6 ponuda za sjenila s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Damir C. , Zagreb

Trebao sam četiri komarnika. Sve je napravljeno vrlo brzo i jako kvalitetno, za svaku preporuku. Cijena je bila ista kod svih ponuđača, razlika cca 50 kn na ukupni račun. Ali reference odabrane tvrtke su jako dobre pa smo se odlučili za njih. Ocjena 10!

5,0
Kata J. , Osijek

Hvala Vam! Ocjena za izvođača je pet plus! Najbolji majstor dosad! Došao je na vrijeme, posao obavio u roku, bio jako uljudan i simpatičan.

4,8
Malena B. , Koprivnica

Ispunila sam upit na Vašoj stranici i pronašla kvalitetnog izvođača. Super je sve odrađeno! Tražili smo plastificiranje komarnika u sivu boju, što je i odrađeno. Sve je bilo gotovo u roku tjedan dana.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za sjenila u Hrvatskoj

Nedavni upiti za sjenila

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, zanima me ugradnja unutarnjih trakastih sjenila u uredskim prostorijama na lokaciji Zagreb - Jankomir. Okvirne dimenzije prozora su: Prostorija 1: x i x Prostorija 2: x Prostorija 3: x Radove bi trebali početkom idućeg tjedna, a za točan dan bi se dogovorili naknadno. U dodatku prilažem sliku kako bi otprilike izgledalo to što smo mi zamislili. S poštovanjem, S.

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Visina cm, širina -cm x 3 = c. cm. Rolo sjenila trebalo bi ugraditi na dvije visoke bočne balkonske staklene stijenke, a sastoje od gornjeg malog prozora visine c. 50 com kojeg se može iskipati (ali ga nikada ne otvaram, pa me ne bi smetao da im pristup bude otežan) te nepomičnog stakle visine c. cm. U sredini je treća stijenka koja se sastoji od manjeg nepomičnog stakla i balkonskih vrata (dimenzije slične kao prijašnje). Materijal je PVC stolarija. Na slici su stari roloi koje sam dobio pri kupovini stana, a izrazito su nekvalitetni. Odlučio sam da sam za roloe jedino ako je mehanizam povlačenja kvalitetan. (Prijašnje špage su se stalno trgale). Otvoren sam za razne mogućnost, a umjesto roloa u obzir bi dolazile i trakaste zavjese, u kojem slučaju je možda dovoljan 1 mehanizam (a ne 3).

Tende

 • Broj tenda: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, U potrazi sam 2 tende za terasu 3 m sirine sa 2,5 m ispusta. Montaza na zid/fasadu. I k tome 2 sjenila velicine sirina 3 x 2 m sa mogucnoscu vezanja na duzim stranama na 3 mjesta. Aluminij i da ne hrdja. Platno sa bijelo plavim prugama Dostava i montaza u Orebic Postovani za dodatne informacije molim kontakt SAMO preko maila.

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan, Zanima me ugradnja vanjskih rolo screen sjenila na balkonu. Širina otvora na balkonu je cca. cm, pa me zanima sjenilo dimenzija cca 2xcm. Da li mi možete dati informacije o: - Cijeni izrade I ugradnje sjenila - Da li dolazite na izmjeru I u kojem roku? - Koje je vrijeme čekanja na ugradnju?

Žaluzine (unutarnje)

 • Broj unutarnjih žaluzina: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebao bih 2 plisirana sjenila za 1 prozor (75x90) i 1 balkonska vrata (59x). Plisirana sjenila bi trebala isključivo prekrivati samo staklenu površinu kako montažni dio ne bi virio izvan gabarita samih prozora i vrata zbog ograničenog prostora prilikom otvaranja prozora/vrata (ugradnaj u staklenu letvicu). Potrebno bi bilo da sjenila imaju funkciju zaštite od sunca, funkciju djelomičnog zatamnjivanja, kao i funkciju zaštite od pogleda (osobito kada je vani noć). Boju sjenila još nisam odredio, ali svakako neka svjetlija varijanta, izbor boje nakon uvida u sve dezene. Izvedba poput primjera na priloženim slikama.

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, lijepo Vas molim za punudu sjenila za tri prozora Izrađena od PVC-a slijedećih dimenzija: 1 prozor Širina 95 cm; visina cm 2 prozor Širina cm Visina cm 3 prozor Širina 92 cm Visina cm Što se tiče željenog materijala i mehanizma prilažem fotke! Isto tako prilažem fotku prozora. U očekivanju Vašeg odgovora, srdačno Vas pozdravljam! , Zagreb, Frankopanska 18 21 09

Grilje

 • Broj grilja: 8
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

5 prozora, od toga tri dvokrilna i 3 balkonska vrata su već stavljeni, potrebna su samo sjenila (grilje, škure) sa zaštitom od komaraca koja trenutno ne postoji. Grilje pod brojevima 1, 2, 3, 7 i 8. trebaju biti podijeljene na gornji i donji dio s odvojenim pritvaranjem. 1. balkonska vrata dvokrilna šira dimenzije: x cm 2. balkonska vrata dvokrilna uža dimenzije: x cm 3. balkonska vrata dvokrilna dimenzije: x cm 4. mali jednokrilni prozor wc-a dimenzije: 60 x 70 cm 5. mali dvokrilni prozor dimenzije: x 83 cm 6. prozor jednokrilni (kupatilo) dimenzije: 60 x 87 cm 7. prozor dvokrilni dimenzije: x cm 8. prozor dvokrilni dimenzije: x cm Molim cijenu s postavljanjem. Napomena: montaža grilja pod brojevima 1, 2, 3, 4, je lako dostupna s balkona, dok će za ostale biti osigurana skela. (1 kat - visina cca 4 metra od poda) Ugradnja barem 50 % naručenih grilja trebala biti završena do kraja srpnja. Molim kontakt nakon ponedjeljka jer sam na putu ovih dana.

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 7
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovana, Zahvaljujem na poruci, nažalost nisam se mogla javiti na Vaš poziv. Potrebna su nam sjenila koja štite od sunca, a montirala bi se na balkonske otvore gdje se nalaze klizne staklene stijene dimenzija i broja panela: cm x cm s 3 panela cm x cm s 4 panela Ugradnja je na području Zagreba, a rok isporuke do mjesec dana. Ukoliko trebate dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte tijekom dana. Lijep pozdrav,

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

60 cm sjenilo mi je važno, dakle dimenzije rolo sjenila cca 65 cm. Sve što gledam je 60 cm cijela rolo zavjesa, tj, ona plstika za postavljanje, a samo sjenilo je oko 56 cm, pa mi svijetlo prolazi sa strana. Očekujem da se zamrači uistinu, dakle da služi svrsi i da je cijena pristupačna. Hvala Vam unaprijed

Grilje

 • Broj grilja: 6
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

šaljem ostale podatke za drvene grilje: - treba mi 6 drvenih dvokrilnih grilja s pomičnim sjenilima (dakle ne fiksne škure nego klasične grilje), dimenzije svijetlog otvora svih su 80 x cm. U prilogu šaljem i fotografiju svojih sadašnjih starih grilja. Molim ponudu s pituravanjem i ugradnjom. - adresa montaže je u Mandalini u Šibeniku, ul. Milice i Turka 96. - rok početka projekta nije hitan, 1-3 mjeseca. Zahvaljujem!