Zatraži besplatne ponude keramičara u Kninu

30 izvođača u blizini

Već 409 korisnika iz Knina pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih keramičara Knin, 2021

5 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,7

5,0
Krešimir B. , prije 1 godinu

Zadovoljan sam. 5!

Usluge: sanacija parketa, keramičar, postavljanje laminata, linoleum, pvc podovi, parketari, brušenje i lakiranje parketa, podne obloge, postavljanje parketa, vinil podovi, keramičari, postavljanje keramike, postavljanje pločica.

Zatraži ponudu

SAVATOVIĆ j.d.o.o.

4,0
3 ocjene
4,3
Marina M. , prije 2 godine

Radio mi je Savatović j.d.o.o., koji je dobar mladi majstor, ali je preskup za naše mogućnosti, te s njime nije moguće postići neki dogovor o smanjenju cijene.

Biti fleksibilniji u naplati svoga radi, dati popust, pa bi ga se angažiralo i za druge radove. Ne odustaje od cijene, računa i mjeri svaki cm .

4,0
Dragana E. , prije 2 godine

U redu je bilo ali moglo je i bolje naravno.

Usluge: gradnja kuće ključ u ruke, knauf majstor, građevinski radovi, knauf radovi, gradnja kuće po fazama, postavljanje knaufa, gradnja kuće, knauf pregradni zidovi, keramičari, knauf, postavljanje pločica, spušteni stropovi, adaptacija kuće, postavljanje keramike, keramičar, građevinske tvrtke.

Zatraži ponudu

MILAN ĆALETA d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Marin M. , prije 2 godine

Brz odaziv na telefon, brz dolazak na teren da vidi prostor i brz povratak da odradi nakon dan- dva.

Naglasiti da plohe koje imaju neravnine više od 5 mm treba prije obraditi i izravnati zidar.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: mijenjanje krova na kući, vodoinstalaterski radovi, preuređenje kupaonice, pokretna klima, ugradnja klime, pvc podovi, građevinski radovi, podne obloge, centralno grijanje na struju, multi split klima, brušenje i lakiranje parketa, gradnja kuće po fazama, montaža centralnog grijanja, peć za centralno, stiropor fasade, ugradnja kamina.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: keramičar, postavljanje pločica, keramičari, postavljanje keramike.

Zatraži ponudu

RADNIK, zadruga

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ličilac, građevinske tvrtke, knauf pregradni zidovi, spušteni stropovi, građevinski radovi, moderne kupaonice, knauf radovi, bojanje zidova, bojanje škole ili vrtića, preuređenje kupaonice, knauf majstor, postavljanje pločica, keramičar, ličilački radovi, renoviranje kupaonice, izrada kupaonice.

Zatraži ponudu

Usluge: kameni zidovi, kuhinjske radne ploče od kamena, keramičari, postavljanje pločica, kamene stepenice, postavljanje keramike, klesarstvo, kamene klupčice, nadgrobni spomenici, klesari, keramičar, kameni podovi.

Zatraži ponudu

Usluge: spušteni stropovi, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, postavljanje knaufa, ličilac, bojanje fasade, soboslikari, bojanje zidova, renoviranje stana, soboslikarski radovi, ličilački radovi, postavljanje pločica, keramičari, knauf majstor, knauf radovi, knauf pregradni zidovi.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko pločica je potrebno za popločavanje?

  Imajte na umu da je uvijek potrebno nabaviti više pločica od stvarne površine zida koju ćete obložiti. Neke pločice mogu se slomiti prilikom postavljanja, a neke je potrebno rezati zbog kutova prostorije. Preporučujemo da kupite oko 10% više pločica od površine prostorije u kojoj ćete postavljati pločice.

 • Koje su pločice najbolje za polaganje na otvorenom?

  Preporučujemo da za polaganje pločica u dvorištima, na terasama i balkonima odaberete granitogres (keramičke) pločice jer su otporne na oštećenja i mraz. Također je važno da odaberete pločice koje neće biti skliske.

 • Koja je razlika između podnih i zidnih pločica?

  Podne pločice izrađene su od čvršćeg materijala nego zidne pločice. Ako želite, podne pločice mogu se položiti na zid, ali nije preporučljivo postavljati zidne pločice na pod jer se mogu brže oštetiti.

 • Koje su prednosti, a koji nedostaci pločica?

  Pločice imaju brojne prednosti – otporne su na vlagu, kemikalije, vremenske uvjete i lako se čiste. Pločice dolaze u mnogo boja, oblika, veličina i stilova te njima možemo na razne načine ukrasiti prostorije. Jedini nedostatak pločica je to što ponekad mogu puknuti ili se usitniti, ali to se najčešće događa vanjskim pločicama.

 • Kako se polažu pločice?

  Najvažnije je dobro pripremiti podlogu. Podloga mora biti čvrsta, ravna, suha i čista. Pri postavljanju vanjskih pločica potrebno je osigurati nagib površine od 2% za odvod vode. Nakon pripreme podloge, pločice se režu, postavljaju i fugiraju. Naravno, pločice možete postaviti sami, ali bez dovoljno iskustva i alata vaša kupaonica ili kuhinja neće izgledati onako kako bi izgledala da ste angažirali profesionalca.

Nedavni upiti za keramičare, Knin

Postavljanje pločica

 • Površina: 15 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potreban iskusan keramicar za postavljanje plocica u kupatilo. Hitno je postavljanje 15m2 dok daleko veca kvadratura je portebna za skidanje starih plocica i postavljanje nove podloge i novih plocica. Takodjer i vanjske terase sa vise kvadrata samo sto je 15m2 hitno postavljanje u roku od 5 dana. aponuda za sve ostalo posto se cijela kuca od m2 renovira tako da ima dosta drugih poslova koji se mogu dogovoriti.