Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 24
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam dva plava zida koja želim obojiti u bijelo. Jedan uski zid koji je obojan u crnu boju efekta školske ploče kojeg želim osvježiti i jedan bijeli zid kojeg želim obojati u crnu boju efekta školske ploče. Kvadratura zidova je otprilike: 1. osvježenje postojećeg zida školska ploča (crna)- 2m2 2. zid iz plave u bijelu boju - 12m2 3. zid iz plave u bijelu boju - 8m2 4. zid iz bijele u efekt školske ploče (crna) - 2m2. S poštovanjem,
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 65
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, trebalo bi sanirati (izbrusiti i prelakirati) stari kucni parket bez pretjeranog ostecenja (malo zgrebane povrsine, rupice u parketu tu I tamo) u 2 spavace sobe, dnevnom boravku I djelu hodnika. Kvadratura: Sobe: 16 kvadrata svaka x 2 Boravak: 24m2 Hodnik: 8m2 Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 55
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u učionicu likovne kulture veličine 55 m2 potrebno je postaviti pločice koje se ne bi klizale, skinuti vinas pločice i pripremiti podlogu. Radovi bi trebali započeti već sljedeći tjedan . Obzirom da smo škola i skromnijih fin mogućnosti bilo bi nam važno da netko dođe pogledati učionicu i da nam ponudu. Zahvaljujem, ravnateljica
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o stanu od 70m2 površine za bojanje nekih m2. Relativno je nova zgrada, 3-4 godine stara tako da je uglavnom potrebno samo bojanje zidova,u dječjoj sobi će trebati malo gletanje i jedan mali dio na prijelazu zida i plafona. Molim ponudu s vašom bojom i opciju ako ja kupim boju. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa
Pag
Površina (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kuća se nalazi u Pagu. Potrebno bi bilo plafon koji je obučen u lamperiju (ispod koje je ter papir,najlon, staklena vuna) i ne bi ga skidali, postaviti knauf kojega ne bi ništa spuštali, jer je i tako plafon ne mjestima 1,80 ponudu za postavljanje gips ploča, koje već imam. Od materijala bi mi trebali profili. Hvala i lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 282
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, obnova fasade na obiteljskoj kući prema nacrtima u prilogu, želim ponude sa kamenom vunom i sa stiroporom debljine 10 cm, uključeno sa izvedbama rubnog vijenca i novim olucima za odvodnju oborinskih voda. Oko prozora nije potrebno obrubiti, u pripremi je i postavljanje nove vanjske stolarije, koja bi se montirala prije fasade. Nacrti u prilogu. Površina fasade je m2 sa otvorima, m2 bez otvora. Lijep pozdrav.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 50
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim ponudu za brušenje i lakiranje postojećih lamel parketa površine cca 50 m2. Uz ponudu za brušenje i lakiranje parketa molim navesti cijenu zamjene starih rubnih letvica sa novima visine cca 70 mm (samo u dnevnom boravku). Dimenzije prostorija dostavljam u prilogu. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića
Dugo Selo
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 350
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebamo farbanje unutrašnjosti obiteljske kuće, tlocrtne površine 85 m2. Sve u bijelu boju. Potrebno je strop kupatila i još jedan dio zida postrugati i pregletati prije farbanja. Ukupna površina za struganje i gletanje 15 kvadrata, ne više. Ima nešto sitnih popravaka od rupica i udaraca ali ništa strašno. Potrebno prelakirati troja sobna vrata u bijelo. Sada su također bijela, no treba osvježiti lak. Dimenzije vrata 80x. Nisu futer štokovi, već obični širine 10 cm. Radilo bi se u 8 mjesecu kada odemo na more, da radovi budu gotovi dok se vratimo. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 15
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, predstavnica sam stambene zgrade. Trebamo soboslikara za bojanje metalne ograde i konstrukcije nadstrešnice iznad ulaznih vratiju-20-22m dužine rukohvati 8cm promjer i visina stupića 70cm( 20 stupića) i nadstrešnica ispred ulaznih vrata,četvrtasti nosači 4m2 .Teško je procijeniti površinu za bojanje,najbolje je da vidite sami. Adresa je Stambena zgrada Srebrnjak , Zagreb. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, prije 8 godina su zidovi stana obojani bojama (zelena, žuta, marelica, lavanda i bijela) i sada bi ih samo htjeli ponovno osvježiti tim istim bojama i na svega par mjesta pogletati pukotine na zidovima. Već smo kupili JUB boje, isti tonovi kao pred 8 godina, tako da bi nam trebali samo soboslikari koji bi odradili posao bojanja. Ako je moguće voljel bi da radovi budu krajem ovog tjedna ili početkom idućeg tjedna i to da se odradi u neka 2-3 dana. Hvala i lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu