Žaluzine
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 170,00 kn/m2
Raspon cijena 40,00 – 300,00 kn/m2
Venecijaneri
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 200,00 kn/m2
Raspon cijena 150,00 – 250,00 kn/m2

Primjeri upita

Sjenila, Tende
Zagreb-Novi Zagreb
Broj tenda: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, koja bi bila cijena za dvije balkonske tende, Isto tako i za rolo balkonsko sjenilo ukoliko ih imate u ponudi. Jedna širine cm visine cm i druga tenda/rolo sjenilo širine visine cm. Koliko bi koštalo postavljanje te koliko se otprilike čeka na isporuku? Hvala. Lp
Sjenila, Sjenila - Split
Split
Broj tenda: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Duljina loggie 8m, odjeljena željeznim stupom na pola. Trebam 2 tende sa vodilicom koja je montirana na pola visine od rukohvata ograde do stropa/tende tako da kad je maksimalno izvučena tenda se naslanja na rukohvat i potpuno zatvori loggiu. Boja kompinavija modre i bijele, vertikalne rige po mogućnosti.
Sjenila, Sjenila - Pakrac
Pakrac
Broj tenda: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam prepravak postojeće balkonske tende. Nakon energetske obnove zgrade, vertikalna tenda ne može stati dok se ne suzi mehanizam i platno. Budući da je tenda novija i kvalitetna, a firma koja ju je montirala se ugasila, trebam uslugu prepravka i montažu. Dakle, dimenzije balkona/ tende treba utvrditi, odvesti tendu na prepravak te vratiti i montirati Molim da dostavite ponude.
Zagreb
Broj vanjskih žaluzina: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Vanjske aluminijske žaluzine na lođi. Širina traka 50-60 mm, boja aluminija (sivo srebrna). Veličina 1,74 mx1,95m -2 kom. Postava na čeličnu sajlu. Pokretanje i dizanje na štap i špagu. Kao postojeća prema slici u privitku. Eventualno ponuditi popravak postojećih žaluzina : zamjena sajli, promjena špaga za podizanje i novi štapovi za regulaciju
Sjenila, Rolete
Ogulin
Broj roleta: 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molimo za ponudu samo za aluminijski plašt rolete. Mehanizam i kutije su postojeći. Radimo zamjenu postojećeg plasticnog plašta koji je izblijedio. Trebamo 8 roleta i to u dimenzijama: × × ×95 × x × x 65× Ugradnju bi izvršili sami. Boja je tamno smeđa . Dostavljam slike postojećih u privitku.
Sjenila, Rolete
Zagreb-Susedgrad
Broj roleta: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, zainteresirani smo za drvene roletne koje bi stavili na prozore vrtne terase s unutarnje strane. Radi se o četiri prozora + da su dva klizno otvaranje (sredina). Prozori su standarne veličine. Svakako mogu poslati izmjeru kao i sliku prozora. Zanimaju me okvirne cijene, kao i postupak (treba li Vaša izmjera, koliko se čeka). Zanima nas boja trešnje, orah...uglavnom tamnije drvo. Hvala puno,
Zagreb
Broj vanjskih žaluzina: 18
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim vas ponudu za izradu vanjskih žaluzina za sljedeće: 1. prozor dim: 95x cm - 3 kom 2. prozor dim: 65x cm - 2 kom 3. balkonska vrata dim: x cm - 2 kom 4. balkonska vrata dim: x cm - 1 kom 5. prozor dim: 58x84cm - 1 kom 6. balkonska vrata dim: 96x cm - 1 kom 7. prozor dim: x - 1 kom 8. balkonska vrata x -1kom 9. balkonska vrata 80x - 2 kom 10. prozor dim: 70x - 4 kom
Sjenila, Rolete
Petrinja
Broj roleta: 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dakle, imam dupli prozor i vrata na 3 strane. Trebam rolete 67x cm kom 3, te rolete xcm kom 3,ukupno 6 roleta... ovisno o cijeni i izvedbi možda i na cijeloj kući katnici, radi se o tome da imam drvenu stolariju sa drvenim kutijama i plastičnim roletama, to je staro oko 30 god te su rolete potrgane, izgubile boju, mehanizmi zapinju i sl. Boja antracit.
Dugopolje
Broj komarnika: 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
3 rolo komarnika dimenzija 87× cm ili fiksna ovisno o razlici u cjeni 1 fiksni komarnik dimenzija 47×81 cm 1 rolo ili na bočno otvaranje komarnik dimenzija 80× cm 1 rolo ili na bočno otvaranje komarnik dimenzija 87× cm Na objektu su postojeći PVC zatvori. Bijele boje Molim vas ponudu sa uključenom cijenom sa i bez ugradnje.
Sjenila, Komarnici
Zagreb-Susedgrad
Broj komarnika: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Od fasade do fasade cm - ,5cm širina ,5 do - na sredini visina vidi slike Molim ponudu za Rolo i za fiksni komarnik radi veće dimenzije. Ne mora se često skidati, ali mora postojati mogućnost kako bi se mogla održavati drvena stolarija. Preferiramo Rolo, ili fiksni ako je velika razlika u cijeni. Slobodno me kontaktirajte za eventualna pitanja. Hvala!