Ocjene

5,0 / 5
Ugradnja sustava grijanja
Rusmir K., Čabar
U tijeku mi je bila izgradnja obiteljske kuće i od mnogih opcija odlučio sam se za centralno grijanje na drva. Preko Trebam.hr sam došao do stručnog majstora, ima stvarno dobru ekipu. Proveli su sve instalacije kroz kuću, podno grijanje, radijatore, postavljen kotao na drva u podrumu, provjerili sve. Potpisan ugovor i garancija je bila obavezna što mi je ulilo povjerenje. Jako sam zadovoljan kako su protekli radovi.
5,0 / 5
Adaptacija postojećeg sustava grijanja
Danica B., Garešnica
Dugo već koristim sustav centralnog grijanja na drva. Došla je zima i bilo je vrijeme upaliti grijanje kad sam uspostavila da imam problem, jednostavno nije radilo. Nisam znala kome se obratit, nitko nije htio izaći na teren i vidjeti u čemu je problem. Javila sam se Trebam.hr, preproučili su mi gospodina Slavka. Stvarno je bio od pomoći, brzo je otkrio u čemu je problem, našao zamjenski dio i sve montirao. Jako sam zahvalna jer bih se bez njegove asistencije još smrzavala u svojoj kući.
5,0 / 5
Ugradnja sustava grijanja
Miro L., Bakar
Odlučili smo provesti centralno grijanje na drva kroz kuću mojih roditelja. Preko Trebam.hr sam dobio par preporuka ali mi je najviše odgovarala ponuda gospodina Mislava. Telefonski mi je odmah dao sve detalje oko cijelog sustava i opsežnosti posla. Izašao je na teren i dao konačno mišljenje i ponudu. Imao je posla ali sam se strpio i sačekao ga 2 mjeseca do početka radova. Nisam požalio, stvarno je iskusan i stručan.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Cijene centralnog grijanja na drva, 2021.