Ocjene

5,0 / 5
Nadstrešnice za ulazna vrata
Maja V., Belišće
S obzirom da mi je ulaz u kuću direktno s ulice imali smo problem kad je kiša jer je upadala direktno na vrata i u kuću. Odabrala sam izvođača preko Trebam.hr za izradu nadstrešnice za vrata. Kvalitetno je odradio posao, dao i rješenje za bočne pregrade kako bi što više zaštitili ulaz. Jako ljubazan, strpljiv i inovativan gospodin.
5,0 / 5
Nadstrešnice za ulazna vrata
Dragan H., Drniš
Moram priznati da mi je Trebam.hr mnogo pomogao s preporukama kao i recenzije izvođača što mi je dalo više povjerenja i sigurnosti. Gospodin Josip je bio pristupačan, dao mi konkretnu ponudu bez mnogo kompliciranja kao i očekivani termin montaže. Sve je ispoštovao, čak i došao 2 dana ranije na postavljanje nadstrešnice za vrata. Ugodno sam iznenađen.
5,0 / 5
Nadstrešnice za ulazna vrata
Katarina R., Kutina
Imala sam staru drvenu nadstrešnicu koja je propala. Nisam mogla kupit gotove nego sam trebala izradu po mjeri s obzirom na širinu vrata. Stvarno sam zadovoljna s odabranim izvođačem. Saslušao je sve moje želje, nadstrešnica za vrata izgleda jako lijepo i efektna je odmah na prvi pogled, uklopila se u cijeli izgled kuće. Hvala Vam.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4.6 Prosječna ocjena izvođača
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.