6 ponuda za centralno grijanje na plin s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Mario B. , Mursko Središće

Naglo smo ostali bez izvođača radova za provođenje centralnog grijanja na plin. Kako je renoviranje bilo već u tijeku i svi ostali radovi su stali. Na sreću preko Trebam.hr sam našao kvalitetnog izvođača koji mi je mogao odmah uskočiti. Dali su nam odličnu ponudu i uradili super posao. Rezultat je bio bolji od očekivanog.

5,0
Ivica N. , Labin

Jedna kvalitetna, profesionalna, stručna ekipa koja zna svoj posao. Kako smo se dogovorili tako su i odradili. Radilo se o opsežnom poslu, kompletno provođenje centralnog grijanja na plin. Jednostavno ste pravo osvježenje na tržištu s obzirom na moja poslovna iskustva. Želim vam puno uspjeha u budućem radu u koji niti malo ne sumnjam.

5,0
Dora M. , Imotski

Iskreno nisam znala kome se obratiti, nitko mi nije imalo nekoga za preporuku, tražila sam po internetu ali bezuspješno. Tada sam naišla na Trebam.hr koji mi je odmah preporučio par izvođača, sve kontakte sam dobila na mail. Jedan me odmah nazvao i dao ponudu. Unatoč ostalim ponudama, ovaj izvođač mi je ulijevao povjerenje. Centrlano grijanje na plin je montirano u roku, po svim pravilima struke. Sve preporuke od mene, zbog visoke razine profesionalnosti.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za centralno grijanje na plin u Hrvatskoj

Nedavni upiti za centralno grijanje na plin

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 71
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, uvodim centralno grijanje na plin. Stan je visok 3 m, a sastoji se od: predsoblja od 8m2 (2,3mx3,4m) iz kojeg se desno ulazi u dvije sobe koje gledaju na istok (svaka od 21m2- 4,05x5,20), nasuprot ulazu u stan je kupaona od 4,2m2- 1,75x2,4, čiji prozor gleda na zapad, desno iz hodnika je ulaz u kuhinju od 10m2- 2,5x4 i ostavu od 1,7m2- 0,9x1,86, kroz ostavu se ulazi u djevojačku sobu od 5,25m2 - 1,86x2,83. Kuhinja i djevojačka soba imaju prozore na zapad. Bojler za centralno i toplu vodu bit će u kupaonici. Stan je sa sjevera i juga zaštićen drugim stanovima. Ispod stana je podrum, jer je u visokom prizemlju. Želja mi je da cijevi centralnog budu u zidu, a da radijatori budu Lipovica Orion ili Solar. U sobama su po jedan dvostruki prozor svaki 1,55x2m, možda ih zamijenim PVC prozorima. Na kuhinji će biti PVC prozor 1,2x2m kao i na djevojačkoj sobi 0,67x2. Kupaonica će dobiti smanjeni prozor PVC 0,7x0,8 kao i ostava. Ako trebate još neki podatak, molim Vas da me kontaktirate. Očekujem Vašu ponudu.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, U potpunosti renoviram stari stan Trnskom ukupne površine 50m2. Sada je grijanje riješeno na uljnu peć, umjesto toga želim uvesti etažno centralno grijanje na plin, griju se sve prostorije u stanu: - dnevni boravak, 18m2 (jedno grijaće tijelo) - kuhinja, 10m2 (jedno griajće tijelo) - kupaonica sa WCom, 3,5m2 (jedno grijaće tijelo (ljestvice)) - spavaća soba, 15m2 (jedno grijaće tijelo) - predsoblje, 4,5m2 (jedno grijaće tijelo) Stan ima dimnjak, pretpostavljam da ga treba atestirati. Zanima me ukupna cijena radova s naznakom materijal / izvođenje radova. Ponudom molim obuhvatiti plinski bojler, radijatore i postavljanje (i sav ostali potreban materijal i atestiranje). Zahvaljujem na ponudi

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 88
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Centralno grijanje na plin. Kombinirani bojler u kupaonici. Sada se na tom mjestu nalazi protočni plinski bojler za zagrijavanje vode. Priključak na dimnjak. Po jedan radijator u dnevnom boravku 20 m2, 2 spavaće sobe 16m2, 1 spavaća soba 20 m2, kuhinja/blagavaonica 8m2, kupaonica 4 m2 radijator za sušenje ručnika. Ukupno 6 radijatora. Ukupna snaga 15 - 20 kW.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Obiteljska kuća u Koprivnici ima oko m2 stambenog prostora. Nije nova, u njoj se živi. Trenutno je grijanje na drva (kalijevi kamini). Planiramo uvesti centralno grijanje na plin. Plinski priključak je izveden, ali ga nema u kući. Trebamo: - plinsku instalaciju - od mjesta u dvorištu do kuće (oko 10 m), instalaciju po kući - plinski bojler (za koji će trebati dimnjak) - radijatore za 5 soba (svaka cca 25m2), 2 kupaonice (svaka cca 6 m2), stepenište. Sve navedeno je okvirno. Zanima me ponuda svih radova i materijala - uključujući radijatore i .bojler. Pretpostavljam da će trebati 2 okomita kupaonska radijatora i 10-ak horizontalnih cca x60.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani Trebao bih ponudu za novi priklučak centralnog grijanja na plin (gradski plin) odnosno sustav za centralno grijanje na plin za 2 manja stana u Umagu ukupne površine oko cca 80m2 Volio bih dobiti Vaše stručno mišljenje sobzirom da se radi o duoročnom ulaganju. Željeli bi i grijanje tople vode na plin i kuhanje za oba stana. Unaprijed Zahvaljujem.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 160
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U kući koju preuređujemo ima postojeće centralno grijanje na plin,znači plinska peć u prizemlju koja je spojena na neadekvatan dimnjak.Želimo prebaciti na plinski bojler za grijanje i toplu vodu,skinuti postojeće radijatore , plastificirati ih i po potrebi prilagoditi instalacijama.Početak rada bi trebao biti odmah!Molim Vašu ponudu!!!

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Sada imam etažno centralno grijanje na plin sa plinskim bojlerom uz pomoć kojeg imam protočnu toplu vodu za tuširanje i za pipu u kuhinji. Grijem se sa 3 veća radijatora i dva manja.Nakon potresa dimnjak neuporabljiv. Želim da imam sve to kao i prije sa elektro uređajima. Stan ima instaliran klima uređaj, tako da hlađenje ne trebam.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

*nova peć za centralno grijanje na plin i spremnik s toplom vodom / ili kondenzacijski bojler (oko 30kw) * Ispiranje sistema svih radijatora *Postavljanje termostatskih ventila * Mijenjanje odzračnika na svim radijatorima -radijatori su od Lipovice i ima ih 15ak. *Postavljanje dimovodnih cijevi u dimnjak *Popravljanje jednog radijatora koji je puknut na jednom mjestu *Termostat *Peć bi se nalazila u kotlovnici na mjestu postojeće peći * Dva nova radijatora kupaonska(ljestve)

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pliski kombi bojler u kupaoni koji je priključen na plin i radi za toplu vodu. Instalacija će se raditi od bakrenih cijevi, potrebno je postaviti radijatore u kupaoni, hodniku, kuhinji, d.boravku i dvije sobe ukukupno 6 radijatora. radijatori 22 K pločasti. Molim ponudu sa kompletni materijalom i rukama i drugu ponudu samo ruke.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuća jednokatnica sa poslovnim prostorom u prizemlju. Radi se o postojećem grijanju na peć za drva te plinskoj peći koja se trenutno koristi za grijanje tople vode. Izmjena ventila regulacijskih ugradnja dodatnih radijatora te pomoć u rješavanju nekih postojećih problema ( slabi protok topline kroz radijatore,). Objekt tj kuća se nalazi u gradu Zagreb G.Vrapače