DOBAEL j.d.o.o

Zagreb
Elektroinstalacije, Podno grijanje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2016
Odabir klijenata 2017
4,8
4 ocjene

4 ocjene za tvrtku DOBAEL j.d.o.o

Ocjene

5,0
Nino U. , prije 4 godine

Brzi kontakt od strane izvođača, posao odrađen sljedeći dan. Posao izveden sukladno dogovoru, cijena u skladu sa konkurencijom. Naknadno kontaktirao za dodatan posao, također brzo i dobro.

4,0
Magdalena M. , prije 5 godina

Potrudio se iznaći najjednostavnije rješenje kako ne bi morao previše bušiti po stanu. Držao se dogovorene cijene.

Nakon što je naplatio uslugu i dobio dobru napojnicu jer je uistinu uložio dosta napora da odradi posao, trebao se vratiti završiti još jednu sitnicu. No nikad se nije vratio! Iako sam zvala nekoliko puta da ga podsjetim i iako je on stalno obećavao da će doći, nije se pojavio.

5,0
Nikola P. , prije 5 godina
5,0
Mirjana B. , prije 5 godina

Izviđač se držao dogovorenih rokova i cijena. Dao je puno korisnih savjeta.

Usluge: Podno grijanje, Električar, Električno podno grijanje, Podno grijanje na struju, Električne instalacije u kući, Ugradnja podnog grijanja, Postavljanje podnog grijanja, Elektroinstalacije, Elektroinstalater

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U hodniku starije kuće nalazi se u zidu improvizirana razvodna kutija. Rupa u zidu, tj. kutija je 55x77x16cm. Cilj je ili smanjiti otvor za 15x25 cm koliko ima praznog prostora trenutno u kutiji i pomaknuti sklopke i brojila za 15ak cm udesno i dolje (unutar postojećeg otvora u zidu) ili kompletno na drugu poziciju te staru kutiju zamijeniti novom i manjom, zatvoriti ostatak otvora knaufom. Druga opcija je brojilo provesti na vanjsku stranu fasade (cca 1,5 do 2 m dalje od trenutacne pozicije) i sklopke pomaknuti 20ak cm od trenutne pozicije (unutar postojećeg otvora u zidu) ili kompletno na drugu poziciju, staru kutiju zamijeniti novom i manjom i zatvoriti ostatak otvora knaufom.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 158
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Objekt prizemno + 2 etaže po 3 apartmana Izrada elektroinstalacije i razlika rada sa PGP kabelom ili cijevi sa PF vodičima. Ima 39 prostorija sa 72 prekidača, utičnica i 51 rasvetno mjesto. 6 razvodnih ormarića i KRMPO 1 kom. Potrebno je ugraditi cijevi za antenski sistem za 16 korisnika i za WI-FI instalaciju.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Treba popraviti/pregledati stare el.instalacije u stanu na Trešnjevci. Pola utičnica ne radi, dosta svjetala u stanu ne radi, na tri mjesta vise žice koje nisu potrebne, te treba prekinut dovod struje u njih i odrezat ih. Također, taj isti električar bi radio na održavanju kuće u Sesvetama ovisno kada je potrebno .

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Ne rade mi dva desna kola na ploci (strujnoj), ploca je zaista relativno nova i nisam zivjela u stanu godinu dana od ukupno 3 i prije bi radila kada bih malo pomrdala plocu, tako da ne bih rekla da su grijaci otisli i to na oba u isto vrijeme.., Jel' moze netko to doci pogledati i popraviti? Radi se o whirpool ploci

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Novogradnja,Roh-bau instalacije vode. Strike I kanalizacije te unutarnjeg zbukanja zavrseni.Ako se cijena u ponudi moze odvojiti u 2 dijela tako da se u prom cijela narrate k9mpletni radovi tako da se mogu nastaviti radovi na estrihu ma pod I balkonima da cijevi I instalacija budu testirane pod tlakom,a da se vanjska jedinica upgrade naknadno (zbog cijene kostanja).Is to tako anima me dinamoka placenta ti. Moze li na rate koliko maksimalno I koje kartice primate I da li ima popusta za gotovinu I koliko iznosi?Koliko dajete garancije na izvrsene radove te koliko bi bila cijena za dizalicu topline I Koja je marka vanjske jedinice,te ponudu da solarnim rjesenjem za stan od kvadrata?

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Imam upit vezano za plinsko podno grijanje, kat 80m2 sa ugradnjom. U pitanju je kuća, podrum, prizemlje i kat koji je zona obuhvata. Radi se o tome da bi prizemlje i podrum trebalo ostati grijano sa radijatorima, a na katu bi se montiralo podno grijanje. Bojler je jedan za sve i nalazi se u prizemlju. Na katu bi radio dnevni boravak open space. Unaprijed hvala na odgovoru. Lijep pozdrav

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Znači podno grijanje u stanu za centralno grijanje. Želja mi je imati radijator samo u kupaonici rešetku za sušenje ručnika. Zanima me je li moguće to napravit na način da nebude zima čak ni za najhladnije dane jer ne želim kombinaciju s radijatorima, onda lakše stavim radijatore i gotovo. I zanima me kako se rješavaju cijevi od vode budući da je i njih najlakše kroz pod, da li kod podnog grijanja moraju ići kroz zid ili kako?

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan je za adaptaciju. Kuhinja i dnevni poravak su plocice ali planiramo staviti u dnevni boravak laminat..stan je inace 95 kvadrata ali podno ne bi islo u nasu sobu kupaonu i hodnik..2 djecje sobe i kuhinja,blagavaona i hodnik bi..napisala sam okvirnu kvadraturu s tim da nisam oduzela ovaj dio di ce biti namjestaj. Zanima nas podno grijanje na struju i okvirna cijena. Hvala!

Podno grijanje (voda)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Obiteljska kuća, novogradnja. Na cca 60 m2 bi postavili podno, a na 30m2 radiatorsko grijanje. Kuća je niskoenergetska te uz podno grijanje dolaze jos 3 radijatora za sobe te jedan kao ljestve u kupaonici. Trebalo bi pustiti izvode cijevi na krovište-drugi dan bi spojili kolektore. U podrum treba isto tako pustiti izvode za kombinirani bojler te u kući izvode za peć na pelete /drva. Zamolio bih okvirnu ponudu za izradu grijanja tj postavljanja cijevi, ponudu za ruke/rad, sav materijal kupujem sam po vašoj specifikaciji. Hvala

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

u stanu postoji provucen kabelski internet (BNET) te u dnevnoj sobi gdje je smjesten router i reciever od televizije, ima internet signala i televizija i internet rade. u jednoj od soba u stanu, kada računalo spojim LAN (mrežnim kablom) u utičnicu u zidu - računalo se ne spaja na mrežu, odnosno, uopće ne pronalazi ikakvu mrežu već javlja da nema mreže. pretpostavka je da su neke instalacije krivo spojene te mi treba majstor koji će kvar (ako ga) ima detektirati i riješi u što kraćem roku