ČIŠĆENJE SLON j.d.o.o.

Zagreb
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 55 m2

Poštovani, trebala bi mi ponuda za detaljno čišćenje stana u novogradnji u kojem se pušilo zadnjih 12 mjeseci. Stan je uredno čišćen i održavan, ali osjeti se miris dima cigareta koji bi trebalo u potpunosti eliminirati. Dakle, trebalo bi mi detaljno čišćenje cjelokupnog namještaja (izvana i iznutra), stolarije i stvari u stanu kako bi se u potpunosti uklonile naslage i miris dima te kemijsko čišćenje 4 tepiha i kutne garniture. Stan je u Sigetu (Novi Zagreb), a čišćenje bi mi trebalo u toku 11. mjeseca. Čišćenje sa vašim sredstvima i aparaturom.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora: 70 m2

Pozdrav, tražimo pouzdanu osobu koja bi jednom u dva tjedna čistila naš stan na svetom duhu te pored toga i povremeno peglala košulje i haljine. Tražimo nekoga tko bi temeljito čistio sve površine i kutke, a dodatno i nakon svakih nekoliko dolazaka prozore, pećnicu, mikrovalnu i drugi dodatni namještaj koji se povremeno prlja odnosno čisti prema našim uputama i molbama. Budući da imamo malo dijete, ponekad bismo bili u stanu dok se čisti. Unaprijed zahvaljujemo na svim ponudama.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 80 m2

Stan je održavan, svaki tjedan se cisti, svaki dan usisava. Sad zbog povratka na posao i blagdana trebam prvo trebam generalno čisćenje - prozori, stolarija, pećnica, mikrovalna, kuhinjski elementi iznutra, ormare s odjećom nije potrebno dirati, prasina sa teze dostupnih mjesta, pločice...a nakon toga redovno čisćenje svaka dva tjedna. Prednost profesionalnim servisima koji koriste profesionalne aparate prije svega za usisavanje i pranje poda. Hvala.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora: 50 m2

Dobar dan, Tražim ponudu za održavanje stana jednom mjesečno mladom zaposlenom paru, naselje Jarun/Prečko. Osnovno čiščenje + peglanje + dodatne stvari po dogovoru, na primjer čiščenje unutrašnjosti perilice posuđa. Početak rada: najbolje idući tjedan. Molim da mi ponudu pošaljete u satnici. Može kontakt putem maila. Hvala,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 70 m2

Potrebno čišćenje stana poslije renovacije (stan je već čišćen tako da nije riječ o prvom čišćenju). Stan se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka, dvije sobe i kupaonice. U stanu trenutno nema namještaja (osim kuhinje, kupaonica i ormara) ni stvari, te je potrebno kompletno čišćenje prije useljenja; kuhinja, kupaonica, podovi, sobna vrata i prozori. Datum čišćenja četvrtak ili petak, lako se dogovorimo. Otvorena opcija daljnje suradnje ako bismo bili zadovoljni uslugom i cijenom.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 200 m2

Pozdrav, Tražim generalno čišćenje kuće nakon adaptacije/završetka građevinskih radova. Kuća ima 4 spavaće sobe, 5 kupatila, 5 garderoba, 2 spreme, stepenište, kuhinju sa blagavaonom i dnevni boravak. Ukupna površina prozora je 30 m2. Traži se i generalno čiščenje cijelog namještaja prije prvog korištenja - vanjske i unutranje površine.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
 • Površina prostora: 450 m2

Zamollila bih Vas ponudu za čišćenje dijela Toplice Hotela u Krapinskim toplicama. Naime, hotel nije u funkciji od prošle godine no prethodni djelatnici su ostavili ostatke hrane u kuhinji i spremištu čiji smrad se osjeti čim se uđe u hotel. Nažalost nemamo slika, no sveukupno ima – m2. U podrumu se nalazi skladište od cca m2 a kuhinja veličine -m2 je u prizemlju. Možete li mi na temelju gore navedenih informacija poslati ponudu?

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 107 m2

Poštovani, Ljubazno molim ponude za ćišćenje uredskog prostora tvrtke d.o.o.( Radnička cesta 55a), prizemlje. Prostor ima m2, od tog su podovi 80 % prekriveni tepihom, a jedna soba i predsoblje te 2 toaleta su podovi u pločicama. Potrebno redovito održavanje ureda, sa povremenim generalnim/detaljnijim čišćenjem kuhinje i prozora prema dogovoru. Za početak dolazak 2 sata prije kraja radnog vremena. Radno vrijeme 8-16h. PON-PET Molim vas ponude za čišćenje 2 puta mjesečno i 1 put tjedno.U Ukoliko imate dodatnih pitanja stojim na raspolaganju. Hvala unaprijed, Spoštovanjem, d.o.o.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora: 75 m2

Generalno ciscenje koje ukljucuje pranje prozora i vrata. Prostorije: predsoblje, 2 spavace sobe, kupaonica s veserajem, ostava, ured, kuhinja s dnevnim boravkom i lodja. Spavaca soba 1 i 2 - ciscenje prozora, brisanje ormarica, podovi i vrata Predsoblje: podovi, ogledalo Kupaonica - dezinficiranje svih povrsina, ciscenje tus kabine i wc skoljke, ciscenje svih plocica i umivaonika, brisanje prasine s polica i rebrastog radijatora Veseraj - ciscenje poda, brisanje i slaganje polica sa sredstvima za ciscenje Kuhinja s boravkom - kompletno ciscenje i dezinficiranje kuhinjskih elemenata, hladnjaka (vanjsko i unutarnje ciscenje), svih vanjskih povrsina, ciscenje i dezinficiranje plocica, usisavanje 2 tepiha, brisanje stola i stolica, ciscenje police TV-a, ciscenje svih lajsni u stanu. Ured i lodja (zatvorena) - podovi, ciscenje polica i vanjskih povrsina, prozori (jedan tesko dohvatljiv) Napomena - mala beba od 5 mj je u stanu, stan je novoadaptiran. Sto se tice sredstava za ciscenje, mozemo mi sve kupiti sto treba ili mozete vi svoje donijeti, ovisno o vama. Ukoliko su potrebne dodatne informacije, stojim na raspolaganju. Lp,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 80 m2

Poštovani, trebala bih uslugu čišćenja kuće (cca 80ak m2) na podru Čepina i to danas ili sutra. Radi se o čišćenju: kuhinje kupatila hodnika jedne spavaće sobe i dnevnoga boravka uz dubinsko čišćenje sjedećih površina (kreveta i trosjeda) čišćenje prozora i podova. Hvala puno na mogućem odgovoru.