Usluge

Primjeri upita

Klima uređaji, Montaža klime - Zagreb
Zagreb
Pozdrav, U stanu sam instalirao crijevo za odvod kondenzata, cijevi za plin, te postavio nosač za unutrašnju i vanjsku jedinicu. Vanjska jedinica je na krovu tako da nije teško dostupna. Potrebna mi je ponuda za puštanje klime u rad, tj. spajanje cijevi na jedinice i spajanje struje na jedinice. Lokacija Šenova 3,Sopot. Hvala! Lp,
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja - Bjelovar
Bjelovar
Površina grijanog prostora (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Molio bih vas ponudu za postavljanje centralnog grijanja (kondenzacijski bojler) u stanu od 95kvadrata. Stan se sastoji od Kupaonice (9kvadrata), spavaće sobe (25kvadrata), dječje sobe (10kvadrata) kuhinje s dnevnim boravkom (44kvadrata) i hodnika (5kvadrata). U prilogu je tlocrt stana. Stan se nalazi u novouređenom potkrovlju. Hvala.
Klima uređaji, Servis klime
Zagreb-Novi Zagreb
Poštovani, Imam fizički montiranu unutarnju i vanjsku jedinicu od klima uređaja "Samsung" 5kW, a u ul. Mrkšina u kući u Klari, Novi Zagreb. Pristup odličan ( vanjska jedinica na betonterasi ). POTREBNO UGRADNJA I SPAJANJE 2m CIJEVI, PUNJENJE, TE PUŠTANJE U RAD. Molim Ponudu s cijenom i terminom izvršenja usluge. S poštovanjem, M.
Klima uređaji, Servis klime
Malinska
Poštovani, kupili smo prije godinu dana klima uredaj TERMA kada ga ukljucimo na hladenje super hladi malo je nutarnja jedinica glasnija ali nije strasno,sada smo ukopcali grijanje i katastrofa koliko je glasna i svako malotoliko je bucna da je ne podnosljivo .Kada pricamo ili radi televizor mora biti stvarno glasan ,a kada zaronda ne cujes se. Molili bi vas da nam odgovorite jeli to neka greska ili sto da napravimo stavimo i na nocni rad ali isto. Jos bih molili u uputama za nocni rad one brojke i slova kod hladenja i grijanja ne znamo sto znace. LP i nadamo se odgovoru.
Dizalice topline, Toplinska pumpa zrak voda
Kanfanar
Način grijanja: Podno grijanje
Površina objekta ili prostora (u m2): 139
Montaža dizalice topline: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o staroj kamena kuća koja se počinje renovirati za obiteljski život. Debeli su zidovi, krov i ploče se rade na novo s adekvatnom izolacijom + PVC stolarija. U privitku dostavljam idejno rješenje s dodatnim informacijama. Slobodno se javite za daljnji dogovor jer će mi trebati savjet stručnjaka. Unaprijed hvala.
Plinske instalacije, Plinske instalacije
Požega
Poštovani, trebam kompletno kemijsko čišćenje(+kamenac i sl.) plinskog bojlera marke Junkers i priprema/provjera ispravnost instalacija za zimski period grijanja. Trebam i potvrdu da je sve ispravno (da tu potvrdu mogu dostaviti kod dobavljača plina), U prilogu je slika bojlera. (trebam kvalitetnu uslugu, te firmu koja će se dalje brinuti mojim plinskim instalacijama) Područje na kojem se nalazim Makse Kuntarića 34, Požega, Hrvatska Lijep pozdrav
Klima uređaji, Klima uređaj - Koprivnica
Koprivnica
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 20
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 1
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Tražim klimu za prostor od 20 kvadrata. Najvjerojatnije bi bilo 2,5 kW dovoljno. Budući da ima vremena do sljedećeg ljeta da li mi možete reći kada je najbolje vrijeme za nabavu klime što se cijene tiče. Najpoželjnije firme su Mitsubishi, Toshiba ili Panasonic. Ako bi bile preskupe onda može i Samsung (ili nešto slično) koji mi se čini malo jeftiniji. Trebam i cijenu klime i cijenu montaže. Živim u Koprivnici. Hvala i lijep pozdrav,
Klima uređaji, Inverter klima - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 150
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Razmisljamo o grijanju yoga sale koja se nalazi u skladisnom prostoru srednje izolacije . Prostor bi trebao biti ugodne temperature tokom gotovo citavog dana. Strop je visok 3m 20cm,zidovi su oblozeni knaufom ,a strop je izoliran. Bitno je da se uspije zagrijati pod,jer se praktikanti najveci dio vremena nalaze u lezecim pozama na podu. Da li je realno ocekivati od klima uredjaja da ispuni te uvjete? Rado bih cula vase misljenje I savjet. Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U stanu u Novom Zagrebu priključenom na gradsku toplanu potrebno su sljedeći radovi: 1. ukloniti radijator ljestve u kupaoni 2. priključiti jedan radijator na sustav (odspojen je i malo odmaknut radi postavljanja keramičkih pločica) 3.prilagoditi i priključiti jedan radijator na sustav nakon provedene adaptacije Molim Vas ponudu za navedene poslove. Lijep pozdrav,
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 22
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Potrebna je instalacija centralnog grijanja u poslovni prostor na Knežiji veličine 22 kvadratna metra. U prostoru se trenutno nalazi plinski bojler koji služi isključivo za grijanje tople vode, a sada bi trebalo ugraditi i priključiti novi kombi bojler, te dva radijatora. Molim ponudu. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu