Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 282
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, obnova fasade na obiteljskoj kući prema nacrtima u prilogu, želim ponude sa kamenom vunom i sa stiroporom debljine 10 cm, uključeno sa izvedbama rubnog vijenca i novim olucima za odvodnju oborinskih voda. Oko prozora nije potrebno obrubiti, u pripremi je i postavljanje nove vanjske stolarije, koja bi se montirala prije fasade. Nacrti u prilogu. Površina fasade je m2 sa otvorima, m2 bez otvora. Lijep pozdrav.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 50
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim ponudu za brušenje i lakiranje postojećih lamel parketa površine cca 50 m2. Uz ponudu za brušenje i lakiranje parketa molim navesti cijenu zamjene starih rubnih letvica sa novima visine cca 70 mm (samo u dnevnom boravku). Dimenzije prostorija dostavljam u prilogu. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića
Dugo Selo
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 350
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebamo farbanje unutrašnjosti obiteljske kuće, tlocrtne površine 85 m2. Sve u bijelu boju. Potrebno je strop kupatila i još jedan dio zida postrugati i pregletati prije farbanja. Ukupna površina za struganje i gletanje 15 kvadrata, ne više. Ima nešto sitnih popravaka od rupica i udaraca ali ništa strašno. Potrebno prelakirati troja sobna vrata u bijelo. Sada su također bijela, no treba osvježiti lak. Dimenzije vrata 80x. Nisu futer štokovi, već obični širine 10 cm. Radilo bi se u 8 mjesecu kada odemo na more, da radovi budu gotovi dok se vratimo. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 15
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, predstavnica sam stambene zgrade. Trebamo soboslikara za bojanje metalne ograde i konstrukcije nadstrešnice iznad ulaznih vratiju-20-22m dužine rukohvati 8cm promjer i visina stupića 70cm( 20 stupića) i nadstrešnica ispred ulaznih vrata,četvrtasti nosači 4m2 .Teško je procijeniti površinu za bojanje,najbolje je da vidite sami. Adresa je Stambena zgrada Srebrnjak , Zagreb. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, prije 8 godina su zidovi stana obojani bojama (zelena, žuta, marelica, lavanda i bijela) i sada bi ih samo htjeli ponovno osvježiti tim istim bojama i na svega par mjesta pogletati pukotine na zidovima. Već smo kupili JUB boje, isti tonovi kao pred 8 godina, tako da bi nam trebali samo soboslikari koji bi odradili posao bojanja. Ako je moguće voljel bi da radovi budu krajem ovog tjedna ili početkom idućeg tjedna i to da se odradi u neka 2-3 dana. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Krnica
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 60
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, posjedujem kuću ili točnije kućicu u Istarskom selu Pavićini koje je udaljeno 20 km od Pule u kojoj je potrebno izvršiti neke manje poslove. Kućica je kvadrature 20 m2 (4x5) i visine 2,5 m. i sagrađena je od kombinacije drvne građe i Ytong blokova s limenim krovom. U kućici je potrebno izvršiti sljedeće stvari: - ožbukati ili na neki drugi način pripremiti untrašnje zidove za ličenje i obojati zidove. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica
Krnica
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, posjedujem kuću ili točnije kućicu u Istarskom selu Pavićini koje je udaljeno 20 km od Pule u kojoj je potrebno izvršiti neke manje poslove. Kućica je kvadrature 20 m2 (4x5) i visine 2,5 m i sagrađena je od kombinacije drvne građe i Ytong blokova s limenim krovom. U kućici je potrebno izvršiti sljedeće stvari: - potrebno je postaviti podne pločice (pločice ne moraju nužno biti unutarnjeg tipa). Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Podne obloge, Linoleum - Zagreb
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 18
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, postojeći parket je istrošen i trebamo staviti novu se nalazi na zadnjem katu zgrade u Martićevoj ulici, Zagreb(stara zgrada, grede, slama...) . Prihvaćamo svaki prijedlog za kuhinju osim laminata. U dnevni boravak bi svakako išao parket. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Postavljanje pločica - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno mi je postavljanje cca. 64m2 podnih pločica: 55m2 - dnevni, kuhinja i hodnik - porculanske pločice dimenzija 45x45. Normalno postavljanje. 8.5m2 - kupaonica - porculanske pločice 12x50 i također cca 27m2 zidnih pločica: 5m2 zida u kuhinji - keramičke pločice 20x20 22m2 zida u kupaonici - keramičke pločice 20x50 s aluminijskom lajsnom kao bordurom Na podu je glazura isto kao i u kuhinji, a u kupaonici na zidu je knauf. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 5
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o jednom zidu u dnevnom boravku površine cca 4,5 m2, koji bi trebalo kvalitetno obraditi, tj. najvjerojatnije pregletati, impregnirati po potrebi i oličiti (bijela ili neka druga boja). Zanima me okvirno cijena radova i vremensko trajanje, a radovi bi bili po dogovoru, u roku nekih tjedan-dva. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu