HEXAING j.d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Geodeti, Legalizacija, Završni građevinski radovi
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019
5,0
11 ocjena

11 ocjena za tvrtku HEXAING j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Boris K. , prije 3 godine

Tražio sam ponude za legalizaciju i odabrao HEXAING j.d.o.o. Teško je povjerovati da u današnje vrijeme na ovim prostorima postoji toliko besprijekoran izvođač bilo koje, a pogotovo usluge ovoga tipa (legalizacija). G. Čančar je izrazito profesionalan, odrađuje promptno svaki zadatak, cijenom posla ne odskače nego naprotiv, ide na ruku investitoru/naručitelju...i što je bitno - ima beskrajno strpljenje u objašnjavanju i tumačenju svakog izvedenog, odnosno predstojećeg koraka (faze) radova. Niti u jednom trenutku mi nije bilo žao što sam upravo njih odabrao, svakako preporučujem firmu "Hexaing"!

5,0
Renata D. L. , prije 3 godine

Izvođač je u apsolutno najkračem mogućem roku obavio posao, vrlo precizno i profesionalno. Posebno bih istaknula g ing. Čančar za profesionalni pristup i angažiranost.

5,0
Anita K. , prije 3 godine

Javio se odmah (što je meni bilo odlično) mislim da nam je svima vrijeme dragocjeno. Po dogovoru je došao i odradio dio posla koji je mogao, nadam se da će i ostalo sve biti po dogovoru (cijena). Po meni je odradio sve odlično. Za sada nemam prigovora niti savjeta za pobošanjem usluge.

5,0
Dragica K. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna za sada. Izrazito brzo je napravljeno, gospodin je susretjiv i komunikativan. Neka još dobijemo rješenje i usluga će se moći ocijeniti vrhunskom.

5,0
Zlatko K. , prije 2 godine

Dogovorili smo se i posao još nije obavljen ali vjerujem da će biti sve ok.

5,0
Ivanka A. , prije 3 godine

Izvodač je u točnom vremenu koje je ponudio u tom vremenu i uradio.

5,0
Marijan R. , prije 3 godine

Točnost, odlična suradnja, brzina.

5,0
Dean P. , prije 3 godine

Profesionalnost.

5,0
Zvone B. , prije 3 godine

Gospodin Čančar je izuzetno brz i korektne cijene. Uglavnom odlična preporuka.

5,0
Nenad P. , prije 3 godine

Super, sve pohvale. Jako sam zadovoljan

Prikaži više

Usluge: Legalizacija pomoćnih objekata, Parcelacija, Legalizacija kuće, Nacrti kuća, Uređenje interijera, Geodeti, Mjernik, Upis u katastar, Arhitekti, Građevinska dozvola, Geodetski projekt, Dizajn interijera, Projekti kuća, Uređenje međe, Geometar, Geodetski snimak, Legalizacija, Legalizacija objekata, Etažiranje, Geodetski ured, Geodetske usluge, Projektanti, Geodetski elaborat

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora: 6 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebna je obnova kupaonice koja obuhvaća promjenu svih sanitarija u kupaonici koje uključuju kadu (tj. umjesto kade treba ugraditi tuš kadu s kabinom), WC školjku, vodokotlić, umivaonik, promjenu slavina, tuša, zatim zamjenu vodovodnih cijevi (dovodne i odvodne), izmjenu jednog radijatora, provjeriti električne instalacije, staviti zidnu rasvjetu, promjenu zidnih i podnih pločica, ugraditi kupaonske ormariće i sl. Kupaonica je veličine 2,04m x 2,85,ali je površina manja od navedenog jer ima dva dimnjaka koji umanjuju prostor. U kupaonici se nalazi atmosferski plinski bojler te perilica rublja. Možda će biti potrebna i promjena rasporeda sanitarija odnosno perilice. U kuhinji se voda grije na električni bojler, što se želi promjeniti na način da se voda grije na plinski bojler koji se nalazi u kupaonici. Nadalje, u kuhinji je potrebno premjestiti sudoper na način da se isti pomakne dva metra udesno što iziskuje promjenu položaja vodovodnih cijevi.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Imate li građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 59 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Vlasnik sam čestice zgrade koja je srušena tijekom 2. svj. rata. Međutim, posjedujem dokumente koji objekat detaljno definiraju u prostoru, kao i fotografiju zgrade iz vremena prije urušavanja zbog ratnih djelovanja. U prvom koraku vjerujem da trebam ishoditi "UPORABNU DOZVOLU" za tu zgradu i tražim izvođača za taj projekt.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Imate li građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 180 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

m2 je zemljište, rušili bismo staru i gradili novu kuću U obitelji nas je sestero. Suprug, ja i cetvero djece. Za svako dijete potrebna je soba i jedno malo kupatilo za njih. Nasa soba sa kupatilom i garderobom. Velika dnevna soba sa trpetarijom, kuhinjom. Izlaz na dvoriste sa strane kuhinje/dnevne sobe. Veseraj u koji stane perilica, suderica, daska za peglanke i ormar. Uz kuhinju smocnica. Po mogucnosti da je sve u prizemlju. Ako me, onda dolszi u obzir i kuca na kat. Moze i sa ravnim krovom ili klasicnim. Garaza za dva automobila. Dvoriste moramo imati sa grlom i malom prostorijom za bicikle i ostale stvari. Ako stane u nacrt u dnu dvorista jedma manja prostorija sa malom kuhinjom i malim wc-om.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 90 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovani, potreban nam je glavni arhitektonski projekt za ishodovanje građevinske dozvole. Radi se o obiteljskoj kući (prizemlje+kat) koju je prvo potrebno etazirati, a mi bismo napravili rekonstrukciju krovišta (trenutno je visoko potkrovlje, ali upisano kao kat), dopunili do punog kata te napravili ravan krov, proširili balkone i jedan manji zatvorili.

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 50 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Imamo obiteljsku kuću cc 80 m2 ali zbog manjka prostora i lošeg rasporeda istog potrebna nam je nadogradnja u kojoj bi napravili novu kuhinju dnevni i blagovaonu kako bi u "starom" djelu mogli djeci napraviti odvojene sobe.. Naravno mora biti povezana s postojećim objektom i napravljen novi ulaz u isti..

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora: 91 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Cetverosoban stan od 91 m2 na drugom katu u novozagrebackoj zgradi u naselju Slobostina. Stan se sastoji od hodnika, izbe, malog wca, kuhinje s blagavaonicom, dnevnog boravka, loggiom, tri spavace sobe i kupaonicom. Namijenjen je aktovnom zivotu cetveroclane obitelji s dvoje skolaraca. Potrebna je potpuna trekonstrukcija stana s naglaskom na potpunu iskoristenost prostora bez da ga se ugusi. Dnevno boravak je centar zivota obitelji uz kuhinji u kojoj se provodi dosta vremena. Zelja je da kuhinja, blagavaonica i dnevno boravak budi sredoste okuplja ja o druzenja kako obitelji tako i prijatelja. U dnevnom boravku bi voljeli vidjeti mogucnost smjestanja multomedijalnog kuta, kutka za citanje s bibliotekom, ako imako postoji mogucnost nekog malog kamina. Vazna je prostrana zona za sjedenje. Vazna je i dobra osvjetljenost prostora tj dobro pozocionoranje rasvjetnib tijela. U kuhinji je vazna radna ploha, povrsona za pomocne kuhinjake aparate, perilici, veliki hladnjak, plocu za kuha je ( plin , ako ne uzima previse mjesta, ili indukcija). Dodatan otok koji spaja kuhinju s blagavaonicom unitar kojeg je dodatni prostor za odlaganje, mali hladnjak za vina. U blagavaonici stol sa 6 sjedecih mjesta. Djecje sobe prilagodene za boravak tinejdzerke i druga za aktivnog osnovnoskolca. Izba treba biti i priricna garderoba te prostor za perilicu i susilicu vesa te ostale kucanske aparate poput usisavaca, dadke za peglanje, pegle…. Kupaonica bi trebala imati walk in tus, sto veci umivaonik (s obzirom da ne stane dupli), wc (ako je moguce nekakomodvojen zidicem ili sl).

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora: 65 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Pozdrav! u potrazi sam za idejnim arhitektonskim rješenjem za stan u potkrovlju obiteljske kuće. Kuća se nalazi u Oroslavskoj ulici na Trešnjevci, a stan je neto površine 65 m2. Trenutno stanje - visoki roh bau koji zahtjeva kompletno uređenje. Od nacrta trenutno raspolažem s grubim tlocrtom koji Vam šaljem u privitku.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Imate li građevinsko zemljište?: Da
 • Površina objekta ili prostora: 34 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Zapravo ja već imam kuću na toj lokaciji i imam Gr.dozvolu za nju. Sa svim priključcima struja,voda,kanalizacija i plin koje glase na mene. Problem je nastao dok sam tražio uporabnu dozvolu i tada se ustanovilo da građevina ne odgovara važećoj GR.dozvoli. Tj konkretno na građevinskoj nije upisano podrum i garaža koje se nalaze u prizemlju ,a kuća je napravljena na tome. Ako može pomoći imam orginalni projekt za samu kuću.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora: 250 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

molim komunikaciju putem whatsappa . Opis posla: -izaći na teren i snimiti postojeće stanje; obiteljska kuća tlocrta 9x10m sa katom i potkrovljem. -prizemlje ostaje u trenutnom stanju -1.kat se mijenja u vidu novog rasporeda i zatvaranja balkona -potkrovlje se skida i dodaje 2. kat u punoj visini sa ravnim krovom i terasom na dijelu 2. kata Zvati na Whatsapp pošto sam u inozemstvu

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora: 7 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Iza boravka je soba i htio bih vidjeti dali se može spojiti boravak i soba u veći boravak. Zid koji spaja boravak i sobu u sebi ima stup koji se ne smije maknuti, pa ako bi se rušio zid onda bi bio stup na pola boravaka. Htio bih vidjeti dali se isplati rušiti taj zid i kako bilo idejno rješenje stana bio s tim stupom.