6 ponuda keramičara s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Ivana R. , Zagreb

Jako mi je drago što sam pronašla Vašu web stranicu, olakšali ste mi život! Ponude koje sam dobila od Vaših keramičara bile su skoro 20 posto niže od onih keramičara koje sam pronašla sama. Uz to, radovi u mojoj kupaonici dovršeni su i prije dogovorenog datuma i sve izgleda sjajno. Nastavite s dobrim poslom! :)

5,0
Mirna P. , Bjelovar

Dobila sam brze odgovore od Vaših keramičara. Putem stranice Trebam.hr dobila sam detaljnu ponudu od jednog izvođača koji je tri dana poslije došao odraditi posao. Brza i sjajna usluga, korektna cijena. Definitivno preporučujem!

5,0
Marko O. , Samobor

Radnici su bili profesionalni i uslužni. Troškovi su bili razumni. Jedno veliko hvala ekipi iz Trebam.hr što mi je pomogla pronaći ovog izvođača!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Keramičari u Hrvatskoj

Nedavni upiti za keramičare

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, Hitno mi je potreban keramičar koji bi mogao napraviti pripremne radove za postavljanje pločica te postaviti keramičke pločice u dvije prostorije, u kupaonici i wc-u. Ukupna kvadratura je 25 m2, za obje prostorije, stan je u Zagrebu (Jurišićeva). Stara kupaonica i wc su demontirani, vodoinstalaterski radovi su gotovi, promjena prozora također, postavljanje električnih instalacija također, no keramičar nam je otkazao u zadnji čas i sad hitno trebam pronaći novoga. Ovi radovi bi trebali početi već ovaj tjedan. Hvala

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Pronašla sam kvalitetnog vodoinstalatera, koji će se prilagoditi keramičaru. Izbacujem tuš kadu, trebam prilagoditi pad prema kanalici ili sifonu. U stanu jesu pločice, da li će trebati lijepiti pločice na pločice da bi se dobio potreban nagib i još kupiti pločice koje su neka vrsta rubnika... reći će majstor keramičar. Bitno da ne curi naokolo :) Veličina je 80x80. Bila bi zahvalna kad bi se to moglo napraviti u slijedećih dva tjedna - inače će mi pobjeći vodoinstalater. Hvala unaprijed.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 35
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban mi je keramičar za postavljanje pločica u stanu u draškovićevoj - oko 35 kvadrata - potrebna priprema podloge, izbijene su stare pločice. Nove pločice su veličine 30x30 2. zid - oko 2 kvadrata - također potrebna priprema podloge - nove pločice su 10x10 na mrežici 3. izrada praga od pločica na mjestu gdje je prije prolazila stolarija (veličina praga kojeg treba napraviti 90x10) Očekujem Vašu ponudu.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim keramičara za postavljanje ker. pločica na balkonu 5m2. Stare pločice su izvađene, nove pločice su dimenzija 45x45, imam i ljepilo, smjesu za fuge i križiće. Stan se nalazi u Jastrebarskom. Ako niste u mogućnosti doći, ja dolazim po vas u Zg i vratit ću Vas nazad svojim prijevozom samo da mi stručna ruka odradi posao. Balkon je u obliku trokuta. Prilažem dijelić slike da se vidi kakva je podloga nakon vađenja starih pločica. Molim ponudu. Hvala

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 32
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje! Trebam keramičara za postavljanje pločica u kupaoni te ukupna površina pločica koje se trebaju postaviti je 32 m2. Kupaona je velika 5, 8 m2 i dimenzija pločica koje se postavljaju su: 60x60 (na podu i na zidu). Pločice se trebaju postaviti iduću srijedu, pa trebam keramičara koji je slobodan u tom periodu. Hvala unaprijed

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 17
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam ponudu keramičara za postavljanje keramičkih pločica u stan u stambenoj zgradi (Novi Zagreb) u kuhinji (12m kvadratnih + cokl), i još dodatnih cca 5 kvadrata pločica na zid (samo na vidljivi dio između radne ploče i visećih elemenata). Podloga je novopostavljen plivajući estrih. Stanje je vidljivo na priloženim slikama. Okvirni rok za završetak projekta bi trebao biti od 10.9. do 25.9. ove godine. Pločice još nisu kupljene pa bih se eventualno posavjetovao s keramičarom oko izbora vrste, oblika i veličine pločica s obzirom na podlogu.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 43
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postavljanje pločica u kupaonici i wcu - na podu idu 30x30 te se na rubovima umeću rombovi. Na zidu pločice 7,5x15, prvi red pločica je crni i posljednji red je bordura debljine 5,0. Ove između su bijele. Također se lijepe rubne pločice posebno za unutarnji i posebno za vanjski rub. Keramičar je postavio kadu i pripremio podlogu za lijepljenje, napravio je potrebni pad do top sifona. Lijepi se na visinu u kupaonici i u wcu. Također se lijepi pod kuhinje 30x30 i podovi balkona 15x15. Ukupno je 43m2 za lijepiti.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 18
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebamo keramičara za izvršenje radova na prilazu, prilaznim stepenicama i ulaznom podestu za etažirani objekt koji dijele 4 sustanara. Radovi obuhvaćaju uklanjanje starih pločica s prilazne staze, prilaznih stepenica i ulaznog podesta, niveliranje, pripremu za polaganje novih pločica i polaganje pločica u dvije faze s obzirom na to da se ulaz koristi svakodnevno i to je jedini ulaz u stambeni prostor. Materijal (pločice, ljepilo za polaganje pločica, fug masu i lajsne) za izvršenje posla ćemo mi priskrbiti te Vas molimo ponudu za navedene radnje. Također želimo naglasiti da je radnje potrebno izvršiti žurno u što kraćem vremenskom roku te Vas također molimo informaciju kada biste započeli s radovima i kada možemo očekivati završetak istih. U privitku dostavljamo fotografije navedenog prostora koji će biti obuhvaćen radovima.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postavljanje keramičkih pločica na prostoru prijašnje tuš kade, na podu i zidu uz hidroizolaciju i uz popločavanje kupaonske niše. Kako kupatilo ima "nišu" gdje se nalazio dio prijašnje tuš kade, prostor "niše" je potrebno zapuniti YTONG-om i postaviti pločice ( cca dimenzije niše dužina 80, dubina 40, visina 60 cm), tako da je "niša" popločana u ravnini glavnog zida. ( slika postojećeg stanja u privitku, niša se nalazi desno na slici ) Nova tuš kada biti će dosta nižih dimenzija. Naglasak je na poštivanje termina izvođenja radova iz razloga što se moramo paralelno iskordinirati s vodoinstalaterom koji će prethodno izvršiti demontažu postojeće stare tuš kabine i nakon keramičarskih radova ugraditi novu tuš kadu. Unaprijed se zahvaljujemo! Srdačan pozdrav,

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 24
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam keramičara za jedan mali posao. Stan u Zagrebu, Trešnjevka, 4.kat. Radi se o kuhinjici * cm, gdje treba popločati pod, što je cca 3,5 m2 i zidove cca 20 m2 (na jednom zidu je bojler, na jednom mali prozor, na jednom vrata pa su kvadrature približne). U kuhinjici već jesu stare pločice pa bi nove trebalo lijepiti na stare! Ako je to dobra ideja - i na pod i na zidove bi htjeli velike ploče, ne male pločice! Najbitniji mi je termin radova jer smo ograničeni vremenom - kuhinjica je u stanu koji bi se oko sredine 12.mjeseca trebao isprazniti, tako da bi se i pločice trebale polijepiti u tom razdoblju (sredina prosinca) - do kraja 12.mjeseca treba još ići namještanje i useljenje! Ako imate i svoje pločice, možete i to navesti... boja pločica bi trebala biti jako svijetla... Raditi se može cijeli dan, neograničeno! Sve kombinacije posla, dogovora, plaćanja dolaze u obzir! Hvala na javljanju!