Usluge

Primjeri upita

Krovopokrivači, Izolacija krova
Njivice
Površina krova (u m2): 20
Usluge: Skidanje starog pokrova, Pokrivanje krova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Radi se o sanaciji novog, ali izuzetno nekvalitetno napravljenog mansardnog krova, koji na jednoj strani negdje oko krovnog prozora curi. To je krov na mansardi. Ima nešto polomljenih crijepova koje treba zamjeniti te taj krovni prozor montirati kako treba. Potrebno bi bilo to što prije riješiti jer voda prodire i u stan ispod. U pitanju je troetažna privatna kuća u Njivicama na otoku Krku. Molim ponudu, Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 185
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje! Potrebno struganje stare boje, gletanje i bojanje u bijelu boju dvije sobe i jedne loggie podne površine ukupno cca 40 m2 s tim da svaka od soba ima po jednu stijenu drvo+staklo - obje sobe ukupno 7 m dužine, bojanje predsoblja podne površine cca10 m2, četvera vrata u bijelo. Lijep pozdrav
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potreban spušteni strop kvadratnog oblika u dnevnoj sobi za LED trake rasvjete, koje se ugrađuju na unutrašnji ivanjski obod. Ukupna duljina profila cca 13 m'. Molim i soboslikarske radove - bojanje u bijelo nakon izvedbe knaufa. Novogradnja je, stan je potpuno prazan i neuseljen, sve je obojano u bijelo. Molim paziti na parkete i ostale površine. Molim ponudu, Hvala.
Zadar
Površina stana (m2): 53
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, -unutranje stolarija se ne mjenja, vanjska se mijenja (2 prozora i klizna stijena) -kompletna renovacija kupaonice, mijenjanje pločica, opreme cijevi i struje -parket je u dobrom stanu pa treba pobrusit i polakirat -bojenje cijelo stana - eventualno prebacivanje kuhinje iz jedne prostorije u drugu. Molim ponudu, Hvala.
Krovopokrivači, Postavljanje krova - Zagreb
Zagreb
Površina krova (u m2): 300
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Termoizolacija krova, Hidroizolacija krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Ugradnja krovnih prozora
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o stambenoj zgradi koja se nalazi u samom centru i pod zaštitom je konzervatora. Na krovu se nalazi originalni biber crijep i moramo ga opet staviti. Nema tavana nego je u potkrovlju stambeni prostor. Bit će potrebno letvanje, glavna konstrukcija je u redu jer su obložene knaufom i folijom. Molim ponudu, hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Zagreb-Dubrava
Površina stana (m2): 150
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o stanu u kući u potkrovlju. Pregradni zidovi su napravljeni, trebamo stavljane prozora i vrata 5 krovnih prozora, ulazna vrata, 5 sobnih vrata, Voda je provučena, priključak za struju je napravljen treba provući nove instalacije za centralno grijanje na plin. Trebamo postavljnje parketa m2 i cca 40m2 pločica. Izrada kuhinje po mjeri jer je kosi krov. Molim ponudu, Hvala.
Keramičarski radovi, Postavljanje keramike - Samobor
Samobor
Površina (u m2): 37
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebamo keramičara za postavljanje pločica na terasu. Radi se na stambenoj zgradi u Samoboru. Pločice su dimenzija 60x60, laserski rezane, protukliznost R11. Prije samog ljepljenja pločica trebalo bi napraviti pripremu, odn. nivelaciju jer jedan dio terase niži a drugi viši, za nekoliko cm. Za dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte, Lijepi pozdrav,
Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Vir
Površina krova (u m2): 90
Usluge: Skidanje starog pokrova, Deponiranje starog pokrova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, lokacija: Otok Vir, vikendica, povšina krovišta 90 m2, na krovištu manje kosine su na daskama bitumenske valovite ploče koje su dotrajale te stari žljebovi Potrebni su mi slijedeći radovi: - demontaža starog krova i žljebova - daskanje - montaža novog limenog krova i žljebova Po mogućnosti izvođenje za vikend PETAK - NEDJELJA. Osiguran smještaj. Organizirao bih otpremu starih ploča i osobno pomogao. Osim radova zainteresiran sam i za odvojenu ponudu za materijal (limeni krov i oluke) - ponuda RADOVI + MATERIJAL. U prilogu slike kuće i krovišta. Hvala
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Šibenik
Šibenik
Površina stana (m2): 100
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Radi se stanu od m2, potrebeno je novo kupatilo, podne obloge-parket brušenje i lakiranje, sobna vrata 6kom, soboslikarski radovi, novi radijatori. Provjera elektroinstalacija i vodoinstalacija. Potrebno je prethodno izići na teren i vidjeti što je najbolje. Molim kontakt radi dogovora, Hvala.
Keramičarski radovi, Keramičar
Viškovo
Površina (u m2): 7
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebam postavljanje pločica u hodniku od 6 m2 i, budući da renoviram kupaonicu, trebati će postaviti koju pločicu uz tuš kadu koju mijenjam. S obzirom da mi podstanari iz tog stana izlaze 01.05. radove ćemo obavljati nakon toga perioda ovisno o terminu nabavke tuš kabine. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu