Zatraži besplatne ponude za podno grijanje u Gospiću

11 izvođača u blizini

Već 564 korisnika iz Gospića pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih ponuđača podnog grijanja Gospić, 2022

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

MAJDAK PROJEKTI d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Zdenko B. , prije 5 mjeseci

Jako zadovoljan.

10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: podno grijanje na struju, centralno grijanje na struju, montaža centralnog grijanja, centralno grijanje na plin, vodoinstalateri, postavljanje vodovodne instalacije, plinoinstalater, ­postavljanje plinske instalacije, servis plinskog bojlera, montaža klime, klime, montaža radijatora, električno podno grijanje, inverter klima, plinske instalacije, centralno grijanje na drva.

Zatraži ponudu

ENERGY AIR j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Stanko B. , prije 4 mjeseca

Za dizalicu topline odabrao sam tvrtku Energy air i zasada sam vrlo zadovoljan.

Usluge: peć za centralno, servis klime, bojleri za centralno grijanje, montaža klime, dizalica topline voda voda, servis plinske instalacije, peći na pelete, solarni sustavi, toplinska pumpa voda voda, podno grijanje na struju, montaža centralnog grijanja, plinoinstalater, ugradnja kamina, postavljanje podnog grijanja, dizalica topline zemlja voda, peći za grijanje.

Zatraži ponudu
5,0
Kristijan H. , prije 2 godine

Sve za 5.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: podno grijanje na struju, centralno grijanje na drva, centralno grijanje na plin, montaža radijatora, peći na drva, podno grijanje, postavljanje podnog grijanja, peći na pelete, peć za centralno, ugradnja podnog grijanja, plinske peći, peći za grijanje, centralno grijanje na struju, montaža centralnog grijanja, električno podno grijanje, bojleri za centralno grijanje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradnja podnog grijanja, multi split klima, inverter klima, ugradnja klime, električne instalacije u kući, elektroinstalacije, klime, elektroinstalater, podno grijanje na struju, pokretna klima, podno grijanje, električno podno grijanje, klima uređaj, montaža klime, servis klime, prijenosne klime.

Zatraži ponudu

INVESTIGO d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu

Usluge: peć za centralno, dizalice topline, peći, postavljanje vodovodne instalacije, plinske peći, peći na drva, plinoinstalater, multi split klima, centralno grijanje na plin, pokretna klima, plinske instalacije, centralno grijanje na drva, solarno grijanje, montaža centralnog grijanja, solarni kolektori, podno grijanje na struju.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Trebam li odabrati električno ili vodeno podno grijanje?

  Je li za vas bolje podno grijanje na struju ili vodu ovisi o tome koliko prostorija želite grijati. Vodeno podno grijanje pogodno je za grijanje cijele kuće, dok je električno prvenstveno namijenjeno za grijanje samo određenih prostorija. Grijanje samo određenih prostorija ima smisla u prijelaznim razdobljima, kada još nismo pokrenuli sustav primarnog grijanja. Grijanje na struju je skuplje od vodenog, pa je ugradnja takvog sustava u cijeloj kući neekonomična.

 • Mogu li položiti parket u sobi s podnim grijanjem?

  Ne preporučujemo polaganje parketa ako imate električno podno grijanje. Parket je kompatibilniji s vodenim podnim grijanjem, ali preporučujemo da odaberete prikladan višeslojni parket debljine najmanje 10 mm. Najprikladnija je šperploča od breze.

 • Kada je podno grijanje prikladno, a kada ne?

  Podno grijanje je najprikladnije u niskoenergetskim i pasivnim kućama. U starijim kućama, koje imaju lošu izolaciju i velike gubitke topline, podno grijanje neće biti toliko učinkovito. U takvim je slučajevima moguće samo u kombinaciji s radijatorima.

 • Koliki postotak površine treba zauzimati podno grijanje?

  Ako je podno grijanje osnovno grijanje, preporučuje se pokrivanje od 80% površine.

 • Koje su prednosti podnog grijanja u odnosu na radijatorsko grijanje?

  Najveća prednost podnog grijanja je manja potrošnja energije, što rezultira nižim troškovima grijanja. U usporedbi s radijatorskim grijanjem možete uštedjeti oko 15%. Ostale prednosti podnog grijanja su u tome što se zagrijani zrak ravnomjernije raspoređuje po sobi, manje je suh i manje cirkulira, što će smanjiti nakupljanje prašine. S druge strane, radijatori olakšavaju regulaciju temperature u prostoriji, a potrebno im je i manje vremena za zagrijavanje i postizanje željene temperature.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.

Nedavni upiti za podno grijanje, Gospić

Podno grijanje (električno)

 • Površina grijanog prostora (u m2): 69
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, na kuci zavrseni grubi radovi. Grijanje je potrebno za dvije spavace sobe (16 + 7,5 m2), dva dnevna boravka (20 + 16 m2) i dva kupatila (4 + 5, m2). Na svim podovima su predvidjene keramicke plocice. Kuca se nalazi u Gospicu. Ponuda treba da obuhvati ugradnju. Navesti potrebne uslove. Hvala!