6 ponuda za centralno grijanje na drva s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Rusmir K. , Čabar

U tijeku mi je bila izgradnja obiteljske kuće i od mnogih opcija odlučio sam se za centralno grijanje na drva. Preko Trebam.hr sam došao do stručnog majstora, ima stvarno dobru ekipu. Proveli su sve instalacije kroz kuću, podno grijanje, radijatore, postavljen kotao na drva u podrumu, provjerili sve. Potpisan ugovor i garancija je bila obavezna što mi je ulilo povjerenje. Jako sam zadovoljan kako su protekli radovi.

Dugo već koristim sustav centralnog grijanja na drva. Došla je zima i bilo je vrijeme upaliti grijanje kad sam uspostavila da imam problem, jednostavno nije radilo. Nisam znala kome se obratit, nitko nije htio izaći na teren i vidjeti u čemu je problem. Javila sam se Trebam.hr, preproučili su mi gospodina Slavka. Stvarno je bio od pomoći, brzo je otkrio u čemu je problem, našao zamjenski dio i sve montirao. Jako sam zahvalna jer bih se bez njegove asistencije još smrzavala u svojoj kući.

5,0
Miro L. , Bakar

Odlučili smo provesti centralno grijanje na drva kroz kuću mojih roditelja. Preko Trebam.hr sam dobio par preporuka ali mi je najviše odgovarala ponuda gospodina Mislava. Telefonski mi je odmah dao sve detalje oko cijelog sustava i opsežnosti posla. Izašao je na teren i dao konačno mišljenje i ponudu. Imao je posla ali sam se strpio i sačekao ga 2 mjeseca do početka radova. Nisam požalio, stvarno je iskusan i stručan.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za centralno grijanje na drva u Hrvatskoj

Nedavni upiti za centralno grijanje na drva

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 165
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas povratne informacije, odnosno projekt za montažu centralnog grijanja. Živim u obiteljskoj kući u kojoj se trenutno grijemo pomoću peći na drva. Kuća je površine m kvadratnih te se sastoji od prizemlja i potkrovlja (visina potkrovlja cm). Želja mi je uvesti centralno grijanje na drva sa običnim radijatorima. Napominjem da je potreban i novi dimnjak za centralno grijanje. Unaprijed zahvaljujem na inforamcijama. S poštovanjem, Karica .

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuća na dva kata, na donjem katu već ima postavljeno centralno grijanje na drva, sad bi htio postaviti i produžiti na gornjem katu centralno kako je i bilo zamišljeno u prijašnjem projektu, peć i pumpa su dovoljne snage.Stavljeno je prije 20 godina. Sada treba provći instalacije na katu i postaviti radijatore u 4 sobe i dnevnoj sobi. Zaokruzeni brojevi su potrebni radijatori; 1,2,3,6 su sobe 4,5 je dnevni boravak 7,8 je hodnik. Hvala.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Znači stan se proširuje, tj. renovira u 9. mjesecu i stavili bi centralno grijanje na drva. Znači u dnevnom kaminska peć sa staklom koja bi grijala dnevni i kuhinju i zagrijavala radijatore u tri sobe i kupatilu. Započinje se od nule, bakrene cijevi bi trebalo razvući po zidovima, u dnevnom postoji dimljak na koji bi se spojilo. Uz to bih da se ugradi back up sistem da pokreče pumpu u slučaju nestanka struje. Zainteresiranom izvođaču prije mjerenja mogu eventualno poslati tlocrt stana radi informativnog izračuna. Stan je u prizemlju obiteljske kuće na otoku Rabu.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 46
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani , ja sam imao centralno grijanje na drva, sada sam u fazi priključe na plin idući tjedan plinara postavlja brojilo za plin. Kuće ima dvije etaže znači dva plinska bojlera 24kw i približno 46m cijevi za preinake za plinske boljera. Dali možete dati ponudu i u kojem terminu možete početi raditi. Meni je bitno da se dogovorimo i do zime bude spremno za grijanje. 80m2 + 80m2 Lijepi pozdrav!!!

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radi se o kući u nizu, ukupno m2 netto površine, koncipirane kao dvoetažni stan: prizemlje + kat. U prizemlju dnevni boravak sa kuhinjom, kupaona i spremište te se unutarnjim stepenicama penje na kat gdje se nalaze tri sobe i kupaonica. U dnevnom boravku se nalazi dimljak. Želja nam je imati centralno grijanje na drva. Radijatore bi postavili u sve prostorije kuće (i kupaonice i spremište). Molim Vas za ponudu postavljanja centralnog grijanja na drva po kući, zajedno sa potrebnom peći i svom potrebnom opremom i radom.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno nam je razvesti cijevi pod estrih za centralno grijanje na drva pomocu Hitze kamina ( ako je moguce uz montažu kamina i svih potrebnih komponenti - ekspanzija...), a poslije i ugradnja radijatora. U prilogu saljem nacrt prostora. Ako je moguce molila bih zainteresirane za projekt da mi posalju na mail ponude koje ukljucuju i razvodenje cijevi za vodu i montazu kamina. Lp

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radi se o obnovi stare kuce u koju bismo ugradili centralno grijanje na drva. Kuca ima dvije spavace sobe (svaka oko 9m2), kupaonicu (4m2), hodnik (2m2), dnevni boravak (13.5 m2) u koji bi smjestili pec na drva, i kuhinja s blagovaonicom (19m2). Dakle, pec bi bila smjestena u dnevnom boravku,a ostale prostorije bi imale radijatore. Molim Vasu ponudu za opisani projekt. Hvala

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Željeli bismo u naš stan sprovesti etažno centralno grijanje na drva. Dimnjak se nalazi u dnevnom boravku te ga trenutno koristimo za običnu peć na drva s kojom uspješno grijemo dnevni od 25 m2 i kuhinju s blagovaonom od 20 m2. Radijatori su nam potrebni u tri sobe i kupaoni dok bi sama peć grijala ostalo.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

ugradio bih komplet novo centralno grijanje na drva u stambenu kuću, E energetskog certifikata, površine 96 m2. kuća ima podrum, prizemlje i tavan, ukupna površina zagrijavanja bi bila oko m2. zanimala bi me približna cijena kompletne ugradnje s materijalom i bez materijala. za grijanje sanitarne vode koristio bih kombinirani bojler. Unaprijed hvala!

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

montaža centralnog sustava za grijanje na drva. Sustav bi se ugradio u kuću koja ima prizemlje, prvi kat i potkrovlje, u sva tri prostora se živi. Od infrastrukture za sustav kuća nema ništa. Dakle trebalo bi ugraditi sve od peći, cjevovoda radijatora i sveg popratnog. Zanima me ponuda sa svim potrebnim materijalom, uređajima (peć, pumpe...) i montaža. Hvala!