6 ponuda za postavljanje keramike s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Klara H. , Šibenik

Vrlo sam zadovoljna s ponudama za postavljanje keramike. Keramičar kojeg sam odabrala na Vašoj web stranici bio je vrlo ljubazan, a njegova ekipa profesionalna i pedantna. Uslugu Trebam.hr smatram vrlo kvalitetnom i definitivno ću je koristiti i dalje. Hvala! :)

5,0
Adriana F. , Bjelovar

Sjajna usluga! Trebala sam nekoga za postavljanje pločica u kupaonici, a isti dan nakon što sam ispunila obrazac na stranici Trebam.hr kontaktirali su me neki Vaši izvođači. Dvojica su mi se keramičara javila sutra. Odabrala sam gospodina Novaka zbog njegovog profesionalizma i stvarno povoljne cijene.

4,5
Božo S. , Dubrovnik

Sjajno iskustvo! Kroz samo tri dana dobio sam šest ponuda od Vaših majstora. Cijene su slične pa sam na kraju odabrao majstora s najboljim referencama. Zasad sam više nego zadovoljan s njegovim radom.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za postavljanje keramike u Hrvatskoj

Nedavni upiti za postavljanje keramike

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam postavljanje keramike: Čajna kuhinja: zid cca 3m2, pripremljen, nova žbuka, u vagi; Kupatilo veće: zid cca 10m2, pripremljen osim vertikale za vodu (otvoreni šlic 1m2), pod 3m2 pripremljen; Kupatilo malo: zid cca 5m2, pod cca 1,5m2; Predsoblje: pod cca 4m2; Pločice, lajsne i ljepilo imam. Trebam ovaj tjedan. Hvala

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 65
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Potrebno nam je ravnanje podloge i postavljanje keramike na podnu povrsinu od cca 43 m2 + zidnih plocica u dvije kupaonice - to je prioritet, a mozda bi doslo u obzir i oblaganje dva kraka stubista s podestom - samo postavljanje gazista i cokla (ovisno o cijeni, to bi dogovorili), te postavljanje plocica na balkonima. Pocetak radova bi bio krajem 7. ili pocetkom 8. mjeseca, ovisno kad bi bili gotovi prethodni radovi koji idu prije postavljanja keramike. Molim ponudu, Hvala.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Lokacija : Zagreb Trešnjevka. Stan: 45m2, 1kat. Starost zgrade: 20 godina. U stanu su srušeni unutarnji nenosivi zidovi, skinute pločice sa podova i zidova. Potrebno je: gletanje površina gdje su se nalazili unatrnji zidovi. Postavljanje keramike u kupaonici dimenzija 3m*1.5m*2.7m. Postavljanje rezane cigle na zid površine 4m*2.7m. Postavljanje keramike na kuhinjski zid u visini radne ploče: 3m*0,6m. Radovi bi trebali krenuti od 20.9.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 12
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radim renoviranje stana (60 m2) u Splitu i treba mi ponuda za postavljanje keramike (zid + pod = 12m2+sokl). Ukoliko radite cijelokupno kupatilo rado mi prilozite odvojenu ponudu za cijelo kupatilo (4 m2): Dizanje postojece sanitarije Dizanje postojecih plocica (zid i pod) Dizanje postojece instalacije vodovoda i kanalizacije Izrada razvoda odvoda i dovoda vode prema nacrtu. Postavljanje plocica (ukljucucje i poravnavanje ) Montaza sanitarije

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim ponudu za postavljanje keramike na unutarnje stubište, stepenice dimenzija 16x25x80, 15 komada sa podestom x90. Stepenice su betonske, razlikuju se +-5mm. Pločice su 60x30cm. Treba postaviti i sokl, te lajsnu na gazišta. Također molim ponudu za postavljanje pločica na vanjsku terasu, dimenzija 5x6 metara. Na terasi je posavljena hidroizolacija, ali pločicama teba napraviti minimalan pad na dvije strane da se voda ne zadržava. S jedne strane je zid (5m) i tu treba napraviti sokl, ostale 3 strane su otvorene. Pločice su dimenzija 60x30cm. Trebalo bi biti gotovo do kraja listopada. Sav materijal je nabavljen, lokacija - Zagreb Dubrava.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 86
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postavljanje keramike u novogradnju- dvije osrednje kupaonice , pod male sobe i kuhinja , sveukupne površine 86m2. U svakoj kupaonici jedna tuš kabina s pločicama , podesiti nagib. Poželjna i slijedeća umijeća: postavljanje laminata 95m2, opločavanje dvorišta cca m2, izrada ograde u duljini 20m s pokretnim vratima. Mjesto novogradnje Gornje Vrapče, Zagreb

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno nam je postavljanje hidroizolacije i cjelokupne keramike u kupaonici (pod = 3,7m2, sveukupno = 22m2). Također, potrebno je postavljanje keramike na kuhinjskom podu (15m2) i iznad kuhinjskih elemenata (kuhinja je dužine 3m2). Mogu me kontaktirati, jedino sto radim do 4 pa se necu mozda uvijek na prvu javiti. Zato samo na mailu uvijek dostupni. Hvala. Lijep pozdrav,

Postavljanje pločica

 • Površina: 38 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Keramičarski radovi- postavljanje keramike u kuhinji i kupaonici, ukupno 38 m2, uz pripremu odgovarajuće podloge prema pravilima struke (ravnanje u vagu i dr.) kao i hidroizolacije ispod tuš kabine i na zidovima unutar tuš kabine (x90x). Odvod i sifon za tuš kadu i kabinu je već pripremljen i postavljen na pravu poziciju. Stare pločice su već skinute pa nije potrebna demontaža. Po potrebi možemo dostaviti fotografije.

Postavljanje pločica

 • Površina: 400 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Zanarednih par tjedana trebam profesionalnog keramicara za postavljanje keramike u prostorijama na podu i zidovima, na stubistu i steoenicama i novogradenim bazenu i okolo bazena. Vrhunska kvaliteta materijala stoji na raspolaganju pa ocekivan isto vrhunski rad jer govor je o turistickom objektu tako da se treba sto kvalitetnije odraditi.

Postavljanje pločica

 • Površina: 106 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

1. Skidanje keramike i ljepila do hidroizolacije i brušenje ostataka ljepila sa hidroizolacije, odvoz materijala i deponij (cca m2) 5 kat, lift. 2. Postava dvokomponentne hidroizolacije, utapanje mrežice po glazuri (SIKA) sa materijalom u dva sloja (cca m2) te rubna traka i ugradnja iste - 46m dužnih. 3. Skidanje prvog reda fasade (stolarija) tamo gdje je potrebno (cca 30m2) te vraćanje iste u prvobitni položaj. 4. Postava keramike cca m2 i 50m cokla sa materijalom (ljepilo - fugir masa). 5. Skidanje postojećeg teraplasta te pregletavanje impregnacija te ugradnja teraplasta s materijalom - cca 30m2. 6. Keramiku nabavlja investitor.