Aria Freddo d.o.o.

Zagreb
Adaptacija kupaonice, Klima uređaji, Montaža centralnog grijanja, Peći
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
30+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
5,0
31 ocjena

31 ocjena za tvrtku Aria Freddo d.o.o.

Ocjene

5,0
Marinko P. , prije 6 mjeseci

Redovni servis na klima uređaju uspješno završen. Izvođač: Adria Freddo d.o.o. Cijena radova vrlo povoljna. Moja preporuka za ovu firmu.

5,0
Hrvoje P. , prije 1 godinu

Za montažu klima uređaja sam odabrao firmu Aria Freddo d.o.o. Sve je odlično odrađeno. Preporučavam.

5,0
Robertina M. , prije 1 godinu

Korektno odrađeno. Javili su se nakon što je upit predan i poslali ponudu za klimu. Posao je obavljen brzo. Ne mogu ništa drugo nego preporučiti Aria Freddo d.o.o.

5,0
Antun N. , prije 1 godinu

Došao je majstor s pomoćnim radnikom. Posao su obavili vrlo profesionalno i kvalitetno te su uz to počistili za sobom. Ostala je samo ambalaža klima uređaja. Posao montaže su obavili za nešto više od 2 sata, možda 2,5 sata. Cijena vrlo korektna, plaćanje gotovinom direktno na licu mjesta. Račun poslan emailom. Preporučujem.

5,0
Zoran A. , prije 2 godine

Jako sam zadovoljan. Vrlo brzo nakon kontakta su došli na lokaciju. Našli su riješenje za struju. Dečki su stvarno odlični. Nisu samo došli odraditi posao nego su razmišljali o tome što rade i posvetili se poslu.

5,0
Dragan R. , prije 2 godine

Dečko je bio vrlo ugodan. Koliko je to stručno obavljeno ja ne mogu suditi jer nisam te struke. Trajalo je relativno kratko i svi moji prijatelji i poznanici govore da im se čini da su te usluge, s obzirom na vrijeme trajanja usluge, preskupe. Komparirajući druge cijene čini mi se da je da je g. Darko iz AriaFreda među najpovoljnijim. LP.

5,0
Miro M. , prije 2 godine

Ovim putem želim izraziti zadovoljstvo pruženom uslugom i profesionalnošću izvođača Adria Freddo d.o.o. Ocjena je najviša moguća. Preporučujem dalje i zahvaljujem na profesionalnoj usluzi.

5,0
Slaven S. , prije 2 godine

Dolazak u točno zakazano vrijeme. Znaju posao. Lako dogovaranje termina. Cijena slična u odnosu na konkurenciju.

5,0
Safet A. , prije 2 godine

Izvođač se pridržavao dogovorenih termina. Posao je obavljen vrlo pedantno i kvalitetno. Za svaku pohvalu.

5,0
Zvonimir D. , prije 2 mjeseca

Dobro je sve urađeno.

Prikaži više

Usluge: Prijenosne klime, Ugradnja klime, Servis klime, Klima uređaj, Klime, Inverter klima, Pokretna klima, Montaža klime, Multi split klima

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Montaža klima uređaja

Montaza jedne vanjske i jedne unutarnje jedinice klima uredjaja na drugom katu kuce. Unutarnja jedinica bi bila odmah pored vanjskog zida gdje bi stajala vanjska jedinica. Takodjer imam pitanje je li se isplati uzimati klimu s 2 unutarnje jedinice i jednom vanjskom, pa ovu drugu staviti nekih 7-8 metara dalje u drugu prostoriju ili kupiti 2 odvojene klime.

Montaža klima uređaja

Pozdrav, zanima me dali mi možete ponuditi uslugu montaže klima uređaja. VIVAX ACP-12CH35AEQI R32 Montaža je u Gornjem Knegincu, montira se u prizemlju kuće, struja je dostupna odmah do klime a vanjska i unutarnja jedinica se slažu jedna uz drugu, svaka je sa svoje strane zida. Unaprijed zahvaljujem.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 16 i 10 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutarnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Zanimam se za kupnju i ugradnju klima uređaja. Imam apartman u Barbarigi kod Pule. Inače sam iz Slovenije. Klima mi treba za dvije sobe u stanu. U prilozima vam šaljem: - skica stana - stan se nalazi na prvom katu (ne u prizemlju), što znači da bi se ispuštanje vode iz vanjske jedinice moglo izvesti izravno na krov prizemnih stanova. - fotografija sobe 1 - snimljena s ulaza u sobu - fotografija sobe 2 - snimljena s ulaza u sobu Stropovi u obje sobe su kosi, pri čemu je minimalna visina u obje sobe 2,5 m, maksimalna visina u sobi 1 iznosi oko 4 m, a maksimalna visina u sobi 2 cca. 3 m. U vezi s navedenim, uglavnom me zanima mogućnost kupnje jedne vanjske jedinice na koju bi bile povezane dvije unutarnje jedinice (prilikom kupnje dva odvojena sustava imam problem s ugradnjom druge vanjske jedinice - u sukobu imam susjede u prizemlju na zapadu strana). Drugo rješenje bilo bi imati dva odvojena sustava, s vanjskom jedinicom za sobu 2, uz vanjsku jedinicu za sobu 1. Ovo "rješenje" bilo bi moguće ako je fizički izvedivo (veza između vanjske jedinice i unutarnje jedinice soba 2 prolazila bi kroz sobu 1) i da su dva odvojena sustava jeftinija od jednog sustava s dvije unutarnje jedinice. Moje su ključne potrebe nekako: - nema previše buke (u obje sobe imamo i krevete), - grijanje / hlađenje (u proljetnim mjesecima sada se grijemo prijenosnim radijatorom), - moguća promjena smjera puhanja hladnog zraka (promjenjivi položaj rešetki). Uz navedeno, postoji želja za klima uređajima s WI-fi upravljanjem. Klima uređaj bismo koristili otprilike 1-2 mjeseca godišnje - prema tome ne trebam najskuplji i najbolji klima uređaj. Stoga bi me zanimala cijena odgovarajućeg klima uređaja i cijena njegove instalacije u Barbarigi kod Pule. Ako moguče željeo bi montažu klima ređaja u lipnju (šesti mjesec) ove godine.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 30 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam demontažu stare klime te novi klima uređaj za stan u Šibeniku, za hlađenje i grijanje dnevne sobe i blagovaone s kuhinjom. Orjentaciono vrijeme za kupovinu i montažu klime je . između 9. i 18. lipnja, kada bi došao u Šibenik. Tlocrt prostora priložen. Unaprijed zahvaljujem. Srdačan pozdrav,

Servis klima uređaja

Poštovani, htio bi dogovoriti termin za redovni servis dva Whirlpool klima uređaja. Radi se o dvoetažnom potkrovlju tako da je svaka klima na jednoj etaži, a na balkonu zajednička vanjska jedinica. Obje klime su u stanu još od prijašnjih vlasnika stana tako da ne znam kada je servis zadnji puta napravljen i što je sve potrebno. Ne znam ni točan model ali šaljem fotografiju speficikacije na uređaju u privitku. Adresa je Remetinečka cesta c, Novi Zagreb. Molim vas ako mi možete javiti okviran iznos servisa kako bi znao planirati troškove. Srdačan pozdrav,

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 25+25 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1+1
 • Broj unutarnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molio bi Vas ponudu za dobavu i montažu inverter klima sustava. Lokacija objekta; TISNO. Na objektu postoji instaliran klima sustav Samsung, kojeg treba demontirati i zamijeniti novim. Skela nije potrebna, radovi u prizemlju sa lojtre. Klima sustav ne treba sadržavati Wifi. Za odabir modela molio bi Vas kontaktirati telefonom ili mail.

Montaža klima uređaja

Poštovani, trebam ponudu za kupnju i montažu 2 unutarnje i određen broj vanjskih jedinica (jednu ili dvije). Radi se o stanu u suterenu od 70 kvadrata koji već ima pripremu (provučene cijev (i struja i ona bakrena - kondenzat?) kroz zid) pa je potrebno montirati vanjske i unutarnju jedinicu. Stan je u suterenu, za vanjske jedinice treba malo veće lojtre koje imam. Jedna soba ima viši strop (3,90 m) a druga je normalna. Što se tiče klioma uređaja, gađam neku srednju klasu, Ne trebam ništa luksuzno ali da baš nije ni sa dna ljestvice. Ukoliko se isplati bi platio više. Javite ukoliko je još nešto potrebno za ponudu. Lp,

Montaža klima uređaja

Posjedujemo Quadro klima uređaj - stariji, ali u dobrom stanju. Snage 2,9kW, plin RC Skinuli smo je prije renovacije s njene pozicije. Pripremili smo instalaciju za novu poziciju. Vanjska jedinica ostaje na istoj poziciji. Potrebno je: - staviti unutarnju jedinicu na novu poziciju - spojiti je na strujnu instalaciju - spojiti bakrene cijevi od vanjske jedinice - dovoljno su duge, samo treba izbušiti knauf (strop) i napraviti spoj naunutarnju jedinicu - napuniti plin, kompletno je iscurio Hvala

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje: 70 m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 3
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Klima uredjaj i kompletna instalacija u stanu u Zadru, hladjenje + grijanje. Radi se o 70 kvadrata u prizemlju sa 3 odvojene sobe. Grijanje je za jedenu prostoriju od cca 20m2, dok bi hladjenje bilo za tri prostorije (glavna upotreba je za hladjenje). Realizacija unutar 3 mjeseca, placanje gotovina. Molim okvirne ponude bez obaveza, preferencija renomirani proizvodjaci klima uređaja na e-mail. Unaprijed hvala.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 25m2
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutarnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebala bih zamijeniti 2 klima uređaja (2mala studio apartmana), dakle skinuti postojeće, vanjska jedinica odmah sa suprotne strane zida, tako da nijepotrebno bušiti zid. Molim ponudu za kvalitetan, klima uređaj, hlađenje je prioritet,dakle dobar omjer cijene i kvalitete, da bude uređaj što tiši, po mogućnosti da ga mogu ugasiti bez ulaska u apartman, jer gosti često ne ugase uređaj po izlasku, tako da klima nerijetko bespotrebno radi cijeli dan. Postojeće klime imaju ugrađen čip na vratima, tako da se automatski gase po otvaranju vrata, što bih htjela i za nove. Molim ponude. HVALA! Lp