"ELEKTRO - MOHOR" ELEKTROINSTALATERSKI OBRT, vl. MOHOR DRAŽEN

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2016
Odabir klijenata 2017
4,5
8 ocjena

8 ocjena za tvrtku "ELEKTRO - MOHOR" ELEKTROINSTALATERSKI OBRT, vl. MOHOR DRAŽEN

Ocjene

4,7
Neven I. , prije 5 godina

Nastavili smo dalje raditi, jako sam zadovoljan, dosad sam već dvaput koristio njegove usluge, jako je uslužan. Uvijek se trudi bez obzira na svoju gužvu biti mi na usluzi kada mi je hitno.

4,7
Dubravka B. , prije 5 godina

Ozbiljno se prihvatio posla u dogovoreno vrijeme i želim pohvaliti njegov način rada. Pristojna i dogovorena cijena rada.

Možda bi mogla biti temeljitija provjera da je rad u svemu gotov, ali generalno - u redu je.

Izvođač je obavio posao u predviđenom roku.

Cijena je bila 30% veća od dogovorene. Posao prilično neuredno odrađen.

4,0
Mladen F. , prije 4 godine

Poslovan, korektan u izvedbi radova i dogovorenim rokovima!

5,0
Tin B. , prije 4 godine

Fantastičan je!!!

4,7
Renata H. , prije 5 godina

Uvijek se držao dogovora.

5,0
Mladen V. , prije 5 godina

Bio je odličan. Poštivao je rokove.

5,0
Nevenka Š. , prije 5 godina

Izvođač je obavio posao odlično, u primjerenom roku, u zadanom terminu te za dogovorenu cijenu.

Usluge: Električar, Elektroinstalater, Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Radi se adaptacija starih instalacija, na nekim mjestima postoje kanali, drugdje je potrebno vaditi i stavljati stare. Radi se o zgradi iz 60-ih pa će valjda biti jasno. U privitku tlocrt sa ucrtanim utičnicama (u kupaonici dodati još jednu za veš mašinu..). Nisam navodio prekidače za struju, eventualno bi trebalo zamijeniti utičnicu u kuhinji (pali se iz hodnika) te napraviti opciju da se na jednom kraju hodnika može paliti i gasiti (kao i na početku hodnika). Ne znam da li sam nešto preskočio, npr. nisam stavljao onu 'hotelsku' opciju da kod uzglavlja bračnog kreveta bude prekidač za glavno svjetlo. Nisam stavljao ni novi raspored svjetla na stropu, ostao bi postojeći, uz eventualno neke dodatke, ali tu nismo sigurno da li ćemo ići u rušenje stropa i stavljanje knaufa, tada su opcije za svjetlo beskonačne odnosno mogli bismo stavljati dodatne 'žarulje'. Nisam stavljao ni žicu za Internet, koja možda ne bi bila na odmet da bude i u ostalim sobama. Ne znam da li je to vezano uz vaš dio rada ali antenski kabel je vidljiv u dnevnoj, nisam siguran da li postoji u drugim sobama, u slučaju da će jednom biti postavljen TV u nekoj od tih soba (za sada nemamo taj plan, ali nikad se ne zna, bar u maloj/dječoj sobi možda). Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radi se o adaptaciji apartmana od 50m2-Malinska,otok Krk. Potrebno ustemavanje nove kutije za osigurace i provodenje kablova za prdesoblje,kupatilo,kuhinju,sobu, dnevni boravak(prekidaci i uticnice) . Dio sobe i cijela kuhinja je knauf pregradni zid,ostalo cigla. Rasvjeta ostae na pozicijama i jos se nadodaju neke pozicije. Saljem vam orijentacijski plan. Tocne pozicije uticnica i prekidaca nemogu sa sigurnoscu jos odrediti ali bilo bi ih otprilike 40 kom. I recimo 5 pozicija rasvjeta. 1 kat ostaje trenutno nesaniran pa se ta instalacija treba ponovno aktivirati u novoj razvodnoj kutiji . Priprema praznih šlauha samo do 1 kata. Materijal dolazi od mene! Treba mi samo pouzdan i pedantan elektricar koji moze to kvalitetno odraditi. Pocetak radova prva polovica veljace. U slucaju jos kakvih nejasnoca slobodno me kontaktirajte telefonom ili mailom. Hvala.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, riječ je o stambenom objektu. U prilogu su tlocrti trenutnog projekta. Radi se točan raspored trošila i utičnica/prekidača/rasvjete ali neće puno odstupati od trenutnog. U ponudi predvidite priključak za tv/internet u svakoj prostoriji te gromobran koji nije u projektu (trakasti ili prstenasti u dvorištu). Ukoliko nudite i radove i materijal navedite od kojeg proizvođača.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Postavljanje voda za uzemljenje od glavnog ormara do 23 stana u zgradi cca m. Postavljanje kabela za telefon i portofon od prizemlja do svakog stana cca m. Vodovi se stavljaju u plastične kanalice. Ponuda ne treba uključivati spajanje instalacije u stanovima nego samo dovod do stana. Ponuda treba sadržavati izradu projekta uzemljenja i ispitivanje. Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Projekt koji šaljem obuhvaća izvedbu kompletno nove elektroinstalacije jake i slabe struje u stanu površine ca. 74 m2. U prilogu šaljem troškovnik, nacrte i jednopolnu shemu. Cijena se, suprotno troškovniku, može izraziti i prema broju izvodnih mjesta. Lokacija Badalićeva ulica,Zagreb. Hvala Pozdrav

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, adaptiram staru kuću na 4 etaže, svaka ima otprilike 23m2 površine. Na bočne zidove bih stavio rasvjetna tijela, treba razvući struju i postaviti rasvjetu. Volio bih da kad dođete pogledati date neku svoju ideju kako bi to najbolje funkcioniralo jer na stropove ne bih stavljao. Molim ponudu. Hvala.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam postavljanje 3 fenjera na ulazu u kuću , na dva mjesta je već probijeno, a na trecem treba probiti kroz stiropor fasadu 8cm. U kući bi LED žarulje zamijenili plafonjerama U jednoj sobi napravit rasvjetno mjesto na zidu ili plafonu Također treba skinuti jednu utčnicu i staviti 2 na to mjesto. Molim ponudu, Hvala.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zamjena starog tipa keramičkih osigurača (ima ih trenutno osam) za automatske osigurače s pločom te provjera ispravnosti i popravak 2 utičnice (u jednoj nema struje, a u drugu kada se priključi više trošila, pregori osigurač (danas su nam spajali VIP - TV, telefon internet i kada se uključio TV prijamnik, osigurač je iskočio). Najljepša hvala na ponudama, Lijep pozdrav

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Hitno tražim električara koji bi pomaknuo priključak u kuhinji za napu i utičnicu za 60 cm. I instalirao nove utičnice za sušilicu i perlicu u kupaonici. Ako ima tko slobodan ponedjeljak 12.11 ili utorak prije podne 13.11. neka se slobodno javi. Kvart Retkovec, slobodno me kontaktirati na mobitel. Lijep pozdrav

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, U poslovnom prostoru potrebno je napraviti sljedeće: - prekontrolirati dio instalacije oštećene prilikom bušenja zida - montirati dodatnu utičnicu za priključak LCD displaya na visinu 2m - provesti dodatnu instalaciju po spuštenom stropu (visina cca 3m) za priključak LCD projektora - provesti instalaciju za priključak LED trake Uvjeti: - izdavanje R1 računa obavezno Molim ponudu, Hvala