6 ponuda za montažu radijatora s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Gabrijel L. , Našice

Sviđa mi se to što je izvođač kojeg sam odabrao preko Trebam.hr uzeo dovoljno vremena da obavi posao temeljito. Došao je u našu kuću sve provjeriti, odgovorio je na sva naša pitanja i dao nam je dobar savjet o poslu koji treba biti odrađen. Nisam stručan, ali mislim da je odradio kvalitetan posao prilikom montaže radijatora. Hvala Vam!

5,0
Filip S. , Poreč

Brzi odgovor, prihvatljiva cijena, profesionalan savjet, a uz navedeno, odvojio je na nas dosta vremena. Odradio je montažu radijatora brzo i bez ikakvih poteškoća. Već sam ga preporučio mojim prijateljima. :)

5,0
Dora A. , Metković

Odabrala sam izvođača koji mi je dao najbolju ponudu. Bio je ljubazan, profesionalan i završio je posao jako brzo. Hvala Vam!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Tvrtke za montažu radijatora u Hrvatskoj

Nedavni upiti za montažu radijatora

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Molim vas ponudu za instalaciju centralnog grijanja; 1. demontaža postojećih radijatora - 5 kom 2.preinaka postojećih Cu cijevi centralnog grijanja, priprema za montažu novih radijatora - 1 kom 3. montaža radijatora sa ventilima, prigušnicama, odzračnim pipcima i ostalnim potrebnim priborom koje namavljamo mi kao investitor - 5 kom. 4. izrada instalacija plina čeličnim cijevima - m1 - 14 5. Montaža i spajanje novog kondenzacijskog bojlera , puštanje u pogon i ovjera garancije -komplet 1 lp,

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u zgradi je ispražnjen sustav grijanja te je potrebno hitno napraviti slijedeće na 4 radijatora Lipovica Ekonomik (ukupno 50 članaka) : - demontaža radijatora - vanjsko pranje - ispiranje unutrašnjosti - bojanje radijatora - zamjena termostatskih ventila - ponovna montaža Molim ponudu. Hvala.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuća je roh bau u 3 etaže (kat m2 + prizemlje m2 + podrum 50m2). Na katu (u nivou ceste) je garaža, hodnik, wc (gdje se nalaze svi priključci za bojler), kuhinja, blagovaona i dnevni boracak. Prizemlje su 4 spavaće sobe i 2 kupaone. Podrum je 1 prostorija od 25m2 i još jedna od 10m2 + stepenište te je potrebno plinsko centralno grijanje razvuć do 31.12 jer nakon Nove godine se radi estrih i žbukanje. Po završetku žbukanja i estriha te početnog sušenja bi se dovršavala montaža radijatora i bojlera (montaža nosaća za radijatore prije žbukanja).

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani molim ponudu za slijedeće Napravljen je kompletan razvod instalacija za grijanje i vodovod i odvodnju prizemlja i kata 50+50 Potrebno je instalirati slijedeće : 1 montaža RADIJATORA vogel not sa srednjim priključkom 12 kom 2 montaža bojlera REMEHA 24 kw 3 monaža Wc školjke geberit 2 kom 4 monaža Bidea geberit 1 kom

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Ponuda za dobavu i ugradnju centralnog grijanja: Dobava i montaža kondenzacijskog ili konvencionalnog bojlera kao Vaillant, Buderus, Bosch, i sl., sa ventilima i spojnim priborom, spoj na dimovodni kanal, bojler jačine 24 kW ili predložiti alternativu Dobava i montaža radijatorskih tijela (cijevi i radijatorska tijela rasporediti na tlocrtu) Dobava i montaža cijevi podžbukno (cijevi i radijatorska tijela rasporediti na tlocrtu) Završetak plinskih instalacija (priključak na uru i kuhinjski prikljkučci) Dobava materijala te zatvaranje šliceva nakon instalaterskih radova (opcionalno)

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stavke za ponudu: Sanacija dimovodnog kanala u potkrovlju (cca 3-4m) (opcionalno) Dobava i montaža kombiniranog kondenzacijskog bojlera kao Vaillant, Viessmann, Buderus, Bosch, Wolf i sl., sa spremnikom, ventilima i spojnim priborom, spoj na dimovodni kanal, bojler jačine 14- 24 kW ili predložiti alternativu Dobava i montaža cijevi ispod cementnog estriha (cijevi rasporediti na tlocrtu) Dobava i montaža radijatorskih tijela (radijatorska tijela rasporediti na tlocrtu) Završetak plinskih instalacija (priključak na uru i kuhinjski prikljkučci) Dobava materijala te zatvaranje šliceva nakon instalaterskih radova (opcionalno)

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuća jednokatnica sa poslovnim prostorom u prizemlju. Radi se o postojećem grijanju na peć za drva te plinskoj peći koja se trenutno koristi za grijanje tople vode. Izmjena ventila regulacijskih ugradnja dodatnih radijatora te pomoć u rješavanju nekih postojećih problema ( slabi protok topline kroz radijatore,). Objekt tj kuća se nalazi u gradu Zagreb G.Vrapače

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 145
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Trebali bi pregled i adaptaciju postojećeg sustava grijanja. Kuća se nalazi u Murskom Središću, m2, Imamo 10 radijatora i 2 lojtre, te djelomično podno grijanje. Centralno grijanje je na drva i plin. Peč se nalazi u podrumu i stara je. Razmišljamo da bi peć montirali u garaži. Centralno je i ljetnoj kuhinji (1 radijator).

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 64
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Izrada instalacije plinskog grijanja koja se sastajo od izrade desnog spoja plinomjera, demontaže dijela instalacija, te izrada dodatne cijenvne instalacije za bojler i štednjak sa uštemavanjem vertikalnog spusta na poziciji sudopera, izradom spojeva trošila, ispitivanjem kompletne instalacije, AKZ temeljnim premazom. Izrada instalacije centralnog koja se sastoji od dobave kondenzacijskog bojlera snage 24kW u fasadnoj izvedbi, radijatora čeličnih ili aluminijskih ( ukupno 6 radijatora od čeha jedan kupaonski ). opremljeni ventilima sa termostatskom glavom, prigušnicima, odzrakama i ispustima. Izrada instalacije u prostoru poda izoliranim PeX cijevima sa izlazima iz poda na radijatore. Ispitivanje cjelokupne instalacije. Punjenje sustava i puštanje u rad.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebno mi je instalirati etažno centralno grijanje za stan od 70m2 u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici (uglovnica) Naime, dosadašnji dobavljač Podravka dd koji nam je do sada isporučivao toplinsku energiju otkazao nam je isporuku. Kc-plin se pojavio kao novi dobavljač toplinske energije, međutim, plačali bi grijanje isto kao i do sada po m2 i toplu vodu po članu obitelji. Međutim, plaćali bi još i investiciju od 23.,00 kn na rok od 12 godina. To je enormna svota pa me zanima montaža centralnog grijanja na struju. Unaprijed hvala. S poštovanjem,