LUX ITS d.o.o.

Zagreb
Izrada web stranica
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
30+
Završenih projekata
5,0
43 ocjene

43 ocjene za tvrtku LUX ITS d.o.o.

Ocjene

5,0
Franka P. , prije 1 godinu

Odabrali smo ih za izradu web stranice. Jako ljubazan i predan svome radu. Dao je maksimum od sebe. Odlično.

5,0
Ivica P. , prije 1 godinu

Odlična suradnja u pronalaženju najboljih rješenja. Cijena povoljna, kvaliteta odlična i sve u dogovorenim rokovima.

5,0
Liljana M. , prije 1 godinu

Prezadovoljni smo , sve pohvale Vama, a naročito gospodinu Mati Gadži na njegovom radu , strpljivosti i ljubaznosti.

5,0
Snježana P. O. , prije 1 godinu

Posebno bih pohvalila brzinu izrade, profesionalnost u dizajniranju web stranice i dostupnost tijekom izrade.

5,0
Martina P. , prije 1 godinu

Izvođač je sve izvršio prema dogovoru. Odlična cijena i usluga!! Jako ljubazno osoblje. Sve je u redu i korektno. Ne bi ništa trebalo poboljšati.

5,0
joler o. z. u. , prije 1 godinu

Imam obrt 31 godinu.Služim se internetom ali ne toliko dobro.Mate je jedini to shvatio da se mi stariji ne možemo se dopisivati i ne želimo On je došao kod mene,saslušao nakon toga je napravio probnu stranicu .Sluša želje ,zahtjeve i jako je strpljiv.Nazvao prvo a ostali su samo poslali mail i samo bi se dopisivali .Ja ne znam što bi i pitao putem mail-a .Da se razumijem oko izrade web stranica vjerojatno bi je sam napravio. Kada me netko pita oko web stranica ja ću samo reći da imam čovjeka.Jako razumna i realna cijena

5,0
Zdravko R. , prije 1 godinu

Zadovoljan sam njihovim radom i komunikacijom vezano uz izradu. Stvarno su za pohvalu jer sve je bilo po dogovoru.

5,0
Krešimir H. , prije 1 godinu

Vrlo smo zadovoljni suradnjom s Medium duo. Sve napravljeno po dogovoru i u roku. Odlična suradnja na izradi web stranice. Od početka konkretan i korektan pristup. Nadam se i daljnjoj uspješnoj poslovnoj suradnji.

5,0
Obrt z. f. u. G. C. , prije 1 godinu

Izvođač je savršeno napravio svoj posao. Za preporuku svima. Drago mi je da sam bas njih odabrala. Nemam primjedbe.

5,0
COBRA S. , prije 2 godine

Tvrtka MEDIUM DUO d.o.o. je odradila fenomenalno i vrhunski te profesionalno naše postavljene zahtjeve i kriterije povodom izrade službene stranice. Sve pohvale i zahvale za odrađeni posao.

Prikaži više

Usluge: Dizajn web stranice, Izrada web shopa, Izrada web stranica, Izrada web trgovine, Izrada internet stranica

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, trebam stranicu za firmu koja je u postupku otvaranja. Bavit ćemo se bukiranjem apartmana, b2b ,usmjerena višena iznajmljivače. Imat ćemo i neke savjetodavne usluge. Stranica bi u početku bila više informativnog karaktera,a kasnije s razvijanjem posla će biti potrebne izmjene. Lijep pozdrav

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: više od 200

Poštovani, namjeravamo otvoriti webshop u kojemu bi naš webshop poslužio kao pružatelj usluge posredovanja u prodaji fizičke robe (dakle, ne bismo skladištili robu, već bi naši dobavljači skladištili robu u svojim prostorima). Trenutno imamo na raspolaganju bazu od zainteresiranih domaćih dobavljača (OPG-ovci) sa prosječno 10 proizvoda po dobavljaču. Svaki dobavljač imao bi virtualni prostor sa svojim "skladištem" za prikaz njihove ponude sa rejting sustavom dobavljača (slično e-bay metodi). U počecima ćemo njihove proizvode prodavati na državnoj razini te će se plaćati virmanom i pouzećem,a razvojem trgovine kasnije bismo širili bazu potrošača i u dijaspori te načine plaćanja (PayPal, kartično plaćanje). Već posjedujemo .hr i .com web domenu za naš webshop. Molio bi Vašu ponudu za izradu webshopa. Zanimaju nas u Vašoj ponudi i cijene hostinga, servera za naveden kapacitet poslovanja, cijena integracije webshopa s drugim društvenim mrežama (Facebook, Pinterest, Twitter), izradu webshopa koji nakon nekog vremena pruža mogućnost funkcionalne nadogradnje (ugradnja news portala i sl.) i druge tehničke aspekte pokretanja webshopa koje sam propustio navesti. Srdačan pozdrav!

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 50 - 200

Poštovani, Zanima me ponuda za izradu web shop-a za prodaju cca -tinjak artikla u raznim kategorijama (dječja oprema). Potrebna dobra segmentacija proizvoda. Potrebna komunikacija online + oglašavanje preko društvenih mreža. Slanje newslettera, prikupljanje osnovnih podataka kupaca (slaganje baze kupaca ) na temelju registracije korisnika. Mogućnost slanja obavijesti (grupno na više adresa) o novostima u ponudi na prikupljenu bazu kupaca. mogućnost online plaćanja (pay way). Molim ponudu, Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Vrijednost projekta s PDV-om: max. 5.,00 kn Potrebna je izrada nove web stranice (novi dizajn), koncipirane na temelju postojeće stranice: http://zlatna-greda.org/ , potrebno je da je stranica na 3 jezika. U privitku je grafički prikaz trenutne web stranice i potrebnih promjena, koje se trebaju unijeti na novu web stranicu (npr. cjenici, galerija...itd.) NAPOMENA: grafički prilozi su rađeni za redizajn postojeće stranice, no od toga se odustalo!

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Pozdrav, trenutno je tvrtka (obrt) u otvaranju i potrebna nam je web stranica. Molio bih Vas ako nam možete dostaviti ponudu. Dostavljam Vam nekoliko parametara koje bi bilo potrebno zadovoljiti pri izradi web stranice: - Registracija besplatne .hr domene - Web hosting - otvaranje email računa - izrada web stranice - stranica bi trebala biti čitljiva na mobitelima - da mogu sam mijenjat tekst i slike - boje stranice: plavo bijela - alatna traka sa 4-6 opcija ( Naslovnica, O nama, Kontakt, usluge (imati će padajući izbornik), - Kontakt informacije bi trebale imat kućice za popunjavanje i kada korisnik ispuni ime, email, broj telefona, upit onda klikne pošalji i meni stigne email. Bavimo se savjetovanjem o GPRD-u i savjetovanje oko ISO sustava i poslovnim procesima. Ovo bi bila jednostavna informativna stranica. Molim ponudu, Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovanje! Radi se o salonu za masazu u kojem postoji uz klasicnu ponudu raznih masaza takoder i verzija za korporativne tretmane za tvrtke. Ne posjedujem svoj logo u graficki obradenom dizajnu ali postoji ideja kako bi to izgledalo. S obzirom da salon za masazu zelim da dise nekim smirujucim tonovima i poziva ljude na relax kombinaciju molim Vas ponudu i ideje kako bi stranica izgledala. Lijep pozdrav

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, Trebam stranicu za predstavljanje tvrtke koja će se baviti digitalnim marketingom. Stranica mora biti prilagođena svim uređajima te mora biti optimizirana za web tražilice. Broj kartica je 6: naslov, o nama, usluge, reference, kontakt & blog. Najbitnija mi je jednostavnost web stranice i njezina optimizacija za web tražilice. primjer: Arbona.hr Molim ponudu, Hvala

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Web shop

Poštovani, Otvaram malu nakladničku kuću i trebao bih web stranicu jednostavnog rješenja i dizajna. Stranica bi sadržavala nekoliko osnovnih izbornika. Najbitniji bi trebao biti Naša izdanja, u kojem bi korisnicima predstavili naše knjige. Također, želio bih izbornik Knjižara, u kojem bi se ta izdanja mogla kupiti klasičnom procedurom Stavi u košaricu i Kupi, ali ne bih koristio kupnju preko kreditnih kartica već jednostavnu opciju kojom bi kupac ostavio svoje podatke nakon čega bi mu se ispostavio račun. Bitno mi je da mogu sam postavljati nove knjige u Naša izdanja i Knjižaru, te mijenjati i brisati postojeće. Ostali izbornici bi bili Blog, O nama i mislim da je to sve. U optimizaciju CEO i usluge oglašavanja na Googleu nisam toliko upućen, ali molio bih vas da uvrstite i te opcije. Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, trebam web stranicu za novootvorenu agenciju za nekretnine. Bitno da je da postoji baza stanova koja se reklamira i ažurira i da se može naknadno nadograđivati. U prilogu dostavljam link na stranicu agencije po kojem uzoru bih htjela vlastitu web stranicu. https://zagrebmax.hr/?gclid=EAIaIQobChMIuMC_ieuE2wIVbrftCh18uQFHEAAYASAAEgIGxvD_BwE Molim ponudu, Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Ostalo

Poštovani, trebam ponudu za izradu web stranice na kojoj bise prezentirala videa i fotografije, ne bavim se tim amaterski nego je više profesionalno. Molim napraviti ponudu sa dodatnim uslugama- optimizacija za tražilice (SEO), priprema tekstova, internet oglašavanje, E-mail marketing i bez istog. Hvala.