Usluge

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zagreb-Dubrava
Površina (u m2): 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ugrađujemo peć na pelet, zatvaramo pritom postojeći priključak i etažu iznad otvaramo novi. Dimnjak ima dvije cijevi, samo za jednu smo dobili atest, i trebalo bi u njemu probiti otvor za novi priključak. U produžetku dimnjaka (50 cm) izveden je knauf zid na tvorničkoj metalnoj podkonstrukciji (d=85 cm), u L tlocrtnom obliku, tvoreći tako nišu za frižider. Nova peć će tako biti tik iza frižidera i dijelit će ih samo taj zid. Kako je zid izveden bez toplinske izolacije, u njega treba ugraditi kamenu vunu u punoj visini i sve zatvoriti (i preko dimnjaka) negorivim knauf pločama, gletano i krečeno. Umjesto postojećih kutnih letvica treba izvesti standardni keramički sokl. Struja ima razvodnu kutiju s priključkom za frižider na dimnjaku (vidi foto), iz koje ju treba dovesti do u knauf zid i tamo spustiti na potrebnu visinu utičnicu za priključak peći. Također nove razvodne kutije treba izvući van knaufa da ostanu dostupne. Treba nam i sav materijal. Prema tehničkim specifikacijama temperatura dimova u peći je max. stup. celz. i tom zahtjevu treba odgovarati novi poboljšani zid, a struja treba biti izvedena sukladno standardima s ispravnim uzemljenjem. Specifikacije peći i fotodokumentacija mjesta za ugradnju su u privitku. Molim vas ponudu za sve ili za dio planiranih radova koji možete izvesti. Unaprijed hvala!
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 120
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, trebalo bi prebojat u bijelo jedan poslovni prostor. Radi se o sobi 7x5. Problem je što je na katu bila poplava i jedno 3m2 stropa te mali dio zida je žut od vode i boja se odljepila. Treba to sanirat i sve prefarbat. uz to treba pofarbat jedan radijator, 2 sobna vrata i štokove te prozor sa duplim krilima veličine 4x1.60 u bijelo. molim vas ponuddu.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 108
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o kuhinji i dnevnom boravku koji će biti ispražnjeni bez kuhinjskih elemenata, znači demontirana stara kuhinja, a nova će biti montirana nakon krečenja. Potrebno je struganje stare boje i bojenje , za 31 m2 bijelom bojom, a ostatak s nijasiranim bojama. Jedan dvokrilni prozor i jedna balkonska vrata s prozorom od drva boja ebanovina obojati. Prostorija je od 27,4 m2, a u izračunu od 81m2 uključena je ukupna površina zidova i stropa. Zidovi su uglavnom u redu , najviše gletanja i kitanja je potrebno na stropu.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Gornji Stupnik
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih informativnu ponudu za bojanje zidova u kuhinji, kupaonici i hodniku. Pojavila nam se vlaga i trebali bismo to sanirati. U najgorem stanju je kupaonica. Ne znam kako se točno izračunava površina koja se farba ali te tri prostorije imaju okvirno 30 kvadrata. U kupaonici i kuhinji su jednim dijelom i pločice pa taj dio izostavljamo, hodnik se mora kompletno ofarbat jer ima u potpunosti gole zidove (u smislu bez pločica). Zanima me cijena farbanja i postupak, što se roka tiče, najidealnije bi bilo ako bi moglo biti gotovo u max 3 dana i realizirali bismo svakako prije Božića, znači otprilike krajem studenog, ukoliko je moguće.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Split
Površina (u m2): 28
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u tijeku su radovi na krovištu koje bi trebalo završiti kroz 2 do 3 tjedna. S obzirom na kišu koja mi je nanijela štetu, primoran sam saniati strop i staviti impregnaciju i obojati zidove u dnevnom boravku i sobi, troškovnik se nalazi u privitku. Radovi bi bili u 5.mj. Molim Vašu ponudu, hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Zagreb-Novi Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebali bismo bojanje zidova u stanu od cca 60 m2 na Sigetu, Zagreb, (stan je 60 m2, za površinu zidova koji se bojaju nisam sigurna, morali bi sami izmjeriti), uz prethodno gletanje na mjestima gdje su prije bile slike i police. Stropove bismo bojali bijelom bojom, a zidove u svijetlo sivu nijansu (svi zidovi u svim sobama bi bili iste boje). Trenutne boje na zidovima su svijetlo smeđa, ručičasta i žuta, ništa prenaglašeno. Osim rupa od tipli, na zidovima nema većih oštećenja. Bojanje bismo voljeli obaviti u što kraćem roku (doslovno može već sutra, ako ste vi raspoloživi :)). Ovim putem bih vas molila ponudu i informacije o raspoloživosti.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Zagreb-Dubrava
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 40
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Hodnik je obojan u sivo, po drugi puta u razmaku par dana jer prvi puta nisu majstori dobro napravili. Prvi puta 2 ruke i drugi puta opet 2 ruke. Drugi puta nije uopce bila ista boja, a kako su od plafona spustene bijele crte po zidu majstori su ih suzili da sebi olaksaju posao kod ponovnog krecenja....uglavnom bih trebala novo krecenje u sivu boju druge nijanse i ima jedna vrlo mala rupica u knaufu koji je doticni majstor popravljao, a nije bas uredno popunio i zagladio, da se popuni ta mala rupica, na par mjesta na zidu ima kao kuglice sitne pa je hrapavo i trebalo bi ih maknuti te prosirenje tih bijelih crta na zidu sa 9 na 11 cm. Plafon ne treba bojati jer je svjeze obojan i u redu je. Vrbani 3, Zagreb. Lp
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 2571
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Trebam ponudu za krečenje stubišta u stambenoj zgradi (Jarun, Zagreb) u latex bijelu boju. Zgrada se sastoji od podruma, glavnog stubišta/stepeništa, prizemlja sa dva hodnika i 4 kata svaki sa po dva hodnika. Svi bočni zidovi bi se krečili u latex bijelu boju, dok bi se stropovi krečili u klasičnu bijelu boju. Na par mjesta trebati će malo gletati zidove.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Split
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Osvježavanje jub bojom(dovoljna 1 ruka), 2 sanitarne prostorije (wc) 1. sanitarna prostorija = ulazni dio + 2 wc-a + skladišni prostor 2. sanitarna prostorija = ulazni dio + 1 wc Unutar oba ulazna dijela i u skladišnom dijelu nalaze se police i ormarići tako da je sve u uskom prostoru. Ukupna površina je 90m2.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 33
Koje dijelove želite obojati: Drugo
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molio bih izvođače za bojanje unutarnjih metalnih strana dizala i eventualno četvero ulaznih vanjskih vrata dizala. Moguć je još jedan posao bojanja limenih vrata električnih ormarića. Ali to bi se izravno dogovorio sa izvođačem. Unaprijed zahvaljujem, , . Predstavnik suvlasnika Zvonimira Rogoza 1 i 5, Zagreb


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu