Usluge

Primjeri upita

Osijek
Vrsta objekta: Uredski prostor
Površina objekta ili prostora (m2): 400
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Mi smo IT tvrtka sa 20-ak zaposlenika u Osijeku. Planiramo se širiti i selimo se u veći ured. Na raspolaganju imamo uredski prostor od cca - m2 za koji nam treba tlocrtno rješenje. Naime, to je poslovna zgrada s opcijom premjestanja zidova. Namjestaj već imamo (radne stolove i neke ormariće, plus dvosjedi i fotelje). Molim ponudu, Hvala.
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 98
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, trebam informacije za nadogradnju ili adaptaciju kuce. Plan je podici jos jedan kat, s odvojenim ulazom. Zanima me max. iskoristivost parcele, tj. koliko je dozvoljeno zidati, koliko se ceka na potrebnu dokumentaciju i moguca idejna rjesenja. U privitku saljem tlocrt objekta. Lp, B.
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebamo idejno rješenje za uređenje malog stana od 40 m2 kojeg smo kupili. Stan je renoviran tj. promjenjene su sve instalacije, ožbukan je i okrečen, stavljena nova PVC stolarija i sada bi mi, kao novi vlasnici trebali postaviti podne obloge i keramiku i početi sa namještanjem.  Sve zvuči savršeno, međutim, raspored prostorija nam nikako ne odgovara tj. mi ne možemo smjestiti u te prostorije sve ono što nama treba, pa trebamo pomoć odnosno savjet za smjestiti namještaj.
Arhitekti, Arhitekti
Rakovica
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, objekt vec ima projekt, međutim imamo plan kroz neko vrijeme napraviti vanjske skale za potkrovlje s malom terasom, nadstresnicu u prizemnom dijelu i mozda 1 prostoriju uz kucu sa straznje strane od cca 25 m2 za ostavu ( povezano s kucom). Stoga bismo sve to odjednom htjeli dodati u postojeci projekt pa nas zanima cijena. Lp,
Arhitekti, Arhitekti
Rijeka
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 130
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na staroj kući bismo mijenjali krov, sada je kuća pokrivena lesonit pločama. Kuća nije dvojni objekt, ali je podjeljena na dvije strane i u njoj žive dvije obitelji. Dakle mi bismo mijenjali samo svoju polovicu krova, ali kada smo se raspitivali rečeno nam je da moramo imati nacrt krova kakav bismo htjeli i da ne bismo mogli staviti crijep nego opet nekakve ploče ili nešto tome slično, s obzirom da ne može na pola krova biti crijep a na pola i dalje lesonit ploče. Mi bismo željeli što jednostavniji krov, sa što manje "voda", koji eventualno može biti i podignut, jer bismo rado u potkrovlju napravili dvije sobice, naravno ako bi sve to bilo uopće izvedivo.
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb-Dubrava
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potpuno bi adaptirao kuću bez veliki preinaka unutarnjeg i vanjskog rasporeda (osim izmicanja jednog zida i zatvaranja stepeništa). Potreban mi je glavni (i idejni za stepenište) projekt i troškovnik, a po procjeni arhitekta i projekt grijanja i struje. Vodu i plin bi zamijenio popostojećem projektu. Molim Vas okvirnu ponudu za navedene arhitektonske usluge.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Tražim arhitektonski ured za izradu idejnog i glavnog projekta za obiteljsku kucu. Želja je da obiteljska kuća ima slijedeće karakteristike: -prizemnica -ima garažu za jedan osobni automobil + dovoljno prostora za motocikl kraj osobnog automobila -jedna spavaća soba sa bračnim krevetom -2 dječije sobe -soba koja služi kao ured + sadrži pomoćni krevet koji se može razvući -prostorija za smoćnicu -prostorija za kotlovnicu -prostorija za vešeraj -mali WC kod ulaza u kuću -obiteljska kupaonica -kamin u dnevnom boravku -kuhinja, odvojena od ostalih prostorija, no postoji mogućnost spajanja sa dnevnim boravkom po potrebi (klizna vrata) -blagavaona i dnevni boravak spojeni -natkrivena terasa Hvala lijepa unaprijed i pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Križevci
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 96
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, Trenutno imam u planu adaptirati potkrovlje kuće od m2. Ono što je važno da moram promijeniti kompletan krov i napraviti stubište sa zapadne strane kuće, a postojeće unutar kuće zatvoriti. Zidove potkrovlja trebao bih podići do cm jer do toliko imam građevinsku dozvolu. Također sam otvoren za opciju sa ravnim krovom ali me zanimaju okvirni troškovi prenamjene građevinske dozvole. PLAN I RASPORED INTERIJERA U samome potkrovlju sa istočne strane nalazi se balkon i sa te strane želio bih imati "open plan" raspored prostorija (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak), od ostatka prostora potrebna mi je još jedna kupaonica koja bi se nalazila iznad postojeće odmah pored ulaza s lijeve strane te 1 veća soba i 2 manje. Okvirnu skicu šaljem u privitku i otvoren sam za vaša bolja rješenja. POPIS PRIVITAKA U privitcima vam šaljem slike kuće, postojeće nacrte i okvirnu skicu željenog rasporeda prostorija.
Arhitekti, Arhitekti
Veli Lošinj
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na cca 40 m2 je zamišljeno da se izgradi apartman a na ostalih 40m2 da se izgradi nastrešnica koja bi se zatvorila staklom. Trenutno bi htjeli napraviti krov išao od terase pa do apartmana. Te onda naknadno bi se sređivalo ostalo. Na krovu obavezni krovni prozori i pokušati dobiti što više svjetlosti. Projekt se nalazi na otoku Lošinju i najbolje bi bilo da se pogleda te se tako dobije koja ideja! Hvala unaprijed
Arhitekti, Arhitekti
Podstrana
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 230
Okvirni rok početka projekta: Odmah
u Podstrani obiteljska kuća, prizemlje i kat, u prizemlju je još garaža(ima sanitarni čvor) i sprema (sa sanitarnim čvorom). molila bih ponudu idejnog rješenja i projekta za nadogradnju 2 kata, cca dodatnih - m2, ili nadogradnja i rekonstrukcija postojećeg koliko dozvoljavaju uvjeti u odnosu na trenutačno stanje parcele. U planu je novi projekt za glavnu cestu i moguće da će našu parcelu smanjiti (prema sadašnjem planu za cca m2 a u najavi je novi plan). hvala


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu