Ocjene

5.0 / 5
Nadstrešnice za terase i balkone
Ana L., Krapina
Nakon uređenja kuće na red je došlo i uređenje okućnice. Prioritet mi je bila drvena nadstrešnica. Imala sam preciznu ideju kakvu bih htjela. Gospodin Mate je udovoljio svim zahtjevima, preinakama, kratkom roku. Stvarno sam zahvalna na ovako dobrom i stručnom čovjeku. Moja preporuka.
5.0 / 5
Nadstrešnice za terase i balkone
Antun R., Senj
Na našem području je jaka bura i nismo mogli staviti samo tendu na terasu nego smo se odlučili za drvenu nadstrešnicu. Nisam znao kome se obratiti i tako sam naletio na Trebam.hr. Brzo sam dobio kontakte i uskoro nakon toga i poziv. Gospodin se lijepo predstavio, saslušao me vezano za želje i situaciju, dao okvirnu ponudu. S obzirom na udaljenost slao sam mu slike terase. Prilikom konačnog dogovora je došao na izmjeru. Nadstrešnica je napravljena u roku, montirana, stabilna. Lijepo iskustvo.
5.0 / 5
Nadstrešnice za terase i balkone
Nada B., Grubišno Polje
Veranda mi je na južnoj strani i ljeti je nemoguće boraviti pa sam se odlučila za drvenu nadstrešnicu. Bio mi je bitan rok izrade jer sam tu bila na ograničen period. Izvođač je stvarno ispoštovao rok što je za svaku pohvalu. Nije bilo zavlačenja, neodgovaranja na pozive, sve transparentno i profesionalno.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.