6 ponuda za nadstrešnicu za vrata s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Maja V. , Belišće

S obzirom da mi je ulaz u kuću direktno s ulice imali smo problem kad je kiša jer je upadala direktno na vrata i u kuću. Odabrala sam izvođača preko Trebam.hr za izradu nadstrešnice za vrata. Kvalitetno je odradio posao, dao i rješenje za bočne pregrade kako bi što više zaštitili ulaz. Jako ljubazan, strpljiv i inovativan gospodin.

5,0
Dragan H. , Drniš

Moram priznati da mi je Trebam.hr mnogo pomogao s preporukama kao i recenzije izvođača što mi je dalo više povjerenja i sigurnosti. Gospodin Josip je bio pristupačan, dao mi konkretnu ponudu bez mnogo kompliciranja kao i očekivani termin montaže. Sve je ispoštovao, čak i došao 2 dana ranije na postavljanje nadstrešnice za vrata. Ugodno sam iznenađen.

5,0
Katarina R. , Kutina

Imala sam staru drvenu nadstrešnicu koja je propala. Nisam mogla kupit gotove nego sam trebala izradu po mjeri s obzirom na širinu vrata. Stvarno sam zadovoljna s odabranim izvođačem. Saslušao je sve moje želje, nadstrešnica za vrata izgleda jako lijepo i efektna je odmah na prvi pogled, uklopila se u cijeli izgled kuće. Hvala Vam.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za nadstrešnice za vrata u Hrvatskoj

Nedavni upiti za nadstrešnice za vrata

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah
 • Materijal: Metalna nadstrešnica

Htjela bih natkriti balkon (na slici u nastavku). Htjela bih metalnu kontrukciju s krovom od pleksiglasa i ukoliko je moguće na tu bih metalnu konstrukciju instalirala rolo plastične zavjese (prozirne) ili staklo. Ako imate neko bolje rješenje slobodno predložite. Zanima me neki lakši materijal kako se nebi poremetila statika balkona. Zgrada se nalazi na Knežiji na drugom katu i postoji mogućnost prilaska iz gornjeg stana. Šaljem dimenzije: visina cm širina cm dužina cm (mjereno iznutra ograde) Možete li mi poslati ponudu?

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 16
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah
 • Materijal: Metalna nadstrešnica

Trebam natkrivanje terace na zadnjem katu stambene zgrade. Metalna konstrukcija sa panel pokrovom ili ukoliko ponuđač ima neki drugi prijedlog.. Konstrukciju je potrebno izvesti na način da se kasnije eventualno može dio terace zatvoriti . Teraca je sa tri strane omeđena zidom. Dimenzije terace su 8x2.

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah
 • Materijal: Metalna nadstrešnica

Poštovani, možete li mi poslati ponude za natkrivanje 2 terase iznad mog stana sa prozirnim materijalom, snijegobranima i sa olukom koji bi išao sa 8. kata jer imam velikih problema sa prodorima vode u moj stan. Površina 2 terase koje su odvojene samo jednim manjim zidom je ukupno cca 75 m2. Ako budemo zadovoljni sa radovima onda ćemo trebati i iznad drugog stana, površina terase 60 m2. Bilo bi dobro da firma koja šalje ponudu ima ugovor sa GSKG, ali nije uvjet. Lp,

Nadstrešnice za ulazna vrata

 • Materijal: Drvena nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Nadstrešnica bi se nalazila iznad ulaznih vrata kuće te duž pješačke staze, duljina bi bila 5,5 metara, a širina 1,3 m. Na kući su postavljeni inox nosači koji su ugrađeni prije fasade - 3 kom dole i 3 kom gore. Predviđeno je da se na trokutaste nosače (podkonstrukcija od crnog pocinčanog željeza) stavi nadstrešnica koja bude s donje strane ravna, s drvenom oblogom i rupama za rasvjetu. Bokovi i prednja strana su obučeni u alubond, krov je od perforiranog lima, imitacija crijepa siva. Voda slobodno curi s bočne strane dole na travu pa je s te strane alubond maskica tanja i krov prelazi preko nje. Slike primjera nadstrešnica nalaze se u prilogu.

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 45
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
 • Materijal: Metalna nadstrešnica

Poštovani ! po mogućnosti klizna za terasu visine cca 3 metra te dimenzija 9 x 5 odnosno 45 m 2 ( možda bi bila dovoljna i 8x4 - to treba stručnjak procijeniti ) te koja bi se koristila i kao zaštita od sunca ali i kao zaštita od kiše. Stanujem u Raši. Pošaljite mi okvirni izračun nadstrešnice sa montažom . Pozdrav

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 26
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
 • Materijal: Drvena nadstrešnica

Drvena nadstrešnica jednom stranom vezana na kuću.Na zidu kuće već će biti postavljena vodoravno drvena greda za nadstrešnicu jer se upravo radi toplinska izolacija na fasadi(grafitni stiropor debljine 12cm).Nadstrešnica ide iznad već postojeće betonske terase,pravokutnog oblika .Pokrov- lim u obliku crijepa,pošto je takav i na krovu kuće.

Pergole

 • Površina pergole (u m2): 9
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
 • Materijal: Metalna pergola

Poštova i! Kupili smo stan na Cresu u gradu Martinščica. Stan se nalazi u prizemlju sa atrijem. Trebali bi pergolu na tom atriju i to sa 2 vanjska stuba i učvrščenu na unutrašnjoj strani na zid zgrade. Pergooa bi bila veličine 3 x 3 m i visine cca 2,5 m. Krov pergole mora biti tvrd i prekriven tegulom. Puno hvala na ponudi. Pozdrav

Nadstrešnice za ulazna vrata

 • Materijal: Metalna nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani! Potrebna mi je nadstrešnica od aluminija ili inoxa iznad ulaznih vrata. Dimenzije su cca x cm s tim da bi sa desne strane od vrata zatvorila sa staklom dimenzija takoder x cm. Sa te strane je zid visine 90 cm,na koji bi stavila to staklo,do dijela koji je iznad vrata. Sa druge strane vrata je ograda na koju se moze nastaviti stup koji bi drzao nadstresnicu. Sve ostalo bih ostavila otvoreno, osim toga dijela desno od vrata. Molim da mi posaljete ponudu sto prije. Unaprijed se zahvaljujem. Lijep pozdrav!

Nadstrešnice za terase i balkone

 • Površina nadstrešnice (u m2): 6
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
 • Materijal: Metalna nadstrešnica

Poštovani, U prilogu šaljem par fotografija balkona. Također šaljem vlastoručnu skicu kako sam ja to otprilike zamislio da se napravi. Ako imate kakvu bolju sugestiju, otvoren sam za sve opcije. Na skici ono što je označeno crnom bojom je postojeće, a plavom ono što će doći kao konstrukcija. Što se tiče mjera nisu točne %, ali to možemo ponoviti kada dođete uživo vidjeti o čemu se radi. Lijep pozdrav, Sarić

Nadstrešnice za auto

 • Broj parkirnih mjesta: 1
 • Materijal: Metalna nadstrešnica
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Broj parkirnih mjesta: 1 Materijal: Metalna ili drvena nadstrešnica Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca Cijenjeni, Želio bih jednu nadstrešnicu za auto. Materijal bi trebao biti željezna konstrukcija + nekakav pokrov,ili drvena konstrukcija(ovisno šta je jeftinije) . Kontaktirajte me molim vas. Uz srdačni pozdrav .Adresa postavljanja Trogir , Josipa Slade 3 . Šaljem i slike po potrebi .