ELEKTROINSTALACIJE "ŽENDRA"- Vl. DRAŽEN LJUBANOVIĆ

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,8
8 ocjena

8 ocjena za tvrtku ELEKTROINSTALACIJE "ŽENDRA"- Vl. DRAŽEN LJUBANOVIĆ

Ocjene

4,7
Ivan P. , prije 2 godine

Sve izvrsno. Dogovorili smo se još da će mi u dogledno vrijeme popraviti i staru stropnu svjetiljku (luster).

Nije došao kad je prvi put najavio, nego kad je ponovio najavu.

5,0
Ingeborg R. , prije 3 godine

Majstor je shvatio hitnost i ozbiljnost situacije, javio se, i stigao, u najbržem mogućem roku . Odmah je uočio problem i uklonio kvar.

5,0
Mladen M. , prije 4 godine

Telefonom objasnio da intervencija nije niti potrebna jer su u pitanju loša grla na rasvjetnim tijelima i žarulje. Ljubazan.

4,3
Davor M. , prije 4 godine

Izvođač je bio korektan.

Dosta dugo sam čekao na uslugu, ali razumijem da je bila gužva, a i obim posla kod mene je bio dosta malen.

5,0
Josip T. , prije 4 godine

Htio bih pohvaliti izuzetno brzu reakciju izvođača "Žendra" koji se javio za cca 20 minuta nakon što ste proslijedili moj upit. Za ovakvog izvođača nemam preporuke što bi mogao poboljšati, sve je odrađeno u dogovorenom roku i po dogovorenoj cijeni. Preporučio bih ga svakome tko treba električarske usluge.

4,7
Lidija M. , prije 1 godinu

Izvođač je za svaku pohvalu, sve je obavljeno u dogovorenom roku.

4,7
Anđela C. , prije 3 godine

Moje preporuke.

5,0
Petra G. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna odrađenim poslom. Sve pohvale.

Usluge: Električar, Električne instalacije u kući, Elektroinstalacije, Elektroinstalater

Drugi izvođači u blizini Zagreba

8CM d.o.o., Zagreb

 
0 ocjena

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani,imam problem s instalacijama u stanu. Naime,u vise navrata se desavalo da zarulje nakon kratkog vremena trajanja ( svega nekoliko dana) pregore, a uticnice prestanu raditi. U vrlo kratkom vremenu po nekoliko uticnica i zarulja bi prestalo raditi. Zarulje bih zamijenila novima ali ne bi radile. Elektricar mi je u nekoliko navrata to popravljao medutim nakon odredenog vremena pocelo bi se desavati ponovno. Trenutno mi nekoliko svjetala u stanu ne radi i trebala bih brzo rijesiti taj problem.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

grijanje je na struju , prošle godine također međutim prošle nije bilo problema a ove se događa da imamo pad napona do te mjere da ne radi tv ili mikrovalna , oslabi rasvjeta .Moram napomeniti da je broj grijalica isti tj. iste su ko iprošle godine , nije povećan broj potrošaća i sve je uključeno u iste utičnice .Molim pomoč .Luka

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani radimo kuhinju u dijelu stana gdje je bio hodnik. Potrebno je povuči instalacije iz ormarića koji je u prostoriji do. U kuhinji će biti aparati: hladnjak, perilica posuđa, pečnica i ploča za kuhanje na struju i napa. U razvodnom ormariću ima mjesta za još dva nova osigurača ako je potrebno može se staviti i novi razvodni ormarić. Stan se nalazi u Gajnicama. Hvala Lijep pozdrav

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Uređujem novi prostor u visokom potkrovlju stambene zgrade od 30m2. izrada strujne instalacije(rasvjetno mjesto,žarulja,utičnica ili prekidač) za dnevni prostor, kupatilo. ugradnja razvodnog ormara s osiguračima i fid sklopkom. Trenutna faza je da vodoinstalater sutra završava prvu fazu svoga posla i sada bi trebao električar obaviti svoj.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 110
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Novogradnja, na dva kata Trebam ovlaštenog električara SAMO provođenje instalacija bulžira. Ne zanima ne želim priključke za antenu, telefon, parlafon, klimu, napa i kućno zvono, pa Vas molim to isključite iz ponude. Zaboravila sam napomenuti i pomoćni objekat koji ide uz obiteljsku kuću , taj pomoćni objekat je 20kv kvadrara šaljem Vam sliku uz prilog ta sve posjedujem dokumentaciju i troškovnik (troškovnik ima grešku u proračunu pa moram kontaktirat da mi isprave i pogledaju).

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Objekt sa 19 soba sa kupatilom za prenoćište (sobe su prosječno 12-15 m2 u tri etaže ) u prizemlju porta, spremište i čajna kuhinja sa restoranom samo za goste objekta). Struja priključena samo jedna utičnica 3-f i 1-f. - potrebno razvod el. instalacije, mrežni razvod, antenski razvod i video nadzor 12 kamera.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Tražimo izvođača radova za postavljanje sportske rasvjete na teniskom terenu i kasnije održavanje. Postavljaju se reflektori na rasvjetne stupove visine 8m (neki su možda i 7m). Radi se o zamjeni starih (postojećih) uz neke preinake koje bi odmah ovim zahvatom željeli riješiti. Jednako tako željeli bi i kasnije održavanje istih (najčešće je to zamjena žarulje ili eventualno propaljivača po pozivu). Ukoliko ste zainteresirani, možemo se čuti za detalje. Napomena: rad na visini Srdačan pozdrav, Marko

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan . Ukratko posjedujem jednu kucu trokatnicu na Veprincu u Primorsko Goranskoj zupaniji. To je stara kuca koja godinama vise nije naseljena potrebno je provjeriti struju i napraviti zamjenu elektroinstalacija. Ne znam koliki opseg radova je u pitanju pa je potrebno izići na teren i provjeriti stvarno stanje.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

A. 13 jednofaznih šuko utičnica koje se nalaze u PVC kanalici nemaju uzemljenje-to tereba popraviti B. U razvodnom ormaru RO-KAT treba zamijeniti postojeću zaštitnu sklopku FID 40/05 A-IV sa sklopkom FID 40/0,03 A-IV C. U WC-u također jedna zidna šukp utičnica nema uzemčjenje-to treba popraviti D. Zamijeniti pokvareni prekidač-potenciometar od rasvjete sa običnim prekidačem.Montaža na PVC kanalici E Zamijeniti 5 kratkih neonki na stropu Sve se radi u našem uredu na adresi Trg N.Š.Zrinskog 16 u Zagrebu(dvorišna zgrada). Treba nam što prije.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebala bih servis i uvid u stanje pećnice u kuhinji. Kada smo je uključivali ispravna je ali ubrzo u kući nakon minute iskoče svi osigurači. Sustav uopće nije tada bio opterećen niti su osigurači iskakali u drugim prilikama osim tada. Voljeli bi uvid stručnjaka i servis. Lijep pozdrav