6 ponuda keramičara s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Mario U. , Šibenik

Bilo mi je potrebno postavljanje pločica na balkonu i našao sam keramičara preko Vaše stranice. Zadovoljan sam odabranim keramičarom. Sve su napravili na vrijeme, točno u milimetar. Cijena je bila OK.

5,0
Marija D. , Slavonski Brod

Našla sam keramičara preko stranice Trebam.hr. Fenomenalan je. Ugodno sam iznenađena. Imala sam loših iskustava s prošlim keramičarima, ali ovaj je odlično odradio posao. Opet ću ga zvati ukoliko bude potrebno.

5,0
Biljana K. , Zagreb

Preko Trebam.hr sam našla keramičara. Zadovoljna sam bila, držao se rokova, ništa nije otezao, kako smo se dogovorili toliko je i naplatio. Svakako ga preporučujem dalje, a i ja ću ga angažirati ponovno.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Keramičari u Hrvatskoj

Nedavni upiti za keramičare

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postavljanje keramičkih pločica na prostoru prijašnje tuš kade, na podu i zidu uz hidroizolaciju i uz popločavanje kupaonske niše. Kako kupatilo ima "nišu" gdje se nalazio dio prijašnje tuš kade, prostor "niše" je potrebno zapuniti YTONG-om i postaviti pločice ( cca dimenzije niše dužina 80, dubina 40, visina 60 cm), tako da je "niša" popločana u ravnini glavnog zida. ( slika postojećeg stanja u privitku, niša se nalazi desno na slici ) Nova tuš kada biti će dosta nižih dimenzija. Naglasak je na poštivanje termina izvođenja radova iz razloga što se moramo paralelno iskordinirati s vodoinstalaterom koji će prethodno izvršiti demontažu postojeće stare tuš kabine i nakon keramičarskih radova ugraditi novu tuš kadu. Unaprijed se zahvaljujemo! Srdačan pozdrav,

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 24
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam keramičara za jedan mali posao. Stan u Zagrebu, Trešnjevka, 4.kat. Radi se o kuhinjici * cm, gdje treba popločati pod, što je cca 3,5 m2 i zidove cca 20 m2 (na jednom zidu je bojler, na jednom mali prozor, na jednom vrata pa su kvadrature približne). U kuhinjici već jesu stare pločice pa bi nove trebalo lijepiti na stare! Ako je to dobra ideja - i na pod i na zidove bi htjeli velike ploče, ne male pločice! Najbitniji mi je termin radova jer smo ograničeni vremenom - kuhinjica je u stanu koji bi se oko sredine 12.mjeseca trebao isprazniti, tako da bi se i pločice trebale polijepiti u tom razdoblju (sredina prosinca) - do kraja 12.mjeseca treba još ići namještanje i useljenje! Ako imate i svoje pločice, možete i to navesti... boja pločica bi trebala biti jako svijetla... Raditi se može cijeli dan, neograničeno! Sve kombinacije posla, dogovora, plaćanja dolaze u obzir! Hvala na javljanju!

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Ugradbeni wc se počeo urušavati. Vodoinstalater će srušiti zid , namjestiti vodokotlic, potom će gipser namjestiti knauf, te nakraju mi je potreban keramičar koji će pločice staviti. Imam orginalne pločice ali ne znam koliko će biti potrebno rušiti zida. Dogovorio sam vodoinstalatera te gipsera te bi mi trebalo da isti dan dođe keramičar za pločice.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U potrazi sam za profesionalnim zidarom i keramičarom sa prihvatljivom cijenom, za uređenje terase. Početak radova bi bio otprilike u 4. ili 5. mjesecu ove godine. Na terasi je potrebno zazidati zid (u L) od siporexa, duljine otprilike 14 metara i visine oko cm. Vanjsku stranu zida treba pogledati, a s unutarnje strane postaviti dekorativni kamen. Na površinu cijele terase te 2 balkona (ukupno otprilike 80m2) treba staviti hidroizolaciju, te postaviti pločice. Površina terase je poprilično neravna. Na balkone bi trebalo staviti glazure. Također, treba postaviti okapnice na balkone i dio terase.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 70
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U tijeku je potpuna adaptacija stana. Potrebni su nam sljedeći keramičarski radovi: Postavljanje pločica (kuhinja (pod 10m2 i zid iza štednjaka 3-4m2); kupaonica (pod 10,5m2, tuš 15m2, zida iza školjke 3m2 (oblaganje vodokotlića), dimenzije pločica u kupaonici 1,5x0,75m), postavljanje velikog ogledala iza lavaboa u kupaoni; postavljanje pločica u ulazni hodnik 4m2, veliki balkon 16,8m2, mali balkon 4,7m2 (pod)).

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 9
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postaviti pločice na gazište i čela na unutarnje betonske stube (18 stepenica, gazište 30*, čelo 17x). Pločice su dimenzija 30x cm, te se trebaju postaviti bez vidljivih fuga, na spajanju gazišta i čela trebaju se rezati pod 45 stupnjeva. Trebamo pedantnog keramičara. S radovima možemo krenuti odmah.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebna nam je hitna intervencija - KERAMIČARSKI RADOVI - krivo postavljene pločice - na mjestu tuš kabine potrebno 1. skinuti krivo postavljene pločice 2. vjerojatno će biti potrebno ponovo staviti sloj hidroizlolacije 3. ponovo posložiti pločice kako bi se postigao određeni pad - umjesto tuš kabine. Mjesto izvođenja radova - KRALJEVICA - u prizemju kuće. Molim da se jave samo ozbiljni izvođači. Naredne godine bi ukoliko bi naravno bili živi i zdravi _ daj Bože - išli u obnovu starih kupaonica (1 veće + 1 manje) te vas angažirali ukoliko bi po cijeni i kvaliteti izvođenja radova bili OK. U očekivanju vaših ponuda . Srdačan pozdrav, Marina

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 15
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potreban je keramičar za postaviti pločice, zamijeniti školjku i promijeniti ogledalo/rasvjetu u jednoj maloj kupaonici u Rijeci. Sav materijal (pločice, ljepilo) je nabavljen i stoji već godinu dana zbog nemogućnosti (nesposobnosti) prošlog majstora koji je obećao doći pa nije ispunio obećanje. S radom se može početi već od ponedjeljka.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 2000
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, imamo potrebu za uslugu keramičar u našoj tvrtci d.o.o. Mih. Jarek 33. imamo za izradu komada kupaonica koje treba opločiti. Zidovi i podovi su od cementne iverice. Zidovi se opločavaju sa pločicama 10x30 cm a podovi 30x30 cm. Radovi se izvode kod nas u tvrtci. Početak radova: odmah nakon dogovora. Rok trajanja radova: cca 2 mjeseca lp voditelj nabave: Stjepan Hršak

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molim vas ponudu za slijedeće keramičarske radove. Radi se kupaonice ukupne površine 27m2. "Zidovi 22m2 i pod" 5m2. - Trenutno su vodovodne i odvodne cijevi postavljene. Potrebni su radovi žbukanja zida i poda te postavljanja glazure. Lijepo vas molim da mi pošaljete ponude za izvođenje navedenih radova i raspoložive majstore. Unaprijed vam hvala na pomoći, Lijepi pozdrav,