blagavaonu, kuhinju i wc. Želja je da kuća ima L oblik, tj. da jedan dio bude izložen prema naprijed (kao na slici u prilogu) sa kombinacijom kamena i klasične fasade. Očekujem Vašu ponudu. Zahvaljujem. pozdrav.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, planiram angažirati arhitekta na ljeto. Potreban mi je za kompletnu adaptaciju i uređenje interijera stana. Točnije, stan treba prilagoditi za studente (2 brata i sestra), bez skupih detalja. Treba biti funkcionalan i praktičan. U privitku je trenutni izgled stana (bez mjera). Lođa je ostakljena, ali je potrebna izmjena svih vanjskih otvora i lođe. Stan je na 3/4 katu. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, živimo u obiteljskoj kući u Poreč. Kuća se sastoji od 4 kata i svaki je kat površine circa 40m2. Na prvom bismo katu, koji se sastoji od hodnika, spavaće sobe, uredske sobe i kupatila, htjeli adaptirati stan, open space (kuća se nalazi u starom djelu grada, pa bi se trebali provjeriti noseći zidovi), izbacili bi ured, te bi se tada stan sastojao od jedne spavaće sobe, kupatila, kuhinje i blagovaonice. Cijeli plan kuće imamo. LP


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu