Usluge

Primjeri upita

Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna nam je izgradnja knauf pregradnih zidova za sobu i walk-in ormar, te postavljanje vrata i 30cm knaufa da se prostor hodnika zatvori. Ukupno je to cca 25m2 s tim da su u toj kvadraturi uračunata i 3 vrata (soba, hodnik i walk-in). Soba je dimenzija 3,25*2,20. Visina stropa je 2,45m. Znači za sobu cca13,5m2. Za walk-in ormar će se koristiti dio postojećeg zida u kojem je bio ugradbeni ormar - tako da je potrebno izgraditi cca 1*1,9m knauf zida (u sredini su vrata). To je cca 7,1m2 knaufa. U produžetu tog zida(1,9m) su i vrata hodnika i ovih 30 cm kako bi sve bila jedna cjelina. Unaprijed hvala na ponudama. početak radova kraj 8. mj. početak 9.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 50
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Zidarski radovi
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Predstavnik sam suvlasnika u stambenoj zgradi na Ferenščici u Zagrebu. Zgrada ima "ravni" krov, visine 8 i 9 katova! Tu su strojarnica lifta i toplinska stanica, 30-35 metara betoniranih kanala s limenim pokrovom, u kojima je toplinska instalacija, a i 2 cca 0,8x0,8 x1,5 met visoka ventilaciona stupa. Postojeća bitumenska hidroizolacija zaštićena kulirom je dotrajala slivnici i limeni pokrovi zahrđali i strulili te kod bilo kakovih oborina voda probija u stanove na 7 i 8 katu. Sve u svemu potrebna je sanacija koja se, s obzirom na izgled i konfiguraciju krova čini, poprilično komplicirana! Molim ponudu, Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje
Zagreb-Novi Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 16
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u neboderu je ispražnjen sustav grijanja te je potrebno hitno zamjeniti jedan stari radijator i staviti dva manja nova (koje treba kupiti ili može od vas ponuda za nove radijatore sa 4-5 rebra). Stan se nalazi na 7.katu kvarta Travno. Osni razmak cijevi postojećeg radijatora je 61,5 cm duljina radijatora je 80cm. Fotografija postojećeg radijatora je u privitku. Molim ponudu. Hvala.
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi
Zagreb-Novi Zagreb
Površina (u m2): 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna je prepravka postojećeg knaufa. Potrebno je da se napravi niša u postojećem knaufu. Knauf je rađen kao ormar međutim na tom dijelu nalazi se gipsana ploča, odnosno ne postoje nikakve police niti niša, a mi bismo željeli sada napraviti nišu, da nam i taj dio bude u funkciji. Na priloženoj fotografiji sam uokvirila dio gdje bi trebala ici niša (iznad TV-a). Naravno, postojeću rupu sa stražnje strane knaufa bi trebalo zatvoriti. Molila bih vas ponudu.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Vukovina
Površina krova (u m2): 100
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Stara tradicijska turopoljska kuća uz preporuke konzervatora minimalno korištenje novih greda i materijala po potrebi, sanirati dimnjak i novu limariju za odvod kišnice, ako je moguće zamjena prozora ( drveni), možete pogledati objekt na Google maps adresa Habdelićeva 66, Staro Čiče. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Podgora
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Tokom narednih mjeseci pristupiti ćemo renovaciji objekta u Podgori (kraj Makarske). Između ostalog, projektom ćemo obuhvatiti i zamjenu postojeće vodovodne instalacije na dva stana iste vertikale uz potrebnu demontažu postojećih i montažu novih instalacija (ukupna duljina po slobodnoj procjeni 20ak-30m). Unaprijed hvala i lijep pozdrav! S.
Adaptacija kupaonice, Renoviranje kupaonice - Osijek
Osijek
Površina poda kupaonice (u m2): 7
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, U kupaonici se nalazi i stari plinski kombi bojler (vaillant) za centralno grijanje i sanitarnu vodu. Izbacio bi kadu a ugradio tuš ali kao poluzid i sa slijevanjem vode na pločice, na tom dijelu trebalo bi biti podno grijanje (ovisno o cijeni i na cijeloj površini kupaonice). Trebalo bi izbiti postojeće pločice, vodovodnu i elektro instalacije te ugraditi stropni ventilator za izvlačenje zraka na tavan. Radi se u kući, kupaonica je na katu a lokacija je Osijek. Unaprijed hvala!
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Križ
Površina (u m2): 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radimo kupaonicu sa tuš kabinom u razini poda te je potrebna hidroizolacija i opločit sve naravno. Također stavili bi i staklenu stijenu za tuš pa ako i to radite bilo bi odlično. Početak radova nam je također bitan, trebao bi bit što prije već kroz par dana. Molim ponudu za radove. Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 75
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Nedavno sam adaptirao stan i još je ostalo obnoviti radijatore. Iz kupaone sam izvadio radijator i trebam novi (ljestve). U roditeljskoj i dječjoj sobi radijatore treba skinuti, obnoviti (bojanje, plastificiranje) i vratiti nazad te promijeniti ventile. U dnevnoj sobi radijator treba potpuno ukloniti jer su kuhinja i dnevni boravak sada jedan prostor. U kuhinji radijator treba proširiti s dodatnim rebrima te također obnoviti i promijeniti ventile. Tražim "ključ u ruke". Ne želim biti uključen u prijevoz, kontakt s drugim tvrtkama i sl. Rok za radove je 24.8.
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Želim Vaše cijenjene ponude za uvođenje etažnog plinskog centralnog grijanja u našem stanu. Okvirna površina željenog grijanja je cca 70 m2 uz napomenu da su stropovi visine 3,1 m. Dakle radi se o ugradnji/montaži novog bojlera, radijatora po prostorijama stana (vidi radni prijedlog u prilogu), kao i potrebnih cijevi za njihovo povezivanje u sustav grijanja. O detaljima rasporeda radijatora se može i naknadno po Vašem prijedlogu (a na osnovi nacrta stana u prilogu) razgovarati. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu