6 ponuda za postavljanje pločica s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Andjelko K. , Varaždin

Bilo mi je potrebno postavljanje podnih i zidnih keramičkih pločica u kupaonici. Bili ste od velike pomoći. Izvođač je pomogao savjetima. Jako sam zadovoljan, brzo i kvalitetno je odradio posao.

5,0
Helena K. , Zagreb

Bila je riječ o postavljanju pločica na terasi. Posao je odrađen s odličnim materijalom u dogovorenom terminu i prema dogovorenoj cijeni. Majstor za preporuku!

5,0
Zlatko H. , Zagreb

Pohvale za koordinaciju, komunikaciju i ekspeditivnost ekipi Trebam.hr. Ugodno sam iznenađen i zasad veoma zadovoljan. Što se tiče izvođača, držao se predviđenoga i prihvaćenog roka za završetak radova. Držao se i dogovorene cijene za naručene radove. Nije od onih koji dijeli savjete, ali je uljuđen i uviđavan. Obazriv prema ostaloj imovini investitora i uredan.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za postavljanje pločica u Hrvatskoj

Nedavni upiti za postavljanje pločica

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno postavljanje pločica u kuhinji, kupaoni, wc-u (pod) i balkonu (na već postojeće pločice). plus hidroizolacija walk-in tuša (1 m2). Sveukupno 28-30 m2. Stare pločice su uklonjene i podloga će biti spremna za ljepljenje novih. Po potrebi ljepilo može biti o mom trošku ili vašem. Početak rada sljedeći četvrtak (4.4.) Stan se nalazi u Novom Zagrebu - Zapruđe.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 42
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebali bih postavljanje pločica u podu u dnevnom boravku i kuhinji, te u kuhinji na jednom zidu. Prethodno bih trebalo izravnati te dvije prostorije jer nisu jednake visine poda dnevni boravak je nizi za cca 5cm. Ukoliko budemo zdaovoljni s tim obavljenim poslom biti će još radova na drugim prostorijama al nešto kasnije. Lijep pozdrav!

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno mi je postavljanje pločica u kuhinji 9m2podnih i 9m2 zidnih pločica, postavljanje zidne obloge stara opeka debljine 2 cm na polustup. 5 m2. Isto tako trebam postavljanje gazišta stepenica 15 komada dimenzija ×29 cm+16 čela dimenzija ×19 cm. Postavljanje pločica na parapetu 3 m2 i hodnika 7m2. Sve zajedno cca 50m2.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim ponudu za postavljanje keramike na unutarnje stubište, stepenice dimenzija 16x25x80, 15 komada sa podestom x90. Stepenice su betonske, razlikuju se +-5mm. Pločice su 60x30cm. Treba postaviti i sokl, te lajsnu na gazišta. Također molim ponudu za postavljanje pločica na vanjsku terasu, dimenzija 5x6 metara. Na terasi je posavljena hidroizolacija, ali pločicama teba napraviti minimalan pad na dvije strane da se voda ne zadržava. S jedne strane je zid (5m) i tu treba napraviti sokl, ostale 3 strane su otvorene. Pločice su dimenzija 60x30cm. Trebalo bi biti gotovo do kraja listopada. Sav materijal je nabavljen, lokacija - Zagreb Dubrava.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, trebao bih postavljanje pločica u stan u renovaciji. cca 25m2 podnih, 25m2 zidnih pločica. Wc, kupaonica, hodnik i kuhinja. Za kupaonicu bih trebao pripremu, premaz hidroizolacijskim materijalom, priprema prije izolacije, ljepilo i mrežice, impregnacijska traka za kutove. Ciljani početak radova za tjedan dana.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Skidanje laminata i pločica. Postavljanje pločica. Postavljanje ugradbene wc školjke. Pločice se postavljaju u blagovaonu, hodnik i kuponu istom tonu i sa istim pločicama. Pločice su različite samo na zidu u kupatilu. Trenutno povšine nisu u istoj ravnini, a u budućnosti bi htjela da budu, sve u istoj ravnini.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

IMAM RELATIVNO NOVU KUPAONICU MEĐUTIM NIKAKO NISAM ZADOVOLJNA TUŠ KABINOM. IZBACILA BIH JU I NA TOM MJESTU UREDILA NEŠTO TIPO WALK IN PROSTORA ZA TUŠIRANJE. NE ZNAM KAKVO ĆE BIT STANJE PLOČICA KADA SE KABINA I KADA MAKNU PA RAČUNAM I NA POSTAVLJANJE PLOČICA PONOVNO NA TAJ DIO KUPAONICE I EVENTUALNU UGRADNJU PREGRADE ZA TAJ DIO.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 114
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim Vas ponudu za postavljanje pločica u novoj crkvi u ma. Crkva je novije gradnje, nalazi se u ma uz glavnu cestu. Poslovi obuhvaćaju postavljanje podnih pločica u svetištu crkve, u samoj crkvi i unutrašnjim pomoćnim prostorijama. Nakon što dobijemo ponudu moram se konzultirati sa mjerodavnima u biskupiji, kako bismo započeli radove. Pozdrav! Vlč. Željko Čabaj, župnik u Drenju

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 12
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Prilazem skicu kuhinje. Potrebno je maknuti plocice ispod donjih kuhinjskih ormarica, plocice izmedju donjih i gornjih ormarica te staviti nove. U ostatku kuhinje imamo na podu laminat koje je potrebno maknuti i staviti plocice. U privitku su slike pa ukoliko treba jos nesto dopisati ili pojasniti molim da mi javite. Poštovana, 10 Zagreb je mjesto za postavljanje pločica - okolica Branimirove tržnice, važno je naglasiti da imamo dvorište u kojeg se majstori mogu besplatno parkirati dok rade. Rado bismo što prije započeli sa radovima, znamo da je gužva pa molim neka napišu ponuđači kad bi mogli izvoditi radove, hvala i lp

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

postavljanje pločica u kuhinji - pojas pločica između donjih i gornjih kuhinjskih elemenata: 1,2 x 0,60 pa kut i onda 2,20 x ,60 Pojedina pločica veličine otprilike 30 x 50 cm, pločice već kupljene, ostalo (ljepilo i sl.) + rad = keramičar Posao potrebno obaviti jedan dan negdje u tjednu između 9 - 14.12.