K.L. INTERIJERI d.o.o.

Zagreb
Garažna vrata i motori, Građevinska stolarija - prozori, Građevinska stolarija - vrata, Sjenila, Solarno grijanje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,7
28 ocjena

28 ocjena za tvrtku K.L. INTERIJERI d.o.o.

Ocjene

5,0
Marko O. , prije 2 godine

Sve na vrijeme i profesionalno odrađeno. Apsolutno nema mjesta za poboljšanje jer je usluga bila perfektna.

4,0
Siniša F. , prije 2 godine

Izvođač je odradio sve kako je dogovoreno,izuzetno je susretljiv i pomaže savjetima, nimalo zahtjevan i apsolutno stručan u svom poslu. Ekipa je smirena i kulturna, iza njih ostaje sve poprilično čisto i trude se udovoljiti svim zahtjevima na moje izrazito zadovoljstvo. Hvala svima!

Možda bi jedino mogli razmisliti uposliti još jednog člana ekipe za montažu i završne radove kako vlasnik tvrtke i šef ne bi i sam morao tako često na teren u pomoć da održi dogovorene rokove u očekivanim okvirima.

5,0
Helena M. , prije 3 godine

Izvođač je ljubazan i susretljiv. Kvalitetetno je odradio posao i u dogovorenom roku. Svaka pohvala!

5,0
Darija R. , prije 3 godine

Komunikacija s izvođačem je za pohvalu, konstantno dostupan za sva pitanja. Dečki koji su izvodili radove su bili brzi i efikasni, te je sve napravljeno kako smo se prethodno i dogovorili. Prostor poslije radova je bio čist i uredan i sve je prošlo bez ikakvih većih problema. Sve tekuće poteškoće smo rješavali u hodu i bez komplikacija. Finalna cijena je ista kao i dogovorena cijena poslije izmjere. Sve preporuke za K.L. interijeri!

5,0
Tomislav S. , prije 3 godine

Vrlo brza reakcija na upit za potrebnu uslugu, dobra komunikacija i jako dobro prepoznavanje potrebe kupca od strane izvođača. Posao je odrađen u dogovorenom roku i po dogovorenoj cijeni i sve što sam zatražio, to sam i dobio uz pokoji iskustveni savjet izvođača. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom proizvoda i ugradnjom istog. Iako je došlo do male zabune oko smjera otvaranja već gotovog manjeg prozora izvođač je bez ikakvih problema u najkraćem mogućem roku od par dana riješio problem. Svakako bih preporučio izvođača jer sam vrlo zadovoljan odrađenim poslom.

5,0
Marta R. , prije 3 godine

Jako smo zadovoljni uslugom - odrađeno na vrijeme, sve u dogovoru, savjesno i kvalitetno. Posebno smo sretni s obradom špaleta, a i iza sebe su ostavili čisto.

5,0
Zdenka K. , prije 3 godine

Odabrani izvođač brzo nam se javio, poštivao je sve dogovore, posavjetovao nas je. Ponudio je korektnu cijenu. Zadovoljni smo potpuno. Sve je u redu i po dogovoru.

5,0
Višnja D. , prije 3 godine

Vrlo sam zadovoljana, izvođač se brzo odazvao sa proračunom, shvatio što sam tražila i na vrlo brzom sastanku smo dogovorili sve potrebno. Savjeti od izvođača su mi bili korisni. S prozorima sam zadovoljna i poštivali su rok, mislim da je bilo i koji dan ranije. Izvedba je bila također brza.

Preporučila bi samo malo pažnje kod završnih radova, ostala je nad jednim prozorom mala rupa gdje nije bilo pjene pa je puhalo no s obzirom na ostalo to nije pokvarilo ukupni dojam.

5,0
Dren B. , prije 3 godine

Luka i njegovi kolege napravili su jako dobar posao u dogovorenim rokovima. Ljubazni radnici, došli su na vrijeme, napravili posao i ostavili čist stan. Više nego zadovoljan.

4,0
Kristina I. , prije 3 godine

Radovi izvršeni prema Ugovoru, cijena prema ponudi. Uglavnom izvođač s kojim nismo imali nikakvih problema.

Prikaži više

Usluge: Alu prozori, PVC stolarija, Drveni prozori, Drvena stolarija, PVC prozori, PVC prozori sa roletama i komarnicima, Alu stolarija, Krovni prozori, Plastični prozori, Prozori

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

PVC prozori

 • Sjenila: Bez sjenila
 • Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
 • Broj prozora: 2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam PVC prozore, bijele boje, prema trenutnim dimenzijama veličine x80, s time da je dio koji otpada na same prozore 71x69 (gornji prozor) i x69 donji. Moguće da će mi ovdje trebati klupica. Za drugi prozor su dimenzije x45, od čega se dimenzija 70x45 odnosi na gornji prozor, a x45 na donji. Molim Vas ponudu sa dvoslojnim ali i sa troslojnim ostakljenjem, bez sjenila. Adresa je Baruna Trenka 1, Zagreb. Ne trebaju mi nikakve dodatne zaštite, ali mi je potrebna usluga montaže, demontaze i završnih radova, kao i odvoza. Pozdrav, hvala! Loncar

PVC prozori

 • Sjenila: Rolete
 • Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
 • Broj prozora: 5
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam slijedeću stolariju: Dva prozora: Š cm V cm 1 prozor kuhinjski Š= cm V= 54 (postojeći prozor, može se ugraditi i veći novi) Balkon: prozor Š= 93cm V=cm te su odmah uz njega vrata Š=90 V= Iznad svih prozora nalaze se drvene kutije u koje su smještene rolete, no kutije su puno većih dimenzija no što je potrebno za rolete, te bi ih se u slučaju montaže novih prozora trebalo skinuti i zatvoriti te prostore. Unaprijed zahvaljujem. Srdačno,

PVC prozori

 • Sjenila: Rolete
 • Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Završni radovi
 • Broj prozora: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Boja je mahagonij, potrebno je izvaditi stara balkonska industrogradnjina vrata dimenzija / i u postojeci otvor ugraditi novi prozor manjih dimenzija, na kip i sa roletom na izbacaj (prozor je na spavacoj sobi pa neka bude nekih standardnih dimenzija). Potom podzidati otvor! Prozor je na obiteljskoj kuci na prvome katu i moguce mu je prici sa balkona. Molim vas ponudu i za boju nahagonija izvana i iznutra, te vanjska mahagonij unutarnja bijela. Srdacno, !

PVC prozori

 • Sjenila: Grilje
 • Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
 • Broj prozora: 6
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Poštovana, Potrebno mi je 6 prozora sa zaštitom za komarce (pomičnom) i škurama. Dimenzije u cm su slijedeće: 1. Visina:78,4 Širina:,3 Dubina:11 2. Visina: Širina: Dubina:12,5 3. Visina:,8 Širina:,9 Dubina:12,5 4. Visina: 57,2 Širina:,5 Dubina:12,5 5. Visina:,2 Širina:,2 Dubina:16 6. Visina:,9 Širina: Dubina:16 Također, molim vas koliko stoji kompletna usluga sa ugradnjom te kada u 9 mjesecu ove godine to mogu uraditi. hvala unaprijed Lijep pozdrav

PVC prozori

 • Sjenila: Bez sjenila
 • Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
 • Broj prozora: 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas ponudu za navedene PVC prozore 5 komorne ili eventualno 6 komorne, bijelih profila: Prije izrade doći uzeti točne mjere a ponudu izraditi prema skici iz priloga: - prozor soba - prozor - kupaonica - balkonska vrata s prozorom Molim Vas u cijenu navesti komplet sa dovozom i montažom te ponuditi PVC prozorske klupčice. Navesti mogućnosti plaćanja i brzinu izrade. Hvala.

PVC prozori

 • Sjenila: Rolete
 • Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
 • Broj prozora: 6
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam prozore, srednji je prozor fiksni, sa strana na otvaranje 2kom, ispod su tri fiksna prozora. Molim ponudu za bijelu boju i za vani smeđe, a unutra bijelo. Dimenzije cijelog otvora s prozorima su cm x cm. Ukupno je 6 staklenih površina, dva prozora (x65) se otvaraju, između njih je fiksiran jedan za koji bih voljela da se može otvoriti nakon ugradnje novih. Njegove dimenzije su x 43 cm. Ispod prozora su tri fiksirane površine, dvije po 65 x 31 cm i jedna 43 x 31 cm. Ovo je, naravno, skroz amatersko mjerenje, nadam se da je vrlo blizu stvarnim dimenzijama. hvala unaprijed, Hvala.

PVC prozori

 • Sjenila: Rolete
 • Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
 • Broj prozora: 2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam izradu stolarije dimenzija (š x v): 2 x dvokrilna prozora x s roletama bez komarnika 2 x dvokrilna prozora x s roletama, na jedan dio ide komarnik 1 x jednokrilni prozor 66 x + balkonska vrata 99,50 x s roletama 2 prozora x s roletama 2 balkonska vrata 80 x s roletama 2 prozora x 80 x 55 s roletama i komarnikom 1 tavanska vrata 70 x Molim ponudu, Hvala.

PVC prozori

 • Sjenila: Rolete
 • Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
 • Broj prozora: 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Fasadni otvori na obiteljskoj kući sa sobidnom izolacijom: 1. x....dvokrilni prozor s roletom 2. x ( opcija fikser) + vrata 80x s roletama 3. 70x bez rolete Molim ponudu u bijeloj boji, izo staklo 4-16-4, Ug 1,3, solidan okvir. U ponudi navesti porebno radove i posebno stolariju. Molim ponudu, Hvala.

PVC prozori

 • Sjenila: Rolete
 • Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
 • Broj prozora: 11
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani Moilm Vas ako mi mozete napraviti ponudu za sljedece, posto trenutno nisam u Hrvatskoj pa Vas molim kontakt mailom, jos uvijek smo u razradi projektne dokumentcije molio bih vas ako mi mozete napraviti više opcija. PVC bi bio bijeli prozori sa ALU roletama i zadnje ALU GRILJE Supruga bi rolete ali ja sam vise za opciju grilja posto se nalazimo na skrljevu gdje je bura jaka prozori x 1kom -x 4 kom -80x 2 kom otklopno klizna stijena x 2kom klizna stijena x 2 kom UNAPRIJED ZAHVALJUJEM NA TRUDU IVICIC PATRICK

PVC prozori

 • Sjenila: Rolete
 • Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
 • Broj prozora: 10
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Molim Vas ponudu za stolariju dimenzija: *ulazna vrata xcm *2x prozora-(bez roleta) 60x90cm *4x prozora (s roletama) xcm *1 balkonska vrata xcm(s roletom) *1x klizna stijena(s roletama) xcm(može i opcija s dvokrilnim vratima) *1x ulazna vrata s mutnim staklom i s horizontalnim pregradama --također molim i ponudu s rolo komarnicima moji podaci su: Kralja P.Krešimira IV 4 Karlovac.