Zatraži besplatne ponude keramičara u Kninu

42 izvođača u blizini

Već 495 korisnika iz Knina pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih keramičara Knin, 2022

5 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,7

5,0
Krešimir B. , prije 2 godine

Zadovoljan sam. 5!

Usluge: parketari, postavljanje keramike, podne obloge, pvc podovi, postavljanje laminata, postavljanje parketa, linoleum, sanacija parketa, vinil podovi, brušenje i lakiranje parketa, postavljanje pločica, keramičari, keramičar.

Zatraži ponudu

SAVATOVIĆ j.d.o.o.

4,0
3 ocjene
4,3
Marina M. , prije 3 godine

Radio mi je Savatović j.d.o.o., koji je dobar mladi majstor, ali je preskup za naše mogućnosti, te s njime nije moguće postići neki dogovor o smanjenju cijene.

Biti fleksibilniji u naplati svoga radi, dati popust, pa bi ga se angažiralo i za druge radove. Ne odustaje od cijene, računa i mjeri svaki cm .

4,0
Dragana E. , prije 3 godine

U redu je bilo ali moglo je i bolje naravno.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: gradnja kuće, knauf radovi, gradnja kuće po fazama, postavljanje knaufa, gradnja kuće ključ u ruke, knauf majstor, građevinske tvrtke, knauf, postavljanje pločica, knauf pregradni zidovi, keramičar, spušteni stropovi, građevinski radovi, keramičari, postavljanje keramike, adaptacija kuće.

Zatraži ponudu

MILAN ĆALETA d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Marin M. , prije 3 godine

Brz odaziv na telefon, brz dolazak na teren da vidi prostor i brz povratak da odradi nakon dan- dva.

Naglasiti da plohe koje imaju neravnine više od 5 mm treba prije obraditi i izravnati zidar.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: krovišta, vodoinstalaterski radovi, preuređenje kupaonice, klime, prijenosne klime, postavljanje laminata, gradnja kuće po fazama, sanacija parketa, centralno grijanje na drva, inverter klima, linoleum, gradnja kuće ključ u ruke, ugradnja kamina, peći na drva, termo fasade, montaža centralnog grijanja.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: postavljanje keramike, keramičar, postavljanje pločica, keramičari.

Zatraži ponudu

RADNIK, zadruga

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ličilački radovi, adaptacija kuće, knauf, spušteni stropovi, gradnja kuće po fazama, izrada kupaonice, postavljanje knaufa, soboslikarski radovi, bojanje zidova, preuređenje kupaonice, knauf radovi, keramičar, postavljanje keramike, soboslikari, male kupaonice, renoviranje kupaonice.

Zatraži ponudu

Usluge: kamene klupčice, klesarstvo, postavljanje pločica, keramičar, nadgrobni spomenici, keramičari, kameni zidovi, kuhinjske radne ploče od kamena, kameni podovi, kamene stepenice, postavljanje keramike, klesari.

Zatraži ponudu

Usluge: keramičari, postavljanje laminata, keramičar, brušenje i lakiranje parketa, linoleum, podne obloge, parketari, sanacija parketa, postavljanje pločica, vinil podovi, postavljanje parketa, pvc podovi, postavljanje keramike.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko pločica je potrebno za popločavanje?

  Imajte na umu da je uvijek potrebno nabaviti više pločica od stvarne površine zida koju ćete obložiti. Neke pločice mogu se slomiti prilikom postavljanja, a neke je potrebno rezati zbog kutova prostorije. Preporučujemo da kupite oko 10% više pločica od površine prostorije u kojoj ćete postavljati pločice.

 • Koje su pločice najbolje za polaganje na otvorenom?

  Preporučujemo da za polaganje pločica u dvorištima, na terasama i balkonima odaberete granitogres (keramičke) pločice jer su otporne na oštećenja i mraz. Također je važno da odaberete pločice koje neće biti skliske.

 • Koja je razlika između podnih i zidnih pločica?

  Podne pločice izrađene su od čvršćeg materijala nego zidne pločice. Ako želite, podne pločice mogu se položiti na zid, ali nije preporučljivo postavljati zidne pločice na pod jer se mogu brže oštetiti.

 • Koje su prednosti, a koji nedostaci pločica?

  Pločice imaju brojne prednosti – otporne su na vlagu, kemikalije, vremenske uvjete i lako se čiste. Pločice dolaze u mnogo boja, oblika, veličina i stilova te njima možemo na razne načine ukrasiti prostorije. Jedini nedostatak pločica je to što ponekad mogu puknuti ili se usitniti, ali to se najčešće događa vanjskim pločicama.

 • Kako se polažu pločice?

  Najvažnije je dobro pripremiti podlogu. Podloga mora biti čvrsta, ravna, suha i čista. Pri postavljanju vanjskih pločica potrebno je osigurati nagib površine od 2% za odvod vode. Nakon pripreme podloge, pločice se režu, postavljaju i fugiraju. Naravno, pločice možete postaviti sami, ali bez dovoljno iskustva i alata vaša kupaonica ili kuhinja neće izgledati onako kako bi izgledala da ste angažirali profesionalca.

Nedavni upiti za keramičare, Knin

Postavljanje pločica

 • Površina: 15 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potreban iskusan keramicar za postavljanje plocica u kupatilo. Hitno je postavljanje 15m2 dok daleko veca kvadratura je portebna za skidanje starih plocica i postavljanje nove podloge i novih plocica. Takodjer i vanjske terase sa vise kvadrata samo sto je 15m2 hitno postavljanje u roku od 5 dana. aponuda za sve ostalo posto se cijela kuca od m2 renovira tako da ima dosta drugih poslova koji se mogu dogovoriti.