Usluge

Primjeri upita

Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani! Napukla je WC školjka te je potrebno zamijeniti je sa novom. Trebam demontažu postojeće te dobavu i postavu nove WC školjke sa zidnim ispustom (ekscentar) spoj sa elastičnim rebrastim crijevom (u pod) koje postoji. Uključivo i montaža naše PVC daske. Kompletno sa potrebnim brtvljenjima do potpune funkcionalnosti. Rad se izvodi u Zagrebu, Špansko!
Velika Gorica
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani! Potrebno je bojati zidove u bijelu boju u dnevnom boravku, gledanje stropa obavezno i zidova po potrebi. Potrebno je pomicanje namještaja. Okvirna površina zidova je 50 m2 Mjesto izvođenja rada je Velika Gorica. A okvirni rok za početak rada bi bio u roku mjesec dana. Unaprijed se zahvaljujem na ponudama!
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 200
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Farbanje stubišta zgrade sa 5 katova. Uz to farbanje metalnih djelova ograde (šipke) istog stubišta. I farbanje troja vrata drvenih u prizemlju zgrade. Treba doći na adresu Rijeka, F. Matkovića 16 , vidjeti postojeće stanje, uzeti mjere i dati dvije ponude :jeftiniju varijantu u kombinaciji sa uljenom bojom i skuplju sa kulirplastom.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Bregana
Površina (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U postojecoj kupaonici treba zamijeniti postojece plocice koje su sprungirale i ponegdje je ispala fuga te provjeriti da li je mozda puknula cijev ili voda ulazi kroz pukotine na plocicama. Na kuckanje se cuje kao da vise nisu zaljepljene. Isti taj zid u susjednoj prostoriji je vlazan i ljusti se boja i pomalo zbuka. Hvala
Elektroinstalacije, Elektroinstalater
Zagreb-Novi Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U garsonjeri od 25 m2, trebalo bi provesti elektroinstalacije u kupaonici za perilicu rublja i sušilo za kosu, te jedno stropno svjetlo, u kuhinji za električni štednjak, bojler i adapter za plinsko centralno grijanje. U sobi postaviti jednu novu utičnicu (trodjelnu te postojeće dvije jednodijelne utičnice zamijneniti s dvodijelnim). Jedna utičnica u kuhinji nije u funkciji te bi ju trebalo osposobiti. Provesti dva stropna svjetla. Isto ne raditi s kanalicama, nego provesti instalacije u zidu. Moguće zamjena postojeće ploče s osiguračima.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 325
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je pofarbati etažu kuće i stepenice prema prvom katu, sveukupno m2 (izmjereno od strane soboslikara koji je prije radio). Nema gletanja, osim u hodniku gdje treba skinuti 4 m2 zidne obloge i pogletati knauf. Sve bijelo, osim jedne sobe koja bi se lagano tonirala i treba postaviti 2 role tapeta na ravan zid u spavaćoj sobi. Sve je knauf ali u odličnom stanju, farbano prije 4 godine.
Keramičarski radovi, Keramičari - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
postovani, zanimamao se za sanaciju postojećih podnih pločica u kuhinji i predsoblju, te zidnih pločica u kuhinji. Mi bismo željeli da (kada se kuhinja izbaci van) se prebruse pločice/ili prelakiraju , ofarbaju u drugu boju, sa drugim fugama. Dakle, ne želimo da se postojeće pločice razbijaju i da se postavljaju nove, već da se postojeće osvježe u drugu boju i postave druge fuge. riječ je o površini cca 25m2 (pod kuhinje, pod na ulazu u stan i zidne pločice u kuhinji izmedju donjih i visećih elemenata). U privitku su i neke fotografije
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u novogradnji u stanu od 40 kvadrata bi htjela pregraditi dnevnu sobu i napraviti zid od knaufa ili sličnu pregradu. Međutim na tom mjestu gdje bi išla pregrada se nalazi optika u zidu te šteker za priključke za tv - koje bi trebalo prebaciti na drugo mjesto. Trebala bi prijedlog rješenja te ponudu za navedeno. Hvala
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Krapina
Ventil na zidu WC-a ne da se zatvoriti, voda curi u kotlić konstantno. Kad se kotlić napuni, voda dalje curi u školjku. Ventil je izvana vlažan. Kad na vodomjeru u stanu zavrnemo (zatvorimo) ventile, voda i dalje curi iz tog ventila na zidu u kotlić konstantno i jako tako da se za cca 15-ak minuta kotlić napuni i dalje onda curi voda u WC. Šum vode se konstantno čuje, kotačić na vodomjeru se vrti. Moglo bi doći do pucanja ventila i poplave. Radi se o stanu u stambenoj zgradi pa pretpostavljam da budući da se zatvaranjem ventila na vodomjeru u stanu ne prekida dovod vode, treba zatvoriti glavni ventil u šahtu koji je za cijelu zgradu da bi voda stala i da bi se mogao napraviti popravak. Ta intervencija je stvarno hitna, a kad već treba intervencija vodoinstalatera, zamijenili bi kotlić i WC školjku koje imamo nove spremne za ugradnju.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Rijeka
Rijeka
Površina (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
IMAM RELATIVNO NOVU KUPAONICU MEĐUTIM NIKAKO NISAM ZADOVOLJNA TUŠ KABINOM. IZBACILA BIH JU I NA TOM MJESTU UREDILA NEŠTO TIPO WALK IN PROSTORA ZA TUŠIRANJE. NE ZNAM KAKVO ĆE BIT STANJE PLOČICA KADA SE KABINA I KADA MAKNU PA RAČUNAM I NA POSTAVLJANJE PLOČICA PONOVNO NA TAJ DIO KUPAONICE I EVENTUALNU UGRADNJU PREGRADE ZA TAJ DIO.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu