6 ponuda za sjenila s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Damir C. , Zagreb

Trebao sam četiri komarnika. Sve je napravljeno vrlo brzo i jako kvalitetno, za svaku preporuku. Cijena je bila ista kod svih ponuđača, razlika cca 50 kn na ukupni račun. Ali reference odabrane tvrtke su jako dobre pa smo se odlučili za njih. Ocjena 10!

5,0
Kata J. , Osijek

Hvala Vam! Ocjena za izvođača je pet plus! Najbolji majstor dosad! Došao je na vrijeme, posao obavio u roku, bio jako uljudan i simpatičan.

4,8
Malena B. , Koprivnica

Ispunila sam upit na Vašoj stranici i pronašla kvalitetnog izvođača. Super je sve odrađeno! Tražili smo plastificiranje komarnika u sivu boju, što je i odrađeno. Sve je bilo gotovo u roku tjedan dana.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za sjenila u Hrvatskoj

Nedavni upiti za sjenila

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, riječ je o stanu u centru grada. Potrebna mi je zamijena starih rolo sjenila novima. Dimenzije su: Rolo platna: × 2 prozora. Na jednoj strani stana su novi prozori i na njima trema izmijeniti žaluzine. Druga strana stana (ulična) ima stare prozore i potrebno je izmjeniti unutarnje rolo platna. Stan se nalazi u Preradovićevoj ulici. Lijepi pozdrav.

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Unutarnja rolo sjenila, ugradnja u nišu između unutarnjeg i vanjskog krila prozora (dupli prozori s prostorom od 15cm između). Širina svakog sjenila cm, visina cm. Sjenilo treba imati blackout platno (poželjno krem boje). Molim ponudu za ručno upravljanje i upravljanje motorom na bateriju. Hvala.

Rolete

 • Broj roleta: 4
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovana, dimenzije roleta su (širina x visina): x cm x cm 77 x cm 97 x cm Potrebna je vanjska kutija roleta (ugrađuje se ispred prozora). Molim Vas ponude u aluminijskoj i pvc izvedbi lamela roleta. Nije potrebno skidanje starih sjenila. Ugradnja bi bila u Zagrebu, Rapska ulica. U planu mi je ovo obaviti do sredine srpnja ili nakon sredine kolovoza. Srdačan pozdrav,

Rolete

 • Broj roleta: 2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Obje rolete trebaju biti aluminijske u bijeloj boji. Rolete će imati funkciju sjenila, zaštite od pogleda i protuprovalne zaštite, jer se zatvara loggia u prizemlju apartmanske zgrade. Zato treba imati i mogućnost zaključavanja - zabravljiavanja u spuštenom položaju. Veća roleta treba imati podizanje pomoću vitla (kao kod tende), a manja može imati na gurtnu. 1. vanjska roleta, aluminijska u bijeloj boji, podizanje s vitlom: širina otvora koji se zatvara roletom cm, visina cm 2. vanjska roleta, aluminijska u bijeloj boji, podizanje s gurtnom: širina otvora koji se zatvara roletom ,5 cm, visina cm

Grilje

 • Broj grilja: 4
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Potrebna su vanjska ALU sjenila ( grilje) fiksne , ev. pomične, opis: 1. dvokrilne za postojeći drveni prozor ugrađen u nišu Š= cm, V= cm, sadašnje drvene dvokrilne grilje (sučelice zatvoreme) su Š= cm, V=.cm na std okovu za izlazak iz niše 7,5 cm, svijetli otvor štoka je x cm. dimenzij su okvirne (ovise o načinu prikradnje ALU grilje na drveni štok: 1. ŠxV x dva krila..........1 kom 2. ŠxV 70xx jedno krilo......1 kom 3. ŠxV 67x,5 jedno krilo.......1 kom 4. ŠxV 67x73 jedno krilo..............1 kom Za toče dimenzije molim uputu što mjeriti, prilikom def. narudžbe.. Tražimo cijenu za fiksne grilje i pomične grilje u bojama koje se nude. Okovi osigurani od demontaže zatvorenenog krila grilje. dimenzije okova i mehanizma za zatvaranje radi pripasivanja na postojeći drveni štok. LP , Ugljan

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zanima me ugradnja unutarnjih trakastih sjenila u uredskim prostorijama na lokaciji Zagreb - Jankomir. Okvirne dimenzije prozora su: Prostorija 1: x i x Prostorija 2: x Prostorija 3: x Radove bi trebali početkom idućeg tjedna, a za točan dan bi se dogovorili naknadno. U dodatku prilažem sliku kako bi otprilike izgledalo to što smo mi zamislili. S poštovanjem, S.

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Visina cm, širina -cm x 3 = c. cm. Rolo sjenila trebalo bi ugraditi na dvije visoke bočne balkonske staklene stijenke, a sastoje od gornjeg malog prozora visine c. 50 com kojeg se može iskipati (ali ga nikada ne otvaram, pa me ne bi smetao da im pristup bude otežan) te nepomičnog stakle visine c. cm. U sredini je treća stijenka koja se sastoji od manjeg nepomičnog stakla i balkonskih vrata (dimenzije slične kao prijašnje). Materijal je PVC stolarija. Na slici su stari roloi koje sam dobio pri kupovini stana, a izrazito su nekvalitetni. Odlučio sam da sam za roloe jedino ako je mehanizam povlačenja kvalitetan. (Prijašnje špage su se stalno trgale). Otvoren sam za razne mogućnost, a umjesto roloa u obzir bi dolazile i trakaste zavjese, u kojem slučaju je možda dovoljan 1 mehanizam (a ne 3).

Tende

 • Broj tenda: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, U potrazi sam 2 tende za terasu 3 m sirine sa 2,5 m ispusta. Montaza na zid/fasadu. I k tome 2 sjenila velicine sirina 3 x 2 m sa mogucnoscu vezanja na duzim stranama na 3 mjesta. Aluminij i da ne hrdja. Platno sa bijelo plavim prugama Dostava i montaza u Orebic Postovani za dodatne informacije molim kontakt SAMO preko maila.

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan, Zanima me ugradnja vanjskih rolo screen sjenila na balkonu. Širina otvora na balkonu je cca. cm, pa me zanima sjenilo dimenzija cca 2xcm. Da li mi možete dati informacije o: - Cijeni izrade I ugradnje sjenila - Da li dolazite na izmjeru I u kojem roku? - Koje je vrijeme čekanja na ugradnju?

Žaluzine (unutarnje)

 • Broj unutarnjih žaluzina: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebao bih 2 plisirana sjenila za 1 prozor (75x90) i 1 balkonska vrata (59x). Plisirana sjenila bi trebala isključivo prekrivati samo staklenu površinu kako montažni dio ne bi virio izvan gabarita samih prozora i vrata zbog ograničenog prostora prilikom otvaranja prozora/vrata (ugradnaj u staklenu letvicu). Potrebno bi bilo da sjenila imaju funkciju zaštite od sunca, funkciju djelomičnog zatamnjivanja, kao i funkciju zaštite od pogleda (osobito kada je vani noć). Boju sjenila još nisam odredio, ali svakako neka svjetlija varijanta, izbor boje nakon uvida u sve dezene. Izvedba poput primjera na priloženim slikama.