Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Križevci
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, adaptiramo kuću u kojoj želimo potpuno promijeniti elektroinstalacije. Radi se o 80 kvadrata se od kupaone, manjeg predulaza, kuhinje, dvije sobe spavaće te dnevni boravak. između sobe i kupaone su stepenice za potkrovlje te bismo tu eventualno stavili neko svjetlo i ostavili mogućnost za struju u potkrovlju no potkrovlje trenutno ne mislimo uređivati Nemamo nikakve posebne planove po pitanju rasvjete niti nikakve komplikacije. Sve standardno. Žbuka je skinuta u svim prostorijama, znači zidovi koji su ostali od stare gradnje su očišćeni do cigle, uz nove prezidne zidove. Također moramo ormarić preseliti van, jer je još onaj starinski trenutno. Hvala unaprijed i lp
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Rijeka
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, ddspojio sam se od centralnog grijanja na lož ulje od kotlovnice u zgradi s 48 stanova na adresi Mihanovićeva 38, sam terno blok Eloblok Vaillant 9 Kw i susjed koji radi u firmi CG spojio mi je novim razvodom Cu-cijevima taj termo blok s radijatorima u stanu!Pošto je termo blok snage 9KW i kotao za zagrijavanje vode ima u sebi 2 grijača a u stanu sam do sada imao trošila najveće pojedinačne snage 2 kw trebam provjeriti u Elektri koju instaliranu snagu imam kao potrošač u Elektro primorju i onda spojiti Eloblok i pustiti u rad. Provjerio sam na Elektroprimorju tarifni model za moje kućanstvo je Bijeli s 3-faznim simetričnim priključkom 13,80 kW i 3x20(A) nazivna struja limitatora i rekli su mi da je to dovoljno i ne trebam pojačavati. Trebam ssamo spajanje s uređajem,sve je kupljeno. S poštovanjem, .
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno izvođenje kablova u dužini 10metara na terasu za osvjetljenje terase površine 14m2 pored zidanog ugostiteljskog objekta. Dobava i montaža 2 ili više žarulja ili lampi za osvjetljenje terase kao i spajanje na struju električnih grijalica 2 ili 4 komada . Spajanje video kamere sa snimačem i repozicioniranje postojećih. Molim Vašu ponudu jer bi mi trebao već netko sutra ako je moguće. Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije - Čakovec
Čakovec
Veličina objekta (površina u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna izrada kompletne elektroinstalacije na obiteljskoj kući 90m2.Ima cca 30 utičnica sa antenom i telefonom i 18svjetla, spajanje razvodnog ormara, priprema za glavni priključak i priprema za potkrovlje-dovod kabela, stavljanje utičnice 1kom., 1svjetlo+prekidač. Od svega navedenog su četiri prekidača izmjenična i zvono na radova na slaboj ponude sa materijalom i bez materijala. Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u dnevnoj sobi imamo dva rasvjetna tijela, oba se uključuju i isključuju istovremeno, preko dva prekidača na dva kraja sobe, naizmjence. Hoćemo promijeniti (vjerojatno ožičenje) tako da se rasvjetna tijela mogu uključivati i isključivati odvojeno - ili svako na svojem prekidaču, ili ugradnjom dvostrukih prekidača na oba kraja. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, želim da mi se u kupaonici aktivira postojeća ventilacija, tj. da se poveže sa strujom i sklopkom pa kad se pritisne sklopka da ventilira. Također želim da mi se s kupaonskim ormarićem poveže svjetlo koje stoji iznad ormarića, kako bi se aktiviralo svjetlo od kupaonskog ormarića. Molim Vašuu ponudu. Lijep pozdrav.
Zadar
Veličina objekta (površina u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o kući sa 4 apartmana,svaki apartman je zaseban i svaki će imati električno brojilo.Kuća je momentalno u izgradnji,ubrzo će se postavljati krov koji će biti ravnoj apartman ima cca 50 četvornih metara sa svim elementima za svakodnevni boravak. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Električar
Matulji
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, potrebna mi je adaptacija stare balkonske rasvjete, izrada dodatne vanjske rasvjete te elektro radovi u kupaonici (grijalica, bojler i rasvjeta). Radovi ispred ulaznih vrata su potrebni što prije jer ide fasada pa bi prije tih radova htjeli osposobiti rasvjetu a unutarnji radovi nisu toliko hitni. Molim Vašu ponudu Lijep pozdrav
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Višnjevac
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, adaptiramo stan koji smo kupili, koji smo kupili, Josipovac mjesto, kuća je od m2, visoka prizemnica, trebalo bi provjeriti stanje, staviti nove utičnice, brojilo za struju je unutar kuće pa bi ga trebalo premjestiti izvan. Radovi će se raditi negdje iza mjesec dana. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav!
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Bregana
Veličina objekta (površina u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o obiteljskoj kući od m2, dnevni boravak, blagovaonica, kupaonica, 3 sobe. U suterenu imam još 5 prostorija jer je tu radna soba, kupaonica i kotlovnica. S obzirom da se radi o dvije etaže, za suteren će mi trebati instalacije kroz mjesec dva dana, a za drugi dio kasnije za nekoliko mjeseci. Za sve informacije koje Vam trebaju možete me nazvati na telefon. Hvala puno.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu