"ELEKTRO - MOHOR" ELEKTROINSTALATERSKI OBRT, vl. MOHOR DRAŽEN

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2016
Odabir klijenata 2017
4,5
8 ocjena

8 ocjena za tvrtku "ELEKTRO - MOHOR" ELEKTROINSTALATERSKI OBRT, vl. MOHOR DRAŽEN

Ocjene

4,7
Neven I. , prije 6 godina

Nastavili smo dalje raditi, jako sam zadovoljan, dosad sam već dvaput koristio njegove usluge, jako je uslužan. Uvijek se trudi bez obzira na svoju gužvu biti mi na usluzi kada mi je hitno.

4,7
Dubravka B. , prije 6 godina

Ozbiljno se prihvatio posla u dogovoreno vrijeme i želim pohvaliti njegov način rada. Pristojna i dogovorena cijena rada.

Možda bi mogla biti temeljitija provjera da je rad u svemu gotov, ali generalno - u redu je.

Izvođač je obavio posao u predviđenom roku.

Cijena je bila 30% veća od dogovorene. Posao prilično neuredno odrađen.

4,0
Mladen F. , prije 4 godine

Poslovan, korektan u izvedbi radova i dogovorenim rokovima!

5,0
Tin B. , prije 5 godina

Fantastičan je!!!

4,7
Renata H. , prije 5 godina

Uvijek se držao dogovora.

5,0
Mladen V. , prije 5 godina

Bio je odličan. Poštivao je rokove.

5,0
Nevenka Š. , prije 6 godina

Izvođač je obavio posao odlično, u primjerenom roku, u zadanom terminu te za dogovorenu cijenu.

Usluge: Električar, Električne instalacije u kući, Elektroinstalacije, Elektroinstalater

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radi se o iskorištavanju postoječih i izradi novih elektro instalacija. Radi se o adaptaciji postoječeg prostora u uredski prostor sa 94 radna mjesta. Radi se o prostoru od m2 u kojem se trebaju izvesti radovi oblaganja zidova i stropa gipskartonskim pločama, a ukratko potrebna nam je usluga: - Spajanja instalacije na postojeći razvodni ormar. -Izvedba stropne instalacije za rasvjetu prostora. (sa uključenim svim potrebnim materijalom), spajanje stropnih rasvjetnih tijela -Dobava i montaža podnih elektro instal. kanala (montaža na pod između stolova) dužine 57,50 metara -Dobava i montaža u kanalice odgovarajučih dvostrukih šuko utičnica 94 kom -Dobava i montaža u podne kanalice mrežnog kabela (cca m) i dvostrukih utičnica za mrežu 47 kom Sve dodatne informacije se mogu dobiti na navedene kontakte ili pri pregledu objekta u Zagrebu na adresi Radnička . TRebalo bi raditi čim prije. Hvala puno.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, adaptiramo kuću u kojoj želimo potpuno promijeniti elektroinstalacije. Radi se o 80 kvadrata prostora.sastoji se od kupaone, manjeg predulaza, kuhinje, dvije sobe spavaće te dnevni boravak. između sobe i kupaone su stepenice za potkrovlje te bismo tu eventualno stavili neko svjetlo i ostavili mogućnost za struju u potkrovlju no potkrovlje trenutno ne mislimo uređivati Nemamo nikakve posebne planove po pitanju rasvjete niti nikakve komplikacije. Sve standardno. Žbuka je skinuta u svim prostorijama, znači zidovi koji su ostali od stare gradnje su očišćeni do cigle, uz nove prezidne zidove. Također moramo ormarić preseliti van, jer je još onaj starinski trenutno. Hvala unaprijed i lp

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebna izrada kompletne elektroinstalacije na obiteljskoj kući 90m2.Ima cca 30 utičnica sa antenom i telefonom i 18svjetla, spajanje razvodnog ormara, priprema za glavni priključak i priprema za potkrovlje-dovod kabela, stavljanje utičnice 1kom., 1svjetlo+prekidač. Od svega navedenog su četiri prekidača izmjenična i zvono na ulazu.Nema radova na slaboj struji.Molim ponude sa materijalom i bez materijala. Hvala.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, radi se o kući sa 4 apartmana,svaki apartman je zaseban i svaki će imati električno brojilo.Kuća je momentalno u izgradnji,ubrzo će se postavljati krov koji će biti ravnoj izvedbi.Svaki apartman ima cca 50 četvornih metara sa svim elementima za svakodnevni boravak. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, adaptiramo stan koji smo kupili, koji smo kupili, Josipovac mjesto, kuća je od m2, visoka prizemnica, trebalo bi provjeriti stanje, staviti nove utičnice, brojilo za struju je unutar kuće pa bi ga trebalo premjestiti izvan. Radovi će se raditi negdje iza mjesec dana. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav!

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, radi se o obiteljskoj kući od m2, dnevni boravak, blagovaonica, kupaonica, 3 sobe. U suterenu imam još 5 prostorija jer je tu radna soba, kupaonica i kotlovnica. S obzirom da se radi o dvije etaže, za suteren će mi trebati instalacije kroz mjesec dva dana, a za drugi dio kasnije za nekoliko mjeseci. Za sve informacije koje Vam trebaju možete me nazvati na telefon. Hvala puno.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 47
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molila bih vas da pogledate u prilogu raspisane stavke što je sve potrebno odraditi u kući koju renoviram od električarskih radova, pa bih Vas molila možete li vi popisati koja bi bila vaša cijena ukoliko bi vi to radili. Samo da napomenem radi se o montažnoj (sistem Dom projekt ali nije njihova) što znači da nema štemanja zidova, već se struja razvlači po željama i samo poslije zatvara osb pločama. Možete li poslati okvirne cijene bez PDV-a i sa PDV-ovm. Meni bi ovo trebalo dosta hitno, pa bi bilo odlično kad bi ovo mogli pogledati što prije prema vašim mogućnostima. Hvala unaprijed. Lijep pozdrav,

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno mi je u novom objektu staviti kompletno nove instalacije, radi se o dvije prostorije (konoba i šupa). U starijem objektu je potrebno napravit adaptaciju te staviti neke nove utičnice i prekidače te vanjsku rasvjetu u dvorištu. Oba objekta su u istom dvorištu. Za sve informacije dodatne slobodno me kontaktirajte, Lijep pozdrav!

Elektroinstalacije pametnih kuća

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, planiram renovirati stan i htio bih u renoviranje uključiti i pametne instalacije. Htio bih kada izlazim iz kuće da mogu jednom tipkom pogasiti sva svjetla, upravljanje svjetlima na touch screenu,rolete(spuštanje i dizanje) upravljanje preko daljinskog ,upravljanje termostatskim ventilima-kad bi bila opcija da se ventili na 5 radijatora smanje na 1,a kad se vratim kući da se stave na radnu temperaturu. Molim Vašu okvirnu ponudu za takve radove. Lijep pozdrav.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, iz jedne velike sobe radimo dvije manje i hodnik, te nam je potrebna adaptacija sobe, iz jednog stropnog svjetla bi napravili 3, uključuje i tri šaltera, te u svakoj sobi po dvije utičnice. Struja je stara te bi trebalo vući nove žice iz kutije. Nalazimo se u Varaždinu. Radi se o kući. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.