LUX ITS d.o.o.

Zagreb
Izrada web stranica
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
30+
Završenih projekata
5+
Broj zaposlenih
5,0
43 ocjene

43 ocjene za tvrtku LUX ITS d.o.o.

Ocjene

5,0
Franka P. , prije 1 godinu

Odabrali smo ih za izradu web stranice. Jako ljubazan i predan svome radu. Dao je maksimum od sebe. Odlično.

5,0
Ivica P. , prije 1 godinu

Odlična suradnja u pronalaženju najboljih rješenja. Cijena povoljna, kvaliteta odlična i sve u dogovorenim rokovima.

5,0
Liljana M. , prije 2 godine

Prezadovoljni smo , sve pohvale Vama, a naročito gospodinu Mati Gadži na njegovom radu , strpljivosti i ljubaznosti.

5,0
Snježana P. O. , prije 2 godine

Posebno bih pohvalila brzinu izrade, profesionalnost u dizajniranju web stranice i dostupnost tijekom izrade.

5,0
Martina P. , prije 2 godine

Izvođač je sve izvršio prema dogovoru. Odlična cijena i usluga!! Jako ljubazno osoblje. Sve je u redu i korektno. Ne bi ništa trebalo poboljšati.

5,0
joler o. z. u. , prije 2 godine

Imam obrt 31 godinu.Služim se internetom ali ne toliko dobro.Mate je jedini to shvatio da se mi stariji ne možemo se dopisivati i ne želimo On je došao kod mene,saslušao nakon toga je napravio probnu stranicu .Sluša želje ,zahtjeve i jako je strpljiv.Nazvao prvo a ostali su samo poslali mail i samo bi se dopisivali .Ja ne znam što bi i pitao putem mail-a .Da se razumijem oko izrade web stranica vjerojatno bi je sam napravio. Kada me netko pita oko web stranica ja ću samo reći da imam čovjeka.Jako razumna i realna cijena

5,0
Zdravko R. , prije 2 godine

Zadovoljan sam njihovim radom i komunikacijom vezano uz izradu. Stvarno su za pohvalu jer sve je bilo po dogovoru.

5,0
Krešimir H. , prije 2 godine

Vrlo smo zadovoljni suradnjom s Medium duo. Sve napravljeno po dogovoru i u roku. Odlična suradnja na izradi web stranice. Od početka konkretan i korektan pristup. Nadam se i daljnjoj uspješnoj poslovnoj suradnji.

5,0
Obrt z. f. u. G. C. , prije 2 godine

Izvođač je savršeno napravio svoj posao. Za preporuku svima. Drago mi je da sam bas njih odabrala. Nemam primjedbe.

5,0
COBRA S. , prije 2 godine

Tvrtka MEDIUM DUO d.o.o. je odradila fenomenalno i vrhunski te profesionalno naše postavljene zahtjeve i kriterije povodom izrade službene stranice. Sve pohvale i zahvale za odrađeni posao.

Prikaži više

Usluge: Dizajn web stranice, Izrada web shopa, Izrada web stranica, Izrada web trgovine, Izrada internet stranica

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, trebali bi izradu stranice za našu firmu. Planirana struktura stranice: 1. Naslovnica 2. O nama ( o tvrtci ) – tekstualni dio 3. Opći podaci ( o kućicama i ideji) – tekstualni dio 4. Specifikacije ( o građi same kućice, materijalima...) – tekstualni i grafički dio 5. Modeli ( predstavljamo 4 različita modela kućica, svaki različitog tlocrta, svaki model prezentiramo s 4 prostorna prikaza, tlocrtom i tekstom) a. model 1 b. model 2 c. model 3 d. model 4 6. Terase ( modularne terase prezentirane grafički i tekstom na koji se način mogu slagati) 7. Galerija (galerije fotografija 3 izvedene kućice) a. galerija 1 b. galerija 2 c. galerija 3 8. Kontakt

Web shop

 • Želim ponudu za: Izrada web shopa
 • Broj različitih proizvoda u web shopu: 10 - 50

Web shop će prodavati kozmetiku i eventualno poslastice ili druge artikle za kućne ljubimce. Prodavat će se naš proizvod, nije riječ o preprodaji i nemamo velik asortiman. Važno nam je da postoji opcija dodavanja kategorija proizvoda (ako sad imamo kozmetiku, da možemo kasnije dodati opremu ili hranu...). Treba biti jako jednostavno, svi proizvodi će sad u startu stati na jednu stranicu. Naravno da mora imati uvjete, info o dostavi, opcije plaćanja, potencijalno sekciju sa blogom. I obavezno opcije sheranja na društvenim mrežama, i recenzije korisnika. Nama je po količini podataka recimo ok ova stranica http://optotim.com/# (imaju zapravo i više nego što smo mi planirali.) Hvala!

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Web shop

Poštovani, trebam izradu Web shopa sa suvenirima i poklonima za uspomenu, web prilagođen personaliziranim poklonima, kupac sam odabire proizvod i model, veličinu, boju itd. te sam dodaje datoteku putem slike i teksta koju želi otisnuti na odabrani proizvod. Kupac sam unosi podatke za slanje te odabire način plaćanja. Molim ponudu, Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Redizajn postojeće stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, molim ponudu (cijene, rokovi, uvjeti) za redizajn postojeće stranice. Bavimo se psihološkim savjetovanjem. Na stranici je potrebno urediti alatne trake (padajuće izbornike, funkcije povrata na home i sl.), kontakt obrasce, povezati ju s društvenim mrežama, prilagoditi mobitelima, dodati usluge, kreirati blog, napraviti galeriju slika i sl. Kontakt: Vanja Prvulović Lp

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Bok, zanima meizrada web stranice nešto kao ovo: https://www.hodaksecurity.win/ Evo detalji: Ima 10-15 podstranica Za svaku podstranicu treba tekstove napisati na hrv Treba urediti slike za slider Treba biti administracija da mogu sam uređivati stranicu Potrebna je i domena i hosting SEO optimizacija Treba biti prilagođeno i za mobitele Edukacija, da mogu sam uredivati tekstove Zanima me cijena za ovaj gore navedeni dio i cijena odvojeno u slučaju da hoću i: ->multijezicnost ->SHOP , mogućnost kupovine ->izrada loga Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, zanima me izrada web stranice za autoškolu, stranica bi bila informativnog karaktera, podaci o autoškoli, gdje smo, tko smo itd.S tim da se ostavi mogućnost, pisanja i ukanjanja nekakvih zanimljivosti, tipa nekakvih članaka u svezi vožnji itd. Isto tako ako je moguće da se napravi nekakv log-in gdje bi objavljivao matrijale za buduće polaznike. Ovo bi bilo u kratko, srdačan pozdrav!

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Pozdrav, trenutno je tvrtka u otvaranju i potrebna nam je web stranica. Molila bih Vas ako nam možete dostaviti ponudu. Čitajući savjete, kako izraditi web stranicu dostavljam Vam nekoliko parametara koje bi bilo potrebno zadovoljiti pri izradi web stranice: - Registracija besplatne .hr domene - Web hosting - otvaranje email računa - izrada web stranice - stranica bi trebala biti čitljiva na mobitelima - da mogu sama mjenjati tekst i slike - boje stranice: plavo bijelo (u imenu obrta će biti riječ oblak) - alatna traka sa 4-6 opcija ( Naslovnica, O nama, Kontakt, usluge, galerija slika. - Kontakt informacije bi trebale imat kućice za popunjavanje i kada korisnik ispuni ime, , email, broj telefona, upit onda klikne pošalji i meni stigne email. Stranica bi trebala također sadržavati opciju pisanja, odnosno čitanja bloga te preko ikonica biti povezana sa društvenim mrežama. Dodatne opcije kojih se nisam sjetila, a smatrate korisnima, slobodno uvrstite! Hvala!

Web stranica

 • Želim ponudu za: Redizajn postojeće stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, Na linku plitvicka-jezera.hr možete vidjeti trenutnu stranicu Općine . Ono što bi smo mi htjeli je malo dinamičnija stranica s više izbornika kako bi put do određenih dokumenata i odluka bio što jednostavniji za građanstvo. Molio bih Vas da prvi kontakt ostvarimo putem maila kako se ne bi dogodilo da dobijem Vaš poziv zbog sastanka ili sl. S poštovanjem,

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, Trebali bi izraditi stranicu nesto kao 90% osmrtnice.hr. S time da se korisnici ne bi trebali registrirati niti niti bi primali mail nego bi unijeli oglas, prepisali one brojeve da bi dokazali da su osoba, a ne automat, platili isključivo internet bankarstvom, ponuda se automatski generira, kada se oglas unese da meni dode mail, brzojave nebi imali ali bi imali sve oglase sa pleterom samo velicine da se mjenjaju ( to bi dogovorili) te da svaka osoba moze upaliti svijeću klikom te da to bude u boji ili da emitira plamen . U administraciji potpuna kontrola te da svi oglasi budu plaćeni ali da mi imamo opciju na stranici mijenjanja cijena i dopisivanja teksta npr unos besplatan do tada i tada . Da je stranica vidljiva na mobitelima. Kontakt osoba: Slavica Grbovac. Molim ponudu, Hvala.

Web stranica

 • Želim ponudu za: Izrada web stranice
 • Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije

Poštovani, trebam web stranicu za putnicku agenciju turoperatora odnosno za oglašavanje i prodaju vlastitih turistickih tura. Sajt ne bi trebao imati više od dvadeset stranica, i imam ideje sa drugih sajtova kako bi to trebalo izgledati. U sajt treba uklopiti booking sustav i online payment gateway. Primjeri web stranica: https://www.onthegotours.com/Russia/The-Snowball-6-days -> (ovdje mi se sviđa kako su na jednom mjestu dostupni svi detalji puta, enquiry i book now buttons; inclusions, itinerary, prices&dates, fotke s ture https://www.groovygrape.com.au/our-tours/tours -> (prikaz tura po 'departing from' s navedenim gradovima; kod mene su ZG i Dubrovnik, jedna tura iz ZGa i dvije iz DBV) + sviđa mi se takav aktivan prikaz - izgled web stranice ovog operatera mi je dosta zgodan