10 najboljih ličilaca Rijeka, 2021

4.8 | 16 ocjena
VAŠ MAJSTOR j. d. o. o., Rijeka
Izvođač je stručan, otvoren za suradnju, transparentan. Ima ideje i iskustva, svojim savjetima pridonio je da konačno rješenje bude iznad svih očekivanja. Moje preporuke!
Biserka B.
Zadovoljni smo. Jako dobro su odradili posao.
Elektroindustrijska i.
Adaptacija stana odrađena i prije kraja dogovorenog vremenskog roka. Od samog dogovora prije početka radova, realizacije projekta i završetka radova, ekipa se pokazala vrlo profesionalnom, susretljivom i jednostavno odličnom. Definitivno su za svaku preporuku.
Filip D.
5.0 | 5 ocjena
KVARNER COLOR d. o. o., Rijeka
Dečki iz KVARNER COLOR d. o. o. su vrh vrhova, nikad u životu nisam imala bolje majstore u kući, a prošlo ih je dosta. Dečki su stručni, ljubazni, napravili i više nego je bilo dogovoreno. Bilo je iznenadnih radova i ništa dodatno nisu naplatili. Na sva pitanja su imali odgovor, prekrasni ljudi. Zaista za svaku pohvalu, ocjena milijun.
Danijela J.
Izvođač je ugovorene soboslikarske radove izvršio po unaprijed ugovorenoj cijeni i rokovima. Također je po vrlo povoljnim cijenama organizirao i dodatne radove na koje smo se odlučili: spuštanje stropa, postavljanje laminata, čišćenje nakon izvršenih radova. Iako je rok za sve radove bio izuzetno kratak (od davanja ponude do kraja radova manje od 30 dana) sve je završeno točno na vrijeme i u očekivanoj kvaliteti. Preporučavam firmu Čevizović j.d.o.o.
Numerus D.
Apsolutno preporučujem. Sve po dogovoru napravljeno pri tom vrlo kvalitetno.
Olja L.
5.0 | 1 ocjena
KAMEN GRADNJA j. d. o. o., Rijeka
Tražio sam soboslikara i od nekoliko ponuđenih odabrao sam Kamen gradnja j.d.o.o. Ocjena je čista petica. Zadovoljan sam s kvalitetom odrađenih radova - odlično.
Davor V.
Radovi su pri kraju. Za sada vrlo korektan majstor. Naravno, bilo je nepredvidljivih troškova kao i uvijek s ovakvim radovima, ali sve prolazi u redu.
Zvjezdana V.
Ovim putem pohvaljujem obrt I. K.OBRT ZA GRAĐEVINSKE RADOVE, vl. IVICA KOMUŠANAC koji su mi ponudili uslugu farbanja unutarnjih zidova. Odradili su super i bez zamjerke te su se u radu pridržavali zadanih rokova. Sve u svemu super.
Ana M.
5.0 | 1 ocjena
LU - KAT d. o. o., Rijeka
Firma LU-KAT d.o.o. je odradila odličan posao. Jako sam zadovoljan. Apsolutno preporučavam.
Hrvoje V.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.