Ocjene

5,0 / 5
Ugradnja sustava grijanja
Mario B., Mursko Središće
Naglo smo ostali bez izvođača radova za provođenje centralnog grijanja na plin. Kako je renoviranje bilo već u tijeku i svi ostali radovi su stali. Na sreću preko Trebam.hr sam našao kvalitetnog izvođača koji mi je mogao odmah uskočiti. Dali su nam odličnu ponudu i uradili super posao. Rezultat je bio bolji od očekivanog.
5,0 / 5
Ugradnja sustava grijanja
Ivica N., Labin
Jedna kvalitetna, profesionalna, stručna ekipa koja zna svoj posao. Kako smo se dogovorili tako su i odradili. Radilo se o opsežnom poslu, kompletno provođenje centralnog grijanja na plin. Jednostavno ste pravo osvježenje na tržištu s obzirom na moja poslovna iskustva. Želim vam puno uspjeha u budućem radu u koji niti malo ne sumnjam.
5,0 / 5
Ugradnja sustava grijanja
Dora M., Imotski
Iskreno nisam znala kome se obratiti, nitko mi nije imalo nekoga za preporuku, tražila sam po internetu ali bezuspješno. Tada sam naišla na Trebam.hr koji mi je odmah preporučio par izvođača, sve kontakte sam dobila na mail. Jedan me odmah nazvao i dao ponudu. Unatoč ostalim ponudama, ovaj izvođač mi je ulijevao povjerenje. Centrlano grijanje na plin je montirano u roku, po svim pravilima struke. Sve preporuke od mene, zbog visoke razine profesionalnosti.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Cijene centralnog grijanja na plin, 2021.