Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući
Bregana
Veličina objekta (površina u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se o obiteljskoj kući od m2, dnevni boravak, blagovaonica, kupaonica, 3 sobe. U suterenu imam još 5 prostorija jer je tu radna soba, kupaonica i kotlovnica. S obzirom da se radi o dvije etaže, za suteren će mi trebati instalacije kroz mjesec dva dana, a za drugi dio kasnije za nekoliko mjeseci. Za sve informacije koje Vam trebaju možete me nazvati na telefon. Hvala puno.
Klima uređaji, Montaža klime - Zagreb
Zagreb
Poštovani, potrebno mi je staviti tri klime, jedna bi bila vanjska i dvije unutarnje, kvalitetni klima uređaji. Prije svega, htjela bih da se dođe na teren u subotu pogledati je li to izvedivo s obzirom da ne živim u Zagrebu inače. Možete me slobodno nazvati na mobitel za dogovor. Hvala i lijep pozdrav!
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije - Osijek
Osijek
Veličina objekta (površina u m2): 47
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molila bih vas da pogledate u prilogu raspisane stavke što je sve potrebno odraditi u kući koju renoviram od električarskih radova, pa bih Vas molila možete li vi popisati koja bi bila vaša cijena ukoliko bi vi to radili. Samo da napomenem radi se o montažnoj (sistem Dom projekt ali nije njihova) što znači da nema štemanja zidova, već se struja razvlači po željama i samo poslije zatvara osb pločama. Možete li poslati okvirne cijene bez PDV-a i sa PDV-ovm. Meni bi ovo trebalo dosta hitno, pa bi bilo odlično kad bi ovo mogli pogledati što prije prema vašim mogućnostima. Hvala unaprijed. Lijep pozdrav,
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Poreč (Parenzo)
Veličina objekta (površina u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je u novom objektu staviti kompletno nove instalacije, radi se o dvije prostorije (konoba i šupa). U starijem objektu je potrebno napravit adaptaciju te staviti neke nove utičnice i prekidače te vanjsku rasvjetu u dvorištu. Oba objekta su u istom dvorištu. Za sve informacije dodatne slobodno me kontaktirajte, Lijep pozdrav!
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb-Sloboština
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, planiram renovirati stan i htio bih u renoviranje uključiti i pametne instalacije. Htio bih kada izlazim iz kuće da mogu jednom tipkom pogasiti sva svjetla, upravljanje svjetlima na touch screenu,rolete(spuštanje i dizanje) upravljanje preko daljinskog ,upravljanje termostatskim ventilima-kad bi bila opcija da se ventili na 5 radijatora smanje na 1,a kad se vratim kući da se stave na radnu temperaturu. Molim Vašu okvirnu ponudu za takve radove. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Varaždin
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, iz jedne velike sobe radimo dvije manje i hodnik, te nam je potrebna adaptacija sobe, iz jednog stropnog svjetla bi napravili 3, uključuje i tri šaltera, te u svakoj sobi po dvije utičnice. Struja je stara te bi trebalo vući nove žice iz kutije. Nalazimo se u Varaždinu. Radi se o kući. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Klima uređaji, Klima uređaj
Stobreč
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 180
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 8
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam kupiti i montirati 8 klima uređaja na 8 soba, htio bi savjete/ponude koje klima uređaje postaviti uz najbolji omjer cijene i kvalitete . Riječ je o zgradi s otvorenim balkonima pa bi pokušali izbjeći da se vidi i spustili bi na nižu razinu. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Velika Gorica
Velika Gorica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je napraviti zamjenu starih osigurača keramike na ploči. Provjera instalacija - 2 isčupane žice popravak (vanjsko zvono i jedna u stanu). Lampa i utičnica za frižider kuhinja. Stan je star 70 tak godina, ne trebaju nove instalacije zasad već samo dovođenje u ispravno stanje. Veš mašina se trese kod centrifuge -pogledati. Molim Vašu ponudu isključivo putem maila. Pozdrav, .
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, adaptiram kafić te mi je potreban električar za premještanje razvodnih kutija i razdvajanje do svih dijelova prostora (kamera i ostalih uređaja). Površina kafića je 71 m2. Adresa je Jarunski plac, Pakoštanska 5. Radove je potrebno započeti što prije. Za sve informacije nazovite me na telefon. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Klima uređaji, Montaža klime - Vukovar
Vukovar
Poštovani, trenutno posjedujemo klima uređaj koji se nalazi na drugom katu kuće. Uređaj je postavljan kroz prozor jer drugačiji pristup nije bio moguć. Željeli bi taj uređaj premjestiti u sobu u prizemlju, dakle potrebno je skidanje klima uređaja te njegova montaž vašu ponudu. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu