Usluge

Primjeri upita

Adaptacija kupaonice, Renoviranje kupaonice
Rakov Potok
Površina poda kupaonice (u m2): 9
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim Vas ponudu za renoviranje kupaonice. Kupaonica ima cca 9m2, nalazi se na prvom katu stambene zgrade u mjestu Kalinovica kod Svete Nedelje. Potrebna je demontaza stare keramike i sanitarija (keramika postavljena do pola zida, stara kada, wc skoljka i lavabo), odvoz otpadnog materijala, podzidavanje otvora (sadasnji prozor cca x), za novi prozor dimenzija cca 50x60 (klasicni mali kupaonski prozor), obrada spaleta i postava kamene klupcice, pomicanje jjedne uticnice cca 50 cm od sadasnje pozicije, postava nove zidne keramike (od poda do stropa) i podnih plocica te montaza nove sanitarne opreme. Postojeca vrata ostaju na kupaonici. Ja sam trenutno u Irskoj,a gore navedeni broj je od kć mi pitanja proslijedite na email, ako je moguće. Ako ne, ostavit ćemo to za koji dan kasnije kada dolazim na godišnji, iako do tada bih rado imala ponude i ako bude moguće započela radove na renoviranju. Dolazim 03.09. ali moguće me je kontaktirati i ranije putem email adrese ili na What'sAp. Moj broj telefona za What'sAp kontakt je +/83 83 29 Hvala unaprijed
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje - Osijek
Osijek
Površina grijanog prostora (u m2): 84
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ulaz u hodnik (7 m2). Iz hodnika se ravno nastavlja u kupatilo (5 m2), a desno su vrata za dnevni boravak. Dnevni boravak je cca 9x4 i ima stepenice za uređeno potkrovlje gdje su dvije spavaonice u kvadraturi kao i dnevni boravak (18 i 13 m2, razlika otpada na stubište.). Bojler bi stavili u podrum.
Adaptacija kupaonice, Preuređenje kupaonice
Vodnjan
Površina poda kupaonice (u m2): 6
Planirani radovi: Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Glavni dio kupaonice je već napravljen te ju treba samo dovršiti. Ostalo je još samo da se izvodi za radijator iz poda premjeste na zid, priprema podloge za keramiku (hidroizolacija) s time da se nove pločice lijepe na stare, postavljanje nove keramike te da se ugrade nove sanitarije. Vodokotlić je ugradbeni pa za njega treba napraviti "kasun". Dimenzije kupaonice su u prilogu.
Solarno grijanje, Solarne elektrane
Dugo Selo
Instalacija solarne elektrane: Na krovu objekta
Površina, predviđena za instalaciju elektrane (u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zanima me solarna elektrana za grijanje i toplu vodu. Privatna kuca na Rugvici kod Zagreba, postojece grijanje i topla voda sada je preko plinskog bojlera. Da li moze visak energije da se deponuje u mrezu jer ne boravimo stalno u kuci? Kuca je cc m2-dva stana,dvije kupaone. Kuca je novije gradnje sa svim propisnim instalacijama i toplinskom pozdrav i hvala.
Klima uređaji, Klima uređaj - Split
Split
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 40
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ja trazim Dual / Multi inverterski klima uredjaj renomiranog proizvodjaca (Mitsubishi, Gree, LG, Daikin) sa jednom vanjskom, te dvije unutrasnje jedinice. Prostorije su jedna do druge, medjusobno spojene otvorom na zidu / prolazom bez vrata. Povrsina dnevnog boravka je 20-25 m2, a blagovaone 10-15 m2. Inace prostor je sa sjeverne strane, a kuca je starogradnja pune dvostruke cigle, zidovi debeli oko 40 cm sa dobrom izolacoijom. Ne trebaju mi moderne inovacije tipa, dizajn / boja unutrasnje jedinice WiFi povezanost, ionizator i slicno sto samo pumpa cijenu, a nema nekog posebnog efekta. Jedino pozeljno da je uredjaj inverterski radi stednje el. energije. VAZNO JE NAPOMENUTI DA VEC IMAM POSTAVLJENE PODZBUKNE INSTALACIJE, tako da je potrebna samo montaza uredjaja i pustanje u pogon.
Klima uređaji, Montaža klime - Zagreb
Zagreb
Pozdrav, zanima me mogućnost i ponuda predinstalacije cijevi za klima uređaj. Uređujem stan te će idući mjesec biti uređivani svi zidovi, uklonjen je stari klima uređaj, a novi bi ugradio pred zimu. Želim podžbuknu instalaciju cijevi i kabela za klima uređaj, s tim da je već iskopana "kanalica" za to i postoji otvor prema van, tako da bušenje i kopanje s vaše strane nije potrebno, Stan je u Zagrebu u Stubičkoj ulici na Trešnjevci.
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća ima 2 etaže, 4x9 m2 tlocrt prizemlja + potkrovlje istog tlocrta. Kuća nije izolirana i stolarija je stara - obnova planirana kasnije. Trenutno se za grijanje koristi atmosferska plinska peć, a u kupaoni u potkrovlju je atmosferski plinski bojler za toplu vodu. Potrebno je zamijeniti bojler plinskim kombi kondenzacijskim, pripremiti dimnjak, postaviti radijatore i razvući cijevi do radijatora (po 2 radijatora po etaži ispod prozora - 4 ukupno). Dodatno, ovisno o ponudi, razvod tople vode od bojlera u potkrovlju u kuhinju u prizemlju.
Adaptacija kupaonice, Renoviranje kupaonice - Sisak
Sisak
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zbog starosti i curenja susjedu potrebna je kompletna obnova. Kupaonica trenutno ima kadu, wc školjku, el. bojler i vodokotlić. El. bojler se izmješta u ostavu koja dijeli zid sa kupaonicom. Kroz ostavu ide i ventilacijska cijev iz kupaonice koju treba zamijeniti, dužina oko 1 m. Sa jedne strane kopaonice se naslanja i kuhinja, dakle treba izmjeniti i jedan dovod tople i hladne vode te jedan odvod i tamo bez keramičarskuh radova. Keramiku i nove sanitarije te slavine kupuje kupac i ne trebaju biti u ponudi. Skica buduće situacije je u prilogu. Rok početka je poželjan 3-5 tjedana.
Adaptacija kupaonice, Adaptacija kupaonice
Ražanac
Površina poda kupaonice (u m2): 6
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me kompletna adaptacija stare kupaonice, zamjena podnih i zidnih pločica, postavljanje tuš kabine umjesto kade itd. Dimenzije kuponice su: širina , dužina i visina cm, minus vrata 70 x i prozor 75 x . Lokacija: Rtina Miletići kod Ražanca Hvala unaprijed na ponudi.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U kući u prizemlju imamo ugrađene instalacije za podno grijanje. Na katu su Fan-coileri spojeni na vanjsku dizalicu topline. U podrumu je bojler za toplu vodu. Građevinsiki radovi (instalacije) su izvedeni. Sve bi sada trebalo povezati u sustav grijanja koji bi bio električni preko dizalice topline i novog bojlera. Obilazak je moguć od 28.7. do 02.07. m2 za grijanje.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu