Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Split
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Potrebno razvlačenje nove instalacije i zamjenu kutije osigurača (stari osigurači) montaža utičnica (cca 20 kom) i prekidača (cca 10 kom) neka svijetla bi se palila na senzor pokreta pored prekidača za svijetlo (npr, predsoblje, hodnik, wc), stan je površine oko 70 kvadrata, ne treba vaditi staru instalaciju jer sve ide direktno po zidu, plafonu jer planiram obložiti knaufom. Ovo je ukratko opis radova i planiram u 11,12 mjesec ove godine počet sa radovima
Elektroinstalacije, Električar
Kostrena
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trazim izvodjaca za pripremu instalacije za 6 klima uredjaja na kuci ( novogradnja, jos u cigli ). Ne treba spajati klima uredjaje nego samo provesti cijevi tako da se nakon zbukanja i fasade ne bi trebalo opet busiti. Radovi bi trebali biti gotovi za cca 7 do 15 dana. U prilogu je prijedlog kako provesti instalacije.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Velika Gorica
Velika Gorica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U hodniku starije kuće nalazi se u zidu improvizirana razvodna kutija. Rupa u zidu, tj. kutija je 55x77x16cm. Cilj je ili smanjiti otvor za 15x25 cm koliko ima praznog prostora trenutno u kutiji i pomaknuti sklopke i brojila za 15ak cm udesno i dolje (unutar postojećeg otvora u zidu) ili kompletno na drugu poziciju te staru kutiju zamijeniti novom i manjom, zatvoriti ostatak otvora knaufom. Druga opcija je brojilo provesti na vanjsku stranu fasade (cca 1,5 do 2 m dalje od trenutacne pozicije) i sklopke pomaknuti 20ak cm od trenutne pozicije (unutar postojećeg otvora u zidu) ili kompletno na drugu poziciju, staru kutiju zamijeniti novom i manjom i zatvoriti ostatak otvora knaufom.
Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući
Šilo
Veličina objekta (površina u m2): 158
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Objekt prizemno + 2 etaže po 3 apartmana Izrada elektroinstalacije i razlika rada sa PGP kabelom ili cijevi sa PF vodičima. Ima 39 prostorija sa 72 prekidača, utičnica i 51 rasvetno mjesto. 6 razvodnih ormarića i KRMPO 1 kom. Potrebno je ugraditi cijevi za antenski sistem za 16 korisnika i za WI-FI instalaciju.
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Treba popraviti/pregledati stare u stanu na Trešnjevci. Pola utičnica ne radi, dosta svjetala u stanu ne radi, na tri mjesta vise žice koje nisu potrebne, te treba prekinut dovod struje u njih i odrezat ih. Također, taj isti električar bi radio na održavanju kuće u Sesvetama ovisno kada je potrebno .
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ne rade mi dva desna kola na ploci (strujnoj), ploca je zaista relativno nova i nisam zivjela u stanu godinu dana od ukupno 3 i prije bi radila kada bih malo pomrdala plocu, tako da ne bih rekla da su grijaci otisli i to na oba u isto vrijeme.., Jel' moze netko to doci pogledati i popraviti? Radi se o whirpool ploci
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb-Novi Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
u stanu postoji provucen kabelski internet (BNET) te u dnevnoj sobi gdje je smjesten router i reciever od televizije, ima internet signala i televizija i internet rade. u jednoj od soba u stanu, kada računalo spojim LAN (mrežnim kablom) u utičnicu u zidu - računalo se ne spaja na mrežu, odnosno, uopće ne pronalazi ikakvu mrežu već javlja da nema mreže. pretpostavka je da su neke instalacije krivo spojene te mi treba majstor koji će kvar (ako ga) ima detektirati i riješi u što kraćem roku
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Novalja
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebam uvođenje struje u staru kuću u Staroj Novalji . Priključak je nekad postojao no išlo je sve na račun grada Novalje jer je stari Vlasnik bio socijalni slučaj. Objekat se sastoji od tri etaže (prizemlje i dva kata, svaki po 12 m2). Treba se priključiti struja, (još nisam podnio zahtjev) i razvesti utičnice i rasvjetu po kući. Kuća ima 36m2.
Elektroinstalacije, Električar
Zagreb-Susedgrad
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Demontaža starog svjetla sa žaruljom i montaža led reflektora Demontaža drugog starog svjetla sa žaruljom i montaža led reflektora. Potrebno produljiti kabel za 1 m Demontaža starog prekidača i utičnice i montaža novog prekidača i duple utičnice Druga garaza: demontaža starog svjetla sa žaruljom i montaža led reflektora. Potrebno produljiti kabel za 1 m Demontaža starog prekidača i utičnice i montaza prekidača i duple utičnice Instalacija dodatne utičnice na udaljenosti oko 8 m, nadzbukno. Radi se o garaži.
Elektroinstalacije, Električar
Malinska
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molimo za pregled soba koje se otvaraju na karticu. Naime ugradili bi novi sustav za sobe koji bi odlaskom gosta iz sobe isključio sve aparate u sobi, te kada bi gost ušao u sobu uključila bi se klima tv itd. Naime imamo problem u naponu el energije i u oscilacijama, prije smo koristili takav sustav al je znao izbacivati sklopku. Molimo za ponudu sve zainteresirane. Nalazimo se na otoku Krku, Rova 33 Malinska


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu