Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kupili smo stan koji ima 70 kvadrata. Treba ga potpuno preurediti, mijenao bi se raspored prostorija. Imam neke ideje ali naravno trebam stručnu osobu koja će vidjeti da li je to izvedivo. Trebam idejni projekt, i moguće nadzor tijekom radova kada do njih dođe. Molim ponudu što prije jer mi je u cilju da to što prije riješim. Hvala.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam IDEJNI - 3D projekat za tri kuće u nizu, imam 3D vizualizaciju pročelja/interijera/exterijera i tlocrte. Ja sam ih napravila, ali u programu koji tehnički ne zadovoljava/ 3D SweetHome/. Inače mi je projekat potreban za parcelaciju dvije čestice u tri čestice, što je po uvjetima prostornog plana moguće provesti. Geodetu imam i napravljena je podloga za prvu česticu, a za nju čim prije trebam i 3D - GLAVNI projekat. Objekat je prizemlje i kat, oko m2 a, napominjem da imam tlocrte i 3D vizualizaciju. Trebam entuzijastičnu, pristupačnu, odgovornu i ambicioznu osobu s referencama za izradu idejnog za tri i glavnog za jedan objekat. Hvala na suradnji. lp,
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 37
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, kupili smo stan u kojem nam je od starih vlasnika ostala kuhinja i hodnik. Taj stil nam nam se ne uklapa u ostatak prostora i svakako bi htjeli promjenu u nesto modernijem stilu. Prostorije koje nam zanimaju su: prostorija od 33m2 - kuhinja, blagovaona i dnevni boravak u otvorenom prostoru te hodnik(7m2). Za taj prostor bi nam trebalo idejno rjesenje za kuhinju, promjena namjestaja ispod TV-a dok bi kauc koji je trenutno u prostoru ostavili te prijedlog boja i rasvjete u prostoru. Hodnik bi kompletno zamijenili s novim namjestajem za odlaganje. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o adaptaciji obiteljske kuće. Jedan stan se sastoji od slijedećih prostorija: kuhinja, dnevni boravak s blagovaonicom, soba kotlovnica, ostava te kupaonica. Problem nam je uređenje blagovaonice i kuhinje. Između te dvije prostorije je nosivi zid. Srušili smo dio i to je rješeno ali sada trebamo pomoć kako to urediti da se max iskoristi prostor i da se spoje prostori što efikasnije (šank, otok ili nešto slično). Molim ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, posjedujem kuću - vikendicu. Planiram je adaptirati na način da napravim kuću za odmor za iznajmljivanje. Trenutno je u prizemlju caffe bar i mala garsonijera, na prvom katu je kuhinja s dnevnim boravkom i a na drugom katu su sobe. Trebam ideje kako od toga napraviti atraktivnu kuću za odmor s najboljim rasporedom prostorija. Možda bih napravio bazen dodatno, to bih još vidio. Molim ponudu. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 110
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, stan je na zadnjem katu (ugrubo završen ) obiteljske kuće trebalo bi skinuti stari krov koji je na 4 vode napraviti novi na 2 i zajedno sa stanom napraviti dvoetažni stan kuća je tlocrtno 10,5 X10,5 metra . U potrkovlju bi se napravio stan tipa visoko potkrovlje. Molim ponudu za projekt. Hvala
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 115
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za nadogradnju obiteljske kuće. Kuća ima suteren sa prizemljem, visina objekta je 5,9 metara do vijenca kuće. Nadograđeni kat bi bio trosoban stan površine m2. Potrebno nadograditi vanjsko stubište s kojim bi se ulazilo u stan. Zanima me glavni projekt i sve što je potrebno od dokumentacije za podizanje kata. Lp
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o kući, konkretno gornjoj etaži okvirno 80m2 površine (bez balkona). Roh bau stanje, treba srediti do kraja. Problematično je zbog stepeništa koje je na sredini pa treba osmislit prostor koji je u L obliku i za sada nema svrhu. Molim ponudu za idejni projekt u 3D verziji. Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kupili smo stan koji je star 10 godina i trebamo kompletno uređenje interijera i po mogućnosti pomoć oko što efikasnijih d rješenja za tako malen stan. Treba maksimalno iskoristiti prostor i eventualno da se dobije još jedna prostorija. Trenutno nemamo tlocrt stana. Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, zanima me ponuda za projekt za obiteljsku kuću cca m2, prizemlje + kat. Prilažem vlastitu ideju kao okvirni model. Na prostoru gdje će se graditi kuća je poznat po jakoj buri i kiši u zimskim mjesecima pa je zato ulaz zaštićen te napravljena garaža u vezi sa kućom. Parcela gdje bi se radila kuća je sa tri strane omeđena suhozidom 1-1,5m visine, a pristup prema javnoj prometnici je sa sjeverozapadne strane. Iz tog razloga sam kuću u svojoj skici postavio uz istočni kut parcele, kako bi prema jugozapadu imao dovoljno mjesta za prostor ispred kuće (dvorište). Cilj je napraviti klasičnu kuću čim manje površine i kubature (zbog ograničenog prostora i komunalnih doprinosa) a da ima tri spavaće sobe (dvije dječje i roditeljsku), garažu vezanu uz kuću, barem jednu natkrivenu terasu /balkon, čim jednostavniju (i jeftiniju) za izgradnju i održavanje, znači bez nepotrebnih lomova zidova, krova i slično. Grijanje kuće bi bilo klasično na peć na drva, no bilo bi dobro predvidjeti i instalacije za centralno grijanje. Molio bih ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu